Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Toch een mooie prestatie in de beker ondanks het verlies. In de competitie blijf je prima presteren!
 3. Mooi om weer een oud speler te mogen verwelkomen
 4. Dannyforza

  FM-Café

  Aah okee dan weet ik dat bij de volgende keer maar als ik al begonnen. Ben zou ik alleen speelbare kunnen toevoegen of ook alleen kijken en krijg ik bij alleen kijken wel meer spelers?
 5. GAE EAGLES

  FM-Café

  Je kan gedurende je spel nog wel competities toevoegen, dan krijg je ook weer de beschikking over veel spelers uit Argentinië. Anders had je dat voor dat je ging spelen moeten doen. Dan kan je ook alleen de spelers uit dat land toevoegen zonder de competitie te laden.
 6. Ai zure nederlaag. In de competitie prima bezig op puntverlies bij Palace na
 7. Prima start. Stengs en Boadu zouden echt aanwinsten zijn
 8. Dannyforza

  FM-Café

  Jaa precies had alleen nog wel een vraagje als ik spelers in Argentinië wil bekijken is er bijna niemand kan ik dat nog veranderen weet wel aan het begin dat je dan kan kiezen maar zie ik ook al die spelers als ik een compentitie op alleen kijken zet of moet ik dan echt speelbaar maken?
 9. GAE EAGLES

  FM-Café

  Ow, maar dat komt van zelf goed. Blijven proberen en dan zie je af en toe van zelf wat in elkaar vallen. En hier blijven lezen en vragen helpt ook wel. Soms iets meer zekerheid inbouwen om te overleven en vanuit daar langzaam aan het geheel iets aanvallender maken wil wel eens helpen.
 10. Dannyforza

  FM-Café

  Ja weet ik maar toen had ik mijn vleugel verdedigers aanvallend staan had ze nu gewoon op achterin blijven en daardoor dacht ik dan zou ik met een AM kunnen spelen ging in het begin goed maar zo in 1x was het weg ben nog flink aan. Het leren over fm😞
 11. GAE EAGLES

  FM-Café

  Zei ik je gisteren toch balans op je middenveld is belangrijk.
 12. Dannyforza

  FM-Café

  Heb van de AM een VM gemaakt nu loopt het qua resultaten beter krijg alleen nog steeds wel super veel kansen terwijl ik met geduld opbrengen speel?
 13. Majer is zeker een toppertje!
 14. Mordurette

  MU Records

  @jorkoo004 Pff, wat een boel records, maar ze zijn er allemaal bijgezet
 15. Kavinos

  FM-Café

  Wat heb je aangepast?
 16. Today
 17. Regis

  AFC Ajax

  Valt opzicht mee. Dat was in de tijd van De Boer en Bergkamp zo. Zowel de VI als het AD zijn de laatste 2 jaar beter met hun informatie.
 18. Barteh

  AFC Ajax

  Een tautologie zou dat dan heten in deze situatie. Wel de juiste termen gebruiken als je slechte grappen maakt hè. De Telegraaf is de best geïnformeerde krant als het om Ajax gaat. Dus ik ben eerder geneigd de Telegraaf te geloven dan een willekeurige forumposter die geen bron bij z'n claims vermeld.
 19. glennix

  FM-Café

  Heeft hier niemand problemen gehad met de Financial Fair Play? Ik wil mijn kern versterken met topspelers maar die willen een te hoog loon waardoor mijn loonlast te hoog komt te liggen i.v.m. de FFP.
 20. Kelvin

  AFC Ajax

  Dit is een duidelijke vorm van een pleonasme.
 21. TheRealOne

  Go or No Go?

  Hoeft niet per se weg en geld is ook niet echt het probleem. Heb wel genoeg andere talentvolle middenvelders die ook al op dit niveau zitten, dus hem vervangen is ook geen probleem.
 22. Dannyforza

  FM-Café

  Tacktiek aangepast gaat nu wel redelijk (geen idee waaraan het ligt) maar het werkt😂
 23. Seizoen 2025 - 2026 De eerste finale van mij als manager van Manchester United. We spelen tegen Manchester City op Wembley. Wel mooi om zo vroeg al een beker te kunnen gaan pakken. Maar dan moeten wij die blauwen wel verslaan. Road to the final Manchester City Road to the final Manchester United Opstellingen Manchester City - Manchester United Finale League Cup Antwoorden op posts van users @Mordurette We hebben een hele mooie finale voor de boeg. Die uitslag tegen Chelsea was heel erg lekker. Dat we gelijk speelden tegen Palace is niet anders, maar wel een punt gepakt. @Isco22 Ondanks het domme gelijke spel hebben wij toch wel mooie zaken gedaan vorige maand. @Marius Ik hecht geen waarde aan de League Cup, maar nu wil ik hem heel graag winnen. @nasje92 Of dat gaat gebeuren is nog maar afwachten. @D.J. Ja we mogen niet klagen. @komodo25 @nasje92 @Kavinos @toivonen @ElMarcos @Srangaman @Lensherr @Lazy @DerSieks @Karlo @TheRedOne
 24. MrMHB

  Festivals

  Een bekende ex-Feyenoordert!
 25. Je gaat goed man! Erg knap om je resultaten te zien.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...