Jump to content

Bruins

Leden
 • Posts

  44,050
 • Joined

 • Last visited

About Bruins

 • Birthday 06/01/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bruins's Achievements

65

Reputation

 1. Dan zou het er zonnig uitzien voor ze :LO:
 2. Bruins

  Snooker

  Had ik niet verwacht nadat ie gisteren pas zo laat klaar was en er zwaar vermoeid uitzag.
 3. Bruins

  Snooker

  Denk dat Higgins 'm gaat pakken eerlijk gezegd. In de eindfase tegen Trump was ie verschrikkelijk goed. Vind Hawkins en zeker Williams teveel foutjes maken die hij zou afstraffen.
 4. 180 minuten beter dan Shakhtar is dat niet ietsie pietsie overdreven?
 5. Bruins

  KNVB Beker

  Vrij slechte wedstrijd, zeker van Feyenoordkant. AZ denk ik de betere ploeg lichtjes, goal kwam volledig uit de lucht vallen.
 6. Bruins

  Brits voetbal

  Die heeft daar ook de spelersbus ontworpen.
 7. https://www.pdc.tv/news/2018/03/30/stats-analysis-decision-time Zieke stats.
 8. Bruins

  FC Twente

  Vond die Hake helemaal geen verkeerde trainer inderdaad.
 9. En kleven er nog nadelen aan deze statistieken? Of zijn twee van die lijntjes voldoende om je gelijk te halen?
 10. Rond de 25e minuut begonnen met kijken. Blij dat er eindelijk als team wordt verdedigd vanuit de zone, weinig ruimte tussen de linies. Heeft het al veel te lang aan geschort. Ook dat ie met Propper voor de verdediging begon, ten eerste omdat er wel iemand nodig is voor de verdediging en ten tweede omdat je met hem ook voor voetbal kiest ipv puur een balafpakker. Zeker omdat je toch al met drie verdedigers speelt is dat wel noodzakelijk, anders kom je amper aan voetballen toe. Zou zelf die drie middenvelders als uitgangspunt nemen. Ben alleen bang dat Koeman altijd met 3 centrale verdedigers gaat blijven spelen en dat dan de 3-4-3 tegen Engeland z'n aanvallende variant is. Zou zelf variëren met 3-5-2 en 4-3-3 en dan je middenveld hetzelfde houden.
 11. Ben geen voorstander van het spelen met drie aanvallers als je met drie (of vijf) verdedigers speelt. Liever drie man op het middenveld, en dan niet met een 10 maar met een middenvelder voor de verdediging, beetje het Juventus systeem. Zou dan wellicht Propper proberen op die positie. Strootman en Wijnaldum daarvoor, dan benut je hun ook beter. Dan Promes of Depay om een spits heen laten spelen, of allebei als je puur wil counteren.
 12. Zouden er van die vier minuten extra tijd twee minuten zijn gespeeld? Van Boekel ook op z'n klokje wijzen :-D Blijft een drama.
×
×
 • Create New...