Jump to content

MetalMichael

Moderators
 • Content Count

  28,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MetalMichael last won the day on May 7

MetalMichael had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About MetalMichael

 • Rank
  Moderator
 • Birthday August 16

Personal Information

 • Woonplaats
  Schiedam
 • Favoriete Club
  Cienciano
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. MetalMichael

  AFC Ajax

  Ja, het aantal spelers argument snap ik wel, alleen het miljoenen argument niet.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Voornamelijk onder de "Feyenoordwatchers" en tv-analisten heb ik het idee.
 3. MetalMichael

  AFC Ajax

  Waarom zou dat (moeten) afhangen van een transfer van Dolberg, @Rogier.?
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  3 spelers met kramp. Je vraagt je toch af wat ze allemaal hebben gedaan op training. Berichten waren toch dat ze ongeveer 3x zo hard trainden als onder Gio. Hoewel 3x weinig natuurlijk ook niet veel is.
 5. MetalMichael

  Feyenoord

  Dubbele wissel in aantocht, prima. Wat er gezegd werd over Vd Heijden ben ik het wel mee eens, die loopt er idd bij alsof hij het heeft opgegeven. Nu was dat in de periode voordat hij weg wilde ook wel zo natuurlijk. Maar hij vindt vast nog steeds dat hij bij Feyenoord in de basis hoort.
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Theo Lucius en Serginio Greene als aanvoerder zien spelen in de Kuip. Het kan altijd nog erger.
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Ga lekker in een ander topic vervelen... Sinistera je beste verdediger tot dusver. Die keeper van hun ziet er niet super betrouwbaar uit, laat nog wel eens wat los. Niet dat twee goals je aan een overwinning gaan helpen, zolang iedere bal door het middenveld een grote kans oplevert. En om meteen je vraag te beantwoorden: Nee, in dit topic kan ik nu even niet tegen grapjes van Ajacieden.
 8. MetalMichael

  FM-Café

  Nou, kansloos 2-0 ten onder in de finale. Na 80 min nog wel een goede kans op de 1-1, maar het was één van die dagen... Oeh, nice: De 60 miljoen voor 8.8k extra zitplaatsen wordt door de autoriteiten betaald. Voor komend jaar een kleine 20 miljoen tb en ruim 2,5 miljoen aan salarisruimte.
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Moet Vermeer z'n eigen tenue wassen nu Carlo de Leeuw uitgeschakeld is?
 10. MetalMichael

  FM-Café

  Nou, dat ging nog bijna mis op het einde. Beker simpel gewonnen tegen AZ, 4-0. EL wonderwel overleefd 1-0 thuis en 1-1 uit. Competitie ging in de laatste wedstrijd bijna mis. 3-0 tegen Excelsior was prima, maar tegen Heracles dacht Toornstra dat het bij een 1-0 voorsprong leuk was om in de 65e minuut zijn 2e gele kaart te pakken. Direct daarna de 1-1 en 2-1. Gelukkig nog de 2-2, waardoor we op doelsaldo PSV achter ons houden. Finale EL tegen Valencia nu, dat heel verrassend Arsenal over twee wedstrijden wist te verslaan.
 11. Zelfs de VAR niet inderdaad. Was best een leuk potje overigens.
 12. Huh, hier zou de var toch naar moeten kijken lijkt me?
 13. MetalMichael

  FM-Café

  Stand speelronde 31: 1. Ajax 68 +30 2. Feyenoord 67 +40 3. PSV 67 +34 Feyenoord - Ajax op het programma. Gezien het programma verder is het een wedstrijd om plek 1 of 3, verwacht niet dat PSV punten verspeelt tegen de nummers 17, 18 en 16. Edit: Fantastische 3-0 overwinning op de aartsrivaal! Eigenlijk niet in de problemen gekomen en in de laatste 10 minuten uitgelopen van 1-0 naar 3-0. Bijkomend voordeel: PSV speelde gelijk bij NAC. Resterend programma: Bekerfinale tegen AZ Heenwedstrijd halve finale EL RB Leipzig (t) Excelsior (5, t) Terugwedstrijd halve finale EL RB Leipzich (u) Heracles (12, u) Kan op basis van de stand twee speelronde voor het eind met 4 punten toe, dus het moet goed komen. Al is het programma wel druk en is mijn record in uitwedstrijden dit seizoen matig (16 |6-4-6| 31-25 22p). Benieuwd of ik de beker kan winnen en voor de tweede keer op rij de finale EL kan halen. Vorig seizoen helaas verloren van Everton.
 14. MetalMichael

  FC Twente

  Het is een centrale verdediger die uiteindelijk op linksback is beland omdat hij 3 turven hoog is. Verdedigend voor eredivisiebegrippen redelijk, aanvallend heb je er niet heel veel aan.
 15. MetalMichael

  FM-Café

  Ik: Hé bestuur laten we het stadion uitbreiden. Bestuur: Prima idee. Nieuwsbericht: 5.500 stoeltjes erbij á 43 miljoen. Zou fijn zijn als er in FM20 van tevoren een soort schatting gegeven kan worden. Of dat het bestuur een voorstel doet en dat je dan in een geval als dit kunt zeggen dat we het geld beter kunnen besteden. Nu maar hopen dat er geen vergunning komt.
×
×
 • Create New...