Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  8,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Urbeto

 1. 6321 minuten naar The National luisteren.. Gebruik je het toevallig ook als slaapmeditatie?
 2. Het werd wat later dan morgen, maar heb net weer een hele rits nummers doorgeploegd. Heb nu van de 1700 nummers waar ik langsgekomen ben 826 ratings uitgedeeld. De laatste 300 verwacht ik ergens komende week te doen wanneer ik ook m'n eigen Top 2000 lijstje weer ga samenstellen.
 3. Prima lijst hier. De laatste weken vooral naar The Smiths aan het luisteren want daar is het weer het seizoen voor.
 4. Urbeto

  Feyenoord

  Uit waren we zeker beter, maar gisteren absoluut niet. De goals vielen op ridicule wijze, maar Atletico tikte ons er bij vlagen simpelweg uit. Geen schande, wel jammer.
 5. Dat ben ik niet met je eens. Europees moet je gewoon een heksenketel willen creëren als supporters, dan helpt het niet mee als de helft van het stadion de halve wedstrijd op Instagram of Snapchat zit. Ik zie dit 'verbod' veel meer als een oproep om dat eens niét te doen dan 'hooligans die denken dat ze iets te vertellen zouden moeten hebben'.
 6. Urbeto

  Feyenoord

  Ik vond het wel leuk om Milambo gisteren weer eens aan het werk te zien; dat mag vaker wat mij betreft.
 7. Is er hier al iemand naar Napoleon geweest?
 8. Ik heb de deadline gelukkig weten te halen, dus verbanning blijft uit. Toch viel deze editie me niet mee. Ik denk dat dit de eerste editie is waarbij geen enkel nummer mijn persoonlijke playlists gehaald heeft. Veel doorsnee plaatjes en gewoon weinig memorabels. Voor mijn eigen inzending heb ik overigens ook niet overdreven veel hoop, maar het is weer eens wat anders.
 9. Urbeto

  FM Café

  Wel een leuk artikel voor de liefhebbers: https://www.nrc.nl/nieuws/2023/11/27/in-pak-achter-de-pc-hoe-football-manager-in-vele-levens-voetbalsucces-bracht-a4182396
 10. Nieuw hoofdstuk in de palingsoap:
 11. Zo, puntjes weer kunnen verdelen. Dat was niet zo heel moeilijk ditmaal. Verder best een leuke lijst deze ronde, los van dat carnavalsnummer van een Dovy Keukens natuurlijk.
 12. Goede update weer met een vooral leerzame Europese campagne. Wat betreft je andere doelstellingen; respect voor je geduld.
 13. Je hebt duidelijk even moeite om het net te vinden. Hopelijk is het een gevalletje ketchupflestheorie. Desalniettemin sta je er prima voor natuurlijk.
 14. Een VAR die z'n werk doet in Enschede. Wat hadden we dat graag een aantal weken terug willen zien.
 15. Urbeto

  Feyenoord

  Kijk aan, zo stel je orde op zaken! Edit: .. en zo gooi je de controle weer vakkundig te grabbel. Man man man.
 16. Urbeto

  Feyenoord

  Je ziet die gelijkmaker aankomen wanneer je zelf zo slordig met de kansen omgaat. Toch vraag ik me af waarom Bijlow hier qua reactievermogen in totale Rob van Dijk modus zit. Blundertje.
 17. Interessante update weer. Ik merk zelf dat ik deze selectiebreedte vooral op orde maak wanneer ik van plan ben langer bij een club te blijven, want het is natuurlijk wel een ietwat tijdrovende klus. N.a.v. je reactie op mijn vorige reactie: mijn eigen staf is ietwat herzien, maar ik liep al snel tegen de zeer gelimiteerde financiële middelen op.
 18. Ik liep een aantal updates achter, maar de resultaten liegen er nog altijd niet om. Je hebt van de Graafschap een echte cupfighter gemaakt en het lijkt een kwestie van tijd eerdat je weer eens de titel pakt. Dat hoop ik tenminste, want hij staat jou beter dan de hoofdstedelingen. Los daarvan oogt Fennebeumer als een leuk talent en ik ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen.
 19. Ik heb weer even bijgelezen. Met Krafth, Kurzawa en Prica heb je drie erg leuke spelers aangetrokken. Daarnaast zet je ook gewoon een mooie bekerrun neer, waarbij verliezen in de Tele2 Arena niet onredelijk is. Dat je het op de rit hebt zien we ook terug in je uitstekende seizoensstart; zeker de overwinning op AIK is zéér solide. Bra jobbat!
 20. Ik heb weer even bijgelezen. Je gaat gewoon erg goed en die nederlaag tegen PSV kan dan natuurlijk gebeuren. Je maakt het ruimschoots goed met de driepunter tegen Liverpool; zeer knap. Hoe staat de club er inmiddels financieel voor?
 21. 13 in een dozijn, maar vooruit, een nipte +1.
 22. Ik bewijs mezelf geen goede dienst in deze laatste ronde. Zolang het klassement van de ronde leiden en dan 7e eindigen is toch wel heel teleurstellend.
 23. Helder verhaal, meer dan prima resultaten en een mooi affiche in Trabzon voor de boeg. Succes!
 24. Zonde dat ik nog uitblijf, maar het beste bewaren we uiteraard voor het laatst Rykjvk is echt een prima talent. Jammer dat hij bij zo'n weerzinwekkende club zit.
×
×
 • Create New...