Jump to content

Superboeren

Leden
 • Posts

  3,081
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superboeren

 1. Loopt wel aardig tot nu toe..
 2. Superboeren

  FM Café

  Hoe werkt dat Realism pack precies? En daar geen bugs of wat dan ook in ?
 3. Superboeren

  FM Café

  Succes, maak er een lange game van he!
 4. Superboeren

  FM Café

  Netjes @jevedeve.. Nog wat pareltjes binnen kunnen hengelen?
 5. Heb nog niet veel gespeeld, maar bij mij speelt die meer dan prima.. Database kan op groot en 3D kan in hoge kwaliteit als je wilt (speel zelf altijd 2d) en hij loopt voor alsnog lekker soepel.. Meer kan ik er nu nog niet over zeggen.
 6. Meer mensen ervaring met Paradigit? Nogal uiteenlopende reviews namelijk, en die laptop is echt stuk goedkoper dan ergens anders..
 7. Ziet er goed uit inderdaad! Zeker voor die prijs.. En voor FM is die videokaart ook gewoon prima?
 8. Hoi! Gister viel mijn wat iets oudere gaming laptop bijna uit elkaar, het beeldscherm in ieder geval Maar tegenwoordig doe ik vrijwel alleen FM en wat internetten op de laptop. Wat zijn jullie de wat relatief goedkopere aanraders op dit moment? Ik hoef niet speciaal weer een dure gaming laptop als ik alleen FM doe. Ben wel wat aan het rondkijken naar de specs maar misschien hebben jullie nog goede aanraders
 9. Klopt. Maar Peter wou de hele jeugdopleiding opdoeken en had vaker trammelant met jeugdtrainers etc. Schijnt een bijzondere man te zijn. Maar goed, je weet nooit wie de opvolger zal worden
 10. Ja die hebben het overgenomen van de website van de Graafschap zelf geloof ik Een lachertje, maar goed qua spelersmateriaal zal het altijd om het even zijn, hopen op wat meer echte talenten zal natuurlijk leuk zijn. Maar dat er jeugdtrainers en jeugdspelers erg blij zijn dat Peter weg gaat zegt ook al genoeg dacht ik zo..
 11. Klein verleden bij de club. Maar dat vind ik toch helemaal niks
 12. @Titan Onze Peter vertrekt aan het einde van dit seizoen.. Tijd voor een frisse wind, benieuwd wie de opvolger zal zijn..
 13. Superboeren

  FM Café

  Met -21 punten zeker
 14. Superboeren

  FM Café

  Haha ja ik zag het inderdaad. Het is helemaal mis bij die club.
 15. Superboeren

  FM Café

  FM 22 ook maar aangeschaft. Begonnen met Derby. -12 punten, veel veteranen ala Jagielka(38), Geen rooie cent op de bank, en een voorlopig transferverbod door de financiële onrust. En ook de eerste transferperiode uitstaan trouwens.. Maar nu na 4 wedstrijden sta ik op 0 punten dus een betere start kan niet. Nu zo doorgaan en van die 24e plaats afkomen..
 16. Superboeren

  FM Café

  Hoe bevalt de nieuwe FM ? Heb hem nog niet gekocht maar begint toch alweer te kriebelen
 17. Enige wat een beetje jammer is dat we veel kansen krijgen maar geen doelpuntenmakers in ons team hebben. Heeft Peter weer mooi geregeld..
 18. Even weer een tijdje geen FM gedaan. En start normaal met kleine clubs. Maar wil nu ook wel een game met een top/suptopper waar nog genoeg uitdaging in zit en gewoon even lekker door de seizoenen heen te rammen.. Iemand aanraders/ideeen?
 19. Superboeren

  FM Café

  Was toevallig laatst ook even op de mobiel aan het spelen, daar zat hij bij Feyenoord
 20. Emmen heeft zich ook gewoon prima versterkt en heeft een goede selectie staan. + natuurlijk een prima trainer.. Grote kans op promotie idd..
 21. Ja zal geweldig zijn! Las dat er bij Jong psv inderdaad veel weg moesten dus dat zal zomaar kunnen..
 22. Haha las het ook vaker van Hendriks, maar Huntelaar zal nog een stukje beter zijn. Verder zal hofstede wel weer een blik speler opentrekken als de nieuwe trainer bekend is..
 23. Ja daarom, ze hebben het nu over Uneken of Poldervaart..Laat dan Uneken ons maar verassen haha..
×
×
 • Create New...