Jump to content

MetalMichael

Leden
 • Posts

  31,235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

MetalMichael last won the day on November 2 2019

MetalMichael had the most liked content!

About MetalMichael

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,568 profile views

MetalMichael's Achievements

1.1k

Reputation

4

Community Answers

 1. MetalMichael

  Feyenoord

  Diemers is geen B-garnituur @Richarð.... Die zit ergens achteraan het alfabet. Die presteerde het gewoon om er in de eerste helft nog negatief uit te springen.
 2. MetalMichael

  Feyenoord

  Lijkt me dat ze toch wel wisten welke spelers er wel/niet beschikbaar waren voor Feyenoord.
 3. MetalMichael

  Feyenoord

  Eerste oefenwedstrijd gaat goed. Feestopstelling met basisspelers Toornstra, Danilo en Bijlow, (te) jonge spelers, spelers die waarschijnlijk reserves gaan worden en Diemers. En dan tegen de a-ploeg van Kopenhagen met internationals die al een week verder zijn in de voorbereiding. Bij rust 5-0 achter.
 4. MetalMichael

  Feyenoord

  Wat heeft dat met elkaar te maken?
 5. Eerste set nog een beetje zwakjes en aftasten, daarna agressiever gespeeld en over Delbonis heengelopen..
 6. MetalMichael

  Feyenoord

  Zou wel een zieke transfer zijn hoor. Ik denk dat hij dan op de plek van Sini komt?
 7. MetalMichael

  Feyenoord

  Taabouni transfervrij van AZ. 20 jarige buitenspeler, transfervrij. Iemand de KKD gevolgd?
 8. MetalMichael

  Feyenoord

  Prima, zou bij Feyenoord toch echt backup voor zowel links- als rechtsback worden.
 9. MetalMichael

  Feyenoord

  Transfermarkt begint nu een beetje op stoom te komen, wordt weer een leuke zomer: Volgens de T wil ook Newcastle Malacia. Prijs wordt alleen maar mooier zo. Feyenoord zou bezig zijn met die Lee, maar ook met een 19-jarige linksback van Valencia, Vázquez. Wiefer voor 450.000 als back-up voor het middenveld. Cijfers van Lee zijn trouwens niet heel indrukwekkend voor een aanvallende middenvelder, maar las dat zijn club erg matig was en dat hij meer op eigen helft moest verdedigen, dan dat hij aan aanvallen toekwam. Dat is bij Feyenoord natuurlijk wel anders.
 10. MetalMichael

  Feyenoord

  'Wieffer tekent vandaag meerjarig contract bij Feyenoord' vandaag, 09:31 48 reacties Feyenoord neemt Mats Wieffer definitief over van Excelsior. De Rotterdammers gaan de 22-jarige middenvelder vandaag presenteren in De Kuip, zo meldt Voetbal International. Na een medische keuring gaat hij een contract voor meerdere seizoenen tekenen bij de stadionclub. ''Hij past perfect in de speelwijze van Arne Slot. Mats heeft een groot loopvermogen, is creatief, wil vooruit voetballen, pakt ballen af, kan goed koppen en op meerdere posities uit de voeten. Ik ben helemaal gek van hem'', vertelt de huidige trainer van Excelsior Marinus Dijkhuizen. Wieffer is een speler die op verschillende manier is te gebruiken. ''Ik heb ook achterin op verschillende plekken gestaan. Dat ik op meerdere plekken kan spelen is voor de trainer natuurlijk lekker, maar het is ook prettig als je je op een bepaalde positie kunt richten en dan heb ik een lichte voorkeur voor 8 of 6 op het middenveld.'' Prima sleper om als back-up erachter te hebben. Kun je wat jongere gasten verhuren.
 11. Denk een jaartje transfervrij, aangezien hij in Oekraïne speelt.
 12. 2 jaar als speler, 3 jaar als trainer.
 13. Als ik het bericht lees, gaat het niet over wedstrijd / toernooipremies. Die lijken me te vallen onder "moeten uit de markt komen". https://www.onsoranje.nl/nieuws/nederlands-vrouwenelftal/80269/knvb-beloont-oranjeleeuwinnen-vanaf-juli-gelijk-aan-de-mannen
 14. Denk je werkelijk dat die premies voor internationals om miljoenen gaan? Los daarvan ligt het voor bonden natuurlijk anders dan voor (commerciële clubs).
×
×
 • Create New...