Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  28,869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by MetalMichael

 1. MetalMichael

  FM-Café

  Haha, speler te vaak achter elkaar gecomplimenteerd op zijn trainingsinzet. "Ik wil het er niet meer over hebben" Haalt ook gewoon altijd >8,5
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Ligt het aan mij of wordt Senesi behoorlijk gehinderd in zijn doen en laten door die arm van hem?
 3. Voor een deel op hoop ingevuld, want Michael Smith gaat dit jaar natuurlijk nooit kampioen worden.
 4. van Gerwen wint met 6-5 van Lewis. Partij begon echt heel slecht, zeker voor het niveau dat deze heren kunnen gooien. 4 breaks op rij aan het begin. Na de pauze vloog het niveau omhoog. 9-darter van Gerwen oa. Had m op het eind nog kunnen verliezen, maar pakt m in de laatste leg nog.
 5. Onzin argumentatie dient gewoon benoemd te worden.
 6. Vaste basis bij de nummer 2 in de Serie A. RogerGarcia: "Kan er niet zo veel van."
 7. Je kunt een centrumspits meenemen die iets anders brengt dan je basisspits en eenzelfde type dat hem kan vervangen bij een blessure. De welbekende pinhhitter á la Van Hooijdonk etc.
 8. Nouja, zoveel boeit het Nederlands Elftal me ook weer niet. Maar het lijkt me vrij logisch dat als je 3 centrumverdedigers van een dusdanig hoog niveau hebt, dat bij afwezigheid van nummer 1 de nummer 3 inschuift. Ik vind overigens dat het verschil qua voetballend vermogen tussen Blind en De Vrij sterk overdreven wordt.
 9. Inderdaad. In iedere andere lichting sinds 2004 had hij onomstreden in de basis gestaan. Heeft nu de pech dat hij in dezelfde lichting zit als Van Dijk en dat De Ligt als een komeet is opgekomen en nu dat niveau ook benadert. Als iedereen fit is, is hij derde keuze. Je kunt hem nu niet gaan passeren imo.
 10. Een goedbedoelde Hitlergroet?
 11. Überhaupt niet zo moeilijk om je te plaatsen als 24 van de 55 landen zich kwalificeren. Dat maakt het missen van het vorige EK nog erger. De wedstrijden van gisteren had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden. Op de openingsfase na was wel duidelijk dat beide teams een punt wel OK vonden.
 12. Minst sympathieke rechterflank van Oranje ooit?
 13. , als je "Ananas" zou kennen, is hij nog leuker. Die man kan totaal niet tegen kritiek, maar loopt op alles en iedereen te zeiken en te schelden. 4-0 gewonnen trouwens, was ook de ruststand. Zelf de 1-0 gemaakt.
 14. MetalMichael

  Feyenoord

  Aanvoerdertje hoor.
 15. MetalMichael

  Feyenoord

  Ah, ok. Gelukkig geen Var. Zelf enkel de 1-0 op de radio gehoord, verder alles gemist gisteravond.
 16. MetalMichael

  Feyenoord

  Handsbal Iè lees ik? Kunnen we hem niet beter stallen bij Feyenoord basketbal?
 17. Da's inderdaad het lekkere aan de lagere klasses.
 18. 13 is toch lekker man. Wij hebben de laatste tijd iederen keer 4 of 5 wissels, zonde van je speeltijd.
 19. Uitzonderingen heb je altijd. Maar in z'n algemeenheid is het natuurlijk krom dat een nummer 6 of lager nog kan promoveren, als een ander team over 34 wedstrijden heeft laten zien veel beter te zijn.
 20. MetalMichael

  Feyenoord

  Credits naar Pjotr.
 21. MetalMichael

  Feyenoord

  Gaat erom of ik het hier heb gepost of elders.
 22. MetalMichael

  Feyenoord

  Dat je daar nog aan twijfelt. Geen idee. Heb volgens mij na het vertrek van Gio de naam Van Wonderen eens laten vallen als toevoeging voor in de staf. ( @Magikarp graag ff bevestiging, aangezien jij mijn posts hier beter onthoudt dan ik zelf. :-D) Denk dat het een overbrugging wordt tot er een TD is aangesteld en we misschien wel tot de zomer opgescheept zitten met het trainersduo Advocaat - Kuyt. Wat een nachtmerrie. Doe mij maar een buitenlander met een stevige eigen visie. Las hem net op het twitteraccount van Kuiptalk en had het er toevallig gisteren over met wat vrienden dat ik hem eerder bij Ajax had verwacht dan Ten Hag: Laudrup.
×
×
 • Create New...