Jump to content

tdogg16

Leden
 • Posts

  1,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by tdogg16

 1. Benieuwd hoe Hoever, Ihattaren, Rensch en Zirkzee zich gaan ontwikkelen. In potentie is dit een geweldig elftal, de vraag is alleen hoe realistisch het is dat deze gasten er over drie jaar allemaal al staan. Wel leuk om in 2024 eens terug te grijpen naar dit topic.
 2. 1. Filip Djuricic 2. Daryl Janmaat 3. Alfred Finnbogason 4. Oussama Assaidi 5. Hakim Ziyech 6. Bas Dost 7. Luciano Narsingh 8. Jeffrey Gouweleeuw 9. Daley Sinkgraven 10. Mark Uth 11. Samba Sam Larsson 12. Marten de Roon 13. Arber Zeneli 14. Jerry St. Juste 15. Joey v.d. Berg 16. Stijn Schaars
 3. Beiden goede series. Ik zou beginnen met The Witcher, daar ben je nèt ietsjes sneller doorheen
 4. tdogg16

  NFL

  Gefeliciteerd! Nu maar binnen harken die Bowl Mahomes is wel echt een klasse apart zeg, jezus wat was die gast goed dit seizoen. Mij is het trouwens om het even wie er wint (voor het eerst in jaren..). Ik gun het de 'Niners' ook wel weer een keer.
 5. Wel ontzettend zuur voor Nieke de Groot en Yvette Broch natuurlijk. Zij hebben de afgelopen EK's en WK's ook veel betekend voor de andere meiden uit deze huidige selectie. Met deze twee erbij hadden ze ongetwijfeld nog wat meer diepte in de selectie gehad om wat meer door te rouleren. Maar wat een bizar toernooi hebben ze gedraaid zeg, 3 x verliezen en alsnog WK worden. Gelukkig stonden ze er bij de wedstrijden dat het moest gebeuren. Eindelijk ook een keer die dekselse Noorse dames verslagen. Wat mij betreft sportteam van het jaar, ongeacht wat de uitslag wordt bij het gala. Edit: Oh en... Tess
 6. Je verliest hier gewoon omdat je een te matige CV constant kansen blijft geven en hij je maar blijft teleurstellen.. Daarnaast is je vervanging (van je vervanger) op de linksbuiten ook niet van het niveau CL. Leuk hoor zo'n hattrick maken in de Eredivisie, maar dit is wel echt een niveautje (of twee) te hoog voor onze Nederlands-Surinaamse vriend.
 7. tdogg16

  AFC Ajax

  Ik heb (helaas) slechts flarden van de wedstrijd gezien gisteren. Ben wel benieuwd hoe Labyad het deed. Hoe vonden jullie hem spelen? Edit: Zojuist de samenvatting van Oranje -17 gekeken; wat komen daar weer lekkere spelertjes aan. Sontje Hansen maakt echt indruk; als je ziet hoe hij zijn eerste goal afmaakt . En al 6 goals in 5 wedstrijden. Ik begreep dat ie voor de vorige interlandperiode al een paar keer mee heeft getraind met Ajax 1. Ik zie hem (ook gezien de blessure van Neres) nog wel een keer de kans krijgen dit kalenderjaar.
 8. tdogg16

  AFC Ajax

  Voetbalzone, Voetbalprimeur, AD waarschijnlijk.. Doorgaans niet de best ingelichte bronnen.
 9. Ik ben benieuwd of überhaupt iemand het gaat redden tot de laatste dag.
 10. Stengs zojuist opgeroepen voor (de voorlopige selectie van) het Nederlands elftal. Prima keuze van de bondscoach. Ik denk dat het een kwestie van tijd is alvorens hij ook z'n AZ-maatje Boadu op zal roepen. Op die positie is het niet verkeerd om een échte goalgetter te kunnen brengen. Iets waar NL toch al jaren verlegen om zit.
 11. tdogg16

  AFC Ajax

  Maar het is ook niet zo dramatisch dat ie 'even aan z'n Engels moet werken'.
 12. tdogg16

  AFC Ajax

  Hij mist alleen één apostrof?
 13. En daarbij, vanuit de doelstellingen van Jumbo-Visma geredeneerd: Wil je voor de gele trui gaan, dan kun je het jezelf niet veroorloven om bijna de helft van je team op te offeren aan een sprinter (Dylan + 2 leadout). Ik las dat Merijn Zeeman gisteren heeft gezegd dat ze volgend jaar proberen om de Giro, Tour en Vuelta te winnen. Dan kun je in de Tour - zeker gezien het parcours van volgend jaar - eigenlijk geen concessies doen wat betreft je klimteam, zie INEOS. Dat is in de Giro en Vuelta al wat makkelijker. Zoals Mark al aangeeft, is het wellicht voor Dylan ook wel interessant om eens een andere grote ronde te rijden. Maar goed, het zal blijken of Groenewegen z'n doelstellingen belangrijker gaan zijn dan de teamdoelstellingen van Jumbo-Visma. Ik ben benieuwd.
 14. De keuze voor Jumbo is bij dezen gemaakt, omtrent het programma voor Groenewegen. Zal wel Giro - Vuelta, of één van beiden worden, afhankelijk van het parcours wat daar voorgeschoteld wordt. Roglic - Dumoulin - Kruijswijk/Bennett - Gesink - de Plus - Teunissen - v Aert - Martin is toch wel om van te smullen.
 15. Er moet toch nog geloot worden om de poules? Of zijn de geplaatste ploegen (pot 1 zeg maar) ook al toegewezen aan een poule?
 16. tdogg16

  AFC Ajax

  We hebben er al een paar ingehaald hoor. Dat we uberhaupt met 4 teams in de poulefase zitten, tikt al lekker aan.
 17. Ik gok, dat het verschil immens groot was tussen nummer 1,2 en de rest. Maar was Campenaerts niet gevallen, dan had ie zich daar ook wel tussen/ in de buurt gefietst natuurlijk.
 18. tdogg16

  AFC Ajax

  Alvarez heeft toch gewoon veel minuten gemaakt op het middenveld? Op dit moment lijkt ten Hag inderdaad niet te kiezen voor Alvarez, zolang Donny fit is. Maar om nou te zeggen dat hij geen vertrouwen meer in hem heeft :')
 19. Wel de sterkste in koers zo bleek.
 20. Als je ook ziet waarvoor hij die DQ krijgt. Je schouder uit de kom rijden, hem zelf weer terugzetten en dan tussen de auto's terugkomen - meer is het echt niet, als ik op de beelden af mag gaan - vind ik het heel zwaar bestraft. Plus, had hem dan meteen uit koers gehaald... Nu probeert de UCI een punt te maken, maar dit is echt niet de manier. Geen idee hoe ik een tweet moet embedden op m'n mobiel, maar Eurosport heeft een tweet geplaatst met beelden van de terugkomst van Nils.
 21. Beetje jammer, daar gaat je eeuwige MU-moment van glorie..
 22. @Jespresso Beelden nog kunnen achterhalen?
 23. Precies dit inderdaad. Hij heeft haar letterlijk dingen aangepraat, die is helemaal gebrainwasht. Echt bizar. Hij wist het nog zo te brengen alsof het haar schuld was dat hij zich zo gedraagt. :')
 24. Haha, nee hoor. In dit geval is het gewoon sneu voor 'm. Hij heeft zich erg netjes gedragen (in tegenstelling tot z'n Cherso-tijd zeker) en volgens mij nooit een signaal gegeven aan die ex van 'm dat hij klaar was met de relatie. Zij daarentegen, gaf hem alle reden/beelden om aan hun relatie te twijfelen door wat ze daar op het andere eiland heeft uitgevreten. Daarom ook alle lof voor hoe hij ermee omgaat. Dus inderdaad, fucked-up voor Damian, maar hij gaat er zeker respectvol mee om.
×
×
 • Create New...