Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  4,770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Urbeto

 1. Urbeto

  Feyenoord

  Slecht voetbal, heerlijke sfeer. Prima avond gehad, typisch Feyenoord vooral. Mooi dat het zelfs tegen een clubje als Drita heel sfeervol kan zijn, kunnen lang niet alle clubs zeggen.
 2. Prima rustige plaat, een +1
 3. Heerlijk vrolijke plaat wat mij betreft, prima instrumentaal gedeelte. +1
 4. Urbeto

  Feyenoord

  Vind het niet heel erg, zorgt er hopelijk voor dat De Kuip volgende week wat voller zit dan hij bij een 0-4 vandaag gezeten zou hebben. Kaarten kosten ook erg weinig, dus de drempel zal laag zijn. Dit komt wel goed.
 5. Niet heel uniek qua sound maar wel een prima plaatje, +1
 6. Urbeto

  Frans voetbal

  Pape Matar Sarr wordt een hele grote, was afgelopen seizoen al erg goed. Ook Ibrahima Niane heeft zeker potentie, hoop dat hij dit seizoen weer fit kan beginnen na een zware blessure.
 7. Tikkeltje eentonig, maar zou het niet snel afzetten als het op de radio gedraaid zou worden. Prima stem, nipte +1
 8. Versta er niet zo veel van en is niet mijn smaak, -1
 9. Mijn laptop heeft al een paar weken een beetje kuren, hetgeen FM spelen even schier onmogelijk maakt. Hoop er de volgende keer weer bij te zijn
 10. Het is wel bijzonder, maar niet helemaal mijn ding. Nipte -1
 11. The Snuts is een band die ik vrij recent 'ontdekt' heb, waarbij dit één van de fijnere plaatjes is naar mijn mening. Always is ook een lekker nummer. Prima stem en instrumentaal stuk: +1
 12. Ik kan niet geloven dat je daadwerkelijk denkt dat Feyenoord ondanks Van Bronckhorst prijzen pakte, in plaats van dankzij Gio. Dan heb je echt geen idee. Moet je nagaan hoe slecht de rest was. Kampioen van de armoede, tot vier keer toe. Kan van Gio niet gezegd worden, want Ajax haalde in Feyenoords kampioensjaar niet voor niets de EL-finale.
 13. 5 prijzen pakken met Feyenoord getuigt inderdaad totaal niet van enige kwaliteit.
 14. Ik ga er nog even naar kijken wanneer ik tijd heb!
 15. Van Bronckhorst, kom er maar in! Wellicht met Rutten ernaast als veldtrainer.
 16. Een hele slechte gooi naar een zomerhit is dit niet, maar vind het ook niet veel om het lijf hebben. 0 voor mij.
 17. Die kanttekening had ik me ook gerealiseerd, maar De Boer werd 4x kampioen van de armoede met zeer matig voetbal. Van Bronckhorst won natuurlijk vanuit de underdogpositie de titel, plus dat hij in het buitenland en naar de media niet hopeloos gefaald heeft. Het zou in ieder geval fijn zijn om een bondscoach te krijgen wiens persconferenties wél te volgen zijn.
 18. Van Bronckhorst? Ervaring als speler in de wereldtop en bij Feyenoord bewezen een prijzenpakker te zijn. Zie ik hoe dan ook liever dan Frankie
 19. Dromerig is het zeker, nipte +1
 20. Als '-1' natuurlijk Van mij ook een +1 hier
×
×
 • Create New...