Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  31,859
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. MetalMichael

  FM Café

  8 dagen tot de volgende wedstrijd in de League Two, dat betekent: iedereen die op vakantie kan, gaat ook een week op vakantie.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  In ieder geval meer speeltijd lijkt me. Zal wel per wedstrijd gekeken worden wat de invulling moet worden. Aanvallender -> Dilrosun, Taabouni of Bullaude, verdedigender -> Timber.
 3. MetalMichael

  FM Café

  Als League Two team de kwartfinale van de league cup gehaald. Penningmeester blij, want ManU uit geloot. Ik blij, want geen blamage met een 5-2 nederlaag, waar een aantal van mijn sterspelers afwezig waren, wegens een week vakantie. Programma is moordend zeg.
 4. Ik kijk doorgaans naar het programma. Spelers die vermoeid zijn, presteren doorgaans wat minder. Als er wordt geadviseerd rust te geven zijn ze flink vermoeid en heeft het volgens mij ook veel invloed op hoe snel ze tijdens een wedstrijd moe worden. Ik probeer door roulatie te voorkomen dat het tot dit punt komt. Als je op zo'n hartje gaat staan met je pijltje, zie je veel info staan. Ik probeer spelers met een vol hart, maar "vermoeid" ipv "topfit" al rust te geven als het kan. Om terug te komen op je vraag: Hoe langer hoe beter. Het is een soort metertje dat oploopt bij (over)belasting en leegloopt bij rust. Hoe langer de rust, hoe lager dat getal weer uitkomt en hoe langer hij het daarna dus weer vol kan houden. Ik doe vaak een week, omdat het doorgaans belangrijke spelers zijn en ik ze zo min mogelijk wil missen, maar ik probeer het ook wel te timen met een interlandbreak, waardoor je vaak gratis een extra week kan toevoegen. Terugtrekken uit een evt nationaal team vind ik ook altijd wel een goede in dat soort gevallen.
 5. MetalMichael

  Feyenoord

  Ik kan me niet zo goed voorstellen dat ze nu nog een keer gaan komen voor Zerrouki eerlijk gezegd. Met de terugkeer van Timber heb je die positie toch weer dubbel bezet. Daarnaast betaal je gezien de ranglijst en het tijdstip midden in het seizoen ook nog een soort extra toeslag kan ik me zo indenken.
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Ik vind dat echt twee niet te vergelijken zaken. Alleen al omdat dit in een split second gebeurt.
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Niks van de wedstrijd gezien, wegens eigen wedstrijd. Zie dit als eerste beeld: Geniaal.
 8. MetalMichael

  AFC Ajax

  Ben benieuwd of Van der Sar het uiteindelijk ook allemaal gaat overleven bij Ajax. De hele week gaat het over een extra assistent om Schreuder te ondersteunen en dn direct na de wedstrijd ontslag. Sowieso niet echt een leider naar buiten natuurlijk, maar dit is wel heel zwalkend. Ontslag is natuurlijk wel logisch, begrijp me niet verkeerd, maar hoe vaak zal jij de laatste weken hebben gedacht: had ik maar op de aanbieding van ManU ingegaan...
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Zie het ja, weet toch vrij zeker dat ik de regel een keer op deze manier uitgelegd heb horen worden. Misschien mbt keepers dan.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  Is het ook, maar is wel de regel. Bij een (normale) tackle was het geel geweest, vanwege een poging om de bal te spelen.
 11. Die gaat niet keepen onder Koeman.
 12. MetalMichael

  AFC Ajax

  Nog maar een keer de bus opwachten dan.
 13. MetalMichael

  Feyenoord

  Preventieparadox, I know, maar er is toch nagenoeg niks gebeurd gisteren? Je vraagt je af of alles wel nodig is geweest. En met alles bedoel ik zowel de ophef vooraf als de maatregelen.
 14. MetalMichael

  AFC Ajax

  Toch nog iets positiefs vandaag.
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  De razendsnelle ontwikkeling van Hartman verbaast me wel. Nooit een groot talent geweest, potentie hooguit top KKD en je dan zo manifesteren tegen Tadic. Voor de duvel niet bang.
 16. MetalMichael

  Feyenoord

  Voelt als een 1-1 verlies. Ook vervelend dat die uiterst nare man hem ook nog maakt.
 17. MetalMichael

  Feyenoord

  Mede mogelijk gemaakt door Taylor die totaal geen druk op de bal geeft. Zelfde soort goal als die van Kökcu tegen Groningen.
 18. MetalMichael

  AFC Ajax

  Hij ging wel als een niet nader te noemen circusfiguur naar de grond.
 19. Wel opvallend dat het geen rood was voor de Cambuurkeeper op het einde.
 20. MetalMichael

  AFC Ajax

  Ik denk dat Hwb het meer op de lange termijn bedoelt. Daarin is Feyenoord, net als eigenlijk alle clubs, vrij laks als het gaat om (uitspattingen van) de harde kern. Zie bijvoorbeeld het hele gebeuren rond de roze kameraden en überhaupt het voorkomen van vuurwerk en bezette trappen in het stadion. De gele zijde heeft een soort status aparte, waarbij de regels flink gebogen worden. Als je alleen al ziet hoeveel mensen er op die vakken terecht komen die er niet horen...
 21. MetalMichael

  Feyenoord

  Weet je zeker dat je de enige bent met de inloggegevens van je account?
 22. MetalMichael

  Feyenoord

  Aflopend aan het eind van het seizoen. Je moet gewoon een miljoen naar Rusland overmaken als je hem nu wil hebben.
×
×
 • Create New...