Jump to content

ROEMM

Leden
 • Content Count

  3,414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ROEMM last won the day on May 10 2019

ROEMM had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

About ROEMM

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  Regiomanager
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

962 profile views
 1. Al met al gewoon een uitstekend seizoen gedraaid. City uitgeschakeld in de Champions League en het kan gebeuren dat je door een grootmacht als Real Madrid uitgeschakeld wordt. Hopelijk kan je komend seizoen weer een extra stapje zetten.
 2. Balen van de kleine nederlaag tegen City, maar het is geen gelukkig kansloze uitgangspositie zoals een jaar eerder.
 3. ROEMM

  AFC Ajax

  AZ is toch ook een ploeg die goed in staat is op balbezit te spelen? Ik vind het op dat vlak echt geen rare uitspraak.
 4. Je bent het sinds de openingsfase van het seizoen steeds beter gaan doen, al geldt dat ook voor Utrecht. Die blijven je echt knap in de nek hijgen. Succes tegen City!
 5. ROEMM

  AFC Ajax

  Dat, maar toch ook bijzonder matige rugdekking. Het kut tempo waarop er geanticipeerd werd door Timber en Rensch, man..
 6. ROEMM

  AFC Ajax

  Schandalig dat je er tegen zo'n ploeg uit vliegt. Kunnen er niet zoveel van, maar dat zegt genoeg over het niveau van Ajax dit tweeluik.
 7. Even bijgelezen en je hebt een goed eerste seizoen gedraaid. Nadien toffe transfers gedaan met een klinkende zege op AZ als goed vervolg. Het troosteloze gelijke spel tegen PEC is dan weer onnodig slordig.
 8. ROEMM

  AFC Ajax

  Eens hoor. Dit was bij uitstek ook een wedstrijd om Kudus meer ritme op te laten doen. Heb de wedstrijd zelf niet gezien, dus was me ff ontgaan dat hij niet is ingevallen. Maar dat ie in dit soort potjes Traore en Labyad nog wat minuten geeft, snap ik wel. Wat mij betreft verkoop je hen komende zomer, maar tot die tijd wel zaak om alle 'kikkers in de kruiwagen' te houden.
 9. ROEMM

  AFC Ajax

  Uiteindelijk is het wel van belang ook dat soort jongens tevreden te houden en perspectief te geven. Al deel ik je mening dat ik in dit soort wedstrijden liever jeugdspelers zie invallen.
 10. Interessant foefje om een speler te verleiden. Daarmee toch een uitstekend seizoen weten te bekronen. Blijf het wel apart vinden dat sommige sollicitaties op niets uitlopen. Een manager met zo'n palmares wil je toch koste wat het kost binnenhalen?
 11. Even terugkomend hierop: Heb gekozen voor 'Controlled Posession'. Gewoon vier sobere verdedigers, waarvan één back met een aanvallende taak. De twee centrale middenvelders hebben als rol: CM (a) en Mezzala (o). Dan twee vleugelspelers, met in de spots posities een targetman en een afmaker.
 12. Oeff dat zal ik dit weekend ff moeten checken. Niet veel gespeeld de laatste tijd, dus zit niet zo in m'n hoofd gebeiteld
 13. Gisteren de finale teruggekeken. Was vooraf al sceptisch over dit seizoen, al vond ik de duo's Klaas & Dennis en Birgit & Kim nog wel leuk. De zogeheten manhunt is echter niet leuk te volgen. Het posten van een foto op Dennis z'n Insta (wat alleen bij BNers werkt), het pingen op inloggen op een Protonmail (sowieso zijn de vooraf bedachte opdrachten kut) en dan die buurman die enkel en alleen doordat het BNers betreft een filmpje op z'n telefoon heeft. Staan ze daar door die vooraf verkregen informatie met z'n allen rondom die boot te posten. Hoe the hell moet je hem dan nog
 14. Man, even drie updates missen en je bent alweer twee bekeroverwinningen verder. Knap hoor!
 15. Ik doe deze challenge nog in FM20, maar presteer het eerste seizoen uitstekend met een eenvoudige tactiek. Wissel een beetje tussen een 4-2-3-1 en een 4-2-2-2.
×
×
 • Create New...