Jump to content

tdogg16

Leden
 • Content Count

  1,624
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tdogg16 last won the day on December 5 2019

tdogg16 had the most liked content!

Community Reputation

105 Excellent

About tdogg16

 • Rank
  Coach
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1e pot: @tdogg16 - @spaansetukker 2e pot: @spaansetukker - @tdogg16 Beide potten gespeeld alsof het 60 graden was in de Mojave-woestijn. Wat een traag tempo, van beide kanten overigens, het leek wel alsof niemand wilde winnen. Ik had de eerste wedstrijd eigenlijk moeten winnen, waardoor het een stuk lastiger voor me werd om nog zicht te houden op de finale in de tweede. Maar gewoon goed gespeeld van @spaansetukker en zijn spelers waren wat klinischer voor de goal. Gefeliciteerd @spaansetukker en succes in de finale!! Ook bedankt aan @Vilhena voor de super organisatie!
 2. Vanmiddag rond een uur of 15:00?
 3. Woensdag rond een uurtje of 13:00?
 4. Sorry, ben gisteren erg druk geweest met (schoon)moeder bezoeken Ik kan de rest van de week overdag sowieso wel tijd vrij maken. Kun jij dan ook?
 5. Had ik ook last van, heb je de ingame editor? Wat bij mij hielp is om je tweede kit bij 'Tenues aanpassen' te verwijderen. Dan je cache verwijderen en je custom kits opnieuw inladen en gelicenseerde kits aanzetten. Dat zou moeten werken. Daarna kun je eventueel nog je tenue kleuren aanpassen als die anders zijn dan die van je custom kits.
 6. tdogg16

  FM-Café

  Even een uurtje geknutseld op deze kits. Ga een game starten met m'n amateurclub Kijken hoe ver ik ga komen!
 7. tdogg16

  Kenneth Taylor

  153 interlands, sick.
 8. Zo dan, het correcte logo en de sponsor wat lager
 9. Top, daar kan ik wel wat mee! @Titan thanks voor de hulp alvast, ik probeerde het ook met de Magic Wand, maar kwam daar inderdaad ook niet ver mee
 10. Ja, goed idee inderdaad. @r4vje kun jij dat regelen?
 11. Dit is het logo zoals ik het heb gevonden, ik kan proberen om 'm in Photoshop aan te passen. Ik ben alleen wat betreft PS nog niet zo heel bedreven. Dus ik kan niet beloven dat het me gaat lukken, sponsor kan wat lager als je wilt hoor Dat is geen probleem. Toevallig een Photoshop-expert hier op het forum? EDIT: Ik probeer dus die slinger in het logo van een wit vlak te voorzien. Iemand tips?
 12. @Fantasy Je eerste paar kits zijn klaar Die van Leiknir F volgen spoedig! Hopelijk vind je het wat
 13. @MarcFR Het kan wel met de ingame-editor. Als je naar Clubinfo gaat, dan op de ingame-editor dropdown klikt dan krijg je deze optie: En daarna dit: Als het goed is kun je hier een 3e kit toevoegen. Dan moet je de kleuren een beetje aanpassen aan je custom kit en als het goed is staat je 3e kit dan ook op je clubinfo scherm. Ik hoor graag of het is gelukt!
 14. tdogg16

  FM-Café

  Moet ik nog wat kits maken voor je eigen Njardvik trouwens? Doe ik met alle plezier! 😁
×
×
 • Create New...