Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  2,822
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Superboeren

 • Rank
  Ole Ole

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prima voorbereiding, altijd goed ook dat je je beste talenten weet te behouden.
 2. Dan gaan we zien hoe hij het gaat doen. In ieder geval spektakel met aanvallend voetbal. Komende week waarschijnlijk 4 aanwinsten dus kijken wat Snoei er van maakt..
 3. De Graafschap gaat aankomende week 3 a 4 spelers presenteren, ben benieuwd wie dat kunnen zijn. Toine van Huizen lijkt in ieder geval al bijna zeker.
 4. Ja dat is waar. Maar jij bent Snoei-Fan?
 5. Gebeurd overal zo. Snoei heeft ook zijn vakantie afgezegd om dat die op de club wilt zijn ivm selectie in orde maken.
 6. Succes! Mooie selectie dus gaat zeker goed komen, ben benieuwd!
 7. Superboeren

  FM-Café

  Eerste seizoen erop zitten met Deportivo. Was niet erg moeilijk, alleen nu komt het moeilijkste en dat is voor komend seizoen en goede selectie neerzetten. Ik had veel huurspelers, aantal die dit niveau al nauwelijks aan konden en een aantal die in belangstelling staan van grotere clubs. Dus word aardig sleutelen aan mijn team. Maar een plekje in de middenmoot moet lukken.
 8. Hoop het ook voor jullie, De Graafschap gaat zelf ook nog in gesprek met Serrarens maar mag hopen dat Fortuna inderdaad hoger in zet.
 9. Superboeren

  FM-Café

  Laat je ze dan ook beide keepen? Heb zelf meestal maar 1 goede keeper en de 2e vaak een oudere keeper.
 10. Superboeren

  FM-Café

  Man man man, 1-0 verloren door een eigen doelpunt 😭
 11. Begonnen met Coruna, begin is zeer goed. Maar wil/moet dit seizoen ook gewoon promoveren. Heb een aardig leuk team met vooral veel huurlingen, daar wil ik dan zeker van af en dan de club weer zo groot maken als dat die was.
 12. Ja daar ga ik voor! Ook een reden om voor hun te kiezen. Maar wil dit seizoen promoveren en dan een team bouwen. Zitten nu heel veel huurspelers in de selectie.
 13. Ik ben nu inderdaad met Deportivo begonnen, de club weer omhoog brengen naar waar ze horen met zo'n heerlijk team wat ze toen ook hadden. Wil dit seizoen meteen promoveren en daarna de club volledig opbouwen.
×
×
 • Create New...