Jump to content

Bruins

Leden
 • Content Count

  44,050
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bruins

 1. Dan zou het er zonnig uitzien voor ze :LO:
 2. Bruins

  Snooker

  Had ik niet verwacht nadat ie gisteren pas zo laat klaar was en er zwaar vermoeid uitzag.
 3. Bruins

  Snooker

  Denk dat Higgins 'm gaat pakken eerlijk gezegd. In de eindfase tegen Trump was ie verschrikkelijk goed. Vind Hawkins en zeker Williams teveel foutjes maken die hij zou afstraffen.
 4. Heerlijke wedstrijd was het zeg. Jammer dat Martinez die bal niet teruglegt op Wagner in de slotfase. Real overleeft maar weer eens.
 5. 180 minuten beter dan Shakhtar is dat niet ietsie pietsie overdreven?
 6. Vrij slechte wedstrijd, zeker van Feyenoordkant. AZ denk ik de betere ploeg lichtjes, goal kwam volledig uit de lucht vallen.
 7. Deed ie vorig jaar toch ook
 8. Waarom immense druk? Anders waren ze tegen 10 man de verlenging in gegaan en het is niet dat hij een blanco erelijst heeft. Verder wel perfecte penal idd.
 9. Man of the Match pakt ook z'n goaltje mee.
 10. Waren toch al twee keer dichtbij voor de tweede. Al scoort Real sowieso nog wel een keer.
 11. Die heeft daar ook de spelersbus ontworpen.
 12. Zieke eerste helft van City wel. Maar lastig vol te houden, zeker als je er dan maar eentje maakt.
 13. Gelukkig heb ik Ziggo genomen, die gasten kiezen natuurlijk standaard voor Barca. Heerlijke pot zeg van Liverpool. Die goal van Oxlade : :-D :-D Liverpool blaast City van het veld en Jack en Youri hebben het over het buitenspelgeval bij de 1-0.
 14. Denk het niet, is ook niet echt de moeite waard hoor :mrg:
 15. Bruins

  Darts Topic

  https://www.pdc.tv/news/2018/03/30/stats-analysis-decision-time Zieke stats.
 16. Vond die Hake helemaal geen verkeerde trainer inderdaad.
 17. En kleven er nog nadelen aan deze statistieken? Of zijn twee van die lijntjes voldoende om je gelijk te halen?
 18. Rond de 25e minuut begonnen met kijken. Blij dat er eindelijk als team wordt verdedigd vanuit de zone, weinig ruimte tussen de linies. Heeft het al veel te lang aan geschort. Ook dat ie met Propper voor de verdediging begon, ten eerste omdat er wel iemand nodig is voor de verdediging en ten tweede omdat je met hem ook voor voetbal kiest ipv puur een balafpakker. Zeker omdat je toch al met drie verdedigers speelt is dat wel noodzakelijk, anders kom je amper aan voetballen toe. Zou zelf die drie middenvelders als uitgangspunt nemen. Ben alleen bang dat Koeman altijd met 3 centrale verdedigers gaat blijven spelen en dat dan de 3-4-3 tegen Engeland z'n aanvallende variant is. Zou zelf variëren met 3-5-2 en 4-3-3 en dan je middenveld hetzelfde houden.
 19. Ben geen voorstander van het spelen met drie aanvallers als je met drie (of vijf) verdedigers speelt. Liever drie man op het middenveld, en dan niet met een 10 maar met een middenvelder voor de verdediging, beetje het Juventus systeem. Zou dan wellicht Propper proberen op die positie. Strootman en Wijnaldum daarvoor, dan benut je hun ook beter. Dan Promes of Depay om een spits heen laten spelen, of allebei als je puur wil counteren.
 20. Zouden er van die vier minuten extra tijd twee minuten zijn gespeeld? Van Boekel ook op z'n klokje wijzen :-D Blijft een drama.
 21. Neem dan nog liever de gok met een Van der Gaag of Steijn dan Fraser. De beste Nederlandse coach van de afgelopen twintig jaar kwam immers ook van Fortuna :LO:
×
×
 • Create New...