Jump to content

Urbeto

Leden
 • Posts

  5,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Urbeto last won the day on January 29 2021

Urbeto had the most liked content!

Personal Information

 • Interesses
  Feyenoord
 • Opleiding/Werk
  Universiteit
 • Favoriete CM/FM
  FM14
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

2,132 profile views

Urbeto's Achievements

1k

Reputation

 1. Wat Wat een extreme fysiek heeft hij zeg Hieronder zie je John Ezeh; mijn nieuwe keeper bij AIK. Met Samuel Brolin had ik al een zeer competente doelman, maar toen ik deze jongeman voor 450k bij Den Bosch los kon weken, heb ik niet lang getwijfeld. Enige nadeel is zijn gelimiteerde afkoopsom van 2,6 miljoen, die hoop ik er binnenkort nog uit te breken.
 2. 5 puntjes erbij, dus we blijven stabiel in het linkerrijtje meedoen
 3. Naam: Winston Reid Club: Transfervrij Nationaliteit: Nieuw-Zeeland Leeftijd: 33 Waarde: 550k-850k nu, was transfervrij Screenshots:
 4. Urbeto

  Verdedigers

  Naam: Winston Reid Club: Transfervrij Nationaliteit: Nieuw-Zeeland Leeftijd: 33 Waarde: 550k-850k nu, was transfervrij Screenshots:
 5. Urbeto

  In concert!

  Tickets zijn binnen; 16 juli naar The Killers in de Ziggo Dome
 6. Na 8 jaar afwezigheid is hij vandaag pas écht terug. Er zitten dan ook direct heerlijke plaatjes tussen
 7. Ik geloof dat je daar gelijk in hebt inderdaad, heb dat hele increased realism megapack wel gedownload toen, dus ze zullen wel mee ingeladen zijn. Goed om te weten voor een volgende save, al is het niet extreem storend verder.
 8. Hoe ver ben je nu? Ik ben daar wel aan begonnen een tijdje geleden, maar na een aflevering of 5 afgehaakt. Vond het niet slecht, maar kon er toch niet helemaal inkomen nog. Enfin, momenteel bezig met Master of None op Netflix. Is een komedieserie over Dev, een 30-jarige acteur die het probeert te maken in New York. Het is een serie van Aziz Ansari - ook wel bekend als Tom Haverford in Parks and Rec - en tot nu toe bevalt het erg goed. De afleveringen zijn 20-30 minuten, dus ook ideaal om tussendoor te kijken. Grappige serie waarin ook enige inhoud niet geschuwd wordt.
 9. Urbeto

  Go or no go?

  Manrique is in ieder geval de betere van deze twee, maar als cv komt hij i.m.o. lengte cq sprongkracht tekort. Het lijkt me ook wel dat er getalenteerde newgens voor minder geld te krijgen zijn. Wellicht handig om de hoogste (jeugd)teams van landen als Brazilië, Colombia, Mexico en Argentinië even door te kijken, daar lopen vaak uitstekende newgens tussen, hetgeen je doorgaans minder kost dan deze Europese spelers.
 10. 4,9k, Midtjylland verliest wéér een leuke jeugdspeler aan ons. Ga deze wel af en toe wat minuutjes geven denk ik.
 11. Sluit me bij het bovenstaande aan +1
 12. 8 punten erbij, waarvoor mijn hartelijke dank
 13. Urbeto

  (Tussen)stand

  Kan beter? Feyenoord staat bovenaan, dus gaat prima zo Hoe speel jij überhaupt zo snel eigenlijk? Je wisselt voor m'n gevoel om de 3 dagen van club nadat je er meerdere seizoenen doorheen hebt gejaagd. Ik doe nu al 3 dagen over een - overigens eindeloze - Zweedse winterstop.
 14. Urbeto

  FM Café

  Klopt, zat ik ook al aan te denken. Maar wil dan eerst nog even zijn passing iets omhoog gekrikt krijgen. Krijgt rustig de tijd in ieder geval.
 15. In Duitsland rollen ze gewoon een nieuwe Müller uit de 3D-printer als de oude het niet zo goed meer doet
×
×
 • Create New...