Jump to content

Urbeto

Leden
 • Content Count

  3,335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Urbeto last won the day on January 23 2019

Urbeto had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

About Urbeto

 • Rank
  Ieders angstgegner

Personal Information

 • Biografie
  FM
 • Woonplaats
  Provincie Utrecht
 • Interesses
  Feyenoord
 • Opleiding/Werk
  Universiteit
 • Favoriete CM/FM
  FM14
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  De weg naar de top http://forum.manutd.nl/showthread.php?54226-FM14-De-weg-naar-de-top

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gisteravond Midsommar gezien. Cinematografie was mooi, maar het verhaal kon mij absoluut niet grijpen. Absoluut geen aanrader.
 2. Urbeto

  Beste regens ooit!

  Ga je daar steden als Aken, Luik, Hasselt en Genk ook bij betrekken? Leuke uitdaging wel!
 3. Urbeto

  Go or No Go?

  Ik zou het doen, mits je een vervanger voor een aanzienlijk lager bedrag kan halen. Wanneer je mooi los op kop staat denk ik dat 1 middenvelder dat niet ineens zal verpesten. Zou alleen proberen de termijnen wat minder lang te maken.
 4. Vind dit thuisshirt nog wel redelijk. Zeker aangezien AZ al heel erg vaak heeft gevarieerd met haar thuisshirt. Enkel de kleur is daar heilig. Uit en third is wel echt afschuwelijk inderdaad haha. Vind overigens dat Nike vaak voor z'n eliteteams wel mooie tenuetjes maakt, en daar zou Dortmund uiteraard onder vallen. Beter dan dit templatewerk van AZ, Utrecht etc
 5. Youri Mulder Denk dat Gijp en Derksen niet vervangbaar zijn, Genee heel eventueel wel. Door Helene Hendriks oid.
 6. Urbeto

  FM-Café

  Ik heb nergens problemen mee..
 7. Wordt tijd voor Dortmund om over te stappen op een merk dat niet dit soort gekke poespas toepast. Nike, Adidas of Umbro oid. Want kan hier maar moeilijk blij van worden, kinderlijk design.
 8. https://www.ad.nl/show/talpa-zendt-veronica-inside-maandag-niet-uit~a19ed354/ Maandag dus geen uitzending, en als ik Gijpie en Derksen zo hoor betwijfel ik of die spanningen nog wel uit de lucht gehaald kunnen worden. Vind het overigens ook wel tekenend dat Wilfred aan het eind van dit Powned item eigenlijk op breken staat, die is er gewoon kapot van. Hoop van harte dat het opgelost wordt, maar als ik Gijp zo hoor heb ik daar mijn grote twijfels bij.
 9. Urbeto

  FM-Café

  Na een 14e en 7e plek behalen we in ons derde seizoen in de Premier League een mooie 4e plaats. Champions League in Birmingham, wie had dat kunnen bedenken? Met 111 doelpunten waren we verreweg de meest scorende ploeg. Wanneer de verdediging wat stabieler wordt kunnen we volgend jaar een outsider zijn voor de titel denk ik. Deze 4e plek is voor een aanzienlijk deel op het conto van mijn 19-jarige spits Dragan Jeremic te schrijven. Met 26 goals en 7 assists in 35 wedstrijden is hij goud waard. Deze eigen jeugd spits is bezig de wereld te veroveren...
 10. Heerlijk, mijn dank is groot!
 11. Club: FC Metz Merk: Adidas of Nike Thuis: Traditioneel bordeaux rood met hele subtiele witte accenten (of een net iets andere tint rood) Uit: Limoengroen met donkerblauw of andersom Derde: Zwart met bordeauxrode en/of gouden accenten Sponsor: Thalys zoals hier weergegeven: FC’12 of de SS kits: SS kits Bedankt alvast!
 12. Urbeto

  FM-Café

  PSG walgelijke club dus lekker bij Lyon blijven. Aan PSG valt geen eer te behalen, bij Lyon heb je nog PSG van de troon stoten als doel.
 13. Die Depay is ook echt een enorme sneuneus zeg, wat een kleuter. Moet gewoon zijn voeten laten spreken in plaats van dit soort clowneske tweets. Draagt niet bij aan welke discussie dan ook.
 14. Boussata moet even van TV gehaald worden hoor, zit alleen maar te schuimbekken.
 15. Vind die Dries ook zo'n opgefokt en treurig figuur zeg.
×
×
 • Create New...