Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  3,014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

About Superboeren

 • Rank
  Callum aan

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Superboeren

  FM Café

  Eerste wedstrijd in Europa. Top jeugd in Doetinchem
 2. Superboeren

  FM Café

  En dan de Finale..Ezra is onze held..
 3. Superboeren

  FM Café

  Opnieuw begonnen met De Graafschap. Om vooral alleen maar jeugd te gebruiken.. Gebeurd dit in de halve finale van de beker: Jongen van 17 jaar scoort even 3 keer.. En mijn clubtopscorer in de competitie is een jongen van 16 jaar jong
 4. Superboeren

  FM Café

  Prima eerste seizoen gehad
 5. Superboeren

  FIFA 21

  Divisie 3, rang 1. Best gepackte spelers Vertonghen en Maguire. Toch maar beetje voor de doelstellingen gaan en binnenkort weer FM'en. Die beloningen gaan nergens over zoals altijd haha.
 6. Zie het probleem met Frank de Boer ook niet zo. Hij heeft inderdaad bij zijn clubs minder gepresteerd maar toch samen met van Bommel zo ongeveer de enigste jonge Nederlandse trainers wie beschikbaar zijn. Hij verdiend in ieder geval een kans voor mij, er staat nu een prima team en als hij een beetje op de zelfde voet doorgaat als Koeman is er toch weinig aan de hand.
 7. Bayern gaat ook lekker zeg..
 8. Superboeren

  FM-Café

  Op Steam staat een database van Nederland tot D7 staat er dan geloof ik bij.
 9. Superboeren

  FM-Café

  Haha ik geloof het niet. Bij mij zat ook alleen Kolder maar die is inmiddels ook gestopt.
 10. Superboeren

  FM-Café

  Begonnen bij Veendam, enige speler die er in het begin bij zat was good old Marnix Kolder. Hele blik spelers losgetrokken die hier op amateurbasis wel heen wouden. Ook betere spelers dan ik zelf verwacht had. Voor nu dus nog geen uitdaging zoals je kan zien Maar wil kijken hoe ver ik met ze kan komen. Zodat ze in Veendam gewoon weer prof voetbal spelen
 11. Opoku naar De Graafschap. Was een prima koppel met Seuntjens bij VVV dus ben erg benieuwd..
 12. Van Nispen is al naar Oss. Ze moeten gewoon waardige vervangers kunnen halen. Benieuwd welke vervangers ze op het oog hebben. Branco was inderdaad niet top daar moet je een goeie nummer 10 voor weet kunnen halen. Seuntjes was wel vaak beslissend..
 13. Ja dan moeten ze wel hele goede vervangers halen anders word het geen promotie.. Dit was die tweet: Naast het vertrek van Branco van den Boomen lonken er nog meer aderlatingen voor De Graafschap. Er is concrete belangstelling voor nog een aantal spelers, waaronder clubtopscorer én aanvoerder Ralf Seuntjens. Wordt vervolgd... Maar cambuur heeft het zeker nog goed voor elkaar, netjes.
×
×
 • Create New...