Jump to content

Superboeren

Leden
 • Posts

  3,116
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superboeren

 1. Dat is een beste lijst.
 2. Aan de bal ziet het er allemaal nog wel aardig uit. Maar daarvoor staat hij in eerste instantie geen cv haha.. Peter Hofstede heeft er een enorm waardeloos elftal van weten te maken
 3. Wat een lachertje was het weer he. Mag hopen dat de contracten die aflopen allemaal weg gaan, de Van der Pavert, Van Heertum. Is niks en word niks. Hendriks kan inderdaad ook niet echt voetballen nee. Ben benieuwd waar Bijveld mee aan komt zetten, want moet erg veel gebeuren nog.
 4. Elke keer als Fortes op de plek van VD Pavert staan gaat het een stuk beter.. Was ook toen hij tijdje geblesseerd was. Ze zullen hem wel niet snel passeren maar hij mag van mij ook wel ffkes wisselen.
 5. Weer eens gewonnen @Titan haha.. Nu achter elkaar tegen Emmen en Volendam dus dat zijn waarschijnlijk 0 punten. Maar toch leuk hoe Vreman het enthousiasme en vechtlust snel heeft terug gekregen.. Met Neghli voor op.
 6. Kortom - Fiorentina presenteert nieuw clublogo - Voetbal International (vi.nl) Niet best die nieuwe logos tegenwoordig
 7. Het enige wat zeker bekend is, is dat Fledderus een hele enge man is..
 8. Wat een held die Vreman, toch weer oppakken terwijl het een groot zooitje is. Maar waarschijnlijk word het volgend seizoen Adrie Poldervaart. Of Bijvelds moet hele andere plannen hebben, wat denk jij daar van?
 9. Inderdaad, te eigenwijs en een einzelgänger. Maar het bestuur mag ook wel eens in de spiegel kijken.. Wie gaat het nu worden? Toch Adrie Poldervaart?
 10. Superboeren

  FM Café

  Weet iemand toevallig hoe dit kan? Kan geen speltype meer kiezen, kan alleen nog verder met mijn huidige game? Tijdje niet gespeeld en met de nieuwe patch werkt het niet meer.
 11. Heerlijke die oud spelers, Leon Hese en Milan Wat voor een formatie speel je dit seizoen?
 12. Heerlijk seizoen gedraaid en mooie transfers! Boyd een leuke aankoop, komt uit Kilder op een steenworp van de Vijverberg.. Benieuwd hoe het in de eredivisie gaat draaien!
 13. Gaat heerlijk hoor! Ben zelf laatst ook opnieuw begonnen met de Superboeren.. Heb zelf voor een prikkie Daan Rots kunnen vastleggen. Komt wel na dit seizoen pas maar misschien een optie om nog naar de kijken.
 14. Als die flippo dan maar niet naar Doetinchem komt, laat hem maar lekker in Sittard.
 15. Contract loopt af toch?
 16. Gaat heerlijk met de superboeren! Misschien kun je de nieuwe TD worden?
 17. Hebben ze ook naar het rendement gekeken denk ik.
 18. Heerlijke start, en laat Haen maar veel spelen. Kan een heerlijke speler worden
 19. Ligt ook aan de begeleiding van een speler en vooral aan de speeltijd.. In mijn eigen game ging Devin Haen naar Liverpool voor 10 miljoen en in anders games komt hij niet veel verder dan De Graafschap dusja.. Die jongen gasten lekker laten ontwikkelen.
 20. Rene Bot, Purrel Frankel, Joost Volmer, Davey Propper, Stephan Keller, Heiko Westermann, Sjoerd Overgoor, Johnny van Beukering, Andrew Driver, Cerezo Fung a Wing, Harry Gommans, Ali Ibrahim.. Als hier niemand tussen zit weet ik het ook niet meer
 21. Superboeren

  FM Café

  Lekkere speler zeg.. En wat een statistieken
×
×
 • Create New...