Jump to content

tdogg16

Leden
 • Content Count

  1,187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tdogg16 last won the day on April 21

tdogg16 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About tdogg16

 • Rank
  Coach
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "BN'ers" ja, inmiddels zijn de koppels - of één van de twee - bekend van: oud-deelnemers aan Temptation Island, Youtube, Ex on the Beach (MTV-show met soortgelijke opzet) en Oh, Oh daar gaan ze weer. (Oh,Oh Cherso 2.0). Dus om ze nou perse aan te duiden als bekende Nederlanders/bekende Belgen. Nee niet echt, maar onder de doelgroep (lees: kijkers van hetzelfde genre TV-serie) zijn ze wel allemaal bekend. Ik vind het overigens erg vermakelijk, tv om lekker m'n verstand op nul te zetten en me te verkneukelen bij het leed van anderen..
 2. Zo, dat waren de geheime wapens tot zover. We hebben allemaal een extra renner in ons team
 3. Normaal misschien niet, maar deze keer toch vrij aardig. Tony had overigens ook zeker gekund.
 4. ding ding ding! Had hem toch enigszins in een vrije rol verwacht, zeker in de heuvels. Wellicht dat hij verderop in de Tour nog wel zijn kans krijgt. Als je hem bezig zag in de Ronde van Vlaanderen en later nog in de Tour of California, dan zou hij dat makkelijk aan moeten kunnen. Ga er in ieder geval vanuit dat hij in de ITT wel voluit mag gaan, dan zie ik hem sowieso top 5 rijden.
 5. Nope, ik heb geen Dennis. Mijn geheime wapen heeft de vorige etappes al flink wat beulswerk verricht voor de gele trui. Jij hebt dan Benoot?
 6. Dat kan bijna alleen maar Konrad zijn dan.
 7. Nog 0 punten gepakt, had toch verwacht dat mijn renner een andere rol zou krijgen binnen zijn team. Maar misschien dat dat ook nog wel veranderd in de bergen.. We gaan het zien. Ik verwacht dat ie in de TT in ieder geval zijn puntjes wel meepakt. Met een beetje goed redeneren heb je misschien al een idee welke renner ik heb gekozen
 8. Haha thanks. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat ik 2 extra punten heb toe kunnen voegen aan mijn team. Wellicht dat de punten die ik in die renner heb geïnvesteerd weer compenseert met de punten die ik verlies aan mijn kluns Mas. Dat blijft de gok uiteraard. Had niet helemaal rekening gehouden met de aanwezigheid van een jongerenklassement, anders had ik waarschijnlijk een andere '2-puntsrenner' gekozen (Ik geloof dat Nibali ook 2 punten was, die bijvoorbeeld.).
 9. Dat ben ik. Ik hoop dat Mas tegen gaat vallen, anders zak ik echt nog wel weg. Heb overigens niet heel veel klassementsmannen, dus zal sowieso nog wel wat wegvallen de laatste etappes.
 10. De eerste uitvaller is ook een feit. Patrick Bevin (CCC) zal niet van start gaan, daar hij de afgelopen twee etappes met gebroken ribben rondreed.
 11. Lijkt me overigens dat de klassementsmannen gaan knallen op de PDBF? Ik vraag me af of een (wellicht omvangrijke) kopgroep dan stand gaat houden. Mocht dat wel lukken, dan zet ik mijn geld op Caruso.
 12. Als ik mijn top 3 - in willekeurige volgorde - voor vandaag zou moeten voorspellen (mocht de ontsnapping stand houden): Schachmann, Mohoric en idd Bettiol. Verwacht ook wel wat van hem. Heb heel lang getwijfeld in m'n Scorito tussen hem en Asgreen, juist voor deze etappes (alsmede hun beide TT-capaciteiten).
 13. Wat verwachten we van vandaag mannen? Ik heb Schachmann met grote letters opgeschreven bij deze etappe, zoals praktisch heel wieler volgend Nederland waarschijnlijk. Ben vooral benieuwd of een pak 'm beet Sagan, Matthews, Trentin, Colbrelli etc. ook mee gaan in de vlucht van de dag. Denk dat ze uiteindelijk niet mee zullen doen voor de dagwinst, zal waarschijnlijk net te zwaar zijn. Maar zou tactisch wel slim zijn om mee te springen, als ze met het peloton meegaan is er grote kans dat ze er toch af worden gereden. Gezien de etappe van morgen zal het peloton overigens ruimte bieden voor de aanvallers lijkt me.
 14. Leuk, ik ga hem volgen! Mention dus graag
 15. Zo m'n Scorito-team (na 100 x wijzigen) is compleet en naar tevredenheid. Ik ga er niets meer aan doen, heb zelfs de app er tijdelijk af gegooid om dit te voorkomen haha. Die wordt zaterdag tegen de middag weer geïnstalleerd.
×
×
 • Create New...