Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Na Haaland komt ook dit wonderkind transfervrij naar Keulen. Opvallend als verdediger 3 goals in 2 wedstrijden voor Argentinië.
 3. GAE EAGLES

  FM-Café

  Volgens mij is er iemand heel erg in vorm.
 4. hjs

  Rara waar ben ik?

  Land is genoemd,stad nog niet.
 5. Proficiat met de titel, die zag ik nog niet aankomen!
 6. Toch weer punten gepakt Niet onverwacht deze keer.
 7. Toch weer wat puntjes erbij . Hier had ik ze ook stiekem wel verwacht
 8. Today
 9. ForzaUtreg

  FM-Café

  @putdus Reputatie club, reputatie competitie, reputatie speler gok ik EDIT: Lekker matje pik
 10. Wow wat een sensatie. Gewoon kampioen geworden. Dit had je nooit verwacht.
 11. Stemronde 8/26: EngelandInzending: Satyr Na de popbeats uit Duitsland gaan we weer terug naar de metal. Vanuit Engeland stuurt Satyr de band Iron Maiden naar Japan toe. Wereldwijd bekend en op diverse grote rockfestivals gestaan. Daarnaast ook te horen in de Top 2000 elk jaar, dus voor de gemiddelde muziekliefhebber wel een bekende naam. Satyr doet pas voor de derde keer mee hier, maar heeft dus een duidelijk muzieksmaak. Wellicht is drie keer scheepsrecht en weet hij de winst deze keer te pakken. Er is in ieder geval een goede start gemaakt, waardoor Engeland momenteel bivakeert in de middenmoot. Punten van Engeland: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/295212/8/8/u0yzkymzk1 @hjs @komodo25 @Roprop @Zeus @Grote Ree @Fabian. @Satyr @Platina32 @Dysproz @Juca @Chiemel @chrisje1993 @himan @nasje92 @Vilhena @Lazvic @Kelvin @Christian. @Laki @bas2204 @ivago @Jeroen. @Chimpa @Stefanos @Rogier.
 12. Het moreel is best lastig, zeker in het begin. Er zijn een paar dingen die bij mij goed werken. Mijn uitspraken voor de wedstrijd zijn altijd kalm en positief. Ik zeg nooit dat we het wel even kunnen doen, maar altijd iets van ik verwacht een overwinning. Daarna per groep, def, mid en att, kalm of assertief ik geloof in jullie. Bij 1-0 voorstand, gelijkstand of verlies in de rust reageer ik fel dat ze niet goed genoeg zijn. Hierdoor werken ze harder in de tweede helft bij de meeste ploegen. Test dit wel een keer want met een onprofessioneel team of een team wat niet tegen druk kan moet je dit juist vooral niet doen. Bijkomend voordeel als het werkt is dat je geroemd wordt achteraf doordat jouw woorden zorgden voor de overwinning. Achteraf altijd kalm en mild zijn voor de groep. Daarna iedereen onder de 6,5 vertellen dat ze het niet goed gedaan hebben, altijd kalm tenzij ze onder de 5,5 dan gebruik ik fel. Alles boven de 8,5 krijgt te horen dat ze het goed deden en boven 9,5 krijgen ze gepassioneerd goed. Als je dat aanhoud elke wedstrijd stijgt het moreel heel snel. Gebruik ook je boete systeem goed. Slecht spelen is een waarschuwing of boete. Ik gebruik meestal 6,0 - 6,4 is waarschuwing, 5,7 - 6,0 is 1 week en alles eronder is 2 weken boete. In het begin vinden je spelers dit lastig, maar al snel accepteren ze het en zullen ze zich professioneler opstellen. Ook een rode kaart is 2 weken boete. Verder, loof ze voor hun training als ze het goed doen. Doe dit niet vaker dan 1x per maand. Elke week en dan vinden ze het teveel en houdt bij welke spelers je looft dat het niet steeds de zelfde zijn. Hier geldt bij mij alles boven de 9 krijgt praises, halen ze dat net doe dan de bovenste 5 ofzo. Verder is het inderdaad winnen en let enorm op je woorden bij de persconferenties want als je het daar fout doet gaat het hele team lopen morren. Doe je het goed dan krijg je een paar spelers mee. Hopelijk kan je er wat mee.
 13. @FMNOOB Waarom twijfel je nog? Hop, hop, kopen die hap. Ik zou voor het volledige pakket gaan. Als ik snel (heel snel) kijk, mis je dan alleen de meest recente DLC. De 17 dollar is eigenlijk te mooi om waar te zijn.
 14. CocaPepsi

  FM-Café

  In het eerste seizoen de Europa League winnen.. een droom!! Beetje geluk met de loting gehad De poulefase waren onze tegenstanders Getafe Man United Poligraftechnika Volgende rondes kwamen wij tegen Qarabag Man United FC Basel Sevilla
 15. Een leuke tactiek. Ik speelde zelf in fm18 veel met soortgelijke, alleen verving ik de AMC door een Afmaker voorin. In mijn save met Ajax speelt Gravenberg als VSM met aanvallende functie. Ik heb er nu een half seizoen op zitten en hij heeft er al 7 gescoord. Ik weet niet hoe hij zich ontwikkeld bij jou, maar wellicht is het een idee om zo je scorend vermogen omhoog te zetten? Het is mij gelukt om Olmo binnen te halen. Hij scoort bij mij veel op de AMC positie. Dan kan je tadic naar links verplaatsen en ziyech op rechts. Olmo heeft me wel 39 milj. gekost, maar al 11 doelpunten.
 16. Ik ken deze club totaal niet. Ik laat me volledig verrassen.
 17. Goede transfers gedaan hoor en je voorbereiding ziet er goed uit. Je pakt ook meteen een mooie prijs dit seizoen.
 18. Je voorbereiding is goed te noemen. Het Slowaakse voetbal zit in een slob op dit moment.
 19. Net klaar met het van begin af aan lezen van deze novelle, onder de baas zijn tijd zoals ze dat zo mooi noemen ;-). Deze novelle en de manier waarop jij het spel speelt is denk ik de droom van vele 'bouwers'. Gewoon met eigen jeugd en spelers uit de omgeving succes zien te bereiken en daarbij ook niet bang zijn om de mindere talenten aan het werk te zetten. Heel mooi! Ik blijf hem volgen, want ik wil er wel bij zijn als de Cup met de grote oren een ronde maakt op De Vijverberg!
 20. Ik, na bijna elke aankoop
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...