Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. 1. Enric Mas © -25 2. Daniel Martinez -25 3. Davide Villella 4. Felix Grossschartner -25 5. Hugh Carthy -25 6. Lilian Calmejane 7. John Degenkolb 8. Fernando Gaviria -25 9. Pascal Ackermann -25 10. Matteo Trentin
 3. Yesterday
 4. Nooit van gehoord
 5. Pino

  Interlandvoetbal

  @cimbomcu wat vind je van het feit dat St. Pauli die speler op non actief heeft gesteld?
 6. Voorloper van FC Groningen
 7. Hmm, blijkbaar lastig. The other final werd hier in 2002 gespeeld. Een wedstrijd tussen de slechtste twee landen van de wereldranglijst. Op dit moment staan ze volgens mij niet meer laatste.
 8. Post morgenochtend een nieuwe, samen met correcte stand.
 9. joostmakaay

  FIFA20

  Tsja heeft ook een hoop met je packluck te maken, maar ben zo klaar met constant spelers uit div 3/2/1 tegen te komen terwijl ik zelf net op het rond van 4 val (atm eronder door al die verliespartijen). Snap niet waarom ze die objectives weer een mode hebben gedaan die er echt om doet.
 10. Nog steeds niet goed.
 11. Regis

  Interlandvoetbal

  Kan dan ook op een ander moment toch of andere manier toch? Niet net nadat ze Syrie zijn binnen gevallen iig en in deze omstandigheden en met de teksten die erbij kwamen op de sociale media ook helemaal niet gek dat men het als steun aan de invasie ziet.
 12. Magikarp

  Interlandvoetbal

  Je hebt een voorbeeldfunctie als publiek figuur. Daar moeten ze wel bij nadenken ja. Buiten dat zie je ook dat de UEFA het onderzoekt.
 13. Hoofdstuk 50 - FM 20 Ben ik weer eens een keer! Zoals Erik ten Hag zou zeggen: 'Het eerste blok zit er bijna op'. Dit betekent voor mij dat over twee dagen mijn eerste week vakantie voor de deur staat en dat school even een week niet prioriteit nummer één is. Het gaat voor mijn gevoel goed op school, de stof die ik krijg vind ik interessant en tot nu toe lukt het vrij makkelijk om alles toe te passen. Ik weet dat we pas twee maanden onderweg zijn dit schooljaar maar het is toch wel een fijn gevoel. FM heb ik helaas niet meer gespeeld sinds augustus maar dat komt ook deels omdat de nieuwe versie bijna in de winkel ligt. In deze novelle zal ik verdergaan met een nieuwe (FM20) save en hopelijk kan ik over een ruime maand weer eens een mooie FM-update posten. Tot slot wil ik jullie nog vertellen dat ik de laatste dagen tot het besef ben gekomen dat ik nu ongeveer al een maand lang geen echte kutdag meer gehad heb. Het voelt gek om te zeggen en te denken maar ik heb het gevoel dat het dus nu al een paar weken wel weer vrij aardig met me gaat, het begin is er! En dat bij de 50e update. Tips zijn altijd welkom! @Marius @delichris @komodo25 @FM_Lesly @mattihamstra @Kavinos @Rossi @Bingbangboem Bedankt voor jullie reacties! Tot de volgende update!
 14. Mordurette

  Club gezocht

  Ja, waarom niet. Gewoon lekker de Nations League winnen en het EK.
 15. cimbomcu

  Interlandvoetbal

  @Magikarp @Kavinos Omgekeerde wereld denk ik, omdat mensen er wat van gaan vinden en dingen gaan invullen voor je moet je het maar niet doen? Vind ik niet. Als zij hun steun willen betuigen aan mensen, mag dat gewoon toch?
 16. Beide clubs hadden een spectaculaire run naar de finale en stelden ook dan niet teleur want het was alweer een geweldige wedstrijd. Mooi dat je deze hebt kunnen binnen slepen!
 17. Die kerel heeft mijn ex in die periode ook nog ten huwelijk gevraagd, nadat dat allemaal uitgekomen was.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...