Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  2,907
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Superboeren

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goed versterkt. Succes tweede seizoenshelft.
 2. Begin waarschijnlijk bij De Graafschap of bij Ajax/Psv om alles weer een beetje te leren kennen. Daarna altijd maar kijken wat me dan aantrekt qua club en uitdaging..
 3. Gabriel Batistuta..Succes!
 4. NEC en De Graafschap waren echt heel slecht. Maar wat zijn de scheidsrechters in de KKD beroerd zeg. Jezusmina. Graafschap schiet de bal uit krijgen ze de inworp mee. NEC schiet de bal over hun achterlijn, doeltrap. Elke tackle op de bal is overtreding, elk duwtje is overtreding. Echt verschrikkelijk
 5. Erg mooie overwinning! Jeugd is zeker mooi, maar zit in het begin niet veel bij denk ik of wel?
 6. Superboeren

  FM-Café

  Lekker hoor, Spalvis was wel heldje toen in mijn Kaiserslautern game..
 7. Prima begin, vooral voor het vertrouwen. Owusu en Breinburg zijn bij mij in een game erg veel waard en beter geworden, dus houd die aan boord haha
 8. En ze moeten wel komen. Vd Boomen was een naam bij ons in de wandelgangen maar heb geen duidelijkheid gehad of ADO ooit concreet is geweest. Daarnaast is van Ehoven naar Graafschap, ondanks zelfde competitie, een stap vooruit Had het ook niet verwacht maar goed, niemand wou betalen voor Vd Boomen. Normaal heeft de Graafschap er ook geen geld voor.. Maar wel heerlijke opvolger voor El Jebli. En Venema had ik ook niet verwacht, had ook wel naar bijv. Zwolle gekund lijkt me toch.
 9. Zo dan. Hoe krijg je dat voor elkaar
 10. Of Beugelsdijk?
 11. Dat zal wel een stuntje zijn haha. Moeten er nog veel versterkingen komen dan?
 12. Las dat wij op het moment gelinkt worden aan stanley albers. Als hij komt verdient de technische staf één voor één een nekschot Elbers? Die is zojuist verhuurd aan RKC.
×
×
 • Create New...