Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  33,144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

MetalMichael last won the day on September 10 2023

MetalMichael had the most liked content!

About MetalMichael

 • Birthday August 16

Personal Information

 • Biografie
  Wijsneus ((c) Kyrill)
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

3,545 profile views

MetalMichael's Achievements

2.2k

Reputation

5

Community Answers

 1. MetalMichael

  Feyenoord

  Ja. Jong Sparta moet dan rechterrijtje eindigen (10e of lager). Jong Sparta nu 10e, Jong Almere City () 7e.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Onder 19 heeft weinig te vertellen tegen Bayern in de Youth League, 3-0 bij de rust. Niet onverwacht ook, want alle spelers die ook maar enigszins bij het eerste betrokken zijn, doen niet mee. Zechiël, Milambo, Read, Slory en Sauer er om verschillende redenen niet bij. Volgend jaar wel interessant bij de oudste jeugd, want o18 wordt opgeheven en er komt een o19 competitie. Betekent dat er van 2 elftallen (huidige o17 en o18) één elftal gemaakt moet gaan worden. Heb overigens begrepen dat Van Persie de o21 gaat doen als die promoveren naar de 2e divisie, anders gaat hij met o19 de competitie en de UYL doen.
 3. MetalMichael

  AFC Ajax

  Nadrukkelijk genoemd? Nee joh. Is enkel door Verweij geroepen in de voetbalpodcast van De T. Zegt zelf al "die namen zingen nog niet rond."
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  Ik vraag me ook af hoe vrijwillig het is dat Feyenoord er akkoord mee is gegaan. Op je andere vraag sluit ik me aan bij PJ. @bas huijsmans Daarom hebben ze Van Sas van Man City overgenomen toch? Wellicht is het beter om die volgend jaar te verhuren, maar volgens mij verwachten ze daar wel wat van.
 5. MetalMichael

  AFC Ajax

  Die had 12 tussenjaren.
 6. MetalMichael

  AFC Ajax

  Brobbey heeft (terecht) besloten om gewoon hard te schreeuwen als er een "overtreding" op hem gemaakt wordt. Nu krijgt hij wel vrije trappen mee. Soort zelfbescherming, want hij moest zich de laatste tijd wel heel veel wel laten gevallen van de arbitrage.
 7. MetalMichael

  AFC Ajax

  Als je denkt dat je nu toch niet meer verder verbaasd kan worden...
 8. MetalMichael

  Feyenoord

  Haha, wat is dit dan ineens... Wel typisch voor hem: heel soms geniaal, maar vaak genoeg struikelend over zn eigen benen. Verder vallen ze om beurten om nu. Had wat meer roulatie willen zien, bijvoorbeeld Wieffer of Timber rust geven. Ze zullen de data wel goed hebben bestudeerd en het zal kunnen. Maar met het oog op de andere belangrijke potjes had ik het wel aangedurfd met Milambo. Sowieso tegen Almere als vervanger voor Stengs wel. Sjezus, die aanname van Ueda ook weer. Ik hoop dat het volgend jaar wat wordt, want dan moet hij er staan, maar 8,5 miljoen voor wat hij tot nu toe laat zien...
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Plus dat hij als je het niet met zijn kritiek eens bent altijd binnen een post of 2 komt met de dooddoener dat je op Feyenoord geen kritiek mag hebben. Maar zal zijn posts de komende tijd weer lekker dicht laten zitten. @Hwb
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  Het is een bizarre uitspraak wat ook naar mijn idee totaal niet klopt, daar moet je mee oppassen omdat je hiermee een gevaarlijk sentiment creëert.
 11. MetalMichael

  Feyenoord

  Leuke / goede pot gezien. Goede Beelen, leuke invalbeurt van Read oa. Helaas weer een Ueda met de ziel onder zijn arm. Je hoopt toch dat Slot eens overtuigd raakt van de jongens uit eigen opleiding he. Hoewel Reed natuurlijk van Volendam komt.
 12. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat een paardenpenis die scheids joh. Die legt het spel stil voor het behandelen van rugblessures.
 13. MetalMichael

  Feyenoord

  Wieffer staat weer te bazen op het middenveld zeg. Echt benieuwd waar hij na het EK speelt.
 14. https://www.vi.nl/nieuws/licentiecommissie-blokkeert-amerikaanse-overname-vitesse
×
×
 • Create New...