Jump to content

tdogg16

Leden
 • Posts

  1,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tdogg16 last won the day on December 5 2019

tdogg16 had the most liked content!

About tdogg16

 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tdogg16's Achievements

105

Reputation

 1. Benieuwd hoe Hoever, Ihattaren, Rensch en Zirkzee zich gaan ontwikkelen. In potentie is dit een geweldig elftal, de vraag is alleen hoe realistisch het is dat deze gasten er over drie jaar allemaal al staan. Wel leuk om in 2024 eens terug te grijpen naar dit topic.
 2. 1. Filip Djuricic 2. Daryl Janmaat 3. Alfred Finnbogason 4. Oussama Assaidi 5. Hakim Ziyech 6. Bas Dost 7. Luciano Narsingh 8. Jeffrey Gouweleeuw 9. Daley Sinkgraven 10. Mark Uth 11. Samba Sam Larsson 12. Marten de Roon 13. Arber Zeneli 14. Jerry St. Juste 15. Joey v.d. Berg 16. Stijn Schaars
 3. Had ik ook last van, heb je de ingame editor? Wat bij mij hielp is om je tweede kit bij 'Tenues aanpassen' te verwijderen. Dan je cache verwijderen en je custom kits opnieuw inladen en gelicenseerde kits aanzetten. Dat zou moeten werken. Daarna kun je eventueel nog je tenue kleuren aanpassen als die anders zijn dan die van je custom kits.
 4. Zo dan, het correcte logo en de sponsor wat lager
 5. Top, daar kan ik wel wat mee! @Titan thanks voor de hulp alvast, ik probeerde het ook met de Magic Wand, maar kwam daar inderdaad ook niet ver mee
 6. Ja, goed idee inderdaad. @r4vje kun jij dat regelen?
 7. Dit is het logo zoals ik het heb gevonden, ik kan proberen om 'm in Photoshop aan te passen. Ik ben alleen wat betreft PS nog niet zo heel bedreven. Dus ik kan niet beloven dat het me gaat lukken, sponsor kan wat lager als je wilt hoor Dat is geen probleem. Toevallig een Photoshop-expert hier op het forum? EDIT: Ik probeer dus die slinger in het logo van een wit vlak te voorzien. Iemand tips?
 8. @Fantasy Je eerste paar kits zijn klaar Die van Leiknir F volgen spoedig! Hopelijk vind je het wat
 9. @MarcFR Het kan wel met de ingame-editor. Als je naar Clubinfo gaat, dan op de ingame-editor dropdown klikt dan krijg je deze optie: En daarna dit: Als het goed is kun je hier een 3e kit toevoegen. Dan moet je de kleuren een beetje aanpassen aan je custom kit en als het goed is staat je 3e kit dan ook op je clubinfo scherm. Ik hoor graag of het is gelukt!
 10. Even snel wat in elkaar gezet Ik hoor het wel als je nog aanpassingen wil!
 11. Lijkt me wel tof trouwens om weer een keer een "Kits-battle" te houden tussen de geïnteresseerden hier. Dat is iets wat we in 2016 ook al eens hebben gedaan, kwamen wel echt heeel dikke kits uit. Werden uiteindelijk ook een aantal packs van gemaakt voor verschillende (veel gespeelde) competities. Zie het topic wat @Vilhena in deze thread heeft gepost. Hoeft niet perse een battle te zijn overigens, kan ook gewoon een megapack zijn waar we met een paar man aan gaan werken.
 12. Geen probleem! Als je ooit nog eens een kit nodig hebt, dan hoor ik het wel
 13. Bewust geen sponsor op dat shirt inderdaad, was heel lastig om daar een goede positie voor de sponsor te vinden. Had dat design eigenlijk voor het uitshirt willen gebruiken, maar vond een uitshirt zonder sponsor een beetje gek. Dan maar het derde tenue zonder sponsor Ja, ben erg tevreden over (alle 3 eigenlijk wel, maar) met name het uitshirt. Bordeauxrood is sowieso altijd een dikke kleur om mee te werken.
×
×
 • Create New...