Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Heb alleen de eerste helft gezien, maar Gravenberch speelde daarin erg sterk. Vond Traoré ook goed op de afwerking na, paar bepalende ballen gegeven en ook wat goede loopacties.
 3. Puik geschreven weer. Cyprus is een mooie bestemming, wellicht daar wat met voetbal doen?
 4. Is Cyprus nu een teaser, dat je daar aan de slag gaat? Of zet je iedereen nu op het verkeerde been
 5. Wat een heerlijke wending weer.
 6. hmm spoiler? kleintje? Mooi geschreven wederom
 7. Wat een heerlijke uitdaging zal dit zijn. Je zal zo'n 25 punten moeten gaan halen om erin te blijven. Dus in totaal 38 punten.
 8. Nog een novelle met een roemruchte, Duitse club! Zoals in eerdere reacties al wordt aangehaald, leven er nog herinneringen rondom de 1.FCK. Veel succes!
 9. Guilty as charged Serieus eens als vraag gekregen bij een regulieren pubquiz, niemand in het café wist het. Een sterke openingspost. Leuk dat je voor een roemruchte club kiest, waar er overigens veel van zijn in 2. en 3. Bundesliga, en hier en daar ook nog in de Oberliga's of Regionalliga's. Veel succes!
 10. Als je een spelers niet meer kunt of wilt gebruiken, dan is het afscheid nemen de beste optie, al dan niet via een huurperiode of definitieve transfer.
 11. Anderlecht is al jaren een mooie talentenfabriek. Bijna bijzonder dat de resultaten daar niet altijd gelijk tred mee houden. Tijd dus voor verandering daarin.
 12. <2> Ik vind mezelf terug in een truck die in de richting van Freetown reed. De klap op mijn achterhoofd bonkte nog na. Wat er gebeurde voordat zijn lichtschakelaar werd omgezet, herinner ik me nog goed. ‘Smeerlap, dacht je dat je niet op zou vallen tussen al die hoeren hier? Ik herken jouw soort uit duizenden. De onschuldige jongen uithangen, maar ondertussen allerlei homoziektes verspreiden onder de gezonde mensen.’ De militair die me had ontdekt was duidelijk dronken en had nog de geur van één van de veel te jonge meiden om zich heen hangen. Dat verzetje – God had vast een oogje t
 13. Gewoon op pure kwaliteit winnen
 14. Leuke clubkeuze en uitdaging! Succes daar in Zweden.
 15. De bookmakers hebben inmiddels ook wel door dat je een ploeg hebt die er een is om rekening mee te houden. Zou natuurlijk top zijn als je de prestaties in eigen land kan gaan evenaren, maar de uitdaging zal vooral ook internationaal liggen lijkt me. Ben benieuwd hoe je je daar staande weet te houden!
 16. Klopt, maar in FM om licentieredenen niet veranderd...
 17. Minimaal acht punten in ieder geval Succes in Zweden!
 18. Toch de titel gepakt en nu meteen het nest verlaten en op zoek gaan naar de nieuwe uitdaging.
 19. Een hele mooie top tien zeg. Je zou maar vijf van zulke spelers in je selectie hebben.
 20. Een mooi stuk over Diego, maar vergeet dat dat Maradonna Good, Pele Beter en George Best is. Het was een goede voetballer alleen jammer dat hij vaak negatief in het nieuws kwam en dat de drugs de overhand nam.
 21. In-game editor is ook uit, zo te zien.
 22. Toch een goede middenvelder. Verrassend dat je hem niet meer nodig hebt en hopelijk kan je er leuk geld voor vangen.
 23. Prachtige club om te rebuilden, ben benieuwd hoe snel je weer succes zult gaan boeken!
 24. En door! Afvinken, genieten van het weer en op naar een nieuwe uitdaging. Prima voorsprong in de competitie, balen van de bekerfinale!
 1. Load more activity

Announcements

×
×
 • Create New...