Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  31,235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. MetalMichael

  Feyenoord

  Diemers is geen B-garnituur @Richarð.... Die zit ergens achteraan het alfabet. Die presteerde het gewoon om er in de eerste helft nog negatief uit te springen.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Lijkt me dat ze toch wel wisten welke spelers er wel/niet beschikbaar waren voor Feyenoord.
 3. MetalMichael

  Feyenoord

  Eerste oefenwedstrijd gaat goed. Feestopstelling met basisspelers Toornstra, Danilo en Bijlow, (te) jonge spelers, spelers die waarschijnlijk reserves gaan worden en Diemers. En dan tegen de a-ploeg van Kopenhagen met internationals die al een week verder zijn in de voorbereiding. Bij rust 5-0 achter.
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat heeft dat met elkaar te maken?
 5. Eerste set nog een beetje zwakjes en aftasten, daarna agressiever gespeeld en over Delbonis heengelopen..
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Zou wel een zieke transfer zijn hoor. Ik denk dat hij dan op de plek van Sini komt?
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Taabouni transfervrij van AZ. 20 jarige buitenspeler, transfervrij. Iemand de KKD gevolgd?
 8. MetalMichael

  Feyenoord

  Prima, zou bij Feyenoord toch echt backup voor zowel links- als rechtsback worden.
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Transfermarkt begint nu een beetje op stoom te komen, wordt weer een leuke zomer: Volgens de T wil ook Newcastle Malacia. Prijs wordt alleen maar mooier zo. Feyenoord zou bezig zijn met die Lee, maar ook met een 19-jarige linksback van Valencia, Vázquez. Wiefer voor 450.000 als back-up voor het middenveld. Cijfers van Lee zijn trouwens niet heel indrukwekkend voor een aanvallende middenvelder, maar las dat zijn club erg matig was en dat hij meer op eigen helft moest verdedigen, dan dat hij aan aanvallen toekwam. Dat is bij Feyenoord natuurlijk wel anders.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  'Wieffer tekent vandaag meerjarig contract bij Feyenoord' vandaag, 09:31 48 reacties Feyenoord neemt Mats Wieffer definitief over van Excelsior. De Rotterdammers gaan de 22-jarige middenvelder vandaag presenteren in De Kuip, zo meldt Voetbal International. Na een medische keuring gaat hij een contract voor meerdere seizoenen tekenen bij de stadionclub. ''Hij past perfect in de speelwijze van Arne Slot. Mats heeft een groot loopvermogen, is creatief, wil vooruit voetballen, pakt ballen af, kan goed koppen en op meerdere posities uit de voeten. Ik ben helemaal gek van hem'', vertelt de huidige trainer van Excelsior Marinus Dijkhuizen. Wieffer is een speler die op verschillende manier is te gebruiken. ''Ik heb ook achterin op verschillende plekken gestaan. Dat ik op meerdere plekken kan spelen is voor de trainer natuurlijk lekker, maar het is ook prettig als je je op een bepaalde positie kunt richten en dan heb ik een lichte voorkeur voor 8 of 6 op het middenveld.'' Prima sleper om als back-up erachter te hebben. Kun je wat jongere gasten verhuren.
 11. Denk een jaartje transfervrij, aangezien hij in Oekraïne speelt.
 12. 2 jaar als speler, 3 jaar als trainer.
 13. Als ik het bericht lees, gaat het niet over wedstrijd / toernooipremies. Die lijken me te vallen onder "moeten uit de markt komen". https://www.onsoranje.nl/nieuws/nederlands-vrouwenelftal/80269/knvb-beloont-oranjeleeuwinnen-vanaf-juli-gelijk-aan-de-mannen
 14. Denk je werkelijk dat die premies voor internationals om miljoenen gaan? Los daarvan ligt het voor bonden natuurlijk anders dan voor (commerciële clubs).
 15. Vooral dat laatste vind ik een prima argument, als het gaat om voetbal op het niveau van nationale teams.
 16. Benieuwd naar je recensie @Satyr. Heb ze wel eens beter gezien, maar ook veel slechter. Mijn recensie in bulletpoints. Setlist was prima, met Metal Militia en Trapped under Ice als nummers die er niet vaak inzitten, Bleeding Me ook een mooie toevoeging deze tour en afsluiten met One en Master is goud. Het eindelijk ontbreken van NEM in de set is een verademing, nu Sandman en Seek nog afvoeren. Dirty Window klinkt, net als alles van St. Anger, beter live dan op de plaat. Clicktrack voor Lars werkt wel goed, het is nu allemaal een beetje minder chaotisch en rommelig, maar voor sommige nummers werkt 10% sneller wel een stuk beter merk je wel. Komen nu soms een beetje tam over, Wiplash als beste voorbeeld daarvan.
 17. MetalMichael

  Feyenoord

  Heerlijke speler, maar niveau Feyenoord gaat hij (nu) niet aankunnen. Moet lekker naar een club in de middenmoot, lage subtop.
 18. MetalMichael

  Feyenoord

  Ik vind het heel grappig om de reacties te lezen onder die tweets. Helemaal over de zeik. Arnessen out. Voor spelers die zeer waarschijnlijk, als ze al komen, vooral als back-up gaan dienen. Enige speler waarvan nu de naam rondgaat die echt basismateriaal zou zijn, is Maatsen volgens mij.
 19. Je gaat niet zo lekker op lauwe kroketten proef ik hieruit?
 20. Dan heb je het wat krom geformuleerd. Dat krijg je (gevolg), als ... (oorzaak).
 21. Het is maar waar je prioriteiten liggen als coach. Zou toch eerder voor de atmosfeer en het veld kiezen. Dat heeft op een wedstrijddag toch meer invloed op het verloop van de wedstrijd lijkt me. Los daarvan moet het eea wel gemoderniseerd worden, nu er geen nieuw stadion komt, daar heeft hij gelijk in. Maar geloof dat daar de meningen ook verder niet over verdeeld zijn. Wat was de verdere context? Was het antwoord op een vraag, of kwam hij er zelf mee?
 22. In een 4 mans achterhoede zou je Geertruida nog kunnen noemen, maar in dit systeem zie ik hem meer als een goede optie achter Timber. Geertruida kan ook zo spelen.
 23. Omdat het in het meervoud zowel novellen als novelles mag zijn en dan krijg je geen tussen n.
×
×
 • Create New...