Jump to content

Bruins

Leden
 • Posts

  44,050
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bruins

 1. Dan zou het er zonnig uitzien voor ze :LO:
 2. Bruins

  Snooker

  Had ik niet verwacht nadat ie gisteren pas zo laat klaar was en er zwaar vermoeid uitzag.
 3. Bruins

  Snooker

  Denk dat Higgins 'm gaat pakken eerlijk gezegd. In de eindfase tegen Trump was ie verschrikkelijk goed. Vind Hawkins en zeker Williams teveel foutjes maken die hij zou afstraffen.
 4. 180 minuten beter dan Shakhtar is dat niet ietsie pietsie overdreven?
 5. Bruins

  KNVB Beker

  Vrij slechte wedstrijd, zeker van Feyenoordkant. AZ denk ik de betere ploeg lichtjes, goal kwam volledig uit de lucht vallen.
 6. Bruins

  Brits voetbal

  Die heeft daar ook de spelersbus ontworpen.
 7. https://www.pdc.tv/news/2018/03/30/stats-analysis-decision-time Zieke stats.
 8. Bruins

  FC Twente

  Vond die Hake helemaal geen verkeerde trainer inderdaad.
 9. En kleven er nog nadelen aan deze statistieken? Of zijn twee van die lijntjes voldoende om je gelijk te halen?
 10. Rond de 25e minuut begonnen met kijken. Blij dat er eindelijk als team wordt verdedigd vanuit de zone, weinig ruimte tussen de linies. Heeft het al veel te lang aan geschort. Ook dat ie met Propper voor de verdediging begon, ten eerste omdat er wel iemand nodig is voor de verdediging en ten tweede omdat je met hem ook voor voetbal kiest ipv puur een balafpakker. Zeker omdat je toch al met drie verdedigers speelt is dat wel noodzakelijk, anders kom je amper aan voetballen toe. Zou zelf die drie middenvelders als uitgangspunt nemen. Ben alleen bang dat Koeman altijd met 3 centrale verdedigers gaat blijven spelen en dat dan de 3-4-3 tegen Engeland z'n aanvallende variant is. Zou zelf variëren met 3-5-2 en 4-3-3 en dan je middenveld hetzelfde houden.
 11. Ben geen voorstander van het spelen met drie aanvallers als je met drie (of vijf) verdedigers speelt. Liever drie man op het middenveld, en dan niet met een 10 maar met een middenvelder voor de verdediging, beetje het Juventus systeem. Zou dan wellicht Propper proberen op die positie. Strootman en Wijnaldum daarvoor, dan benut je hun ook beter. Dan Promes of Depay om een spits heen laten spelen, of allebei als je puur wil counteren.
 12. Zouden er van die vier minuten extra tijd twee minuten zijn gespeeld? Van Boekel ook op z'n klokje wijzen :-D Blijft een drama.
 13. Neem dan nog liever de gok met een Van der Gaag of Steijn dan Fraser. De beste Nederlandse coach van de afgelopen twintig jaar kwam immers ook van Fortuna :LO:
 14. Noppert is ook wel aardig bezig, laatst nog eruit tegen Van Gerwen in zo'n weekendje op de vloer.
 15. Bruins

  KNVB Beker

  Ze lagen er ook vaak uit, misschien dat je dat bedoelt.
 16. Bruins

  KNVB Beker

  FC Twente - AZ Feyenoord - WIllem II Voorspelling :LO:
 17. Noppie 95 in de voorronde :huhu: Scott MItchell komt aan 98 terwijl z'n tegenstander hoger gooide. Durrant kan ook nog wel aardig gooien. Ben benieuwd hoe lang dit WK überhaupt nog blijft bestaan...
 18. Was bij Excelsior een zeer degelijke verdediger.
 19. Bruins

  Spaans voetbal

  Die 0-2 is bizar. Die gast van Real let alleen maar op Messi en Rakitic kan zo doorlopen :mrg:
 20. Wat is precies een labiele beslissing?
×
×
 • Create New...