Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  2,993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Excellent

About Superboeren

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maakt me niet veel uit, heb ook een erg mooie game gehad in Luxemburg.
 2. Weet iemand nog een leuke club, liefst binnen Europa maar absoluut geen topclub. Bijv. laagvlieger en een club die ik goed op kan gaan bouwen. Nu even moeite een leuke uitdaging te vinden. Heb nu een aantal leuke games gehad, maar wil nu toch wel weer een langdurige game met een mooie uitdagende club..
 3. Haha, vorig seizoen 11 goals. Dit seizoen 8.
 4. Barca ligt ons wel zeg maar..
 5. Hier hetzelfde, kan bijna niet anders dan dat hij het weer goed gaat doen.
 6. Superboeren

  FM-Café

  Volgend seizoen ook, Kalezic effect.
 7. Superboeren

  FM-Café

  Had zin om een keer met een wat betere club te beginnen. Keuze gevallen op Atletico, mooie club, aantal keer wedstrijd bezocht. In de kwartfinale van de Champions League uitgeschakeld door Man.City door een goal in de 94e minuut. En dacht dat nu de bekerfinale ook verloren zal gaan, maar dit is toch wel een keer heel erg lekker:
 8. Superboeren

  FM-Café

  Thanks! Het is gelukt. Had inderdaad een aanpassing gedaan. Maar aangezien ik vandaag een nieuwe game wou gaan starten heb ik die waar ik zelf wat aan aangepast had niet meer nodig! Dankjewel
 9. Superboeren

  FM-Café

  Iemand die mij kan helpen? Mijn Fm komt opeens niet meer verder dan dit scherm:
 10. Daarom, selectie is al rond en met ervaren verdedigers voor hem komt het vast goed. Verder hoop ik eigenlijk wel dat ze nog een middenvelder erbij halen..
 11. Ja hoop dat de Boer zijn Telstar vorm weer te pakken krijgt want heb hem ook wel regelmatig niet echt best zien keepen. Maar heb er wel vertrouwen in. Er staat nu een degelijk en ervaren team voor hem dus.
 12. Inderdaad. Spelersbudget is van 2 miljoen naar 1,8 gegaan. Dus doen ze niet slecht. Als er niemand weggaat hebben we in ieder geval een goede basis.
 13. Jurjus heeft nog een 1-jarig contract daar dus denk niet dat Psv hem gaat/wilt verhuren in eerste instantie. En De Graafschap wilt de selectie snel rond hebben dus ik geef ze groot gelijk om meteen door te pakken.
 14. Lees nu dat Rody de Boer waarschijnlijk op huurbasis komt. Dan is de selectie al ongeveer rond..
×
×
 • Create New...