Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  29,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. Dit bericht is automatisch doorgestuurd aan de ledenadministratie van GroenLinks.
 2. Boeiend, mij niet quoten.
 3. MetalMichael

  Feyenoord

  Arnesen, in opdracht van het bestuur. Zijn een hoop zaken gaande in de volgende stap voor Feyenoord. Organisatiestructuur, jeugdopleiding etc, alles wordt bekeken. Hele verhaal van de high potentials en de extra begeleiding van die spelers komt daar ook vandaan. https://www.rijnmond.nl/nieuws/201898/Op-deze-manier-wil-Engels-bedrijf-Feyenoord-op-de-schop-nemen Geertruida verhuist naar het centrum. Dan heb je Bijlow, Malacia, Kökcü, Berghuis, Toornstra, Sinisterra en toch ook Jorgensen. Die moeten dat allemaal, al dan niet als dragende speler in die spelwijze meekunnen. Fer voor de bal
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  Als je altijd doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Dat willen ze dus niet meer. Er is eindelijk eerst nagedacht over een bepaald speltype, daar is een trainer bij gezocht. Aangezien er een hoop contracten aflopen, wordt er ook naar een andere invulling van de selectie gekeken. Feyenoord heeft genoeg spelers vastliggen die daar in meekunnen. Ben ik van overtuigd.
 5. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat een KUT tweede helft zeg. Iedere peun naar voren van AZ was zo ongeveer een grote kans... Of, zoals de commentator beweerde, "AZ laat zien wat goed voetbal is".
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat denk je zelf Kyrill? 46(?) wedstrijden, 6 goals, 1 assist, 0 voorassists. De keuze voor het Nederlands elftal zou toch snel gemaakt moeten zijn wbt het EK als het gaat om Berghuis en Stengs. Amusante wedstrijd verder, niet heel goed maar het golft op en neer. Leuke pot voor de neutrale kijker.
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Het is wel een goal die Jorgensen twee maanden geleden niet had gemaakt denk ik.
 8. MetalMichael

  Feyenoord

  Komen we denk ik goed weg met dat handsmoment van Senesi.
 9. Reglementaire 3-0 nederlaag als je in dat soort shirts aan durft te treden hoor.
 10. MetalMichael

  AFC Ajax

  Eerste overtreding van 'm zeker?
 11. Blijft toch verbazingwekkend dat mensen "eerste overtreding van de wedstrijd" als argument tegen een gele kaart inbrengen.
 12. MetalMichael

  AFC Ajax

  Goh, deze had Haller toch wel mogen maken. Nog eentje.
 13. MetalMichael

  KNVB Beker

  De vraag bij ploegen als Vitesse is wel: Wat blijft er van het huidige team over volgend seizoen, nu ze zo goed presteren? Ervaring bij dat soort ploegen leert dat structureel plaats 4 spelen nog wel een uitdaging is.
 14. MetalMichael

  Feyenoord

  Gaan we ook niet meer terug zien, aangezien zijn contract volgens mij afloopt.
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  Afkoopsom van Berghuis schijnt in de zomer nog maar 4 miljoen te zijn. Zo zie je maar weer, TD is echt een vak en niet iedereen kan dat. Sjaak Troost heeft zich echt laten afbluffen door de zaakwaarnemer van Berghuis.
 16. MetalMichael

  Feyenoord

  Waarom zou je dat niet tegen een 32-jarige spits, gehuurd van Riverplate omdat Jorgensen niet echt in de beste vorm van zijn leven zit, die na drie trainingen direct in de basis mocht beginnen, kunnen zeggen? Bang dat zijn tere zieltje gekrenkt wordt. Kom op, we willen topsportmentaliteit. Deze man is er voor de korte termijn bijgehaald. Dan moet je vanaf minuut 1 presteren. Doe je dat niet, dan hoor je dat van Dick. Dick is vrij zwart-wit. Je voldoet, of je voldoet niet. Voldoe je, prima, dat is zijn norm. Hij zal niet direct met complimenten gaan strooien, dat is gewoon wat
 17. MetalMichael

  Feyenoord

  Ja. Er is geen tijd om hem rustig te laten wennen. Dat weet hij ook. Daarnaast heeft de jeugd ook niet echt laten zien dat ze al goed genoeg zijn toch? En dan doel ik op de jeugd die nu veel op de bank zit als opvulling: Azarkan, Bannis, Wehrmann. Hebben gewoon nog 2 jaar nodig. Resultaten op de korte termijn, dat is het enige waar Dick mee bezig is. Kun je het mee eens zijn of niet, maar dat is waar hij zich op richt. En daar moet alles voor wijken. Meedoen of afhaken.
 18. MetalMichael

  Feyenoord

  De beste man is 32, die hoef je echt niet meer te sugercoaten en vertrouwen te geven. Die is gehaald om dé spits te zijn en brengt het in zijn eerste wedstrijden gewoon niet. Het is niet zo dat hij hem even lekker twee maanden kan laten wennen. Nee, als je als "grote meneer" van 32 binnenkomt, dan moet je er gewoon meteen staan. Trouwens, na drie trainingen in de basis, hoeveel vertrouwen heb je nodig? Wedstrijd verder niet gezien vanwege bezoek, maar las dat Advocaat had gezegd dat hij veel te weinig bracht.
 19. MetalMichael

  FM Café

  Iemand een idee hoe het zit met de werkvergunningsregels? 30% van de recente interlands. Hoe wordt dat berekend? Over de interlands in een kalender jaar, laatste 10 wedstrijden?
 20. MetalMichael

  KNVB Beker

  Gaan ze bij AZ nog veel plezier aan beleven.
 21. Blijft inderdaad een gemiddelde waarde die aan zo'n schot wordt gehangen.
 22. Feyenoord gewoon de meeste grote kansen. Had ik van tevoren niet verwacht. Ging uit van een saaie 2-0. Daar leek het het eerste half uur ook wel op.
×
×
 • Create New...