Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  2,955
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

About Superboeren

 • Rank
  Callum aan

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Superboeren

  FM-Café

  Ging uiteindelijk inderdaad wel lekker. Met matig team nog ver gekomen. Verder de dubbel weer gepakt dus volgend seizoen kijken hoe ver we weer kunnen komen. Financieel staan we er iig steeds beter voor.
 2. Superboeren

  FM-Café

  Ik had het ook niet verwacht. Alleen voor het geld al mooi. Zit nu in de groep bij Bayern, Liverpool en Celtic dus dat word sowieso al niks
 3. Superboeren

  FM-Café

  We hebben er nog niks te zoeken qua team maar.. Wij gaan de champions league in Van een totaal salarisbudget van nog geen 20k, nu even 15 miljoen binnen harken. Prima deal. Edit: Meteen Full prof status aangevraagd en vanaf volgend seizoen en dat is ook geaccepteerd. Kunnen we nog meer uitbouwen qua club.
 4. Superboeren

  FM-Café

  Eerste wedstrijd in de Champions League
 5. Superboeren

  FM-Café

  Volgend seizoen de Champions League in!
 6. Superboeren

  FM-Café

  Was ik er toch nog aardig dicht bij. Nooit verwacht zo ver te komen. Nu in ieder geval financieel iets sterker. Maar niet verwacht dat ik met zo'n selectie bijna de groepsfase kon halen.
 7. Superboeren

  FM-Café

  Haha dat dacht ik in het begin ook. Mede door de mooie naam er ook mee begonnen Maar de bekerfinale 3-0 gewonnen dus een aardig geslaagd seizoen. Nu afwachten hoe de selectie er volgend seizoen uit gaat zien.
 8. Superboeren

  FM-Café

  Nu we wat meer tijd hebben maar eens begonnen in de 2e divisie van Luxemburg. Wil kijken hoe ver ik uiteindelijk met dit team kan komen. En misschien met een dubbelfunctie van Bondscoach erbij later in de game. Dit seizoen was vrij gemakkelijk, volgend seizoen word een grotere uitdaging. Financiële status is nog steeds wankel en veel geld valt er nog niet te verdienen. Ook sta ik in de beker finale, tegen de nummer 6 van mijn competitie Mamer. Dat moet dus ook te doen zijn, een heerlijke prestatie op zich, maar ook een fijne loting gehad. 2 teams uit de hoogste divisie geloot en verder weinig tegenstand gehad tot nu toe.
 9. Strootman blijft ook een lachertje.
 10. Mooie Evaluatie. En een erg mooie transfer voor Hidde. Meteen een prima nieuwe doelman gehaald. Netjes!
 11. Even klein dipje van Clint. Even wennen aan zoveel zware wedstrijden spelen. Maar daar komt die zo weer boven op!
 12. Gaat nog steeds erg lekker! Zelf na de nieuwe update ook maar weer eens begonnen met de Graafschap. Met oa onze Griekse topper Succes tegen PSG!
 13. Prima loting, moet te doen zijn! Verder ziet het er ook erg goed uit!
×
×
 • Create New...