Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Heb het vermoeden dat het helemaal mis gaat vanmiddag met die glass canon genaamd Red Bull Powertrain
 3. delichris

  Brits voetbal

  Mooi dat Sunderland terug is naar het Championship.
 4. Het was al met al een zwaar seizoen, maar ik ben er in geslaagd om al mijn doelen en de doelstellingen van de club te halen. 4 grote prijzen (kampioenschap, FA Cup, Carabao Cup en Champions Cup) en manager van het jaar. En dat allemaal in een seizoen. Trouwens, al mijn successen heb ik altijd in mijn eerste seizoen behaald. Van de directie, de complete staf, alle medewerkers en van alle spelers heb ik persoonlijk afscheid genomen en mijn ontslag ingediend. Natuurlijk kwam het niet meer als een verrassing, want de club had al de nieuwe wondercoach binnengehaald. Mocht de wondercoach er niet in slagen hier successen te boeken, dan hoef de directie niet meer bij mij aan te kloppen, want ik kom hier als coach nooit meer terug. Erik ten Hag staat al te popelen voor de deur, om de managersfunctie bij MU aan te treden. En wat ga ik doen? Momenteel heb ik twee mogelijkheden: of een sabbatical jaar inlassen en eens lekker thuis te ontspannen… of het contact met PSG te verdiepen en over een mogelijk contract na te denken? Gezien mijn leeftijd zit ik niet op een rustperiode te wachten en de enige club die tot nu toe concrete interesse heeft getoond is PSG. Weliswaar stiekem dus in het geheim, maar toch. Als ik nu met hun onderhandel, moet het zonder zaakwaarnemer want de hele familie en alle medewerkers van wijlen Raiola zijn nog in de rouwperiode en daarin wil ik ze niet lastig vallen. De Franse competitie en de Franse taal spreekt mij niet echt aan, alhoewel PSG wel een geweldige selectie heeft en dus het halen van prijzen tot de mogelijkheden behoort. Chelsea is nu ook beschikbaar, maar ik heb even mijn buik vol van Engeland. Ik zal toch eens met mijn ouders overleggen, wat hun ervan vinden? -------------- TheRedOne @Daniell @r4vje @rik1991 @Kavinos @joosthaf @Vlonkie @Olivierke @ErikEagles @Cicchio @StanleyW @True_Legend @Makalakalane @neva @Milton @Michaelinho* @spaansetukker @TeamWesil @Neel2210 @Badmuts @MNie @komodo25 @V-Traxx @Going up @timpy00 @Kyrill @kmk @Whitewolf345 @MarcFM1 Bedankt voor jullie aandacht en mogelijke reacties.
 5. Jullie hebben wel weer eens recht op een update 2040-2041: We beginnen weer met een afscheid. Max Langlais was een aantal jaren onze gemankeerde maar degelijk presterende linksback. Sinds de opkomst van Bounoua kreeg hij steeds minder speeltijd en na de definitieve doorbraak van Vargas, die zowel VC als VL kan spelen, was zijn tijd gekomen. Gaat voor een vriendelijk prijsje nog wat jaren in Troyes spelen. De preview: Oke, i guess. Het is niet denderend slecht en ook niet denderend goed. Wel zouden we weer eens een goede spits kunnen gebruiken aangezien Dubois toch alweer richting de 30 gaat. Hmm, hier zit wel wat tussen. Tej zou wel eens onze toekomstige 1e doelman kunnen worden. Dat is lekker om in het achterhoofd te houden, gezien de leeftijd van Azevedo. Ook Nzeza en Bernard zouden wel wat kunnen worden, enkel speel ik wel zonder AMC. Dan de competitie: We lijken in een soort tweestrijd met PSG te komen. Elk jaar lijkt het de vraag te zijn: Hoeveel punten laat PSG vallen? Nou, niet bijster veel. Want ze winnen 29 van de 34 wedstrijden. Echter winnen wij er 31 en worden zo met 5 punten verschil landskampioen!!! Dan, waar het om draait. Vorig jaar waren we er dichtbij. Weten we dit keer voor het eerst de CL finale te halen? Nee. We komen er niet dichtbij ook. Wel weten we in een groep met Mainz Zebre en Shaktar weer naar de 2e ronde te komen, al was het vaak met de hakken over de sloot. Hierna was direct Real onze tegenstander. Helaas wisten we thuis de punten niet te behalen, waarna een 4-3 uitverlies ons plot beslechtte. Op naar volgend jaar. Weer een prima seizoen van onze voorste 4. Allemaal in de dubbele cijfers. Dat is heel erg prima. Shehu zal waarschijnlijk volgend jaar een kans gaan krijgen, want Belkacem lijkt qua prestaties wat minder te worden. De wonderkids list: Persoonlijk denk ik dat alleen Cetin en de algerijn toekomst hebben bij ons. Maar wie weet. Wat belangrijke spelers: Vargas, de beste man van het elftal. Kan nog heel wat jaren mee en daar ben ik erg blij mee. Kijk die waarde ook. Heerlijk Chabane. Is eigenlijk de enige die echt zeker is van een basisplek in het Franse elftal. Heldje.
 6. Poeh, Als je Heracles fan bent heb je toch ook een ruk seizoen gehad. 1st de zeik met Vloet, toen de trainer eruit en nu naar de KKD.
 7. Wat een resultaten in de CL en met Monaco een makkelijke tegenstander gekregen. En nu kan je laten zien wat je met het nationale team kan doen.
 8. JC14

  FM Café

  Kristiansen van Kopenhagen.
 9. Lekker zeg, nu ook even knallen met de natie!
 10. Ja daar gebruik ik hem ook voor in de eendagskoersen en ritten zonder klimmetjes. Grote motor dit menneke idd 🙂
 11. Yesterday
 12. Halverwege seizoen 20 Afgestreept: Kosovo Op de club, nog af te strepen: IJsland: 4 wedstrijden gespeeldGeorgië: 10 wedstrijden gespeeld Argentinië *Faroer Eilanden **Chili * Zuid-Korea* Oekraïne* *In de -19, niet ingeschreven voor competitie **Verhuurd en/of niet ingeschreven voor competitie Ik kan er maar 25 selecteren voor in het eerste team dus ik kan niet iedereen inschrijven
 13. @NicoHaak Grappig dat jij Piccolo ook hebt binnengehaald maar compleet anders gebruikt dan ik doe. Bij mij is hij degene die de sprinttrein op gang moet brengen, totaal geen ontsnapper
 14. waarschijnlijk omdat die wedstrijden onderling niet zoveel uitmaken. Weet het niet zeker omdat ik het Italiaans voetbal niet zo volg maar in Spanje is dat nu ook het geval. Inter en AC spelen bijvoorbeeld morgen wel tegelijk in de strijd om de titel.
 15. langs de ene kant wel mooi dat fiorentina juve een hak zet na Vlahovic, wel spijtig voor Atalanta, die club is Europees toch wel mooi om te zien. Geen idee wat het zondag wordt. Ik zei eerder al dat Milan absoluut niet ging winnen van én Lazio én Hellas én Fiorentina én Atalanta, maar heb ongelijk gekregen.
 16. Gekocht voor 22,5 miljoen euro, kijk naar die waarde.
 17. Hahahaah ja echt he Ik ben echt verrast ondanks 7 goals maar xG van rond de begin 2.0 hadden haha, flink over gescoord
 18. Aan kansen geen gebrek Dat had ook 8-8 kunnen worden haha!
 19. Hun coach in de pers, vooraf, ging effe flink uithalen naar mij. Nou wat staat hij voor paal nu zeg haahaha @glennix @Nummerke10 @MNie @Nom de Guerre @RubenS2
 20. 007mark

  Feyenoord

  Enorm zuur dat niet gelukt is om die pyramide in te komen.
 21. Perongeluk sorry omdat die knop direct naast smileys knop staat haha Zou proberen je niet meer te teleursetellen..
 22. Overigens was dit ook al heel gunstig voor PSV: https://www.vi.nl/nieuws/lens-bezorgt-monaco-ongekende-kater-en-schiet-marseille-groepsfase-cl-in Hierdoor gaat Marseille dus, die een hogere coëfficient hebben dan PSV, direct naar de groepsfase. En niet de 3e voorronde CL.
 23. Eerste veldwedstrijd direct verloren van onze grootste concurrent om plek 2 (en mijn oude club). Vorige week erbarmelijk slecht tegen de onderste. Wel nog gelijkgespeeld door rake strafworp met nog 12 seconden te spelen. Gelukkig vandaag wel weer goeie pot en 14-8 winst. De nummer 2 heeft nu dus ook 2x op rij verloren, waardoor we op onderling resultaat onze ze staan. Maakt wel extra zuur dat ze nu ineens veel punten laten liggen, dat wij tegen hun zo matig waren. Niks meer aan te doen alleen. Kampioenschap is al bijna vergeven overigens.
 24. @Kyrill Waarom plaat je lege spoilers?
 25. Florence & The Machine- Howl ik ga hier zo lekker op
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...