Jump to content

tdogg16

Leden
 • Content Count

  1,151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tdogg16 last won the day on April 21

tdogg16 had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About tdogg16

 • Rank
  Coach
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hehe, morgen begint hopelijk het vuurwerk. Toch zeker 11 dagen toegewerkt naar deze dag. Let the games begin!
 2. M'n eerste keer invullen van deze pool en het is me wel al duidelijk om in ieder geval een klassementsrenner als kluns aan te wijzen. Hopen dat ie op z'n fiets blijft zitten en dat ie iets te hoog gewaardeerd is (Pozzo deze keer). Een sprinter heeft natuurlijk een veel grotere kans dat ie afstapt of bij een valpartij betrokken is, als dat de eerste paar dagen gebeurd is het een dure kluns voor je. Overigens wel een leuke poolvorm @Pino, deze hou ik er denk ik in. EDIT: Of als de sprinter die je hebt gekozen op een of andere wonderbaarlijke wijze zijn vorm weer terug heeft gevonden en constant top 10 rijdt.. Dat is ook een zure.
 3. Ik bedoelde ook dat eerste, dat hij tijd laat lopen en dat hij voor een (of meerdere) top 10-klasseringen qua etappes zal gaan. Maar het zou zomaar kunnen dat hij inderdaad z'n voorsprong met hand en tand zal proberen te verdedigen. Al zal dat niet meevallen gezien dat zijn eerste keer zal zijn op dit niveau en dan ook nog met zo'n zware profielen de laatste week, maar we gaan het zien. Qua klimcapaciteiten zou ie met de beste 20 - misschien wel 15 - van dit peloton mee moeten kunnen.
 4. Dat had ik ook al uit mijn hoofd gezet, nog voordat ik begon met typen hoor haha. Wellicht dat ie nog een keer top 10 kan rijden in een etappe ergens. Veel meer zit er inderdaad niet in voor 'm, al heeft ie natuurlijk al een geweldige Giro door een aantal dagen in het roze te mogen rijden. Jammer dat we daar geen prono-punten voor krijgen haha
 5. Ik hoop vooral dat Conti 'm naar huis kan brengen haha. Met het wegvallen van Tom ben ik aardig onthoofd qua klassementsmannen. Ik verwacht hooguit een top 5 klassering. Tenzij Zakarin dan wel Conti het roze wint haha.
 6. Netjes, gefeliciteerd @Viktor. Ik heb dit klassement ook op m'n sprinters verloren. Van de top 10 eindklassement had ik 6 man dus dat was het probleem niet. Ach, can't win em all! Gelukkig nog wel redelijk bij gebleven qua score.
 7. Hij is al het hele jaar top. Sommige renners kennen een constante vorm door het seizoen heen lijkt wel (Alaphilippe lijkt ook wel altijd goed te zijn, Valverde in z'n goede jaren ook). Het zou kunnen dat Roglic inderdaad nog instort de laatste week, maar ik zie hem nu wel echt als favoriet voor de eindzege.
 8. Uiteraard vind ik het in de eerste plaats gewoon zonde voor Tom, Sunweb en de Giro an sich. Maar aangezien het hier een wielerprono topic betreft, dacht ik dat ik het hier best kon zeggen dat ik het ook jammer vind voor mijn prono.
 9. Ben zo vrij geweest om mezelf punten te geven voor Tadic als beste speler. Toch zeker een van de twee beste spelers (Tadic, Ziyech als ik namen moet noemen). Daarnaast een score van 6 uit 18, best prima. Buiten de posities van NAC, ADO en Zwolle zit ik met de standen er niet ver vandaan. Hooguit 2 a 3 plaatsen verschil.
 10. Ik kan een goede score wel vergeten, 1600 punten van Tom weg. Daar staat vast tegenover dat iemand een, pakweg, Carapaz en Majka in zijn team heeft.
 11. tdogg16

  NAC Breda

  Dat is geheel afhankelijk van je financiële situatie. Aan het einde van het seizoen (eind mei/begin juni) wordt over het algemeen je transferbudget bekend gemaakt voor het komende seizoen. Het is denk ik een kwestie van een paar dagen doorskippen, dan kun je het wel zien.
 12. tdogg16

  Eredivisie Topic

  Zeker met het oog op het aantrekken van betere spelers, win-winsituatie lijkt me.
 13. tdogg16

  Eredivisie Topic

  Haha. Ik meen dat de miljoenen vooral zijn geïnvesteerd/gereserveerd voor het verbeteren van de clubstructuur en het vervangen van kunstgras naar natuurgras. Maar wellicht houden ze nog wat knaken over om het transferbudget op te hogen.
 14. Het zou wel verstandig zijn om inderdaad af te stappen en een extra hoogtestage ter voorbereiding van de Tour in te plannen. Wellicht dat ie daar nog kan vlammen, al is het deelnemersveld daar echt "packed". Krijgt ie wel Roche, Kelderman en Oomen mee waarschijnlijk. Hier valt niets meer te halen, afgezien van een eventuele ritwinst. Alleen rijdt Roche niet mee in de Giro, dus dan hou je echt niets meer over. Bakelants, Haga, Power, Vervaeke, Hindley en Chris Hamilton.
 15. Een gemiddelde van de drie renners toekennen aan twee renners, waardoor Mark uiteindelijk alsnog op 9 renners uitkomt. Is dat geen goede middenweg?
×
×
 • Create New...