Jump to content

ROEMM

Leden
 • Posts

  4,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by ROEMM

 1. Ik vond het nog lang duren, als je kijkt naar de slechte serie aan resultaten. Werd al wel langer om een vertrek van Grim geroepen ook.
 2. Dat zegt nog steeds niets over Soof zijn punt.
 3. ROEMM

  Feyenoord

  Als ie ‘m opstelt, neemt ie ‘m ook mee.
 4. ROEMM

  AFC Ajax

  Wel handig, net als de vorige mislukte Deen op RB, snel op de trein naar Oostenrijk.
 5. ROEMM

  Brits voetbal

  Het is toch ook heerlijk discussiëren met deze man
 6. ROEMM

  AFC Ajax

  Ik zoek hem zelf in ieder geval niet op en in mijn opzicht speelt hij steeds sterker de laatste weken. In de herhaling let ik echter specifiek op Kramer als doelpuntenmaker. Hij loopt vanaf de middellijn achter Taylor, sprint richting de 16 tov Taylor die dat op een wandeltempo doet. Dat valt me dan juist op.
 7. ROEMM

  AFC Ajax

  Omschakelmoment van Taylor zag er ook weer heerlijk uit
 8. Absoluut. Weer genieten geblazen! Zijn nu bij aflevering 7 oid
 9. ROEMM

  AFC Ajax

  Bizar inderdaad, hoewel er daarna gefloten werd voor buitenspel. Was dan ook niet doorgegaan. Heel zuur van dit puntverlies. Blijf het bijzonder vinden hoe die 2-2 mag blijven staan, al was een overwinning ook wel teveel van het goede geweest. Zeer laconiek Ajax gezien vandaag, allejezus..
 10. ROEMM

  PSV Eindhoven

  Is natuurlijk ook gewoon een blinde draver, maar bij momenten kan een speler met zijn snelheid natuurlijk erg waardevol zijn.
 11. ROEMM

  PSV Eindhoven

  Lekker spelertje die Vertessen
 12. ROEMM

  PSV Eindhoven

  Zo dan, partij matig verdedigd (en gekeept) dit..
 13. ROEMM

  AFC Ajax

  Gaaei ook wel een prima pot tbh. Spijtig alleen dat het in het algemeen toch weer billenknijpen is.
 14. ROEMM

  AFC Ajax

  Knap staaltje keeperswerk weer van Ramaj vandaag..
 15. ROEMM

  AFC Ajax

  En nogmaals. Echt wat janken. Hoe kan je zoveel kansen verkwanselen..
 16. ROEMM

  AFC Ajax

  Wat is dit voor begin dan?
 17. ROEMM

  AFC Ajax

  Tja, ik beoordeel m’n club dan ook liever als Ajax dan als de huidige nummer 17 van de Eredivisie. Dat je dit ziet als een behoorlijke verbetering, komt vooral door het feit dat ze met de kont op de eigen helft blijven hangen. Niet mijn manier.
 18. ROEMM

  AFC Ajax

  Pijnlijke pot man. Weliswaar geef je misschien weinig ruimte weg, maar met een 2-0 achterstand nul druk op de bal en geen enkele urgentie om ook maar iets te creëren, mag je je alsnog schamen voor wat je hier laat zien.
 19. ROEMM

  AFC Ajax

  Zet jij maar vaker de tv uit Ongekend weer.
 20. Knappe prestatie om back to back kampioen te spelen in de Premier League. Je hebt een zeer sterke selectie tot je beschikking, dus ik ben benieuwd of je voor de tweede keer de Champions League mag afvinken binnen enkele weken.
 21. Nu al klaar met deze doelsaldo discussie, zitten we in limboworld ofzo
 22. ROEMM

  AFC Ajax

  Eens dat de reactie van Ajax’ kant te wensen overlaat, maar de vergelijking met de Klassieker eerder dit jaar gaat natuurlijk niet echt op. Destijds werd een medewerker van Ajax lichamelijk letsel aangebracht, terwijl Feyenoord in de situatie van gisteren vooral benadeeld wordt in de zin van prestatie (ander resultaat mogelijk) of tijdsplanning (terugkomen op een later, vervelend tijdstip in een druk wedstrijdschema). Maakt in mijn ogen in ieder geval wel verschil tov de situatie met Klaassen.
 23. ROEMM

  AFC Ajax

  Mwoah, hij wist zich toch ook niet echt raad met de vraag ‘Waarin is Ajax, los van de huidige stand op de ranglijst, geen topclub?’. Een vraag die kwam nadat hij zei dat Ajax in veel opzichten wel een topclub was.
 24. ROEMM

  AFC Ajax

  Bellingham is ook wel een mooi voorbeeld. Idioot die beleidsbepalers bij Dortmund dat ze die voor zoveel geld hebben opgehaald uit Birmingham. Zelfde met Sancho, die net als Forbs uit de jeugd (!!!) wordt weggeplukt bij City.
×
×
 • Create New...