Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  2,928
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superboeren

 1. Jullie zijn inderdaad goed bezig. Ook een prima vervanger binnen gehaald trouwens met Ahannach.
 2. Wat een heerlijke prestatie tot nu toe. Ga zo door! Word eindelijk beleid gemaakt in de Achterhoek.
 3. Stond hier op de TL. En had precies genoeg budget. Hopelijk ontwikkeld die zich hier ook zo goed. Nu ook al Bazanu(?) van Man City kunnen halen. 18 jarige keeper. Dus aantal prima talenten al binnen gehaald.
 4. Heb hem gehaald en gaat prima. Eerste 5 wedstrijden heeft hij 6 doelpunten gemaakt dus mag niet klagen.
 5. Iemand ervaring met Syndey van Hooijdonk? Kan hem halen voor zijn clausule van 2,6 miljoen met De Graafschap. Dan gaat het grootste deel van mijn budget wel aan hem op. Maar lijkt wel een erg groot talent.. Zit begin seizoen 2 trouwens. Er verder wil ik het groten deels proberen met de selectie die ik hem/transfervrije spelers. Dus doen of niet?
 6. Superboeren

  FM-Café

  Finale helaas 1-0 verloren. Meer zat er ook niet in. Maar inmiddels ook Kampioen van de KKD, dus prima 1e seizoen zo.
 7. Superboeren

  FM-Café

  In het eerste seizoen de finale van de KNVB beker bereikt Nu wel tegen Feyenoord in de finale. Dat is denk ik nog wat te hoog gegrepen voor mijn team. Maar we zullen zien..
 8. Superboeren

  FM-Café

  Laatst helemaal opnieuw begonnen met De Graafschap. Aantal spelers gehaald, rustig mijn tactiek geanalyseerd en loopt nu aardig lekker. Al is dit in de KKD geen wonder, maar we moeten het nog wel even volhouden. Wel leuk dat als het geluk een beetje mee zit ik wel in de Finale van de KNVB beker kan komen..
 9. Succes nog met Sao Paulo. De loting moet inderdaad te doen zijn.
 10. Breaking news: Chelsea free to splash the cash in January after Court of Arbitration for Sport halves its transfer ban. Ze wisten het al
 11. Iemand misschien een screentje van Milan Hilderink en Mees de Wit?
 12. Wat voor een formatie/tactiek gebruiken jullie over het algemeen? Liep bij mij erg lekker met een 4-4-2 en 5-3-2.. Maar sinds de laatste update gaan het toch stuk minder. Wil ook nog een goede en erg aanvallende 4-2-3-1 maken maar krijg vaak de buitenspelers nog niet lekker aan het voetballen.
 13. Ik ben ook eindelijk begonnen met een game in FM 20. Uiteraard met de Superboeren. Ga proberen een realistische game ervan te maken door net als in het echt spelers te halen die voornamelijk transfervrij zijn en bij de club passen. Heb nu een aantal aankopen gedaan en verder aantal jeugdspelers door laten stromen omdat ik wel alle posities dubbel bezet wil hebben. In- Jari Oosterwijk(Opvulling/redelijke spits in FM) Van den Hurk (Held en past goed goed in mijn systeem) Dylan George (Miste nog een vleugelaanvaller en toch een redelijk talent) Moustafa (rechts/linksback voor de opvulling van de backs.) Uit- Stef Nijland(Vind ik sowieso niks en kon er 1,2m voor vangen) Van Mieghem(Linksvoor aangegeven en stijf rechts, terwijl dit helemaal andersom is in het echt+Past niet in mijn systeem) Heb nu alle plekken zo goed als dubbel bezet. Maar als iemand nog wat leuke talenten/ andere toppers weet voor de KKD.. Let me know
 14. haha vooral omdat ik er nu ook even weinig tijd voor heb, vandaar. Maar hij komt er zeker wel hoor!
 15. Als die volledig uit is schaf ik hem ook weer aan, en natuurlijk gaan we beginnen met de Superboeren..
 16. Superboeren

  FC Groningen

  Wat ik gezien heb vond ik vooral die Japanner erg matig maar niet veel van Grunn gezien. En zal die inderdaad ook samen in de spits zetten..
 17. Superboeren

  FC Groningen

  Hoe doen Matusiwa en Benschop het?
 18. Goed versterkt. Succes tweede seizoenshelft.
 19. Begin waarschijnlijk bij De Graafschap of bij Ajax/Psv om alles weer een beetje te leren kennen. Daarna altijd maar kijken wat me dan aantrekt qua club en uitdaging..
 20. Gabriel Batistuta..Succes!
×
×
 • Create New...