Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  5,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Urbeto

 1. Deze scheidsrechter en VAR nooit meer bij een WK wedstrijd inzetten alsjeblieft. Wat een farce. Gelukkig gerechtigheid!
 2. Heerlijke en terechte ontknoping dit. Dat die goal viel was natuurlijk onvermijdelijk, aangezien ik een gelijkspel ingevuld had
 3. Vanuit Nederland maken we de tocht Down Under naar Australië. Hier doet @Fabian. namelijk een gooi naar een mooie eindnotering met het nummer Need You van Flight Facilities en NÏKA. In dit nummer wordt door NÏKA gezongen over een onbereikbare liefde, hetgeen weinig origineel is. Toch heeft Flight Facilities er wel een catchy plaatje van gemaakt. Hier komt nog eens bij dat voor de videoclip daadwerkelijke big guns uit de kast worden gehaald. We zien hier namelijk een nog jonge Arnold Schwarzenegger die met zijn opgepompte borstspieren – Terry Jeffords zou er welhaast jaloers op worden – in The New Dating Game in 1973 alles uit de kast haalt om een leuke date uit het vuur te slepen. Maar, wanneer we het terugkoppelen aan Need You, is NÏKA in ieder geval niet die gelukkige. Hoe dan ook: Flight Facilities is het aan haar naam verplicht om vliegensvlug de top van deze competitie te bestormen, of treedt er turbulentie op in deze missie? Dat gaan de komende weken uitwijzen. De stemmen vanuit Australië zie je hier. Mentions: @[email protected] @[email protected]' @Grote Ree @Socrates @chrisje1993 @timpy00 @Fabian. @Erwin. @Bogatyr @nasje92 @aron24 @Chiemel @007mark @Keko @Platina32 @ivago @Kyrill @Titan @bas2204 @Satyr @[email protected]
 4. Iran begint toch wel scherp aan deze wedstrijd, leuk om te zien. Nu alleen hopen dat het hier niet óók zo ellenlang 0-0 blijft.
 5. Deze hoort er wel bij voor mij
 6. Rochet keepte ooit bij AZ en dat was toen niet veel. Muslera doet het bij Galatasaray nog prima, dus het zal vooral een keuze met het oog op leeftijd zijn
 7. Van alle wedstrijden waar je dit punt over had kunnen maken, pak je de meest gestolen overwinning van dit WK tot nu toe?
 8. Iemand dit wel eens meegemaakt? Er is niets aan de hand met de club; alles is financieel in orde en opeens mag ik geen enkele scout meer in dienst hebben?!
 9. En daar mis je nog die twee zeer discutabele penaltymomenten. Ongekend.
 10. Bij wedstrijden waar ik geen duidelijke voorkeur heb steun ik de underdog. Uiteindelijk ben ik een liefhebber en België heeft de liefhebber vandaag verre van getrakteerd. Ik begrijp dat winst voor jullie winst is, maar voor mij doet dat er niet zoveel toe wanneer het spel afgrijselijk is. Enfin, op deze wijze gaat België niet ver komen dit toernooi. Het mist echt een heleboel flair. Zeker wanneer KdB ook nog eens deze vorm aanhoudt.
 11. Niet zo zeuren. Als er één ploeg een poging gedaan heeft om te gaan voetballen vandaag is dat Canada. Complimenten daarvoor zijn op haar plaats. België mag zich daarentegen wel gaan schamen. Laffe tactiek, matig spel en extreem veel geluk met de arbitrage. Gestolen overwinning.
 12. Waarom zou dit geen strafschop zijn dan? Zie je niet dat hij op zijn voet gaat staan?
 13. Hoe is die overtreding van Witsel geen penalty? Hij gaat op z'n voet staan, hetgeen de tegenstander belet om verder te kunnen lopen. Het mag dan niet Witsels intentie geweest zijn, maar dit is gewoon echt een strafschop.
 14. I Can’t Make This Right. Dat is het antwoord op de vraag “Hoe legitimeer je het wanneer een artiest zo schaamteloos grootheden als Frank Sinatra en Michael Bublé imiteert?”. Ook is het de titel van onderstaand nummer van de Nederlandse Dennis van Aarssen. In 2019 won hij The Voice of Holland – was de rest dan nog meer 13 in een dozijn?! – maar sindsdien heeft deze crooner eigenlijk geen echte successen meer gehad. Dus, wat doe je dan? Juist, een kerstalbum uitbrengen. Sinds 11 november jongstleden is Van Aarssens album Christmas When You’re Here te beluisteren op Spotify. Tot dusverre zonder al te veel succes, maar wat niet is kan nog komen. Al verwacht ik het niet. Mocht Van Aarssen er bij kerst extra warmpjes bij willen zitten zal hij, naar verwachting van de organisatie, hier als underdog moeten stunten. Gaat dat lukken? De stemmen vanuit Nederland (2/24) - ditmaal zonder krijsende Emma Wortelboer - zie je hier. Mentions: @[email protected] @[email protected]' @Grote Ree @Socrates @chrisje1993 @timpy00 @Fabian. @Erwin. @Bogatyr @nasje92 @aron24 @Chiemel @007mark @Keko @Platina32 @ivago @Kyrill @Titan @bas2204 @Satyr @[email protected]
 15. Als ik Costa Rica was, zou ik de rest van het toernooi lekker op het strand gaan liggen en de wedstrijden met een reglementaire nederlaag afdoen. Wat een farce.
 16. "Geduld, te vaak getergd, wordt razernij" zei een oud-docent van mij wel eens. Hij trok het ongetwijfeld uit één of ander klassiek werk - ik had niet de indruk dat hij zelfstandig tot zulke inzichten kon komen - maar de strekking staat. Dankbaar voor jullie geduld kunnen we nu namelijk eindelijk van start met het belangrijkste deel van deze competitie: de stemmen. We beginnen deze editie in het gastland. Waar de Engelsen recentelijk na twee muzikale overwinningen en een monarchistisch verlies dit jaar inmiddels wel haar fair share aan grote evenementen heeft gehad, gaat het land toch vanaf eigen bodem op zoek naar een nieuwe overwinning. Dit doen de Engelsen door – zoals we door de eeuwen heen wel gewend zijn geraakt – op tamelijk beschamende wijze te koop te lopen met overzeese vondsten. Het nummer Primrose Hill at Midnight wordt namelijk gefeatured door de Londense indierockband Flyte, maar is eigenlijk weinig anders dan het nummer Primrose Hill dat in 2020 zonder Flyte al op het album The Sun and her Scorch verscheen. Enfin, waarom de Canadese band Dizzy de Engelsen deze kans in de schoot geworpen heeft is de organisatie een raadsel, maar het past binnen de reglementen. En, mocht het écht desastreus aflopen met de Engelse inzending, weten we in ieder geval waar de as gestrooid moet worden: Primrose Hill. Maar, zover komt het echt niet, toch? De stemmen vanuit Engeland (1/24) zie je hier. Mentions: @[email protected] @[email protected]' @Grote Ree @Socrates @chrisje1993 @timpy00 @Fabian. @Erwin. @Bogatyr @nasje92 @aron24 @Chiemel @007mark @Keko @Platina32 @ivago @Kyrill @Titan @bas2204 @Satyr @[email protected]
 17. Eigen inzending en ik vind het dus logischerwijs een lekker plaatje. Dikke +1
 18. Argentinië voor rust heel vaak buitenspel gestaan en puur op voorsprong door een terechte maar makkelijke penalty. S-A voor rust niet gezien in aanvallend opzicht, maar nu opeens door een fel begin na rust 1-2.
 19. De laatste inzendingen krijgen tot vanavond de tijd @Platina32 @Bolderbast
 20. Urbeto

  Nederlands Elftal

  Gieren is natuurlijk makkelijker dan een inhoudelijke discussie over een cruciale positie in een elftal voeren, dus dat mag jij zeker. Ik hoop dus dat je er ontzettend van genoten hebt. Met je toontje.
 21. Urbeto

  Nederlands Elftal

  Dit is wat makkelijk scoren, dus reageer liever op de inhoud. Ik licht namelijk alleen uit dat de lof die hem wordt toegedicht op basis van deze wedstrijd gewoon overdreven is. Hij scoorde een degelijke 7, maar is niet overdreven serieus getest en we moeten zijn wedstrijd van vandaag dan ook niet groter maken dan het was.
 22. Urbeto

  Nederlands Elftal

  Wat een pertinente onzin. Die bal valt van 20 meter in de hoek van de keeper. Heel technisch bekeken zou je zelfs kunnen stellen dat Noppert al een stap te ver naar het midden had gezet waardoor hij zich zo moest strekken.
 23. Urbeto

  Nederlands Elftal

  Die ballen hadden Pasveer en Bijlow ook zonder meer gepakt, dus laten we de adoratie voor die gozer even temperen. Gewoon een degelijke pot gekeept, niet meer en niet minder. Blijft onbegrijpelijk dat Bijlow niet keept, daar gaan deze twee reddingen niets aan veranderen.
×
×
 • Create New...