Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  30,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2 2019

MetalMichael had the most liked content!

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,391 profile views

MetalMichael's Achievements

906

Reputation

4

Community Answers

 1. MetalMichael

  Feyenoord

  Over die eerste heb ik in ieder geval een beter beeld dan Hendrix die na z'n transfer uit beeld is geraakt. Dermane heb ik in de voorbereiding zien spelen. Was veruit de beste bij de -21 toen. Ben wel positief over die transfer. Hendrix, tsja... back-up voor Aursnes in wedstrijden waar je niet met Toornstra op die positie kan spelen.
 2. En dan na 5 minuten al (terecht) rood.
 3. Waarom is het topclub onwaardig? Als jij als trainer denkt op die manier de grootst mogelijke kans te hebben op een resultaat tegen Ajax dan lijkt het me de optie om te kiezen. Ajax ruimte geven om in te voetballen lijkt me een minder goed idee. Dat het qua kijkspel niet leuk is, boeit trainers in topwedstrijden natuurlijk geen reet.
 4. Dat moet je alsnog om een beeld te krijgen van potentie en groeimogelijkheden. Het is inderdaad niet helemaal realistisch, maar goed, dat is FM op meerdere vlakken natuurlijk niet. Gemaskeerde eigenschappen verminderen voor mij het spelplezier. Los daarvan zijn de onzichtbare eigenschappen (grote wedstrijden, regelmaat enzo) ook erg belangrijk. Liever een spelverdeler met 15 passing en visie die een hoge score op constantheid heeft, dan eentje met 17 voor beiden die zo wisselvallig is als de pest. Qua scouting let ik meer op dat soort zinnetjes en kijk ik naar de onderliggende statistieken en gemiddelden.
 5. MetalMichael

  AFC Ajax

  Dat beeld op ESPN van boven leek het inderdaad wel duidelijk. Wellicht niet recht genoeg erop om 100% fout te zeggen? Kan me voorstellen dat ze bij PSV wel zuur zijn hierover, want als hij hem in eerste instantie wel afvlagt, hoor je er niemand over.
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Prima tweede helft. Zowel aan de bal als in het druk zetten veel beter. Zou dat nou wel eens in een uitgebreid verhaal geanalyseerd willen zien worden. Wat is er in de rust aangepast, wat zijn overwegingen daarbij en wat is het effect. Zal we een VI Pro dingetje moeten worden, want op TV heb ik er vrij weinig hoop op. Aursnes moet toch wel uitgeroepen worden als beste aankoop van het seizoen in de Eredivisie, straks aan het eind. Voor 500k ook nog eens.
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Heerlijke goal van Kökcü. Nu uitbouwen, is alle ruimte voor. Hoop trouwens dat ze bij Arsenal niet al te veel verwachten van Nelson.
 8. Enkel "eigenschappen verbergen uitschakelen" staat aangevinkt. Mocht ik met een custom DB spelen, zoals een uitbreiding voor lage divisies oid, dan zet ik "spelers toevoegen aan speelbare ploegen" aan.
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat mij nog het meest heeft gestoord deze eerste helft is hoe ze elkaar inspelen. Dat is in grote meerderheid te zacht en/of niet zuiver genoeg (vaak zijn er één of twee balaannames nodig om de bal weer in voorwaartse richting te doen bewegen). Dat haalt zoveel snelheid en verrassing uit het balbezit aan Feyenoordkant.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  Weet je nog, vroeger, toen we nog gevaarlijk werden uit corners omdat we nog wel eens een variantje speelden. Mooie tijden waren dat.
 11. MetalMichael

  FM Café

  Doelpunten voor. Onderling resultaat telt niet mee. Had hem ook niet geworden. Thuis 2-1 gewonnen, uit 3-1 verloren.
 12. MetalMichael

  Feyenoord

  Jahanbaksh jongen, lever lekker je contract in en ga op je niveau voetballen bij Den Hoorn ofzo.
 13. MetalMichael

  Feyenoord

  En die Bjarne Hansen heeft er wel kijk op, getuige Pedersen en Aursnes.
 14. MetalMichael

  Feyenoord

  Vooral die Zweed schijnt nogal een talentje te zijn. Die Amerikaan (neo international) lijkt op Til als ik de verhalen mag geloven. Wel prima toekomstgericht beleid ineens bij Feyenoord.
×
×
 • Create New...