Jump to content

tdogg16

Leden
 • Content Count

  1,574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tdogg16 last won the day on December 5 2019

tdogg16 had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

About tdogg16

 • Rank
  Coach
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tdogg16

  FM-Café

  Ik heb inderdaad weinig blessures/schorsingen door het seizoen heen. Een goede medische staf helpt hier wel bij natuurlijk. Wat moraal betreft; het helpt dat we zo ongeveer alle wedstrijden hebben gewonnen dit seizoen. Daarnaast ben ik wel een voorstander van het managen van verwachtingen en speeltijd, dus spelers de juiste selectiestatus geven helpt ook wel enorm.
 2. tdogg16

  FM-Café

  Maar het werkt best prima
 3. tdogg16

  FM-Café

  Wat een bizar seizoen heb ik gedraaid dit jaar. Zo ongeveer alle records verbroken die er mogelijk zijn. Ik denk dat de Manchester United fans blij zijn sinds ik hier aan het roer sta. Kijk en huiver:
 4. Ik denk Madeira, komt me ergens heel bekend voor. Al staat dit gebouw volgens mij net op dat gedeelte van het eiland waar ik afgelopen zomer niet ben geweest.
 5. Beiden goede series. Ik zou beginnen met The Witcher, daar ben je nèt ietsjes sneller doorheen
 6. Individuele sprint mannen is ook wel een grote kans uiteraard met Lavreysen en Hoogland. edit: Keirin is ook olympisch, dus sluit Büchli (want regerend wereldkampioen en zilver tijdens vorige OS..) ook maar niet uit
 7. Sharon van Rouwendaal en Ferry Weertman schrijf ook maar op hoor (open water, 10 km).
 8. Correct en tevens juist. Sergej Barbarez
 9. Excuus voor de late reactie, helemaal over het hoofd gezien. Het was Razak Omotoyossi (Benin). Nieuwe, volgens mij wat beter te doen:
 10. tdogg16

  NFL

  Gefeliciteerd! Nu maar binnen harken die Bowl Mahomes is wel echt een klasse apart zeg, jezus wat was die gast goed dit seizoen. Mij is het trouwens om het even wie er wint (voor het eerst in jaren..). Ik gun het de 'Niners' ook wel weer een keer.
 11. Voor de trouwe kijker van het WK-20 van 2005 in Nederland is dit zeker geen onbekende naam. Hij speelde als spits voor een niet al te bekend voetballand.
 12. Ik reken hem goed hoor. Dat is precies waar Cabo Girao ligt idd!
 13. Het eiland is inderdaad goed. De plek niet Je zit er hemelsbreed een aantal km vandaan
 14. Het lijkt me sowieso een Engels/Welsh/Iers/Schots stadion; van een club van vergane glorie zo te zien.. Rotherham United of zo?
×
×
 • Create New...