Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ronde van Turkije; etappe 5 @Elano 470 @Viktor 470 @Hans. 440 @007mark 400 @tdogg16 390 Richarð. 380 @Hwb 320 @Satyr 280 @Gert 250 @Erwin. 200 @komodo25 90 De winst is vandaag voor zowel Elano als Viktor. Beide heren hebben Finetto en Conti. Algemeen klassement na etappe 5; tdogg16 1820 Viktor 1740 Elano 1720 Hwb 1700 Gert 1670 007mark 1640 Hans. 1620 Satyr 1590 Richarð. 1480 Erwin. 1420 komodo25 1420 Met nog één etappe te gaan, staat tdogg nog steeds bovenaan. Kan hij de leiding behouden na de punten van de laatste etappe én het Algemeen Klassement?
 3. Mordurette

  FM-Café

  Dat zijn geen verkeerde bedragen. Heb je een screen van die speler? Ben wel benieuwd.
 4. Spijtig natuurlijk dat je niet van Schotland wint, vooral omdat het zo zwaar beladen wedstrijd is. Maar in de eindafrekening zal het waarschijnlijk niet meer dan een voetnoot zijn.
 5. Ruime overwinning is erg lekker! Tegen Schotland een puntje.. had meer gekund maar geen schande
 6. Seizoen 2024-2025 We mogen eindelijk beginnen aan de kwalificatie voor het WK. Dit wordt gespeeld in Amerika/Canada en Mexico. En ik wil meteen goed beginnen. Harry Kane is wederom niet opgeroepen door mij. Hij is tot op heden niet nodig. Ik heb veel vertrouwen in Marcus. Ook Gomes is weer opgeroepen door mij. Hij komt in de plek van Phil Foden. En Gomes loopt 1 op 1 in het Engelse shirt. Eén wedstrijd gespeeld en één goal gescoord. Hij lijkt dus een sensatie te gaan worden in het Engelse shirt. Selectie Engeland Engeland - Armenië Schotland - Engeland Stand WK Kwalificatie Antwoorden op posts van users @Isco22 Ik hoop niet dat wij het gaan verspelen. En met Barcelona weet je het maar nooit. Maar ik heb er vertrouwen in. @komodo25 Ik hoopte op een iets mindere tegenstander dan Barcelona, maar om te winnen moet je gewoon iedereen verslaan. Ik baalde van de nederlaag tegen Liverpool, maar nu is de focus nog meer op de titel en de Champions League. @ErikEagles En hij was ook nog voor mij de bondscoach van Engeland. @Marius Die nederlaag was een grote domper. Dit is de enige hoofdprijs in Engeland die ik maar één keer gewonnen heb. En tja die loting lijkt wel gefixt te zijn. @FM_Lesly @Kavinos @nasje92 @Rossi @Mordurette
 7. Today
 8. Wat een waardeloze film was dat ja.
 9. W8er

  FM-Café

  Ik speel met Anderlecht, ondertussen mijn 5de seizoen. Om de 1 of andere reden kan ik me niet verdiepen in andere saves, geraak ze snel beu. Meestal max een paar dagen. Spitsje binnen gehaald voor 225k, 1 jaartje als invaller, dan een jaartje in de basis, waar hij dan ook als wonderkid werd bestempeld en dan moeten verkopen aan Man U voor 58M. Ondertussen is mijn doelman ook bestempeld als Wonderkid.
 10. Mordurette

  FM-Café

  Ja, true. Winst maken op zulke regens is altijd leuk. Met Rapid Bucarest heb ik helaas geen miljoenen te besteden en zoek ik voornamelijk naar regens die minder dan 100k kosten, het lieft gratis natuurlijk. Zo heb ik twee Franse jonkies gratis gehaald en die ontwikkelen zich wel leuk, beide middenvelders.
 11. De trainer heeft altijd gelijk. Zeker als hij wint. En dat doe je ook. Je lijkt me op weg naar een zeer sterk seizoen.
 12. Succes! Best een leuk clubje!
 13. Mooie cijfers in ieder geval. Ook de finale zou je moeten kunnen winnen, al is Santos Laguna natuurlijk van een ander kaliber. Sowieso ook een leuke affiche als finale als je 't mij vraagt.
 14. Twee goede overwinningen. Wel verwacht natuurlijk. Tegen Frankrijk wordt het ongetwijfeld boeiend.
 15. Die nederlaag in de FA Cup zag ik niet aankomen. Jammer, want een leuke prijs natuurlijk. Na Real nu Barcelona, je word niet meteen gespaard met de loting.
 16. Neil werd in 2020 ontslagen en kreeg even later een contract bij Leeds.
 17. niemand die dit weet? Heb er al heel wat gemaakt.
 18. Sophomore

  Brits Voetbal

  https://www.theguardian.com/football/2019/apr/19/wayne-hennessey-is-desperate-to-learn-about-the-nazis-roy-hodgson-crystal-palace?CMP=share_btn_tw Wat een headline
 19. Prima eerste aankoop lijkt me. Succes bij Norwich
 20. Neil Harris is Millwall wat doet hij bij Leeds? Lekker bezig hoor York in de PL komend seizoen
 21. W8er

  FM-Café

  Er zullen er een paar uitgeleend moeten worden. Als ze 1 seizoen in de basis staan kan ik ze jammer genoeg niet meer houden. Ze willen absoluut naar een grotere ploeg. En als je al die spelers kunt kopen onder de 1 M is het toch maar spijtig om ze te laten schieten. Worden ze uitgeleend en dan verkocht voor een mooie meerwaarde is dat maar zo.
 22. Land:Canada Artiest:Caveboy Nummer:Home is Where Youtube link:
 23. Dit is wel een beetje het gemiddelde niveau als je deze discussie aan gaat ja. Wijzen wijzen wijzen. Man wat hoop ik dat die hele club opgedoekt word.
 24. Bijzonder verhaal wel. Benieuwd of je als Wander gaat spelen. Succes in ieder geval.
 25. Erg leuk begin, ga deze ook graag volgen.
 26. Ik ook, De landen die ik wou selecteren zijn al bezet. Iets anders zoeken.
 27. Naam Novelle: La Vieille Dame Club: Union Saint-Gilloise Grootte banner: Standaard Kleuren: - Specifieke plaatjes: Andere plaatjes zijn ook goed, maar vond deze wel mooi
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...