Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. neva

  PSV Eindhoven

  Rond voor 6 miljoen. Malen komt ook rond, traint al in Dortmund. Prima!
 3. Altijd leuk om een (goede) speler terug te halen. Gezien zijn eigenschappen ook een toegevoegde waarde!
 4. Mooi dat hij in ieder geval de 100 interlands zal halen, altijd leuk zo'n mijlpaal. Wel hopen dat er een opvolger gaat komen.
 5. Today
 6. Dat is inderdaad een fout in het spel, hij tekent in oktober of november een 'nieuw contract' dat hem tot het einde van het jaar bij Dortmund houdt. Dat betekent dat hij in december of januari nog niet wil praten over een nieuw contract en dus altijd transfervrij de overstap maakt naar een ander team. Zie dat bijna iedereen die een nieuwe carrière heeft gestart over hem beschikt in 2022 Mijn laatste transfer is wel een lekkere. Lang voor mijn komst ging hij voor 86 miljoen van AC Milan naar Manchester United, ik heb hem voor een jaar gehuurd en in januari benaderd om weer terug te komen. Dat wilde hij wel dus nu weer jeugdproduct erbij
 7. In Frankrijk kan je al vrij snel de top aanvallen weet ik uit eigen ervaring maar jij zet er wel echt vaart achter @Cicchio
 8. 32 en heeft nog contract tot 2029 en staat momenteel op 98 interlands
 9. Het gat was in 2019 behoorlijk groot. Hopelijk is het nu iets kleiner, maar defensief moet het dan wel een stuk beter.
 10. Vrijdag tegen USA, dus wss laatste potje voor de dames. USA niet in vorm dus dat komt vrijdag wel goed. Te voorspelbaar. En verdedigend blijft het gewoon dramatisch bij oranje.
 11. Dat is geen toekomstige topper inderdaad. Zonde. Hoe oud is Benedettini nu dan?
 12. dit is de enige sammarinese keeper die ik in de jeugdopleiding heb momenteel Als Benedettini met pensioen gaat heb ik een probleem. Ik heb zelfs 2 keepers gehuurd van andere clubs om te spelen in mijn onder 18 team…
 13. Dat vind ik helemaal niet erg
 14. Cicchio

  Show je save

  We zijn echt on fire in Frankrijk en Europa. In januari en februari was er alleen puntenverlies tegen Dijon FCO. Voor de rest wonnen we alle wedstrijden. Na de remise tegen Dijon leken we iets van slag, maar persten we er nog wel twee nipte zeges uit tegen Amiens en Reims. Het mag geen wonder heten dat we dus nog altijd koploper zijn in de Ligue 1, maar we voelen nog altijd de hete Parijse adem van PSG in onze nek. Die ploeg wint niet alleen alles, maar doet dat ook met heel ruime cijfers: 34 goals in 8 wedstrijden (waaronder een 1-0 tegen Nantes). In de Europa League hadden we geen kind aan Rode Ster Belgrado. De 7-0 overwinning over twee wedstrijden toont dat ook aan. Rangers is de volgende horde in dit toernooi. Qua transfers waren we redelijk actief. Grootste klapper was de komst van Youssouf Moukoko van Borussia Dortmund. Hij wilde zijn contract niet verlengen en dus konden we hem gratis ophalen. Ik wilde echter niet wachten en legde €2,1 miljoen neer om direct over hem te kunnen beschikken. Met 5 goals en 2 assists in 10 wedstrijden bewijst hij direct zijn waarde. Naast een aantal middenvelders en verdedigers van Franse komaf, was de komst van de Tsjechische vleugelspits Adam Hlozek een mooie vangst.
 15. Voor mijn gevoel wilt hij nooit direct verlengen bij Dortmund omdat hij recent een contract getekend heeft en niet gelijk een nieuwe wilt ondertekenen terwijl hij dan na een half jaar transfervrij op te pikken is...
 16. Dat is wel een nadeel inderdaad. Zal waarschijnlijk wel een keer in de jeugdopleiding doorkomen, toch? Of bij een andere club. Benedettini nog altijd de beste doelman van het land?
 17. Dit is wel écht het wonderkind waar we het over hebben. Prima dat ik 'm voor zo weinig op kan pikken zo vroeg in de game, maar blijft wel raar..
 18. zodra je de serie A in gaat en je de youth recruitment kunt verbeteren en junior coaching ga je snel betere spelers krijgen. Ik heb de beste jeugdopleiding van Europa want we hebben vorig seizoen de uefa youth league gewonnen. ik heb nog steeds geen linksback
 19. Ik heb 2 Moukouko's in het spel, beide bij Dortmund. De ene is beter en gewilder dan de andere.
 20. Ik verwacht hier opnieuw niet veel, dus geenszins verrast met de nul
 21. Hehe, ja de tweede luisterbeurt was in dit geval wel nodig ja.
 22. Op zich best leuke spelers gehaald in januari 2022. Geen idee waarom, maar Youssoufa Moukoko had een aflopend contract bij Borussia Dortmund en wilde niet verlengen. Geen interesse van andere Europese topclubs en dus kon ik hem heel eenvoudig halen. Ja, ik had €2,1 miljoen kunnen besparen, maar als je Moukoko er direct bij kunt hebben, is dat wel zo'n bedrag waard. Voor Adam Hlozek geldt precies hetzelfde. Vraag me wel af: gebeurt het vaker dat Moukoko zo eenvoudig op te pikken is?
 23. Vond Druijf in de jeugd van AZ ook al een goede indruk maken, echte midvoor.
 24. We zijn een weekje verder. Feranit en die Fransman doen het leuk, maar moeten geld kosten en dat heeft de club niet. We krijgen wel een Turks talent erbij, een jongen die in 2020 op een lijstje van The Guardian stond. https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2020/oct/08/next-generation-2020-60-of-the-best-young-talents-in-world-football Nou, we gaan het zien.
 25. Olympische tijdrit (vrouwen) Voorbeschouwing: https://www.wielerflits.nl/nieuws/olympische-spelen-voorbeschouwing-tijdrit-vrouwen-in-tokio-2021/ Deelnemers: https://www.procyclingstats.com/race/olympic-games-we-itt/2021/startlist Deadline: 28 juli 2021, 04:30 Fotofinish: Wat is de achterstand van de laatste renster in de uitslag?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...