Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ooit de speler met de laagste FIFA rating (iig van de Eredivisie)
 3. 169 miljoen euro, jeetje mina! Hopen op een beter jaar en gewoon weer opnieuw proberen! Succes!
 4. FlyD

  FM-Café

  Jammer dat ze dan niet voor wat minder salaris naar mij (Union Saint Gilloise) willen komen (3e seizoen, speel in 1a)
 5. Goed. Eerste die reageert doet de nieuwe maar
 6. glennix

  FM-Café

  Eindelijk mijn eerste prijs binnen!
 7. chrisje1993

  The Voice

  Auditie 78 kiest voor @Grote Ree.
 8. chrisje1993

  The Voice

  En daarmee zijn ook de laatste audities beoordeeld. Voor auditie 76 van @chrisje1993 houd het voice-avontuur op. The Big Moon gaan we hierdoor niet meer terug horen. Auditie 77 van @Erwin. mag kiezen tussen @Jeroen. en @Grote Ree. Auditie 78 van @chrisje1993 mag kiezen tussen @Zeus, @Fabian. en @Grote Ree. Auditie 79 van @Erwin. gaat naar @Zeus en tot slot auditie 80 van @chrisje1993 mag kiezen tussen @Jeroen. @Fabian. en @Grote Ree.
 9. Cicchio

  FM-Café

  Verdiend gewonnen? Mm, jah.
 10. Hoe zeggen ze dat? De veldslag verloren maar de oorlog winnen ofzo? Ondanks het verlies tegen PSG ben je ze wel gepasseerd op de ranglijst. De laatste 6 wedstrijden deze lijn doortrekken en je mag jezelf kampioen noemen! In de Champions League ook een mooi rondje door en tegen AC Milan zie ik ook weer kansen.
 11. Na een drukke stemming waarbij de discussie eindelijk is losgebarsten hebben jullie besloten om Satyr weg te sturen. Het toegewijde dienstmeisje is hierdoor niet meer onder jullie. 'S nachts zijn de wolven langs gegaan bij het huisje van Nom de Guerre. de Graaf is hierdoor ook niet meer onder ons. Net zoals de vorige twee keer hebben de wolven ook hier weer een bericht achter gelaten. Spijtig hoor. Het begint een repeterend verhaal te worden. Als mensen verkeerd inschatten een vak zou zijn zouden jullie zeker worden aangenomen. Inwonerslynch: 1. Rossi 2. Komodo25 4. Michael16 7. Geppiej 8. FMNOOB 9. Fabian. 12. Chimpa 13. Bolderbast Burgermeester: 1. Rossi 2. Komodo25 4. Michael16 7. Geppiej 8. FMNOOB 9. Fabian. 12. Chimpa 13. Bolderbast DEADLINE: Vrij 3 April 22:00 Uur @Rossi @komodo25 @michael16 @Geppiej @FMNOOB @Fabian. @Chimpa @Bolderbast
 12. Today
 13. Wat mij betreft mogen de updates zsm komen!! Wat een leuke save om te volgen!
 14. Leest heerlijk weg, vooral de introductie van de tegenstander. En het gaat natuurlijk ook erg goed.
 15. Grote Ree

  The Voice

  De laatste vijf alweer. Wat is het snel gegaan. Toch blijf ik dit eigenlijk altijd de leukste fase van het spel vinden. 76. Is dit slecht? Zeker niet. Is het heel verheffend? Nee, ook niet. Resultaat is hier een degelijke auditie met een vrij inwisselbaar liedje en een oké zangstem. Ik ging eigenlijk direct iets anders doen tijdens het luisteren. Comfortabel, maar ook een teken aan de wand. Verdict: Niet gedraaid 77. Ja, dit vind ik wel interessant. Toffe muziek met een hoofdrol voor de elektrische gitaar. Goeie stem ook, leuk dat we deze dame zowel in het laag als het hoog horen. Zowel kopstem als borststem. Dat toont direct de veelzijdigheid van deze zangeres aan. Lekkere sound heeft ze ook. Ik zie dit zeker wel zitten! Verdict: Gedraaid 78. Subtiel, dat is denk het woord wat hier het beste de lading dekt. Zowel qua zang als qua muzikale begeleiding is dit een hele subtiele en ingetogen song. Pluspunt is ook dat deze dame een hele bijzondere en lichte sound met toch iets duisters erin aan de dag weet te brengen. Daarmee vormt dit simpelweg een unieke auditie en dat is knap, aangezien 77 anderen haar voor zijn gegaan. Ik kan eigenlijk geen reden bedenken om niet te drukken. Verdict: Gedraaid 79. Nee, dit heeft het niet voor mij. Die effecten over de zang zullen wel niet zo bedoeld zijn, maar in combinatie met de zangstem, de monotone zanglijnen én de verdere begeleiding, maakt 't het geheel nogal slaapverwekkend. Ik voel me al steeds iets dieper wegzakken in mijn rode fauteuil, die opeens wel heel lekker zit... Verdict: Niet gedraaid 80. Toen ik de post van Bas las en het intro hoorde, wist ik direct hoe laat het was. En ja hoor, daar komt het unieke geluid van deze dame om de hoek kijken. Heb een album van haar met een bekende gitarist op mijn telefoon staan. Prima album wel en ik weet dat ze live ook zeker niet teleur stelt. Vind soms wel dat ze in sommige frasen teveel vibrato in haar stem gooit, waardoor het voor mij als 'mekkeren' overkomt. Dat gebeurt gelukkig niet in dit nummer, maar ik ken songs waarbij ze dat wel doet. Mocht deze inzender dus voor mij kiezen, dan is dat wellicht iets om rekening mee te houden. Maar goed, dat terzijde, dit is een artiest die haar hele hebben en houwen in de strijd gooit en dat valt alleszins te prijzen. Zeker welkom in mijn team maar ik zou het ook absoluut begrijpen als de inzender voor een coach kiest die blanco de volgende rondes ingaat. Verdict: Gedraaid
 16. MetalMichael

  FM-Café

  Zomerstop 2025. Ben benieuwd of we de eerste wedstrijd halen met z'n allen. Uh-oh.
 17. glennix

  FM-Café

  Mooie overstap naar Milaan @MetalMichael, in welk jaar zit je nu?
 18. Lekker mannen, een doodgewone inwoner lynchen. Ik zou wel weten wie hierna het target moet zijn... Geef je je halve rol weg, dan ben je een doel voor de wolven, geef je niks weg, mag je het spel verlaten. Zoals @007mark al zei: Ik ben er ook wel even klaar mee. Vind dit spel echt leuk, maar hoe de FUCK moet ik me dan verdedigen als er niks te verdedigen is.
 19. Och ja, die hebben we ook nog gehad in Doetinchem. Fung a Wing
 20. Ja op dit moment wel, daarom heb ik ook op hem gestemd.
 21. 1. Rossi2. Komodo254. Michael16 |||5. Satyr ||||| |7. Geppiej 8. FMNOOB9. Fabian. 10. Nom de Guerre |12. Chimpa13. Bolderbast Wel handig als ik zelf ook nog stem Lijkt me duidelijk dat ik mezelf ga verdedigen omdat ik van mezelf weet dat ik aan de goede kant sta
 22. Duidelijk gewerkt aan het verlengen van spelers die de komende jaren de basis moeten gaan vormen, of voor veel geld kunnen verkocht worden. De voorbereiding verliep in ieder geval ook prima, op die uitschuiver tegen KVO na dan.
 23. Michael noemde jij eerder niet. Was Satyr, Bolderbast, Rossi en Geppiej. Is van die 4 Satyr nog altijd hoofdverdachte?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...