Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Seizoen 2025 - 2026 We hebben weer eens een finale te spelen. Ditmaal gaat het om de League Cup. Hierin treffen wij Liverpool en wij zijn degene die de titel kunnen verdedigen. Maar Liverpool wilt toch graag weer eens een prijs winnen. Wie pakt de beker mee naar huis? Aankondiging League Cup finale Road to the final Manchester United Road to the final Liverpool Opstellingen Manchester United - Liverpool Finale League Cup Antwoorden op posts users @MNie We heersen behoorlijk en dat is wel lekker moet ik zeggen. @Titan Je kan niet alles hebben, maar City weer verslaan is wel heel erg lekker hoor. @Marius Ik sta er goed op bij de supporters. Maar het belangrijkste is dat het goed met United gaat. @19CH98 We zetten nu iedereen op een gat en dat is nodig, want het gaat nog druk worden de komende maanden vermoed ik zo. @Djurovski Het gaat erg goed en met de overname ben ik meer dan tevreden. @DGremlinIk heb niets te klagen op dit moment. @ElMarcos Ja we doen goede zaken, maar er kan nog van alles gaan gebeuren. @Tim' @Oerlie @Daz @Orrie @Keeza @Glenn08 @chrisje1993 @Svenpunt @ben_pronk @MarcFM1 @KayDeManaager @Satioz @John Terry 2.0 @Al Veni @Thymen @r4vje @Mansveld @Nr.14 @Thomassje123 @La Pulga @keano77 @Tim Windt @LouisPSV @Jotew @Daniell
 3. Zal vanavond of morgen in de openingspost van iedereen de portemonnee's bijwerken.
 4. ELHenry

  FIFA topic

  Iemand misschien een goede tactiek? Sinds de laatste patch raak ik geen knikker meer pff...
 5. Update: Zit op 2300 woorden en ga nu beginnen met de analyse van de wedstrijd! 2300 woorden over hoe ik me voorbereid op een wedstrijd tegen Atlético en welke wijzigingen dat teweeg heeft gebracht...
 6. Dank voor de mooie score @Steels! Mooi gaatje geslagen nu in de stand, al kan dat over 1 ronde natuurlijk weer weggepoetst zijn.
 7. Prima voor mij @Brozai @chrisje1993 Heb je ook een overzicht van mijn spelers voor mij of kan ik dat gemakkelijk terug vinden?
 8. Blijven de punten in de middenmoot halen
 9. Je neemt gewoon zijn spelers over en mag vanuit daar verder gaan het naar je eigen hand zetten. Eventueel dat @Brozai wel samen met je in een duo wilt voor de komende keuze.
 10. De een zijn dood.... Neem ik zijn spelers over of start ik vanaf 0?
 11. Aangezien Kyrill gebant is mag je zijn plek overnemen.
 12. MetalMichael

  FM Café

  8 dagen tot de volgende wedstrijd in de League Two, dat betekent: iedereen die op vakantie kan, gaat ook een week op vakantie.
 13. @chrisje1993 is er nog plek voor een extra zaakwaarnemer?
 14. Vind die reden nergens op slaan, maar daar gaat het me niet eens om. Stoor me meer aan het toontje dat die vent iedere keer aanslaat. De ene keer is iemand 'niets', dan is iemand weer een engnek, dan is iemand weer een grijze muis, dan wint iemand een WK-finale van hem en wil hij hem wel feliciteren, maar moet er even achttien keer benoemd worden dat het toch echt Van Gerwen was die de kansen weer liet liggen. Beetje bescheidenheid en respect naar collega's toe zou hem sieren.
 15. Eindelijk puntjes! Bedankt @Steels !
 16. Ik denk dat zelfs Zawisza van dit team wint. Man man man
 17. Today
 18. Ik ga akkoord met het bepalen van elkaars spelers. Maar deze Fantasy van Aaron21 sla ik toch even over.
 19. Doorbreken bij Real Madrid deed 'ie niet, waarna hij een contractvoorstel van Galatasaray afwees om bij ons te komen ballen. Wel een mijlpaaltje met de eerste speler die 1M+ gaat verdienen, maar goed. Hij mag mooi de lijnen gaan uitzetten in de defensie en is nu wel een van de beste centrale verdedigers van de competitie; zo niet dé beste.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...