Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  5,017
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Urbeto

 1. Dat zou dan toch juist in een positieve rating moeten resulteren?
 2. Urbeto

  Feyenoord

  Verspreid over zes jaar, dus ruim 8 miljoen per seizoen voor de periode 2023-2029. Adidas betaalde de afgelopen jaren zo'n 5 miljoen per seizoen.
 3. Urbeto

  Feyenoord

  Nog meer goed nieuws komt zojuist van de Telegraaf:
 4. Nee, niet gelezen. Zag best wel veel negatieve recensies bij zowel het boek van de vader als van de zoon, dus geloofde het wel zonder die boeken. Hier deze week The Mauritanian gezien. Goede film, onrechtvaardigheid van het Amerikaanse systeem goed in beeld gebracht. Benedict Cumberbatch en Jodie Foster zijn sterk, maar Tahar Rahim pakt wel vrij overtuigend de hoofdrol op. Wel wat langzaam voortkabbelend, al kan dat ook gedaan zijn om de lengte van de gevangenschap te benadrukken. Toch een 7,5.
 5. Instant WNF reclame vibes
 6. Voor mij is dit hem zeer zeker wel. Vind het hele album goed eigenlijk. Bij vlagen lekker ruw en contrastrijk. Dikke +1
 7. https://open.spotify.com/track/0snQkGI5qnAmohLE7jTsTn?si=dnxVdopCQTWF1Z0veoEjTA&utm_source=copy-link
 8. Urbeto

  Feyenoord

  Hemeltergend slechte wedstrijd van beide kanten. Totaal geen scherpte.
 9. Beautiful Boy (2018): 8/10 Intrigerende dramafilm over de drugsverslaving van Nicolas, de tienerzoon van David Sheff. Uitstekend acteerwerk van Timothée Chalamet en Steve Carell als zoon en vader. Veel goede muziek ook in de film, is echt een meerwaarde. Another Round (2020): 8/10 Fenomenale Mads Mikkelsen is een pleonasme. Heerlijke film. Promising Young Woman (2020): 7,5/10 Een #MeToo film maken zonder het heel politiek overbeladen te maken: deze film doet het. Carey Mulligan is echt weergaloos als de sluwe doch hyperintelligente Cassie. Aanrader. After The Wedding (2006): 7/10 Jacob Pederson (Mads Mikkelsen) - directeur van een weeshuis in India - wordt naar Kopenhagen gestuurd om een gift binnen te halen voor zijn tehuis. Eenmaal daar aangekomen komt er echter een langslepend familiedrama aan het licht die zijn leven sterk zal beïnvloeden. Prima film, al had ik er op voorhand iets meer van verwacht. Allied (2016): 6,5/10 Brad Pitt en Marion Cotillard leveren in dit diplomatieke oorlogsdrama prima acteerwerk af, maar het plot is wat te voorspelbaar voor een productie van dit formaat.
 10. Dit blijft echt prachtig. Intrigerende film ook.
 11. Hele grote aanrader ja. Zeker ook in de wetenschap dat seizoen 3 op 14 januari uitkomt, is nu het juiste moment om te beginnen Of nouja nu.. Na het afkijken van het eveneens erg goede Kastanjemanden. Ben zelf deze week begonnen aan The Man in the High Castle op Amazon Prime. Zit nu richting het eind van seizoen 1 en de setting trekt me echt enorm. Spanning is ook goed in orde. Interessant oogpunt.
 12. Urbeto

  Radio 2 Top 2000

  Door dat sentimentele geneuzel kan je grotendeels ook wel een beetje heen kijken imo. Heb hem hier zelf wel weer op de achtergrond aan staan. Op dit moment is het even genieten van Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor.
 13. Ben hier ook te druk voor, maar bedankt
 14. Urbeto

  Club gezocht

  Denk dat er in Schalke minder uitdaging zit dan in Greuther Fürth, maar dat is persoonlijk. Denk dat Kaiserslautern of Hannover bijvoorbeeld leukere opties zijn.
 15. Urbeto

  Club gezocht

  Wellicht kan je proberen Greuther Fürth beter te laten presteren dan in real life? Flinke uitdaging
 16. Urbeto

  Go or no go?

  Waarom een vervanger halen? Tegen de tijd dat je eventuele vervanger komt is Kante nog maar 3 maandjes out. Geef Gilmour lekker de kans! Je hebt de selectie er al voor.
 17. Urbeto

  FM Café

  Goed bezig Karel! Wel merkwaardig dat Haaland zo weinig scoort, die zie ik echt in elke save 30+ goals per seizoen maken
×
×
 • Create New...