Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Content Count

  29,024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2 2019

MetalMichael had the most liked content!

Community Reputation

183 Excellent

About MetalMichael

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

774 profile views
 1. Botje doet door een blessure niet mee tegen Fortuna. Evenals Jorgensen en Ozyakup. Bozenik -> Basisnik
 2. Één op één is dit niet zo te vervangen. Je hebt een paar mogelijkheden imo. Larsson lijkt me de meest logische. Daarnaast kom je tot de halve oplossingen: Kokcu of Narsingh op links. Mocht je hem wel 1 op 1 willen vervangen, dan komt Azarkan nog het meest in aanmerking, maar die heeft denk ik nog lang het niveau niet.
 3. Leefbaar Nederland inderdaad!
 4. Dacht ivm je politieke overtuiging. 😜 Enfin, terug naar 2002: het jaar van de Uefacup winst van Feyenoord (nog steeds de eerste en laatste Nederlandse club met een Europese prijs), maar ontegenzeggelijk ook het jaar van Pim Fortuyn. Voordat hij zijn eigen Lijst Pim Fortuyn oprichtte speechte hij op het congres van een andere partij nadat hij was verkozen tot lijsttrekker. In die speech sloot hij af met de inmiddels beroemd geworden zin: "at your service." Op het congres van welke partij was dit? Ps. Update de stand later, dat gaat op de telefoon niet goed.
 5. Zorgde ervoor dat z'n gasmasker beter paste. No kidding. Hij is in 1918 trouwens tijdelijk blind geraakt bij een Britse gasaanval.
 6. Fer de beste? Denk 't niet hoor. Berghuis vele malen beter en belangrijker.
 7. Belangrijke overwinning met het oog op een stevige 3e plek en met een schuin oog op de tweede. Deed me een beetje denken aan Nec-Feyenoord in het kampioensjaar.
 8. Heb het hier met groep 8 afgelopen donderdag nog over gehad. Zal anderen eerst even de kans geven.
 9. Overmars heeft voor 7 miljoen ook de 20% doorverkoopclausule afgekocht. Dat is rendabel als je Neres voor meer dan 35 miljoen verkoopt. Dus die zal van de zomer wellicht ook vertrekken.
 10. 1992. Is iig in mijn hoofd het jaartal dat bij Rusland hoort.
 11. Carlo de Leeuw helaas overleden :(
 12. Vrij makkelijk eigenlijk. :p
 13. Wat was de originele naam van Facebook bij oprichting? Nom - 13 007mark- 13 Vlonkie- 12 komodo25 - 12 MisterX - 10 Rogier. - 9 himan -8 Magikarp - 7 Grote Ree - 6 Steels - 4 PJHoutman - 4 Sophomore - 4 Erwin. - 4 Chimpa - 3 Mordurette - 3 Delichris - 3 Chiemel - 3 MetalMichael - 3 tdogg16 - 2 nasje92 - 2 hjs - 2 Urbeto - 1 Dysproz - 1 Rossi - 1 Pino - 1 ROEMM - 1 neva - 1 Keko - 1 Fabian. - 1 Chrisje1993 - 1
 14. De Staats Mijnen. Ben voor een klein deel eigenaar van het bedrijf, met dank aan m'n opa.
 15. Genk, wat je wil. Dit was de eerste Belgische niet topclub die in me opkwam vanwege een FM game. De meeste Nederlandse voetbalsupporters zegt het niet veel. Denk dat je half lege stadions krijgt als je zo'n wedstrijd op de zondagavond programmeert. Voor veel supporters is het inderdaad een dagje uit. Waarom zouden dit geen supporters zijn? Ouders met kinderen, oudere mensen etc. Die zie ik niet snel naar zo'n avondwedstrijd op zondagavond gaan. Nederland is vrij conservatief op het gebied van alternatieve wedstrijdtijden en dagen. Wedstrijden met kerst zijn we ook mee gestopt. Maar goed, laten we niet in de "wie is een supporter" discussie verzanden. Weet niet of het voor de spelers zoveel uitmaakt, eerlijk gezegd. Snap best dat het qua eten lastig(er) kan zijn, maar goed, je bent prof. Profvoetbal bestaat bij de gratie van het publiek dat er naar kijkt (zowel op TV als in het stadion). Denk dat dat belangrijker is dan spelers die 's ochtends aan een sportmaaltijd zitten. Denk niet dat de eventuele verbetering in het spel door een later starttijdstip opweegt tegen het "ongemak" voor de supporters op zondagavond. Als je dan als club daar winst in denkt te kunnen halen, dan reis je een dag eerder af.
×
×
 • Create New...