Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  9,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Urbeto

 1. Zie dit na All Of Us Strangers not maar eens uit je hoofd te krijgen
 2. Leuke openingspost. Wat een afzichtelijk stadskantoor is dat zeg. Ben benieuwd waar eenieder mee gaat komen ditmaal.
 3. Niet zo tof als vanavond in Amsterdam voor de heren die daar heengaan, maar nog steeds een knaller van een plaat.
 4. Urbeto

  Feyenoord

  Ik hoop dat we werkelijk nooit meer naar dat verschrikkelijke Rome moeten. Pleurisvolk.
 5. Urbeto

  Feyenoord

  Ik kan dit dus echt niet aanzien.
 6. Urbeto

  Feyenoord

  Puur op basis van het spelbeeld is enige hoop wel te rechtvaardigen. Aan de andere kant, het is Roma tegen Feyenoord. Het antwoord is dus volmondig nee.
 7. Urbeto

  Feyenoord

  Dit is een enorme slijtageslag zo. Beide ploegen zitten er duidelijk doorheen. We hebben het defensief goed staan, maar dat hebben we wel vaker gehad in het Olimpico. Ik ben er niet gerust op.
 8. Urbeto

  Feyenoord

  Verwacht niet dat we er een resultaat uitslepen vanavond. Gaat erg moeizaam en het niveauverschil is wel aanwezig, zeker als Dybala in stelling wordt gebracht.
 9. Urbeto

  Feyenoord

  Als ik jouw berichten lees vraag ik me vaak iets af: wie vind jij dan wél een karikatuur van zichzelf?
 10. Urbeto

  Feyenoord

  Moet je een aso als putdus wel bij je club willen hebben?
 11. Urbeto

  Feyenoord

  Krijg je met zo'n scheids die geen overwicht heeft. John de Wolf held, even die walgelijke Karsdorp uitkafferen.
 12. Urbeto

  Feyenoord

  Ik kan me de laatste Europese wedstrijd met een goede scheidsrechter niet herinneren. Onzinnige gele kaart.
 13. De finale, een einde, hét slotstuk. Dat is waar we vandaag bij aan zijn beland. Na deze 25ste inzending weten we hoe de eindstand van MU Worldvision Song Contest editie 47 er uitziet. Doordat dit één van de minder spannende edities is gebleken is het podium al bekend, maar elders is er nog genoeg om te verdelen. Wie ontvangt de twijfelachtige rode lantaarn? Wie bereiken op de valreep tóch nog het linkerrijtje? Dat zijn de vragen die over enkele ogenblikken tot antwoorden verworden zullen zijn. Voordat het doek van Lviv’s Nationale Opera valt zien we namelijk nog één land optreden: Zweden. @Satyr har skickat den band Opeth med sången Harvest. Helaas is dit niet de eerste keer dat Satyr met dit nummer meedoet – de nestors van dit spelletje hebben hem dus al eens eerder gehoord – maar doordat Harvest door de controle heen is geglipt mocht het nummer, net als in de 35ste editie, een mooie score oogsten in deze competitie. In 2021 haalde het nummer 45 punten – al zij het op een deelnemersveld van 20 landen. Toch kunnen we stellen dat de 64 punten van Zweden – grotendeels veroorzaakt door drie twaalfpunters – een erg nette prestatie is. Jättebra! Het is nu echt bijna tijd voor de punten. Toch zal ik er nog even een aantal statistieken bij pakken. Ondanks de Belgische overwinning is het het land niet gelukt om de meeste twaalfpunters binnen te halen: Zweden en Australië waren op dit vlak succesvoller. Het is vijftien van de vijfentwintig landen gelukt om eens of meerdere malen het hardst te juichen en dus een twaalfpunter te scoren. Polen is het laagst geklasseerde land dat hierin slaagde, België uiteraard het hoogste. Enfin, de hele eindlijst komt in de spoiler hieronder. Voor nu dank ik alle deelnemers voor deze editie en geef ik, na de punten, het organisatorische stokje graag over aan de volgende host. До побачення! Dit zijn de punten uit Zweden (25/25). Eindresultaat en stemverdeling: Mentions: @ivago @Fabian. @Urbeto @Djordison @Chiemel @bas huijsmans @xanderoo @KayDeManaager @Laki @Vreven @Tim' @Keko @007mark @bas2204 @Grote Ree @Roprop @Satyr @Kyrill @Badmuts @Rykjvk1 @chrisje1993 @aron24 @Erwin. @Titan @Djurovski@Bogatyr@timpy00 @xanderoo
 14. Urbeto

  AFC Ajax

  Neenee, dat is Anouar El Azzouzi van PEC Zwolle al (tweeling).
 15. Heb hem op de lijst gezet. In hetzelfde genre is Normal People ook meer dan de moeite waard, heb je die gezien?
 16. Is dit het dan? Wordt de MU Worldvision Song Contest #47 hier en nu beklonken? We zitten een ronde voor het einde, maar bij gunstige resultaten kan België vandaag de titel grijpen. Of steekt Australië er nog een stokje voor? Voordat dat echter al dan niet kan gebeuren, moeten we eerst de volgende inzending inleiden. Wat ik zo mooi vind aan deze competitie is dat er een behoorlijke variëteit aan nummers voorbij komt; er is voor ieder wat Wales. U raadt het al: deze flauwe woordspeling brengt ons bij het op een na laatste land van deze editie. @Fabian. stuurt vanuit Wales de Kids in Glass Houses met het nummer Give Me What I Want. Deze uit Cardiff afkomstige rockband werd opgericht in 2004 en scoorde in 2008 een bescheiden hit met Give Me What I Want. Het is naar mijn mening echt een plaat die je een paar keer moet beluisteren alvorens hij beklijfd. Maar als het dan zover is, is dit simpelweg een prettig rockplaatje uit Wales. Het heeft voor nu een mooie zesde plaats tot gevolg. Na 24 inzendingen is mijn inspiratie voor verdere bespiegelingen wel op en dus stel ik voor om vlug naar de punten te gaan! Deelt Fabian een genadeslag uit of moeten we nog een dag wachten op dé ontknoping? Dit zijn de punten uit Wales (24/25). Mentions: @ivago @Fabian. @Urbeto @Djordison @Chiemel @bas huijsmans @xanderoo @KayDeManaager @Laki @Vreven @Tim' @Keko @007mark @bas2204 @Grote Ree @Roprop @Satyr @Kyrill @Badmuts @Rykjvk1 @chrisje1993 @aron24 @Erwin. @Titan @Djurovski@Bogatyr@timpy00 @xanderoo
 17. Mijn conclusie uit het artikel is dat hij een mooie goal heeft gemaakt - en dat was niet zijn eerste; erg knap op die leeftijd als verdediger - en dat hij daarbij provocerend heeft gejuicht, hier terecht geel voor kreeg en gewisseld werd. Dat Di Francesco dit gedrag vervolgens op tamelijk rancuneuze wijze afkeurt kan moeilijk los gezien worden van zijn teleurstelling over het feit dat Huijsen op de valreep niet voor Frosinone, maar voor Mourinho's Roma koos. Niets uit dit artikel maakt dan ook dat Huijsen het niet gaat redden 'met die kut maniertjes, aso gedrag en meer' (en wat is dan meer? Je kende hem tot een uur geleden toch niet?). Wat heb ik dan uit het artikel gemist? Overigens is het ook wel interessant om te noemen dat zijn vader Donny Huijsen is - een voormalig talent die zijn belofte besloot te vergooien door in de personen van Holleeder en Cor van Hout enkele verkeerde vrienden te maken.
 18. Je hebt het nog altijd niet over zijn voetbalkwaliteiten, want die zijn ontegenzeggelijk aanwezig. Een speler van 18 afschrijven louter omdat hij provocerend juicht is niet alleen onredelijk, maar ook nog eens kortzichtig.
 19. Maar dit baseer je dan toch ook gewoon op gebakken lucht aangezien je Huijsen niet kent?
 20. Zijn er serieus mensen die dit mooi vinden? Geheel nuchter bedoel ik dan. -1.
 21. Gezien het feit dat veel concurrenten nog punten moeten geven staan we er meer dan goed voor.
 22. Geen punten van Boga, hoe dan?!
 23. Urbeto

  Schaatsen

  Zeer opvallend nieuws: Irene Schouten stopt ermee.
 24. Urbeto

  Brits voetbal

  Shithousery zoals het hoort. Dit maakt voetbal mooi.
×
×
 • Create New...