Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Sommigen karakters zijn al door 3 acteurs gespeeld. Deze serie heeft grote time jumps. Houdt het tempo er lekker in.
 3. Ik ben hopeloos? Getuigt van respect. Ik weet vanaf nu ook hoe ik jou moet aanspreken. Nergens ook gezegd dat ik die twee beter vind, maar trek maar je conclusies. Fijne dag
 4. Een paar van mijn toppers bij Atletico. Langzamerhand probeer ik de oudgedienden er een beetje uit te werken. Zo is Oblak vertrokken deze zomer. Meneer verdiende gewoon 2,5 mil in de maand. Heb in 3 seizoenen aardig wat centen uitgegeven voor de volgende mensen: Pineiro, kwam voor 93 miljoen over van Villareal. Zal de aankomende 10-15 jaar onze vaste rechtsback zijn, ook die van Spanje gaan we van uit Carsten Mondrup. Stond al op de nominatie toen ik bij St. Etienne zat, maar ging naar PSG. Daar speelde hij vrijwel niet en voor 57 miljoen werd hij de vervanger van Hermoso. Garai. Ik zocht een goede CV, omdat Soyuncu en Niakhate en niet echt voldeden en te oud werden. Deze man kwam in de scoutingsrapporten steeds naar voren. Voor 113 miljoen kwam hij over van Bilbao. We betalen graag wat extra voor Spanjaarden. Mikel Alvarez, kwam ook over van Bilbao voor 75 miljoen. Er liepen wat mindere oude spelers rond zoals Correa. Die werd bedankt voor bewezen diensten en we hebben nooit meer terug gekeken. Jorge Benitez, onze mexicaanse TACO. Ik kocht hem voor 9,5 miljoen met St. Etienne van America. Toen Chelsea vervolgens voor 80 miljoen onze servische spits kocht, besloot ik 105 neer te leggen voor Benitez. Bezorgde ons in zijn 2e seizoen direct de CL, dus de investering betaald zich uit. Wederom een spanjaard. Geen idee waarom, maar onderstaande meneer speelde niet bij Barca. We besloten 87 miljoen op tafel te leggen en zo is de kern van ons elftal voor de aankomende jaren wel gelegd. Met gelukkig best wat spanjaarden. Dit is wel een grappig verhaal. Ik huurde hem, omdat we op het moment dat we onze spits verloren niet genoeg geld hadden voor Benitez. Wat ik niet gezien had, is dat er een verplichte koop in zat van 68 miljoen. Nadat Benitez alsnog kwam, werd hij reserve. En toen ging er dus 68 miljoen van ons TB af voor het nieuwe seizoen. Maar wel een prima spits.
 5. Arezo

  Nederlands Elftal

  Je kan van hem zeggen wat je wil. Maar hij levert wel. Heeft al heel lang niet verloren als bondscoach van het NL elftal. Hij doet het op zijn manier en uit zich soms een beetje bijzonder. Zelf zou ik het wel leuk vinden als we aan het eind van het jaar met t bekertje in de hand t vliegtuig instappen. Ik denk zelf dat dit een positieve boost voor het land zou geven. Natuurlijk zijn er teams met meer individuele klasse en zal je een hele grote dosis geluk moeten hebben.
 6. Gaat erg lekker alleen thuis van Feyenoord verliezen, had niet gehoeven, gezien hoe matig zij het doen...
 7. Kyrill

  FM Café

  Jammer niet nog even 1-2 winnen.
 8. You sure vriend? Kan altijd nog degraderen
 9. En ik vroeg juist om tag en heb die niet gehad haha Goede post/update.
 10. Ik vind zijn arrogantie zo geil.
 11. Slangenkuil Nieuwe overname heeft voor veel rust, duidelijkheid gezorgd en ik denk in de toekomst meer transparantie dan onder de vorige eigenaar. Prima keuze op voorhand wat mij betreft. Oud speler dus kent de club en gewoon een gelouterde naam in het NL voetbal. Slechter dan onder Letsch zal het in ieder geval niet worden.
 12. Azpi

  Brits voetbal

  aanvallend is hij goed maar hij is zeer kwetsbaar verdedigend. Dan moet je als Southgate weer iemand anders hem laten helpen (omdat Southgate zo extreem conservatief is). James is aanvallend en verdedigend goed. Ik denk niet dat hij zoveel onder doet t.o.v. Reece James. Je zou toch denken dat met Kyle Walker als RCB en daarvoor nog eens 2 verdedigende middenvelders, dat je dan toch wel TAA op wingback kan neerzetten. Maar ik denk dat Southgate dat niet doet omdat TAA niet zijn verdedigende taken uitvoert. Zelfs de vleugelspelers stelt hij niet op alleen omdat ze wellicht verdedigend niet goed genoeg zijn. Dat hij Maguire nog opstelt is voor mij al genoeg om Southgate niet serieus te nemen. Havertz trouwens 2x gescoord tegen Engeland maar voor Chelsea ho maar
 13. Neen, puur op wat hij verwezenlijkt op zijn nog maar 22 jaar oud
 14. Als je dit echt oprecht een toffe sportman vindt puur op basis van de plek waar hij is geboren, dan heb ik echt alleen maar medelijden met je. Ik weet wel dat wielrennen kijken de komende 12 maanden weer een stukje kutter is.
 15. Elsjorro1990

  FM Café

  Prima manier om de eerste CL te winnen in de Journeyman game. Uitgerekend tegen Real, die we dit jaar op een straat lengte afstand in de competitie achter ons lieten (20 punten +). Eindbaas Jorge Benitez, die ik meenam van Saint-Etienne deed het voor ons.
 16. Voor de liefhebber. Hups.
 17. Keko

  FM Café

  Eredivisie is in seizoen 1 niet gelukt, maar dit is ook niet slecht:
 18. Ongelofelijk hè, hoelang blijft die z'n krediet nog bewaren? Elke domme fan ziet zelfs al dat het niks is. Wat een draaicirkel ook. En altijd overtredingen nodig om zichzelf te corrigeren.
 19. Alleen een geldboete vind ik bizar. Als hij schuldig is, dan is een boete in mijn ogen te weinig. Ik heb het gevoel dat de rechtbank twijfelt wie de waarheid vertelt en dan maar de volwassene straft. Er is maar één schuldige in dit verhaal en dat zijn de ouders van de kinderen. Opvoeding dikke nul.
 20. Volgens mij heb ik nooit gereageerd. Liever mij niet te taggen. Succes met de novelle!
 21. Geweldig hoe hij de haters keer op keer lik op stuk geeft.
 22. Soort journeyman 2.0 Werkloos zonder diploma's beginnen. 10 hoogste leagues winnen inclusief de 5 top leagues(Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje,Italië). 10 verschillende landelijke bekers winnen. De 5 speelbare champions league varianten. De 5 speelbare continentale competities (ek, Afrika cup etc). Wk clubs en wk voor landenteams. 32 prijzen totaal.
 23. Gecondoleerd met Cocu @Vitesse88. Denk maar zo: er waren in Dirk Kuyt, Frank de Boer en Aad de Mos nog altijd drie slechtere opties.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...