Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  28,857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2

MetalMichael had the most liked content!

Community Reputation

154 Excellent

About MetalMichael

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Vaste basis bij de nummer 2 in de Serie A. RogerGarcia: "Kan er niet zo veel van."
 2. Je kunt een centrumspits meenemen die iets anders brengt dan je basisspits en eenzelfde type dat hem kan vervangen bij een blessure. De welbekende pinhhitter á la Van Hooijdonk etc.
 3. Nouja, zoveel boeit het Nederlands Elftal me ook weer niet. Maar het lijkt me vrij logisch dat als je 3 centrumverdedigers van een dusdanig hoog niveau hebt, dat bij afwezigheid van nummer 1 de nummer 3 inschuift. Ik vind overigens dat het verschil qua voetballend vermogen tussen Blind en De Vrij sterk overdreven wordt.
 4. Inderdaad. In iedere andere lichting sinds 2004 had hij onomstreden in de basis gestaan. Heeft nu de pech dat hij in dezelfde lichting zit als Van Dijk en dat De Ligt als een komeet is opgekomen en nu dat niveau ook benadert. Als iedereen fit is, is hij derde keuze. Je kunt hem nu niet gaan passeren imo.
 5. Een goedbedoelde Hitlergroet?
 6. Überhaupt niet zo moeilijk om je te plaatsen als 24 van de 55 landen zich kwalificeren. Dat maakt het missen van het vorige EK nog erger. De wedstrijden van gisteren had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden. Op de openingsfase na was wel duidelijk dat beide teams een punt wel OK vonden.
 7. Minst sympathieke rechterflank van Oranje ooit?
 8. , als je "Ananas" zou kennen, is hij nog leuker. Die man kan totaal niet tegen kritiek, maar loopt op alles en iedereen te zeiken en te schelden. 4-0 gewonnen trouwens, was ook de ruststand. Zelf de 1-0 gemaakt.
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Aanvoerdertje hoor.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  Ah, ok. Gelukkig geen Var. Zelf enkel de 1-0 op de radio gehoord, verder alles gemist gisteravond.
 11. MetalMichael

  Feyenoord

  Handsbal Iè lees ik? Kunnen we hem niet beter stallen bij Feyenoord basketbal?
 12. Da's inderdaad het lekkere aan de lagere klasses.
 13. 13 is toch lekker man. Wij hebben de laatste tijd iederen keer 4 of 5 wissels, zonde van je speeltijd.
 14. Uitzonderingen heb je altijd. Maar in z'n algemeenheid is het natuurlijk krom dat een nummer 6 of lager nog kan promoveren, als een ander team over 34 wedstrijden heeft laten zien veel beter te zijn.
×
×
 • Create New...