Jump to content

Rob1981

Leden
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rob1981's Achievements

180

Reputation

 1. Rob1981

  FM Café

  Wat een jaar met Sassuolo heb ik zeg! Met nog 7 wedstrijden te gaan sta ik, mede door een run van 8 overwinningen, ineens op 2 punten van de nummer 1, Internazionale. Vervolgens spelen we tegen elkaar en na een voorsprong van 2-0 spelen we 3-3 gelijk. Een week later verliezen we van Lazio en is het verschil 5 punten. Niet dat ik de illusie had, maar die titel kunnen we nu zeker vergeten, zeker met de reeks die voor de boeg staat: Juventus, Napoli, Atalanta. Maar in Turijn win ik onverwachts met 1-5 en ook alle 3 de wedstrijden die volgen win ik. Inter daarentegen speelt twee keer gelijk en zo spelen we de laatste speeldag uit tegen Empoli in de wetenschap dat Inter naar Napoli moet, we 1 punt achterstand hebben en het onderling resultaat in ons voordeel is. Bij rust is het bij beide wedstrijden 0-0 en na rust gaat het bij Inter helemaal mis. Ze verliezen met 3-0. Als wij in de 83e minuut ook nog eens de 0-1 scoren is het kampioenschap een feit, totaal onverwachts! Nu verder bouwen aan een team met alleen maar Italiaanse aankopen. Voor komend seizoen is Gnonto in elk geval de eerste nieuweling!
 2. Rob1981

  Club gezocht

  Ik heb veel lol aan mijn save met Sassuolo. Daar zit veel potentie!
 3. Rob1981

  FM Café

  Thanks voor de info. Hoe goed is Carboni bij jou geworden?
 4. Rob1981

  FM Café

  Afgelopen week ben ik een game begonnen met AS Sassuolo. Ik mag alleen maar Italianen kopen en verder spelers uit eigen jeugd opleiden. Weet iemand nog goedkope Italiaanse pareltjes? De eerste speler die ik heb binnengehaald zijn Papetti van Brescia en Carboni van Cagliari. Ik zoek met name nog een goede keeper en een rechter wingback, maar andere opties zijn ook welkom.
 5. Rob1981

  FM Café

  Ik ben dus nog nooit zo genaaid geweest als deze keer in FM. Bij PSV kan ik de 31-jarige De Ligt voor 60 miljoen halen., koopje, want die gaat nog wel even mee. Ahmedhodzic, 32, voor 45 miljoen verkocht. Is het 1 juli 2031, komt De Ligt niet. Komt gewoon een jaar later... PSG naait me hier even goed haha!
 6. Rob1981

  Go or no go?

  Zo haal ik vaak Livakovic. Bij mijn PSV-save na eerste seizoen al beste keeper ter wereld. Klasbak hoor!
 7. Alles gedownload maar kan spel niet laden helaas. Iemand een idee hoe dat kan?
 8. Kun je hem een keer uploaden? Dan ga ik er een keer naar kijken, lijkt me leuk! Zeker na die domme crash van mij van eerder haha.
 9. Rob1981

  (Tussen)stand

  Na een 10-0 vorig jaar tegen AS Roma ook dit CL-seizoen weer goed begonnen:
 10. Rob1981

  FM Café

  Ik doe dat ook, alleen controleer maandelijks of ik het kan verbeteren. Wil een keer alles op 5-sterren hebben. Ben namelijk benieuwd wat dat weer doet met de ontwikkeling van spelers.
 11. Rob1981

  FM Café

  Had dit ook bij bugs geplaatst: Een grote frustratie is bij mij dat goede trainers ineens minder goed worden en iets mindere maar niet beter worden. Ik had bij PSV op een bepaald moment op 10 van de 12 trainingsonderdelen 5 sterren. Nu wordt er elke paar maanden weer iemand minder goed, en betere trainers kan ik niet vinden. Hebben jullie dat ook? Heb nu dus meer 4,5 ster trainers dan 5-sterren trainers, terwijl mijn grote doel is om een keer alles 5- sterren te hebben..Hebben jullie hier ook mee te maken?
 12. Rob1981

  FM Café

  Ik dacht dat dat pas na tien jaar mogelijk was. Dat is dus een fabeltje?
 13. Een grote frustratie is bij mij dat goede trainers ineens minder goed worden en iets mindere maar niet beter worden. Ik had bij PSV op een bepaald moment op 10 van de 12 trainingsonderdelen 5 sterren. Nu wordt er elke paar maanden weer iemand minder goed, en betere trainers kan ik niet vinden. Hebben jullie dat ook? Heb nu dus meer 4,5 ster trainers dan 5-sterren trainers, terwijl mijn grote doel is om een keer alles 5- sterren te hebben..
 14. Ik word bij PSV ook elke keer teleurgesteld door de intake. Wat een ellende haha.
 15. Rob1981

  FM Café

  Ik heb enkele aanpassingen geprobeerd gedurende de jaren maar hij is nagenoeg gelijk nog. Ik verander soms de verdedigende en aanvallende breedte. Belangrijk is dat je sterke wingbacks hebt (en snel) en snelle schaduwspitsen. Werkt als een tierelier. @Nummerke10 Op dit moment heb ik alleen Madueke, Van de Blaak en Teze die er vanaf het begin bij zitten nog. Daarnaast wel een paar jeugdspelers. Verder inderdaad veel vreemdelingen. Ik heb er voor gekozen eerst op betaalbare kwaliteit te selecteren en nu te kijken of ik Nederlanders en jeugd kan inpassen. Ik ben Ajax volgens mij inmiddels voorbij qua Champions League, zal het nog even checken van het weekend. Leuke selectie heb je ook, veel mogelijkheden. Camara heb ik ook een jaartje of 5 gehad, Ahmedhodzic is op zijn 30e nog steeds basisspeler en aanvoerder! Succes in de volgende van Champions League, benieuwd hoe je het er van af gaat brengen.
×
×
 • Create New...