Jump to content

ROEMM

Leden
 • Content Count

  3,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ROEMM last won the day on May 10 2019

ROEMM had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About ROEMM

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Volgens de Telegraaf staat Botman alsnog op het punt getransfereerd te worden naar Lille voor zo'n 8 a 9 miljoen euro. Prima deal natuurlijk.
 2. Brian Banks gisteren gezien. Krijgt hier een 7. Gaat over een veelbelovende American Football speler die op 16-jarige leeftijd onterecht vast komt te zitten en na zijn vrijlating vecht voor gerechtigheid, om zo alsnog een gooi te doen naar een profcarrière.
 3. Prima filmpje om op een avond met één oog te kijken, maar zo'n bijzondere film is het ook niet.
 4. Knap resultaat, waarbij je zeker als morele winnaar mag worden gezien.
 5. Als je voor de backup van de backup, met toch ook een aanzienlijk salaris, zoveel geld kan vangen, moet je dat altijd doen.
 6. Nog steeds ongeslagen, erg knappe prestatie. Ik ben benieuwd hoe je de zware februari maand doorkomt.
 7. Je kan terugkijken op een uitstekende maand, al is het verlies tegen Arsenal natuurlijk onacceptabel. Desalniettemin sta je er goed op en zijn de perspectieven in de bekertoernooien ook gunstig.
 8. Je staat er uitstekend voor. Hopelijk weet je deze positie vast te houden, ondanks het zware programma. Ik zou overigens lekker blijven zitten. Shahid heeft je een podium gegeven en zal vast snel een aanbieding doen je contract te verlengen.
 9. Mooi overzicht van je spelers kern op de vorige pagina. Blij verrast dat je het in de knockout fase van de Europa League zo goed doet. Ik ben benieuwd of je nog eens kan verrassen.
 10. De doelstellingen behaald, prima dus. Je nu lekker richten op de competitie en het is lekker dat je nog wat geld beschikbaar krijgt om in de winterperiode te kunnen gebruiken.
 11. Wederom een erg mooie update en daarbij ook uitstekende resultaten. Opvallend dat je zoveel moeite had met laagvlieger Augsburg.
 12. ROEMM

  [FM20] Masterclass

  Voorbereiding was inderdaad verre van goed en bij het verlies van PSV kon je nog a la van Bommel wijzen naar het ontbreken van drie belangrijke spelers. Tegen Rode Ster is er echter geen ruimte voor excuses.
 13. En het sprookje wordt mooier en mooier. Wat een ongekend goede start voor een promovendus.
 14. Je hebt het aardig op de rit gekregen!
 15. nasje92 komodo25 Nibbors tdogg16 Netzwerk Daniell T10 Mordurette ajaxfvr Haasje006 Bryan. neva LouisPSV FlyD TheRedOne GodSausage Copywriter 007mark Dysproz Stef1978 ROEMM
×
×
 • Create New...