Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  29,258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2 2019

MetalMichael had the most liked content!

Community Reputation

241 Excellent

About MetalMichael

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

856 profile views
 1. Mwa, het is een prima transfer gezien de tijd en de blessure van Sinisterra. Maar als Linssen met te hoge verwachtingen de onderhandelingen ingaat... Dan overschat je jezelf, overspeel je je hand of heb je niet door dat Sinisterra veel geld op moet leveren. Bij veel supporters is het graag of niet, en als het dan niet is (om gestelde redenen in dat interview) dan krijg je daar reacties op.
 2. Tsja, als je concurrent Sinisterra is, dan weet je toch van tevoren al dat je als backup gehaaald wordt. Basis zolang die nog niet kan spelen. Sinisterra is in potentie miljoeneninkomsten voor Feyenoord.
 3. Snel fysiek volwassen, weinig technische vooruitgang sindsdien als ik hem zo een beetje door de jaren hier en daar een wedstrijdje zag spelen.
 4. Vanaf 20:00 op het YT kanaal van Feyenoord, inclusief voorbeschouwing.
 5. Net zo min als dat ze kunnen doen dat Utrecht die wedstrijd niet zou winnen.
 6. MetalMichael

  FM-Café

  Hmm, speler met Chinees als tweede nationaliteit telt blijkbaar mee als buitenlander in China.
 7. Ik ga voor een driedaags 1-podiumfestival. Deels vanwege de locatie, deels vanwege het feit dat ik niet zoveel zicht heb op bands die zo'n festival moeten vullen. Klein tipje van de sluier:
 8. KNVB directie mag overrullen, dat zullen ze ook wel doen. Al dan niet op verzoek van Feyenoord en Utrecht. De regel geldt in principe natuurlijk ook voor een finale.
 9. Nou, hier hoeven ze niet over te vergaderen. Wel anderhalve meter afstand houden op de Coolsingel jongens!
 10. @neva en @Lazy Dat er een ongelijk aantal gespeelde wedstrijden is doet niet terzake?
 11. Dat laatste klopt zeker. Met Sinisterra had je iemand die, vrij opportunistisch vaak, de weg naar de goal zocht. Die inverted winger rol zie ik Summerville ook wel invullen. Hij is er handig en behendig genoeg voor, dat heeft hij bij Ado wel laten zien. De vraag is wel of hij het fysiek gaat redden, daarin moet ik @Sacioli gelijk geven.
 12. Dat was mijn verwachting bij Ado ook, maar daar was hij veruit de gevaarlijkste speler, ondanks de wekelijkse wanprestaties van het team.
 13. Denk dat Summerville die rotatieoptie prima kan zijn. Denk dat Linssen overigens best mee kan bij Feyenoord, maar het past eigenlijk niet bij de transferstrategie die Feyenoord is gaan hanteren. Eerder bij de Van Geel strategie.
 14. @FMNOOB maar Utrecht en Willem II staan in verliespunten gelijk. Met een beter doelsaldo voor Utrecht. Zie eigenlijk geen reden om Willem II boven Utrecht te kiezen.
×
×
 • Create New...