Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  7,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Urbeto

 1. Urbeto

  AFC Ajax

  Paar schrijnende stills in dit draadje.
 2. Ik probeer even m'n dropdown lijst verder in te vullen. Ben nu weer even bezig geweest en zit nu op een nummertje of 35-50 denk ik. Moet alleen even kijken waar ik de tijd vind, maar dat komt vast goed. En zo niet, lever ik wel een top 50 in.
 3. Pfoe ik heb er een keer een klein beginnetje aan gemaakt deze zomer, maar dat zal niet meer dan 10/15 nummers geweest zijn
 4. Urbeto

  AFC Ajax

  Is het al Pakjesavond?
 5. Urbeto

  AZ Alkmaar

  Dit is echt een schande voor het Nederlandse voetbal. Ongelofelijk.
 6. Ik heb dit jaar bijna geen FM aangeraakt en was nog niet overtuigd om FM24 wél aan te schaffen. Daar is zojuist verandering in gekomen. Welkom Japan!
 7. Urbeto

  Feyenoord

  Haal even rustig adem Karel. Je hoeft niet meteen uit je slof te schieten, daar hebben we Feyenoord in de Eredivisie al voor. Niemand speelt het hier op de man. Als @bas huijsmansin mijn ogen enorme open deuren had ingetrapt had ik het ook gezegd. Daar is dus weinig persoonlijks aan. Inhoudelijk dan even terug naar mijn punt. Speculeren en voorspellen hoort bij het voetbal. Dat kan je veel te vroeg vinden, maar zelf doe je er ook gezellig aan mee door aan te geven dat je Celtic niet hoger dan plek 3/4 inschat.
 8. Urbeto

  Feyenoord

  Ik denk dat ik de correlatie tussen het punt van überhaupt een zinnige voorspelling los kunnen laten en het dikgedrukte mis, dus wat bedoel je hier nou mee? Ik heb er af en toe best bewondering voor hoeveel open deuren iemand in één zucht in kan trappen. Ik tel er een stuk of 5.
 9. Urbeto

  Feyenoord

  Het is ook te vroeg om het te hebben over wie dit seizoen kampioen wordt in Nederland. Betekent dit dat we het er niet over kunnen hebben? Natuurlijk niet. Speculeren over dit soort dingen kan altijd. Beetje onzinnige comment dus wat mij betreft.
 10. Instrumentaal wel lekker, maar de zang blijft wat op de vlakte en ietwat monotoon: 0.
 11. Uiteindelijk door deze laatste rondjes toch nog wel vrij ruim naast het podium. Teleurstellend, want het leek lange tijd de goede kant op te gaan. Helaas ook weer een Engelstalige winnaar, ondanks dat Boga en ik er lange tijd een andere mogelijkheid op nahielden. Gefeliciteerd @007marken bedankt @Djurovskivoor de organisatie.
 12. Urbeto

  Feyenoord

  U vraagt, Slot draait. Wat een verschrikkelijke penalty.
 13. Urbeto

  Feyenoord

  Wat een matige eerste helft, maar wat een heerlijke meevaller! Hopelijk kom je nu na rust wat makkelijker onder de druk vandaan.
 14. Urbeto

  AFC Ajax

  Dit zou wel echt schandalig zijn zeg.
 15. Urbeto

  Feyenoord

  Opstellingen Feyenoord Onder 19: Ka; Read, Giersthove (C), Sebbar, Candelaria; Zechiël, El Harmouz, Milambo; Slory, Redmond, Sliti. Celtic Onder 19: Mclean; Dede, Bonetig, Robertson, Frame; Carse (C), Kelly, Thomson; Quinn, Vata, MacKenzie. Wissels Feyenoord Onder 19: Berger, Plug, Arnaud, Cruz, Sneijer, Rust, Kraaijeveld. Celtic Onder 19: Rice, Osagie, Agbaire, Ure, Cummings, Bonnar, Dobbie.
 16. Urbeto

  Feyenoord

  Ik woon nu in Zweden voor mijn studie, dus dat werd een beetje ver om heen en weer te reizen helaas. Heb wel m'n seizoenkaart aangehouden dit seizoen, dus iemand anders gaat vanavond op mijn kaart. 21:00 is qua tijd wel vervelend met thuiskomen ja, daar heb ik ook vaak zat mee in de knel gezeten. Aan de andere kant; er gaat haast niets boven een Europese avondwedstrijd in de Kuip
 17. Urbeto

  Feyenoord

  Ik zou echt alles laten vallen om dit soort wedstrijden niet te missen in ieder geval. Zuur dat ik het na al die jaren seizoenkaart alsnog vanaf een schermpje moet gaan bekijken vanavond, maar als Feyenoord op de huidige voet doorgaat mag je aannemen dat er vaker Champions League gespeeld gaat worden in de nabije toekomst Ik heb er dus ook zin in. Verwacht een hele intense wedstrijd van beide kanten met een erg hoog tempo. Op voorhand denk ik dat Feyenoord daar beter mee omgaat dan Celtic. Verder ben ik vooral benieuwd naar hoe de positiewisselingen in onze voorhoede de defensie van Celtic in de war gaan brengen. Ik voorspel 3-1.
 18. Urbeto

  Scorito Topcoach

  Dat is inderdaad met Match King, een ander spel van Scorito. Karel vond het vreemd dat je daar naast de uitslagen van iedere wedstrijd ook iedere week 4 topscorers moet kiezen. Bij Topcoach vul je enkel de wedstrijd van de week in.
 19. Een aantal zeer toepasselijke en mooie usual suspects en een paar onbekendere plaatjes. Ga er eens goed voor zitten. Denk dat het relatief dicht bij elkaar kan gaan zitten.
 20. Urbeto

  Scorito Topcoach

  Niemand verwacht ook dat iemand 4/5 doelpunten maakt in een duel. Zie het meer als een onderdeel waar je wat bonuspunten kunt pakken per speelronde. Als je een verdediger selecteert is de kans op een doelpunt natuurlijk veel kleiner, maar als hij dan toch scoort is de beloning ook weer hoger. Het is best leuk om daar wat mee te spelen iedere week. Nog los daarvan; Match King is sowieso totaal niet ingericht op het voorspellen van een eindstand na 34 wedstrijden. Daarvoor moet je bij andere spellen zijn.
 21. Urbeto

  Scorito Topcoach

  Waarom zou dat onzin zijn Karel?
 22. Urbeto

  AFC Ajax

  Ik ben niet zo'n liefhebber van het stigma "Feyenoorder ben je niet voor je plezier" omdat het cultiveren van het lijden wat potsierlijk oogt, maar als ik dit dan lees over een periode waarin Ajax ondanks het matige voetbal viermaal kampioen van Nederland werd.. Waarlijk leed is je dan echt wel vreemd als supporter. Tuurlijk, het huidige pessimisme lijkt me door het gebrek aan aanknopingspunten terecht, maar laten we ook niet overdrijven zeg. Je hebt een totaal nieuw elftal. Als het over 3 weken begint te lopen kan je nog doodeenvoudig mee gaan doen in de strijd voor een directe CL plek.
 23. Mooie tienpunter, dank daarvoor. Het podium halen wordt hem naar iedere waarschijnlijkheid niet meer, maar wie weet.
 24. Urbeto

  Feyenoord

  Het is misschien wat voorbarig om hem nu al het predikaat 'topspeler in wording' te geven, maar doordat hij vorig jaar structureel in dezelfde fouten verviel is het nu zeker wel enkele complimenten waard dat hij dingen beter op lijkt te pakken. Hij is ook buiten Feyenoord veel voor zichzelf aan het trainen, dus dat is ook goed om te zien. Misschien is er een knop omgegaan deze zomer.
×
×
 • Create New...