Jump to content

Rob1981

Leden
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rob1981

 1. Rob1981

  FM Café

  Wat een jaar met Sassuolo heb ik zeg! Met nog 7 wedstrijden te gaan sta ik, mede door een run van 8 overwinningen, ineens op 2 punten van de nummer 1, Internazionale. Vervolgens spelen we tegen elkaar en na een voorsprong van 2-0 spelen we 3-3 gelijk. Een week later verliezen we van Lazio en is het verschil 5 punten. Niet dat ik de illusie had, maar die titel kunnen we nu zeker vergeten, zeker met de reeks die voor de boeg staat: Juventus, Napoli, Atalanta. Maar in Turijn win ik onverwachts met 1-5 en ook alle 3 de wedstrijden die volgen win ik. Inter daarentegen speelt twee keer gelijk en zo spelen we de laatste speeldag uit tegen Empoli in de wetenschap dat Inter naar Napoli moet, we 1 punt achterstand hebben en het onderling resultaat in ons voordeel is. Bij rust is het bij beide wedstrijden 0-0 en na rust gaat het bij Inter helemaal mis. Ze verliezen met 3-0. Als wij in de 83e minuut ook nog eens de 0-1 scoren is het kampioenschap een feit, totaal onverwachts! Nu verder bouwen aan een team met alleen maar Italiaanse aankopen. Voor komend seizoen is Gnonto in elk geval de eerste nieuweling!
 2. Rob1981

  Club gezocht

  Ik heb veel lol aan mijn save met Sassuolo. Daar zit veel potentie!
 3. Rob1981

  FM Café

  Thanks voor de info. Hoe goed is Carboni bij jou geworden?
 4. Rob1981

  FM Café

  Afgelopen week ben ik een game begonnen met AS Sassuolo. Ik mag alleen maar Italianen kopen en verder spelers uit eigen jeugd opleiden. Weet iemand nog goedkope Italiaanse pareltjes? De eerste speler die ik heb binnengehaald zijn Papetti van Brescia en Carboni van Cagliari. Ik zoek met name nog een goede keeper en een rechter wingback, maar andere opties zijn ook welkom.
 5. Rob1981

  FM Café

  Ik ben dus nog nooit zo genaaid geweest als deze keer in FM. Bij PSV kan ik de 31-jarige De Ligt voor 60 miljoen halen., koopje, want die gaat nog wel even mee. Ahmedhodzic, 32, voor 45 miljoen verkocht. Is het 1 juli 2031, komt De Ligt niet. Komt gewoon een jaar later... PSG naait me hier even goed haha!
 6. Rob1981

  Go or no go?

  Zo haal ik vaak Livakovic. Bij mijn PSV-save na eerste seizoen al beste keeper ter wereld. Klasbak hoor!
 7. Alles gedownload maar kan spel niet laden helaas. Iemand een idee hoe dat kan?
 8. Kun je hem een keer uploaden? Dan ga ik er een keer naar kijken, lijkt me leuk! Zeker na die domme crash van mij van eerder haha.
 9. Rob1981

  (Tussen)stand

  Na een 10-0 vorig jaar tegen AS Roma ook dit CL-seizoen weer goed begonnen:
 10. Rob1981

  FM Café

  Ik doe dat ook, alleen controleer maandelijks of ik het kan verbeteren. Wil een keer alles op 5-sterren hebben. Ben namelijk benieuwd wat dat weer doet met de ontwikkeling van spelers.
 11. Rob1981

  FM Café

  Had dit ook bij bugs geplaatst: Een grote frustratie is bij mij dat goede trainers ineens minder goed worden en iets mindere maar niet beter worden. Ik had bij PSV op een bepaald moment op 10 van de 12 trainingsonderdelen 5 sterren. Nu wordt er elke paar maanden weer iemand minder goed, en betere trainers kan ik niet vinden. Hebben jullie dat ook? Heb nu dus meer 4,5 ster trainers dan 5-sterren trainers, terwijl mijn grote doel is om een keer alles 5- sterren te hebben..Hebben jullie hier ook mee te maken?
 12. Rob1981

  FM Café

  Ik dacht dat dat pas na tien jaar mogelijk was. Dat is dus een fabeltje?
 13. Een grote frustratie is bij mij dat goede trainers ineens minder goed worden en iets mindere maar niet beter worden. Ik had bij PSV op een bepaald moment op 10 van de 12 trainingsonderdelen 5 sterren. Nu wordt er elke paar maanden weer iemand minder goed, en betere trainers kan ik niet vinden. Hebben jullie dat ook? Heb nu dus meer 4,5 ster trainers dan 5-sterren trainers, terwijl mijn grote doel is om een keer alles 5- sterren te hebben..
 14. Ik word bij PSV ook elke keer teleurgesteld door de intake. Wat een ellende haha.
 15. Rob1981

  FM Café

  Ik heb enkele aanpassingen geprobeerd gedurende de jaren maar hij is nagenoeg gelijk nog. Ik verander soms de verdedigende en aanvallende breedte. Belangrijk is dat je sterke wingbacks hebt (en snel) en snelle schaduwspitsen. Werkt als een tierelier. @Nummerke10 Op dit moment heb ik alleen Madueke, Van de Blaak en Teze die er vanaf het begin bij zitten nog. Daarnaast wel een paar jeugdspelers. Verder inderdaad veel vreemdelingen. Ik heb er voor gekozen eerst op betaalbare kwaliteit te selecteren en nu te kijken of ik Nederlanders en jeugd kan inpassen. Ik ben Ajax volgens mij inmiddels voorbij qua Champions League, zal het nog even checken van het weekend. Leuke selectie heb je ook, veel mogelijkheden. Camara heb ik ook een jaartje of 5 gehad, Ahmedhodzic is op zijn 30e nog steeds basisspeler en aanvoerder! Succes in de volgende van Champions League, benieuwd hoe je het er van af gaat brengen.
 16. Rob1981

  FM Café

  Ik zit nu in 2029. Heb al een paar keer de Champions League gewonnen en ben nagenoeg onverslaanbaar. Nog nooit meegemaakt. Zelfs in mijn eerste twee jaar haalde ik de halve finale. Komt echt voor een groot deel door deze tactiek: Dus alle credits naar @Nom de Guerre (blijf ik maar complimenteren). @Dannyforza wellicht ook iets voor jou om het te proberen. De stadioncapaciteit is inderdaad nu 55.000 man en het zit bijna altijd vol. Benieuwd wanneer ik een nieuw stadion ga krijgen. Met 400 miljoen op de bank zou je zeggen dat het er wel aan zit. Ik heb nog niet eerder zo'n lange save gehad maar deze gaat zo lekker dat ik van PSV echt de meest succesvolle club ooit wil maken. Daarnaast heb ik ook sinds een jaar het Nederlands Elftal onder mijn hoede en wil ik daarmee de weredtitel binnen halen. Dus doelen genoeg nog!
 17. Rob1981

  FM Café

  Een overtuigende overwinning in de Champions League. Overigens staat Roma na 5 wedstrijden nog steeds op plek 2, voor Barcelona. Nog niet eerder dubbele cijfers geschreven in de Champions League of competitie, maar het voelt goed! (Excuus voor de slechte foto).
 18. Rob1981

  (Tussen)stand

  Ik zit in 2029 met mijn save met PSV en de Eredivisie heeft stappen gezet. Na drie Europese speelronden staan PSV, Ajax en FC Utrecht (!) op overwintering in de Champions League, Sparta (!) en Feyenoord op overwintering in de Europa League en AZ in de Conference League. Kortom, de Eredivisie wordt steeds sterker. Sinds een half jaar ben ik ook bondscoach en langzaam dienen zich nieuwe opties aan. Leuke save dit!
 19. Rob1981

  FM Café

  Even een vraagje weer voor de kenners: rouleren jullie of doen jullie dat zo min mogelijk? Ik heb het idee dat als ik spelers altijd opstel dat ze na verloop van tijd geen conditie meer hebben, maar als ik ze 1 op de 5 wedstrijden spaar, dat ze dan te weinig conditie opbouwen. En hebben jullie nog tips voor een goed trainingsschema? Edit: en hetzelfde geldt voor interlands. Veel spelers kunnen geen twee interlands kort achter elkaar spelen. Hoe regelen jullie dat?
 20. Rob1981

  FM Café

  Even wat vraagjes voor de experts hier! Ik ben nu in mijn achtste seizoen met PSV bezig en op zich gaat alles perfect. Ik heb alleen drie vragen waarbij ik benieuwd ben of iemand me kan helpen: * Ik verkoop elk jaar voor veel geld, koop weinig en werk ruim binnen het loonbudget. Toch spaar ik jaarlijks vrij weinig (kom ook ver in de CL en wordt kampioen). Hoe komt het dat de club niet jaarlijks enkele honderden miljoenen op de bank krijgt? * Ik heb alles ruim verbeterd. Toch blijft jeugdwerving op 4,5 ster staan. Hoe kan ik dat verbeteren? * Ik heb bijna op alle gebieden 5-sterren training. Echter zijn er trainers met pensioen gegaan en heb ik geen betere terug kunnen halen. Ik heb op het moment alleen de Nederlandse competitie aan staan. Vergroot ik de kans op extra en goede stafleden als ik competities toevoeg? En zo ja, moet ik die dan speelbaar toevoegen? Hopelijk kan iemand mij helpen! Bedankt alvast!
 21. Rob1981

  Show je save

  Mijn selectie van PSV in 2027, met best een paar bekende spelers in de selectie: In 7 jaar al drie CL's binnen geharkt en elk jaar kampioen, met gemak zelfs. Doel is met PSV het allerbeste ooit te worden én dadelijk als bondscoach van het NL-elftal ook wat zilverwerk binnen te harken. Dat laatste valt nog niet mee, zelfs na twee CL's vonden ze Henk de Jong van AZ een betere optie ;-)!
 22. Ik heb bij PSV na 7 seizoenen ook wel wat leuke spelertjes. Hierbij enkele van mijn beste talenten: Met name de eerste twee en Nick van Beek zijn al bepalend. Overigens heb ik ook een geweldige keeper. Die zal ik van de week ook eens posten. Edit: hierbij een (slechte) foto van mijn keeper:
 23. Rob1981

  (Tussen)stand

  Met lichte overtuiging door naar in een op het oog zware CL-poule:
 24. Rob1981

  FM Café

  Enorm frustrerend bij mij is dat ik met PSV 4 landstitels win, 2 CL's en 2 keer halve finale CL en 4 bekers, allemaal in 4 jaar tijd, en dan vervolgens ga solliciteren op bondscoach-schap van Nederland, dat dan Henk de jong van AZ boven mij verkozen wordt. Dat was niet de bedoeling zeg maar....
 25. Ik heb deze gratis opgehaald in Colombia, gaat wel een wereldtopper worden verwacht ik:
×
×
 • Create New...