Jump to content

Superboeren

Leden
 • Posts

  3,393
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,321 profile views

Superboeren's Achievements

463

Reputation

 1. Het is echt heel treurig. Morgen spelen we opeens weer 5-3-2. Heb er weinig geloof ik, maar wie weet. Ook dat ze nu een contract aangeboden hebben aan Giovanni Buttner zegt al dat het volgend seizoen weer een zwaar jaar gaat worden.
 2. Superboeren

  FM Café

  Typisch FM potje. Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. 3-1 achter, terugkomen tot 3-3 en dan in minuut 94 denkt grote vriend Noppert. Goh ik speel de bal in de voeten van Lozano die recht voor mij staat..
 3. Superboeren

  FM Café

  Random met Heerenveen begonnen. Uiteindelijk proberen zoveel mogelijk Friezen uit de jeugd erbij te krijgen.. Seizoen 1:
 4. Stelling 1: Ik maak fanatiek gebruik van de opstellingsplanner. Ik zelf zelf alle spelers netjes op volgorde, qua wissels. Stelling 2: Ik laat de trainingen over aan mijn assistent. Ik steek daar geen tijd in. Heb een training eens gedownload, werkt prima. Individueel doe ik wel zelf. Stelling 3: Ik pas mijn tactiek nooit aan op de tegenstander. Gebruik meestal dezelfde tactiek. Pas het aan als het heel slecht gaat of bij een rode kaart. Stelling 4: De rugnummerlijst aan het begin van het seizoen vul ik zelf in. Een aantal spelers krijgt een mooi nummer. De rest mag mijn assistent doen. Stelling 5: De gegevenshub is een waardevolle feature waar ik wat aan heb. Wel eens naar gekeken. Nooit in verdiept en gebruikt.
 5. Superboeren

  AFC Ajax

  The one and only Skaffa Neres meld op X dat ze in gesprek zijn om hardloper Forbs te verkopen.
 6. Fijn he. Ik had ook in mijn derde seizoen enorm veel blessures. Speelde voor het eerst Europees en had een aantal internationals. Misschien dat ze daar toch aan moeten wennen. Seizoen verder heb ik er al minder last van. En de training is hetzelfde en er deels op ingesteld.
 7. Superboeren

  FM Café

  Dit zijn de berichten
 8. Superboeren

  FM Café

  Seizoen 3 komen we helaas net wat te kort. Voornamelijk van Feyenoord lukt het niet meer om van te winnen. Bekerfinale ook van verloren.
 9. Superboeren

  FM Café

  Competitie gaat erg lekker.. Europa daar in tegen heb ik niks te zoeken nog
 10. Superboeren

  FM Café

  Seizoen 2. De Dubbel gepakt. Ongekend.
 11. Superboeren

  FM Café

  @Thierryvane Hoe beviel/bevalt Manhoef bij jou Vitesse?
×
×
 • Create New...