Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  29,327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2 2019

MetalMichael had the most liked content!

Community Reputation

264 Excellent

About MetalMichael

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

910 profile views
 1. Het alvast in de schoenen schuiven van ontslagen. Mind you, De Mil is miljardair en als hij mensen niet wil ontslaan dan kan hij dat echt wel bekostigen. En dreigen met juridische consequenties van contractbreuk. Echt netjes inderdaad.
 2. Waarom? Onontgonnen terrein, alleen regels voor een afgemaakt seizoen. Dan is dit gewoon een lobby om de KNVB op andere gedachten te brengen. Of om de andere clubs zover te krijgen om de druk op de KNVB op de voeren. En als ze niet naar de CL gaan, dan hebben ze iig afgedwongen dat er meer solidariteit is mbt de rest van de competitie als ik het zo lees. Snap heel goed dat ze alle routes bewandelen om naar de CL te komen, gaat namelijk om een hoop geld, zowel reëel (tv-geld, prijzengeld, sponsoring) als fictief (hogere sponsorwaarde, stijgende spelerswaarden). Kan AZ zomaar een paar jaar voorsprong geven op de lange termijnagenda. Daarnaast merk ik ook niet echt dat het ten koste van de goodwill van AZ gaat, enkel bij de Ajacieden, dus daarvoor hoeven ze het ook niet te laten.
 3. Stond vorig jaar bij Feyenoord op de lijst als Berghuis zou vertrekken.
 4. Zou je dit willen onderbouwen?
 5. Als er nog een apart tenue komt voor de Europese uitwedstrijden wordt het vast een variant op een Spartashirt. Dan hebben we alle Rotterdamse clubs gehad.
 6. Ik ken de rivaliteit tussen United en Liverpool, maar ik vraag me af waarop je dit baseert? Zie ze volgend jaar weer als grote kanshebber. Concurrentie vooral van City en ik zie Chelsea ook wel mee gaan doen.
 7. Ben benieuwd of hij eenzelfde ontvangst gaat krijgen in de stadions als Van Persie in zijn eerste wedstrijden. Verdient hij wel imo. Al dan niet gefluisterd.
 8. Robben durfde pas terug te keren naar Groningen nadat Diemers voor Feyenoord had gekozen. Laten we de zaken niet omdraaien.
 9. Naam: Herbie Kane Positie: VMC, MC (zeer goed om te trainen naar RB) Leeftijd: 20 Club: Liverpool Waarde: 5,75 miljoen Te koop voor: Contract loopt af na seizoen 1. Zal wellicht worden verlengd, maar gaat bij Liverpool niet tot spelen komen en zal daarna voor enkele miljoenen (4-8 miljoen) op te pikken zijn. Iemand om standaard aan je shortlist toe te voegen in de meeste saves. All-rounder op het middenveld die zo'n beetje alle middenveldrollen wel beheerst. Goede rechtsback ook. Komt tekort voor de absolute top, maar vanaf de Europese subtop de ideale selectiespeler vanwege zijn multi-inzetbaarheid. Daarnaast door zijn Engelse paspoort ook een interessante investering voor in je transferpolitiek. Dec 2021: Kwam tekort voor Liverpool, ook als rechtsback. Voor 22 miljoen naar Young Boys vertrokken.
 10. Naam: Declan Rice Positie: VMC, MC Leeftijd: 20 Club: Westham United Waarde: 25,5 miljoen Te koop voor: 65-75 miljoen Als je een save start met een grote Engelse club is dit echt een must-buy. Heeft wat extra aandacht nodig op passing, maar kan uitgroeien tot een fantastische all-round middenvelder. Van half-back tot spelmaker, Rice is je man. Dec 2021: Hij speelt bij mij als half-back, dus heeft ook specifieke training op deze gebieden gehad. Ontwikkeling in jouw spel kan daardoor anders zijn.
 11. Met de spelers die daar voor Feyenoord in gaan spelen is dat voor een groot gedeelte zeker zo. Touré heeft door z'n zware blessures de laatste 2 jaar stil gestaan en is voorbij gestreefd door oa Azarkan zoals al eerder werd genoemd. Die komt jong PSV versterken, maar had net zo goed naar een andere KKD club kunnen gaan. Door zijn blessures denk ik niet dat hij zijn potentie van een paar jaar terug gaat waarmaken. Betwijfel zelfs of hij hoger dan de middenmoot Eredivisie structureel kan aantikken, afgaand op wat ik een beetje van hem gezien heb de afgelopen twee jaren. Die voorbereiding die hij ooit meedeed met het eerste toen hij 16/17 was, was veelbelovend. Helaas daarna van de ene blessure in de andere.
 12. MetalMichael

  FM-Café

  Te vinden via training -> mentorschap. Werkt anders dan eerder. Nu met groepen en alleen als ze in hetzelfde team zitten. Zie ook: https://community.sigames.com/topic/452839-fm2020-the-unofficially-official-training-and-mentoring-guide/
×
×
 • Create New...