Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Sophomore

  Vrouwenvoetbal

  Ging het toevallig over actief/passief buitenspel? Volgens mij mogen ze dan wel kijken.
 3. Yesterday
 4. Rogier.

  Vrouwenvoetbal

  De FIFA heeft allerlei nieuwe regelgeving ingesteld voor dit WK als test. Het lijkt me dat de strengere VAR (waaronder het penalty keeper gebeuren dat ook in een andere wedstrijd van Italie plaats vond) dan ook een ding is vanuit de FIFA.
 5. Is diegene Aad de Mos?
 6. Hehe zou niet goed zijn voor zijn PTSD
 7. Iig geen kuipvrees. Mooie start bij Feyenoord
 8. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Vanuit Ajax onder 19 komt er ook een hele talentvolle back aan. Salah-Eddine. Die is echter pas 17. Wat Ajax wel zou kunnen doen is Castillo transfervrij oppikken bij Chelsea. Is talentvol. Ik denk trouwens ook dat Blind naar het middenveld verhuist en dat Martinez basisspeler gaat worden. Pierie als eerste back-up LCV.
 9. Met de Ligt natuurlijk een prima aankoop, zeker omdat er voor Mustafi een prima bedrag is ontvangen. Opmerkelijk ook dat Elneny zelfs Xhaka voorbij is. Wellicht toch de verkeerde speler geprobeerd te lozen?
 10. Kavinos

  AFC Ajax

  Daarbij kan zelfs Nous nog linksback spelen toch?
 11. Thomas rijdt gewoon de Tour. Al zal het dan nog steeds een stuk spannender zijn zonder de deelname van Froome.
 12. Lazy

  AFC Ajax

  Yes die 3. Ajax heeft vorig seizoen 58 duels gespeeld, daarvan heeft Tagliafico er 46 gespeeld. Nu bieden resultaten uit het verleden geen garantie, maar je mag er vanuit gaan dat als hij fit blijft, hij komend seizoen wederom tot zo'n gemiddelde kan komen. In de duels die hij mist door een schorsing en wellicht een blessure hier of daar en je kunt Martinez en Pierie prima als back-ups gebruiken, terwijl Blind in een uiterst geval er ook kan spelen (maar ook mijn 4e keus achter Nico, Martinez en Pierie).
 13. W8er

  FM-Café

  @Marius Zeer zeker. Was eerst ontgoocheld dat ik niet naar de volgende ronde van de CL mocht, was de eerste keer sinds mijn eerste seizoen. Maar in de CL geraakte ik toch niet verder dan die eerste ronde na nieuwjaar, dus dacht, misschien kan ik zo een eerste Europese prijs halen, en dan toch maar vol voor de EL gegaan. En dan nog goed nieuws. Voor de eerste keer in heel mijn FM geschiedenis word er gewerkt aan mijn stadion. De oude capaciteit was trouwens 21500
 14. Met De Ligt doe je ongetwijfeld een goede zaak. Jammer dat Ajer uiteindelijk niet kwam omdat de twee uitgaande transfers alsnog in het water vielen.
 15. Pfoeh! Nog maar eens in blessuretijd ... zo geef je ze natuurlijk niet meer de kans om terug te slaan. Ik acht je niet kansloos tegen Inter gezien je parcours. Integendeel, ik denk dat je zelfs favoriet bent.
 16. Het tactisch plaatje lijkt alvast op orde. Nu de resultaten nog!
 17. Marius

  FM-Café

  Je kan zeggen wat je wil, maar zo'n dingen moeten toch zeer veel voldoening geven!
 18. Dit is echt niet onverwachts hoor, iedereen en z'n moeder die wist dat City die clausule gingen triggeren indien Angelino een goed seizoen had. Al dan niet om daar op de bank te komen of puur voor de doorverkoop a la Morata.
 19. cimbomcu

  PSV Eindhoven

  En nu moet je onverwachts een speler gaan kopen nadat eerder al je basisspeler centraal achterin al weg is gegaan, en dan maar hopen dat dat het een goedkope optie is anders maak je ook nog eens verlies.
 20. Kansloze bedoening. Helaas niet gekeken naar het parcours en mijn lijst binnen 2 minuten ingeleverd toen ik in een hostel in Vlissingen zat te wachten op andere MU-leden
 21. W8er

  FM-Café

  De Europa League gewonnen met 2-1 van Arsenal. Wedstrijd begon erg slecht met al na 4 min de 0-1. De hele eerste helft stond ik nergens, gelukkig dacht Arsenal na de 0-1 niet meer aan aanvallen. Tijdens de rust de spits gewisseld en die maakt er onmiddellijk 2. Na een uur val ik met 10 man, maar het laatste half uur hebben ze gevochten als beesten. Nu rest er nog 1 overbodige wedstrijd in de competitie.
 22. Welkom bij de club van asociale fietsers volgens de rest van het land
 23. Uitslag etappe 3: 100. Sagan 90. Viviani 80. Degenkolb 70. Garcia Cortina 60. Swift 50. Matthews 40. Janse van Rensburg 30. Lienhard 20. Boudat 10. Hoelgaard Uitslag etappe 4: 100. Viviani 90. Matthews 80. Sagan 70. Trentin 60. Stuyven 50. Vanmarcke 40. Janse van Rensburg 30. Garcia Cortina 20. Dewulf 10. Lienhard Stand na de 4e etappe: @Hans.@tdogg16@Viktor@Elano@Gert@Erwin@Hwb@komodo25@007mark
 24. de Ligt is een topper. Jammer dat je naast Ajer greep
 25. Zonder terugkoopclausule had je hem niet gehad. Dan had je dus 0 euro verdiend, nu 6 miljoen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...