Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  3,008
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About Superboeren

 • Rank
  Callum aan

Personal Information

 • Woonplaats
  Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  De Graafschap
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zie het probleem met Frank de Boer ook niet zo. Hij heeft inderdaad bij zijn clubs minder gepresteerd maar toch samen met van Bommel zo ongeveer de enigste jonge Nederlandse trainers wie beschikbaar zijn. Hij verdiend in ieder geval een kans voor mij, er staat nu een prima team en als hij een beetje op de zelfde voet doorgaat als Koeman is er toch weinig aan de hand.
 2. Bayern gaat ook lekker zeg..
 3. Superboeren

  FM-Café

  Op Steam staat een database van Nederland tot D7 staat er dan geloof ik bij.
 4. Superboeren

  FM-Café

  Haha ik geloof het niet. Bij mij zat ook alleen Kolder maar die is inmiddels ook gestopt.
 5. Superboeren

  FM-Café

  Begonnen bij Veendam, enige speler die er in het begin bij zat was good old Marnix Kolder. Hele blik spelers losgetrokken die hier op amateurbasis wel heen wouden. Ook betere spelers dan ik zelf verwacht had. Voor nu dus nog geen uitdaging zoals je kan zien Maar wil kijken hoe ver ik met ze kan komen. Zodat ze in Veendam gewoon weer prof voetbal spelen
 6. Opoku naar De Graafschap. Was een prima koppel met Seuntjens bij VVV dus ben erg benieuwd..
 7. Van Nispen is al naar Oss. Ze moeten gewoon waardige vervangers kunnen halen. Benieuwd welke vervangers ze op het oog hebben. Branco was inderdaad niet top daar moet je een goeie nummer 10 voor weet kunnen halen. Seuntjes was wel vaak beslissend..
 8. Ja dan moeten ze wel hele goede vervangers halen anders word het geen promotie.. Dit was die tweet: Naast het vertrek van Branco van den Boomen lonken er nog meer aderlatingen voor De Graafschap. Er is concrete belangstelling voor nog een aantal spelers, waaronder clubtopscorer én aanvoerder Ralf Seuntjens. Wordt vervolgd... Maar cambuur heeft het zeker nog goed voor elkaar, netjes.
 9. ja ergens anders staat nu 500k. Zal rond die prijs zijn. Nog te laag maar anders was hij waarschijnlijk niet een gekomen begin van het seizoen.
 10. Ja klopt, maar wel vervelend dat het nu zo loopt. Nu kun je natuurlijk met Lieftink en Dekker al wel een goed blok neer zetten maar wie die nieuwe creatieve nummer 10 word... geen idee wie er op de lijstjes staan en wie haalbaar zijn op dit moment.
 11. Corona doet wel pijn. Na Vet en Breinburg gaat nu waarschijnlijk Van een Boomen naar Toulouse. Allemaal met een eredivisie clausule. Van den Boomen voor rond de 350.000 waarschijnlijk. En er stonden nog meer spelers op lijstjes van andere clubs. Hopelijk staan er al goede vervangers klaar. Ben benieuwd..
 12. Rick Dekker van Pec naar Doetinchem, prima versterking voor het middenveld.
 13. Superboeren

  FM-Café

  Altijd mooi als je een speler haalt, die eigenlijk niet echt heel goed is maar hij blijft maar scoren.. Vorig seizoen gehuurd omdat hij qua mentale stats wel bij De Graafschap past
 14. Wat onrealistisch zeg, we zijn altijd op ons best in de kuip.
×
×
 • Create New...