Jump to content

tdogg16

Leden
 • Posts

  1,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by tdogg16

 1. Benieuwd hoe Hoever, Ihattaren, Rensch en Zirkzee zich gaan ontwikkelen. In potentie is dit een geweldig elftal, de vraag is alleen hoe realistisch het is dat deze gasten er over drie jaar allemaal al staan. Wel leuk om in 2024 eens terug te grijpen naar dit topic.
 2. 1. Filip Djuricic 2. Daryl Janmaat 3. Alfred Finnbogason 4. Oussama Assaidi 5. Hakim Ziyech 6. Bas Dost 7. Luciano Narsingh 8. Jeffrey Gouweleeuw 9. Daley Sinkgraven 10. Mark Uth 11. Samba Sam Larsson 12. Marten de Roon 13. Arber Zeneli 14. Jerry St. Juste 15. Joey v.d. Berg 16. Stijn Schaars
 3. Had ik ook last van, heb je de ingame editor? Wat bij mij hielp is om je tweede kit bij 'Tenues aanpassen' te verwijderen. Dan je cache verwijderen en je custom kits opnieuw inladen en gelicenseerde kits aanzetten. Dat zou moeten werken. Daarna kun je eventueel nog je tenue kleuren aanpassen als die anders zijn dan die van je custom kits.
 4. Zo dan, het correcte logo en de sponsor wat lager
 5. Top, daar kan ik wel wat mee! @Titan thanks voor de hulp alvast, ik probeerde het ook met de Magic Wand, maar kwam daar inderdaad ook niet ver mee
 6. Ja, goed idee inderdaad. @r4vje kun jij dat regelen?
 7. Dit is het logo zoals ik het heb gevonden, ik kan proberen om 'm in Photoshop aan te passen. Ik ben alleen wat betreft PS nog niet zo heel bedreven. Dus ik kan niet beloven dat het me gaat lukken, sponsor kan wat lager als je wilt hoor Dat is geen probleem. Toevallig een Photoshop-expert hier op het forum? EDIT: Ik probeer dus die slinger in het logo van een wit vlak te voorzien. Iemand tips?
 8. @Fantasy Je eerste paar kits zijn klaar Die van Leiknir F volgen spoedig! Hopelijk vind je het wat
 9. @MarcFR Het kan wel met de ingame-editor. Als je naar Clubinfo gaat, dan op de ingame-editor dropdown klikt dan krijg je deze optie: En daarna dit: Als het goed is kun je hier een 3e kit toevoegen. Dan moet je de kleuren een beetje aanpassen aan je custom kit en als het goed is staat je 3e kit dan ook op je clubinfo scherm. Ik hoor graag of het is gelukt!
 10. Even snel wat in elkaar gezet Ik hoor het wel als je nog aanpassingen wil!
 11. Lijkt me wel tof trouwens om weer een keer een "Kits-battle" te houden tussen de geïnteresseerden hier. Dat is iets wat we in 2016 ook al eens hebben gedaan, kwamen wel echt heeel dikke kits uit. Werden uiteindelijk ook een aantal packs van gemaakt voor verschillende (veel gespeelde) competities. Zie het topic wat @Vilhena in deze thread heeft gepost. Hoeft niet perse een battle te zijn overigens, kan ook gewoon een megapack zijn waar we met een paar man aan gaan werken.
 12. Geen probleem! Als je ooit nog eens een kit nodig hebt, dan hoor ik het wel
 13. Bewust geen sponsor op dat shirt inderdaad, was heel lastig om daar een goede positie voor de sponsor te vinden. Had dat design eigenlijk voor het uitshirt willen gebruiken, maar vond een uitshirt zonder sponsor een beetje gek. Dan maar het derde tenue zonder sponsor Ja, ben erg tevreden over (alle 3 eigenlijk wel, maar) met name het uitshirt. Bordeauxrood is sowieso altijd een dikke kleur om mee te werken.
 14. Dit is inderdaad de FC'12 template. Dat is waar ik in principe mee werk. Ik kan het sponsorlogo echt een mini-stukje lager doen, vind het mooi als de sponsor qua positie nog boven het begin van de zij-accenten staat. Maar het is jouw request, dus ik zou de sponsor ook wat minder breed kunnen maken en dan tussen bijvoorbeeld de bovenste accenten kunnen doen. EDIT Sponsor wat lager: Origineel:
 15. Bij dezen! Ik hoor graag of er nog wat aangepast moet worden
 16. Volgens mij heeft nog niemand deze gemaakt? Dan ga ik hier zo mee aan de slag.
 17. Iemand enig idee op welk formaat ze er mooi uitkomen in FM? Ik heb nu 420x420 genomen, omdat de standaard is van de templates die ik gebruik. Zie dat die van @r4vje een stuk kleiner zijn (220 x 220).
 18. Ik ga hier even mee aan de slag, kijken of ik het nog kan. Als nog iemand er een paar wil maken, dan kan dat ook uiteraard Edit: Ik ben benieuwd wat je er van vindt en hoor graag of ik nog wat kan aanpassen om de shirts nog beter te maken! @StanleyW
 19. Beiden goede series. Ik zou beginnen met The Witcher, daar ben je nèt ietsjes sneller doorheen
 20. tdogg16

  NFL

  Gefeliciteerd! Nu maar binnen harken die Bowl Mahomes is wel echt een klasse apart zeg, jezus wat was die gast goed dit seizoen. Mij is het trouwens om het even wie er wint (voor het eerst in jaren..). Ik gun het de 'Niners' ook wel weer een keer.
 21. Wel ontzettend zuur voor Nieke de Groot en Yvette Broch natuurlijk. Zij hebben de afgelopen EK's en WK's ook veel betekend voor de andere meiden uit deze huidige selectie. Met deze twee erbij hadden ze ongetwijfeld nog wat meer diepte in de selectie gehad om wat meer door te rouleren. Maar wat een bizar toernooi hebben ze gedraaid zeg, 3 x verliezen en alsnog WK worden. Gelukkig stonden ze er bij de wedstrijden dat het moest gebeuren. Eindelijk ook een keer die dekselse Noorse dames verslagen. Wat mij betreft sportteam van het jaar, ongeacht wat de uitslag wordt bij het gala. Edit: Oh en... Tess
 22. Je verliest hier gewoon omdat je een te matige CV constant kansen blijft geven en hij je maar blijft teleurstellen.. Daarnaast is je vervanging (van je vervanger) op de linksbuiten ook niet van het niveau CL. Leuk hoor zo'n hattrick maken in de Eredivisie, maar dit is wel echt een niveautje (of twee) te hoog voor onze Nederlands-Surinaamse vriend.
 23. tdogg16

  AFC Ajax

  Ik heb (helaas) slechts flarden van de wedstrijd gezien gisteren. Ben wel benieuwd hoe Labyad het deed. Hoe vonden jullie hem spelen? Edit: Zojuist de samenvatting van Oranje -17 gekeken; wat komen daar weer lekkere spelertjes aan. Sontje Hansen maakt echt indruk; als je ziet hoe hij zijn eerste goal afmaakt . En al 6 goals in 5 wedstrijden. Ik begreep dat ie voor de vorige interlandperiode al een paar keer mee heeft getraind met Ajax 1. Ik zie hem (ook gezien de blessure van Neres) nog wel een keer de kans krijgen dit kalenderjaar.
×
×
 • Create New...