Jump to content

Superboeren

Leden
 • Content Count

  3,002
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superboeren

 1. Van Nispen is al naar Oss. Ze moeten gewoon waardige vervangers kunnen halen. Benieuwd welke vervangers ze op het oog hebben. Branco was inderdaad niet top daar moet je een goeie nummer 10 voor weet kunnen halen. Seuntjes was wel vaak beslissend..
 2. Ja dan moeten ze wel hele goede vervangers halen anders word het geen promotie.. Dit was die tweet: Naast het vertrek van Branco van den Boomen lonken er nog meer aderlatingen voor De Graafschap. Er is concrete belangstelling voor nog een aantal spelers, waaronder clubtopscorer én aanvoerder Ralf Seuntjens. Wordt vervolgd... Maar cambuur heeft het zeker nog goed voor elkaar, netjes.
 3. ja ergens anders staat nu 500k. Zal rond die prijs zijn. Nog te laag maar anders was hij waarschijnlijk niet een gekomen begin van het seizoen.
 4. Ja klopt, maar wel vervelend dat het nu zo loopt. Nu kun je natuurlijk met Lieftink en Dekker al wel een goed blok neer zetten maar wie die nieuwe creatieve nummer 10 word... geen idee wie er op de lijstjes staan en wie haalbaar zijn op dit moment.
 5. Corona doet wel pijn. Na Vet en Breinburg gaat nu waarschijnlijk Van een Boomen naar Toulouse. Allemaal met een eredivisie clausule. Van den Boomen voor rond de 350.000 waarschijnlijk. En er stonden nog meer spelers op lijstjes van andere clubs. Hopelijk staan er al goede vervangers klaar. Ben benieuwd..
 6. Rick Dekker van Pec naar Doetinchem, prima versterking voor het middenveld.
 7. Superboeren

  FM-Café

  Altijd mooi als je een speler haalt, die eigenlijk niet echt heel goed is maar hij blijft maar scoren.. Vorig seizoen gehuurd omdat hij qua mentale stats wel bij De Graafschap past
 8. Wat onrealistisch zeg, we zijn altijd op ons best in de kuip.
 9. Maakt me niet veel uit, heb ook een erg mooie game gehad in Luxemburg.
 10. Weet iemand nog een leuke club, liefst binnen Europa maar absoluut geen topclub. Bijv. laagvlieger en een club die ik goed op kan gaan bouwen. Nu even moeite een leuke uitdaging te vinden. Heb nu een aantal leuke games gehad, maar wil nu toch wel weer een langdurige game met een mooie uitdagende club..
 11. Haha, vorig seizoen 11 goals. Dit seizoen 8.
 12. Barca ligt ons wel zeg maar..
 13. Hier hetzelfde, kan bijna niet anders dan dat hij het weer goed gaat doen.
 14. Superboeren

  FM-Café

  Volgend seizoen ook, Kalezic effect.
 15. Superboeren

  FM-Café

  Had zin om een keer met een wat betere club te beginnen. Keuze gevallen op Atletico, mooie club, aantal keer wedstrijd bezocht. In de kwartfinale van de Champions League uitgeschakeld door Man.City door een goal in de 94e minuut. En dacht dat nu de bekerfinale ook verloren zal gaan, maar dit is toch wel een keer heel erg lekker:
 16. Superboeren

  FM-Café

  Thanks! Het is gelukt. Had inderdaad een aanpassing gedaan. Maar aangezien ik vandaag een nieuwe game wou gaan starten heb ik die waar ik zelf wat aan aangepast had niet meer nodig! Dankjewel
 17. Superboeren

  FM-Café

  Iemand die mij kan helpen? Mijn Fm komt opeens niet meer verder dan dit scherm:
 18. Daarom, selectie is al rond en met ervaren verdedigers voor hem komt het vast goed. Verder hoop ik eigenlijk wel dat ze nog een middenvelder erbij halen..
 19. Ja hoop dat de Boer zijn Telstar vorm weer te pakken krijgt want heb hem ook wel regelmatig niet echt best zien keepen. Maar heb er wel vertrouwen in. Er staat nu een degelijk en ervaren team voor hem dus.
 20. Inderdaad. Spelersbudget is van 2 miljoen naar 1,8 gegaan. Dus doen ze niet slecht. Als er niemand weggaat hebben we in ieder geval een goede basis.
 21. Jurjus heeft nog een 1-jarig contract daar dus denk niet dat Psv hem gaat/wilt verhuren in eerste instantie. En De Graafschap wilt de selectie snel rond hebben dus ik geef ze groot gelijk om meteen door te pakken.
 22. Lees nu dat Rody de Boer waarschijnlijk op huurbasis komt. Dan is de selectie al ongeveer rond..
 23. Branco heeft aan gegeven te willen blijven. Maar je weet natuurlijk nooit. Als er een echt mooi club komt met een zakje geld.. En Breinburg had net zoals Vet een contract voor in de Eredivisie. Nu het eerste divisie is geworden willen ze zelf niet blijven, vandaar. Al is Lieftink stukken beter dan Breinburg, dus dat is nog niet zo erg.
×
×
 • Create New...