Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  30,853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. MetalMichael

  FM Café

  Doelpunten voor. Onderling resultaat telt niet mee. Had hem ook niet geworden. Thuis 2-1 gewonnen, uit 3-1 verloren.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Jahanbaksh jongen, lever lekker je contract in en ga op je niveau voetballen bij Den Hoorn ofzo.
 3. MetalMichael

  Feyenoord

  En die Bjarne Hansen heeft er wel kijk op, getuige Pedersen en Aursnes.
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  Vooral die Zweed schijnt nogal een talentje te zijn. Die Amerikaan (neo international) lijkt op Til als ik de verhalen mag geloven. Wel prima toekomstgericht beleid ineens bij Feyenoord.
 5. Wilson wint en pakt z'n tourkaart. Nice.
 6. Finale in Engeland vandaag tussen Menzies en James Wilson, die in de beslissende leg van de halve finale tegen de darts met een 170 de winst pakt.
 7. Belangrijkste argument is natuurlijk dat hij waarde vertegenwoordigt. Dan is de vraag: kun je het je permitteren om waarden boven waarde te laten prevaleren. Dat is maar weinig BVO's gegeven.
 8. Vind Volbeat vaak een beetje irritant met die gemaakte Elviszang, maar hier hebben ze dat ogenschijnlijk losgelaten. Lekker nummer!
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Tsja, dan moet je hopen dat je weer zo'n voltreffer uit Noorwegen kan halen.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  VI meldt juist weer dat Feyenoord er alles aan doet om Bazoer binnen te halen. Snap het wel, is 24 en kan zowel achterin een optie zijn als op het middenveld. Al zie ik hem zelf niet als CV in een 4-mansachterhoede.
 11. MetalMichael

  AFC Ajax

  Een discussie tussen twee mensen die het niet kunnen hebben dat er ook maar in de verste verte iets negatiefs over hun clubje wordt gezegd.
 12. MetalMichael

  Feyenoord

  Prima vervanging voor Diemers dus.
 13. MetalMichael

  AFC Ajax

  Geen quarantaine?
 14. MetalMichael

  AFC Ajax

  Denk dat geen enkele club daaraan ontkomt de komende maand. Vond het al opvallend dat ze wel gingen en er toen klaarblijkelijk geen besmettingen waren.
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  Jij doet alvast een gooi naar de volgende clownsbokaal? Thomas, een 33-jarige Vormer. Beste (op het middenveld) nog spelende oud-Feyenoorder is Shinji Ono. Die vond ik stiekem nog beter dan Wijnaldum.
 16. MetalMichael

  Feyenoord

  Snap vooral niet dat ze bij hem uitkomen. Zou er dan iets spelen mbt Köckü in de winterstop al? Zou dan toch gaan voor een wat jonger iemand. Met Jens en Aursnes heb je toch al twee ervaren middenvelders. Dan kun je in de zomer kijken naar een transfervrije of goedkope optie om ervaring voor op de bank toe te voegen. Een Aursnes (qua soort transfer, niet zozeer type), maar dan een paar jaar jonger voor erbij. Ervaren speler voor op de bank. De rest kun je wat mij betreft intern oplossen door het doorschuiven van jonge jongens.
 17. Veerman voor 5,5 miljoen + doorverkoop % naar PSV. Ben benieuwd of hij een stap hoger kan aanpikken.
 18. Anticlimax op het eind, maar een heerlijke finale.
 19. MetalMichael

  Feyenoord

  @PJHoutmanZou toch gaan om anticiperen op vertrek van Kökcü. @KyrillNiet zolang hij bijna twee miljoen verdient. Feyenoord betaalt trouwens veel minder.
 20. Jammer, jammer, jammer. Had echt het idee dat hij hem ging pakken als hij deze set kon winnen. :(
 21. Anderson moet echt even een tandje bijzetten. Te veel loose darts. Hopen dat hij er nog een spannende pot van kan maken.
 22. Smith tegen Anderson zou wel een droomfinale kunnen zijn hoor.
×
×
 • Create New...