Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  10,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Urbeto

 1. Urbeto

  AFC Ajax

  De Zweedse competitie ligt wel de hele maand juni stil, dus het verschil zal wellicht niet zo groot zijn als je op voorhand zou verwachten. Tevens is Elfsborg dit seizoen vooralsnog verschrikkelijk matig en wisselvallig, dus daar voorzie ik potentieel echt geen problemen voor Ajax.
 2. Het blijft verschrikkelijk karig en gedeeld laatste is bovenal een positie die behoorlijk afbreuk doet aan de plaat, want daar is echt niks mis mee. Het is enkel niet in het Engels, maar hé
 3. Dat ben ik wel met je eens. Ik heb zelf ook Frankrijk op winnen staan, maar mocht Mbappé uitvallen voor vrijdag scheelt dat wel aanzienlijk natuurlijk. Frankrijk kan ook dan nog een wereldploeg opstellen, maar het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde. Die derde plek is inderdaad wel een horrorscenario, maar daar maak ik me vooralsnog niet al te veel zorgen over. Winnen zal wellicht een taaie opdracht worden, maar ik zie Nederland niet snel van Oostenrijk verliezen.
 4. Ik denk dat iedere voetballiefhebber ook wel weet dan Oostenrijk onder Rangnick een hele stugge ploeg is geworden hoor. Tegelijkertijd heeft Nederland wel degelijk betere spelers, dus het is ook weer geen onmogelijke horde.
 5. Wat speelt dat Frankrijk toch lelijk voetbal. Het is te hopen dat Deschamps een keer vervangen wordt want met deze selectie moet mooi voetbal óók mogelijk zijn. Dit is niet om aan te gluren.
 6. Wat probeerde Wöber in vredesnaam te doen dan? Hele merkwaardige actie. Die kans net daarvoor mocht er ook wel in trouwens. Zonde. Ook bijzonder dat het daarna geen corner was.
 7. Heb het nog een keer teruggekeken en met dat duel tussen Vavro (en dus niet Hancko, my bad) en Openda is echt helemaal niets mis. Beetje fysiek over en weer zoals je dat talloze keren per wedstrijd ziet. Kijk het moment nog maar eens terug, Openda raakt de bal met zijn hand wanneer er geen grof contact is. Dat al dan niet duwen tegen de elleboog is nadat Openda al hands maakte. @Thierryvane Inderdaad, sensoren in de bal die meten dat de bak getoucheerd wordt.
 8. Ik begrijp best dat je gefrustreerd bent door deze nederlaag, maar de handsbal van Openda komt enkel en alleen door Openda zelf. Hancko heeft hem niet vast o.i.d. op het moment dat Openda hands maakt. Ze zijn verwikkeld in een doorsnee duel. Het is ongelukkig, maar wel degelijk een juiste beslissing. Ik zie de kritiek over de handsbal vóór rust meer voorbij komen maar heb dat gemist ondanks dat ik de hele wedstrijd gezien heb. Rond welke minuut was dat? Wil die nog wel even terugkijken.
 9. Sneu voor Slowakije, verdienden hier echt de overwinning. Edit: Nooit te vroeg treuren, zo blijkt maar weer.
 10. Ik zou Mangala er vanaf halen als ik Tedesco was. Heeft al geel en maakte daarna nog een overtredinkje. Ook mis je echt wel het nodige voetbal op je defensieve middenveld, dus alleen daarom al zou ik een Tielemans brengen.
 11. Dit lees je heel vaak, maar waar zit dat hem dan in? Verder dan 'hij is jong en veelbelovend' komen de argumenten immers vaak niet.
 12. Het gaat nog niet heel goed, maar de punten voor de overwinning van Roemenië die weinig mensen aan zagen komen vormen een hele lekkere springplank voor het vervolg. De top gaat bestormd worden!
 13. Zo slecht is mijn inzending ook weer niet hoor, stelletje cultuurbarbaren!
 14. Die eerste zin is onzin, ik kijk enkel naar wat ik zie. Ik heb dit seizoen niet wekelijks Brighton gekeken en dus baseer ik me op wat ik van Verbruggen bij Oranje zie. Dat vond ik vandaag gewoon niet overtuigend. Hij verwerkt houdbare ballen enkele malen niet goed en heeft geluk dat daar geen verder gevaar uit voortkomt. De goal is inderdaad van dichtbij, maar wel door het midden. Als keeper op dit niveau mag je daar imo meer van verwachten. Je visie op die laatste redding is ook zwaar overtrokken. Hij was helemaal niet 'weg naar de andere hoek'. Hij pakt een bal met een goede reflex, maar het is wel een bal in de hoek waar hij al stond. Het is een goede redding hoor - dat is evident - maar het doet niets af van wat ik aandraag over de rest van zijn wedstrijd. Tevens zie ik dat je Bijlow noemt. Daar had ik nog niet bij stilgestaan, maar het lijkt me zeker iemand om in de gaten te houden voor de keeperspositie in Oranje.
 15. Vind het altijd weinig origineel om daadwerkelijke Eurovisie inzendingen hier mee te laten doen. Hoe dan ook, de 0 punten zijn hier wel verwacht. Het gaat nog niet echt lekker.
 16. Het feit dat Verbruggen geen bal klemvast heeft en ze meer dan eens niet goed naar de zijkanten verwerkt kan je ook nog wel eens op gaan breken. Verder hoef ik Wijnaldum niet meer in Oranje te zien. Ook vond ik, in tegenstelling tot de commentator, Schouten niet echt sterk. Laten we hopen dat dat de onwennigheid was.
 17. Reactietijd van Verbruggen is 2-3 werkdagen? Wat een onnodige tegengoal zeg.
 18. Die bal van Yamal bij de 3-0 is echt om van te watertanden Wel zonde voor de wedstrijd. Kroatië mist sowieso iedere vorm van scherpte voorin.
 19. Wat een knal zeg, heerlijk. Dit had de wedstrijd ook echt weer even nodig. Laat ze nog maar wat verder uitlopen.
×
×
 • Create New...