Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  32,028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. Dit gaat toch alleen om het publieke geheim dat het geld van Jordania door Abramovic aan hem geleend was?
 2. Dit is precies wat het is. Terwijl het een actie is die over de gehele breedte van het spectrum van racisme en discriminatie gaat. Dan is wat Kokcu doet toch precies wat recht doet aan zowel de actie als zijn geloofsovertuiging? Er zit voor mij trouwens ook nog een verschil in de twee actiemomenten van de KNVB: De eerste keer was het rond comming out day, waarbij het dus logisch is dat er meer aandacht is voor specifieke LHBTI+ problematiek en dus ook in de one love band de regenboogvlag prominent wordt afgebeeld. Daarom vond ik het ook goed dat Feyenoord voor die wedstrijd Trauner met die specifieke band heeft laten spelen. De laatste keer was het naar aanleiding van de internationale dag tegen discriminatie en racisme. Veel algemener dus. Je zou zelfs kunnen bepleiten dat de band van Kökcü beter paste bij de het algemene karakter van die dag. Let wel: Op geen enkele manier wil ik afbreuk doen aan de noodzaak van LHBTI+ acceptatie in (met name) het voetbal, maar ik vind het zwart-wit denken (geen one love band -> homohater) storend.
 3. MetalMichael

  Feyenoord

  De officiële mededeling is er nu: Van der Belt van Zwolle naar Feyenoord. Gelimiteerde som, was dacht ik 800.000.
 4. Waarom is het zwart of wit @Rogier.?
 5. Maarja, dan krijg je weer de vraag: In hoeverre zegt het niveau van een team alles over het niveau van het individu. Zie Napoli / Maradonna als extreem voorbeeld daarvan. Je zou ze er best bij kunnen nemen om hun huidige niveau af te zetten tegen het niveau dat je van een Nederlands elftalspeler verlangt. Dat kun je bij de eredivisie toch makkelijker inschatten omdat je dat niveau beter kent. Zelfs als bondscoach.
 6. Jong Oranje doet een Frankrijkje, binnen 5 minuten op 2-0 tegen jong Noorwegen. Beeldkwaliteit van de stream is matig.
 7. OK, jij bent degene die de flater slaat in deze. Zelf weten.
 8. Lees die zin waar je op reageert nou nog eens.
 9. Was natuurlijk ook maar de vraag hoe Wieffer zich had gehouden natuurlijk. Op clubniveau vele malen beter dan Taylor, maar zo'n debuut in Oranje tegen Frankrijk is wel wat anders.
 10. 7 tegen 7 op een half veld.
 11. Déjà vu naar een paar maanden geleden.
 12. MetalMichael

  AFC Ajax

  Beide situaties goed gezien.
 13. MetalMichael

  Feyenoord

  Er is in Nederland maar een beperkt aantal analisten (op radio en tv) echt de moeite van het beluisteren waard. Waarvan de meeste ook alleen maar in de rust of na afloop, als ze hun mening geven over iets dat ze ook daadwerkelijk hebben gezien.
 14. MetalMichael

  Feyenoord

  Tsja, die had waarschijnlijk al wat meer op z'n kerfstok.
 15. MetalMichael

  AFC Ajax

  Van achter met zijn voet boven enkelhoogte op het been. Ik vond het rood, al is het zoals PJ zegt meer ongelukkig dan intentie. De speler van Ajax zet net op dat moment zijn been iets naar links, waardoor hij op het been terecht komt, als ik het me goed herinner.
 16. MetalMichael

  Feyenoord

  John Coffey momentje.
 17. MetalMichael

  Feyenoord

  https://1908.nl/artikelen/gimenez-juicht-voor-f-side-ik-zag-een-grote-mexicaanse-vlag-hangen Was een mooi beeld na de 0-1. Oeps, snel terug over de boarding.
 18. MetalMichael

  Feyenoord

  Is al gebeurd, wees niet bang.
 19. MetalMichael

  Feyenoord

  Laat ik het dan herformuleren naar: Ik hoop dat je het een plekje kan geven @cimbomcu.
 20. MetalMichael

  AFC Ajax

  Een van de mooiste wedstrijd van het jaar en je hebt niets gezien?!? Voor een klassieker probeer ik de agenda toch wel vaak leeg te maken.
 21. MetalMichael

  Feyenoord

  6 punten, een makkelijker programma dan wie dan ook. Dit wordt een mooi seizoen!
 22. MetalMichael

  AFC Ajax

  Die speelt op rancune
 23. MetalMichael

  Feyenoord

  @PJHoutmankom er maar in...
×
×
 • Create New...