Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  5,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Urbeto

 1. Wat Wat een extreme fysiek heeft hij zeg Hieronder zie je John Ezeh; mijn nieuwe keeper bij AIK. Met Samuel Brolin had ik al een zeer competente doelman, maar toen ik deze jongeman voor 450k bij Den Bosch los kon weken, heb ik niet lang getwijfeld. Enige nadeel is zijn gelimiteerde afkoopsom van 2,6 miljoen, die hoop ik er binnenkort nog uit te breken.
 2. 5 puntjes erbij, dus we blijven stabiel in het linkerrijtje meedoen
 3. Naam: Winston Reid Club: Transfervrij Nationaliteit: Nieuw-Zeeland Leeftijd: 33 Waarde: 550k-850k nu, was transfervrij Screenshots:
 4. Urbeto

  Verdedigers

  Naam: Winston Reid Club: Transfervrij Nationaliteit: Nieuw-Zeeland Leeftijd: 33 Waarde: 550k-850k nu, was transfervrij Screenshots:
 5. Urbeto

  In concert!

  Tickets zijn binnen; 16 juli naar The Killers in de Ziggo Dome
 6. Na 8 jaar afwezigheid is hij vandaag pas écht terug. Er zitten dan ook direct heerlijke plaatjes tussen
 7. Ik geloof dat je daar gelijk in hebt inderdaad, heb dat hele increased realism megapack wel gedownload toen, dus ze zullen wel mee ingeladen zijn. Goed om te weten voor een volgende save, al is het niet extreem storend verder.
 8. Hoe ver ben je nu? Ik ben daar wel aan begonnen een tijdje geleden, maar na een aflevering of 5 afgehaakt. Vond het niet slecht, maar kon er toch niet helemaal inkomen nog. Enfin, momenteel bezig met Master of None op Netflix. Is een komedieserie over Dev, een 30-jarige acteur die het probeert te maken in New York. Het is een serie van Aziz Ansari - ook wel bekend als Tom Haverford in Parks and Rec - en tot nu toe bevalt het erg goed. De afleveringen zijn 20-30 minuten, dus ook ideaal om tussendoor te kijken. Grappige serie waarin ook enige inhoud niet geschuwd wordt.
 9. Urbeto

  Go or no go?

  Manrique is in ieder geval de betere van deze twee, maar als cv komt hij i.m.o. lengte cq sprongkracht tekort. Het lijkt me ook wel dat er getalenteerde newgens voor minder geld te krijgen zijn. Wellicht handig om de hoogste (jeugd)teams van landen als Brazilië, Colombia, Mexico en Argentinië even door te kijken, daar lopen vaak uitstekende newgens tussen, hetgeen je doorgaans minder kost dan deze Europese spelers.
 10. 4,9k, Midtjylland verliest wéér een leuke jeugdspeler aan ons. Ga deze wel af en toe wat minuutjes geven denk ik.
 11. Sluit me bij het bovenstaande aan +1
 12. 8 punten erbij, waarvoor mijn hartelijke dank
 13. Urbeto

  (Tussen)stand

  Kan beter? Feyenoord staat bovenaan, dus gaat prima zo Hoe speel jij überhaupt zo snel eigenlijk? Je wisselt voor m'n gevoel om de 3 dagen van club nadat je er meerdere seizoenen doorheen hebt gejaagd. Ik doe nu al 3 dagen over een - overigens eindeloze - Zweedse winterstop.
 14. Urbeto

  FM Café

  Klopt, zat ik ook al aan te denken. Maar wil dan eerst nog even zijn passing iets omhoog gekrikt krijgen. Krijgt rustig de tijd in ieder geval.
 15. In Duitsland rollen ze gewoon een nieuwe Müller uit de 3D-printer als de oude het niet zo goed meer doet
 16. Urbeto

  FM Café

  Voorbeeldige burger ook nog; geweldige speler zeg. Bij mijn Indonesische aanwinst had ik nog enige twijfels, maar hier weet ik het zeker: Richard Wilder is de eerste Gibraltarees die ik koop in 12 jaar FM. Lincoln Red Imps ontvangt nog 15k, zodat ik niet tot de zomer (en in Zweden dus halverwege het seizoen) hoef te wachten op zijn komst. Hopelijk kan hij als back-up nog gaan verrassen
 17. Een verdubbeling van de punten, dank Vind het wel bijzonder dat dit nummer nog in het rechterrijtje hangt, ik vind het namelijk een lekker plaatje
 18. Ik kopieer eigenlijk al jaren m'n oude logopack naar nieuwe edities. Bij veel clubs pakt dit erg goed uit (lees: Juventus en Cercle Brugge)
 19. Urbeto

  FM Café

  In principe hebben logopacks geen invloed op de spelsnelheid, toch? Maargoed, ieder z'n ding natuurlijk
 20. Urbeto

  FM Café

  Geweldige prestaties zeg, welk seizoen zit je? En stoort het je niet dat je geen logo hebt? Ik zit met AIK in zo'n penibele financiële situatie dat ik eigenlijk vanaf dag één over de hele wereld ben gaan speuren naar goedkope talentjes (veel spelers op proef nemen en grotendeels daarna afkeuren). De meer obscure voetballanden spelen hier vaak een grote rol in. In het geval van Laksono zag ik hem in een jeugdelftal van Indonesië, maar ik zoek eigenlijk net zo vaak door de jeugd van gewone clubs. Op deze manier heb ik al verscheidene (potentiële) wereldtoppers kunnen traceren, maar in vrijwel alle gevallen ontbreekt het me aan het geld om tot actie over te gaan. Maargoed, dat vereist ook weer een zekere creativiteit, waar ik ook niet vies van ben.
 21. Urbeto

  FM Café

  Zeker. Speelde onder Frank de Boer bij Atlanta.. Weet je meteen waarom hij zo overweldigend goed is
 22. Helaas (nog, wishful thinking) niet mijn speler, maar wat een talent op die leeftijd al
 23. Urbeto

  FM Café

  Noorwegen! Lekker de hele jeugd van Bodo/Glimt en Viking oproepen. Dit kan best wel eens de eerste speler ooit zijn die ik direct uit Indonesië oppik. Een basisbedrag van 40k, hetgeen bij goede prestaties nog bijna kan verdubbelen. Geen slechte deal voor AIK denk ik.
 24. Urbeto

  Feyenoord

  Dit is veel te weinig als het klopt, zeker gezien de diverse clubs die interesse toonden. Wel typisch Feyenoord overigens.
×
×
 • Create New...