Spring naar bijdragen

MetalMichael

Moderators
 • Aantal bijdragen

  28107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

Over MetalMichael

 • Rang
  Moderator
 • Verjaardag 16 augustus

Personal Information

 • Woonplaats
  Schiedam
 • Favoriete Club
  Cienciano
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. MetalMichael

  Opmerkelijke nieuwsfeiten uit de voetbalwereld #4

  Haha, daar ben ik mijn huidige FM carrière begonnen. Die hebben in FM18 ook geen cent te makken.
 2. MetalMichael

  Opmerkelijke nieuwsfeiten uit de voetbalwereld #4

  Heftig interview met drugsverslaafde Lensky: 'Helaas, zo gaat het al jaren' Gepubliceerd: Zondag 17 februari 2019 om 12:39 Laatste update: Zondag 17 februari 2019 om 12:50 Een heftig verhaal over Jacob Lensky in de nieuwste editie van ELF Voetbal Magazine: de voormalig prof van onder meer Feyenoord en FC Utrecht leeft tegenwoordig in Vancouver en zit daar zonder werk, is verslaafd aan drugs en heeft soms niet eens een dak boven zijn hoofd. De dertigjarige Lensky, die in 2011 zijn laatste wedstrijd speelde namens Utrecht en daarna uit beeld verdween, erkent dat hij al jarenlang ernstige problemen heeft. "Het is al vaker slecht met me gegaan, maar afgelopen zomer was een nieuw dieptepunt. Ik had een lelijke infectie in mijn arm. Opgelopen door het spuiten van opiaten. Artsen vreesden voor mijn leven. Toen ben ik gevlucht uit het ziekenhuis. Het infuus nog in mijn arm en de infuuszak verstopt onder mijn jas." Het lukt hem maar niet om van de drugs af te blijven. "Ondanks mijn fysieke gesteldheid zocht ik mijn toevlucht tot drugs. Vanwege mijn gekelderde weerstand nam ik een lagere dosis dan gebruikelijk, maar het volgende moment lag ik aan de beademing, aan de dood ontsnapt na een overdosis. Dat ik nog leef is puur te danken aan het feit dat ik op het juiste moment telkens gevonden werd." De situatie blijft voorlopig uitzichtloos. Lensky gebruikt nog altijd. "Ja. Ik dacht even dat ik op de weg terug was, dankzij hulp van een vriend. Maar helaas. Vorige week had ik een terugval. Zo gaat het al jaren." Ergens verbaast dit me ook niet.
 3. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Gaat Feyenoord die halen dan?
 4. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Je hebt duidelijk niet gekeken. Het was nou niet dat Groningen zo goed was (dan hadden ze met 3/4 goals verschil gewonnen), maar Feyenoord was apathisch. Kan me niet zo'n slechte wedstrijd herinneren onder Gio.
 5. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Het is wederom allemaal van een vrij bedroevend niveau.
 6. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Snap niet waarom Martina en St Juste van positie zijn gewisseld. Martina heeft totaal geen idee wat Berghuis doet, waar St Juste dat door het vele samenspelen een stuk meer heeft.
 7. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Blijkbaar kan het altijd nog erger.
 8. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Richt een clubje op met Mr.X zou ik zeggen. De humorpolitie.
 9. MetalMichael

  Feyenoord #27

  https://www.fr12.nl/nieuws/46091-feyenoord-over-spandoek-overduidelijk-ludiek-bedoeld.html
 10. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag. Oh, tegen Groningen he? Dan mag deze niet.
 11. MetalMichael

  Statistieken in het voetbal

  Gaat niet alleen over spitsen nee, maar heeft daar wel de meeste betrekking op, aangezien zij tot de meeste doelkansen komen. Als je een keeper dezelfde kansen laat inschieten zul je wel verschil gaan zien idd, maar op professioneel niveau staan de betere "afmakers" al vooraan. Qua model denk ik dat het verschil vaardigheid tot het komen tot een zo groot mogelijke kans, vele malen significanter is dan het verschil in vaardigheid in afronden en dat daardoor kan worden geconcludeerd dat afwerken an sich niet een dusdanig uiteenlopende kwaliteit is.
 12. MetalMichael

  Statistieken in het voetbal

  Dat laatste heeft zichzelf in een eerder stadium natuurlijk al uitgeselecteert. Die spelers staan al niet meer voorin, en krijgen dus uit zichzelf minder kansen op een doelpunt. Volgens mij is de kwaliteit die hij afwerken noemt, meer de kwaliteit om tot een grotere kans te komen. Zo'n spits creëert voor/uit zichzelf een grotere kans door (instinctief?) een betere plek te kiezen waarvan hij op doel schiet - > een hogere xG, meer goals.
 13. MetalMichael

  Statistieken in het voetbal

  Wees blij dat er iemand inhoudelijk en met argumentatie post...
 14. MetalMichael

  Feyenoord #27

  Ga m'n post niet nog een keer opzoeken, maar dat Feyenoord destijds niet deelnam was met de argumenten van toen prima te verdedigen. Op dit moment is het instroomniveau volgens mij ook niet al te gunstig. Kans is (lijkt mij) dat als het nieuwe complex helemaal klaar is enzo, ze gaan kijken naar de mogelijkheden.
 15. MetalMichael

  Eredivisie Topic #23

  Dat lijkt @Regishierboven te vergeten.
×