Jump to content

tdogg16

Leden
 • Content Count

  1,565
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tdogg16 last won the day on December 5 2019

tdogg16 had the most liked content!

Community Reputation

90 Excellent

About tdogg16

 • Rank
  Coach
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tdogg16

  NFL

  Gefeliciteerd! Nu maar binnen harken die Bowl Mahomes is wel echt een klasse apart zeg, jezus wat was die gast goed dit seizoen. Mij is het trouwens om het even wie er wint (voor het eerst in jaren..). Ik gun het de 'Niners' ook wel weer een keer.
 2. Voor de trouwe kijker van het WK-20 van 2005 in Nederland is dit zeker geen onbekende naam. Hij speelde als spits voor een niet al te bekend voetballand.
 3. Ik reken hem goed hoor. Dat is precies waar Cabo Girao ligt idd!
 4. Het eiland is inderdaad goed. De plek niet Je zit er hemelsbreed een aantal km vandaan
 5. Het lijkt me sowieso een Engels/Welsh/Iers/Schots stadion; van een club van vergane glorie zo te zien.. Rotherham United of zo?
 6. Vanaf welk (toch wel bekend, maar je moet het maar net weten...) uitkijkpunt is deze foto genomen? Ik zoek naar de naam van het uitkijkpunt.
 7. Aan de opdruk op de bootjes te zien: Gent
 8. Dat is het gebouw van de FIFA toch?
 9. tdogg16

  Raad het logo

  Midden-Amerika dus, geen Noord-Amerika. Dat maakt het zoekgebied heel wat anders
 10. Je zit inderdaad in de juiste richting te denken..
 11. Goed om je weer terug te zien hier @Gert. Voor wat betreft de kalender; Ik zou inzetten op alle WT-wedstrijden (wat mij betreft evt. zonder Eschborn - Frankfurt, Ronde van Guanxi en de Bretagne Classic - Ouest France). Daarnaast misschien even kijken of we in de augustus maand wat wedstrijden kunnen schrappen. Dit is toch de maand waarbij ik merk dat ik weinig motivatie heb om de kleinere wedstrijden in te vullen. Dan kunnen we wellicht in het voorjaar nog wat andere wedstrijden toevoegen (K-B-K, Ronde van Algarve, Settimana Internazionale Coppi e Bartali) of ons gaan wagen aan een paar grote koersen voor de vrouwen (Giro Rosa, La Course). En sowieso de Olympische Spelen (tijdrit + wegrit) bij de heren en vrouwen uiteraard.
 12. Het gaat ook niet zozeer om de organisatie er van wat mij betreft. Het constant op moeten letten of je nog een prono in moet vullen, voor die kleinere koersen, vind ik best lastig. Bij de grotere wedstrijden is dat - voor mij iig - geen probleem.
 13. Eens. Worden vaak toch B-teams naar toegestuurd, dan is het echt puzzelen om überhaupt een team te vullen.
 14. tdogg16

  FM-Café

  Ik scout selectief. Alleen de spelers die ik de moeite waard vindt, waarbij al gefilterd is op bepaalde eigenschappen. Hoe ik dat precies doe, leg ik hier uit. Hopelijk kun je er wat mee.
×
×
 • Create New...