Jump to content

Superboeren

Leden
 • Posts

  3,131
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

952 profile views

Superboeren's Achievements

168

Reputation

 1. Superboeren

  FM Café

  Gaat wel aardig tot nu toe in het mooie Kazachstan.
 2. Maar jij komt niet verder dan een half jaar in game
 3. Zal er niet rouwig om zijn als Korte naar jullie toe gaat. Misschien dat hij bij jullie wel weer presteert. Vond hem hier tot nu toe zwaar tegenvallen. Maakt weinig gebruik van zijn snelheid en kapt alles af naar binnen om vervolgens de bal in het publiek te schieten..
 4. Ik ben begonnen in Kazachstan bij Astana, en als bondscoach van het land. Misschien dat de competitie te makkelijk is.. Maar wil net als met FM 21 waar ik in en met Luxenburg speelde het land en de club zo ver mogelijk brengen. Astana is 2 jaar geen kampioen geworden in het echt. En Kazachstan heeft natuurlijk sowieso niks bereikt. Kijken hoe ver we het kunnen brengen.
 5. Superboeren

  FM Café

  Lukt alleen nog niet?
 6. Superboeren

  AFC Ajax

  En kan Rio Hillen een beetje ballen?
 7. Superboeren

  FM Café

  @Nummerke10 @Michaelinho* Bedankt! het is gelukt hoor. En als het goed is klopt het, heb niet verder gekeken dan mijn neus lang is Stond nog niks bij omdat de competitie in januari 2022 begint..
 8. Superboeren

  FM Café

  Weet iemand hier waar je kunt zien of er clubs mee gaan doen in Europa? Ik heb een competitie gedownload maar in het eerste seizoen staat er dat er niemand mee doet in Europa, ook geen voorronde. Kan ik ergens zien of dat het volgende seizoen wel zo is?
 9. Superboeren

  FM Café

  Niemand kan tegen Il Pendolino op
 10. Superboeren

  FM Café

  Of de grootste held ooit..
 11. Superboeren

  FM Café

  Redelijk team ook zo te zien..
 12. Tijdje weer geen FM aangeraakt, nu toch weer begonnen in de KKD. Begonnen met Top Oss, en gaat wel redelijk tot nu toe zeg maar De meeste spelers komen niet boven de 3k in de maand uit dus ik mag niet klagen haha..
 13. Tedje en Hendriks ook weg bij De Graafschap. Ze zijn eindelijk aan het door selecteren. Leuk dat het allemaal eigen jeugd is en ze uit Doetinchem komen maar gewoon veel te weinig kwaliteit. Nu kijken waar onze nieuwe TD mee op de proppen komt.
×
×
 • Create New...