Jump to content

ROEMM

Leden
 • Posts

  3,433
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by ROEMM

 1. ROEMM

  FC Utrecht

  Haalde jij laatst in eenzelfde discussie niet een pot van Utrecht tegen Liverpool uit 2011 oid aan?
 2. Ik zag het net in de samenvatting inderdaad. Vrij bijzonder dat daar niet werd ingegrepen.
 3. Ajax PSV Feyenoord FC Utrecht AZ Vitesse FC Twente Sparta FC Groningen Willem II Heracles Almelo sc Heerenveen PEC Zwolle Fortuna Sittard NEC RKC Cambuur Leeuwarden Go Ahead Eagles Topscorer: Zahavi Meeste assists: Tadic Beste speler: Tadic Revelaties: Madueke, Karlsson, Beukema Tegenvaller: Davy Pröpper, Pavlidis, Berghuis Meeste kaarten: Van Polen Trainer van het jaar: Erik ten Hag Haalt de kerst niet: Johnny Jansen
 4. Wie bedenkt dit soort scripts ook
 5. ROEMM

  Nieuwe shirts

  Hie ris het uiteindelijk gelukt met de creditcard van m'n vriendin. Heb zelf een debetcard en dat schijnt dus problemen te geven. Weet niet of dat ook de boosdoener is bij jullie.
 6. ROEMM

  Nieuwe shirts

  Ze zijn inmiddels inderdaad via bovenstaande link te bestellen, al is het mij nog niet gelukt. Geeft telkens problemen met het betalen met creditcard, iets waar al meer problemen mee zijn zag ik op Twitter. Is het jullie al gelukt?
 7. Je selectie ziet er weer goed uit, al is het wel van belang dat je Gravenberch weet te behouden. Ik ga ervanuit dat PSV je komend seizoen sneller uit het zicht ziet verdwijnen. Dat zij met hun selectie (Teze, Viergever en Luckassen ) je zo het vuur aan de schenen hebben kunnen leggen is al verwonderlijk.
 8. Geen denderend slot van het seizoen, maar je eerdere goede vorm heeft het verschil gelukkig wel gemaakt. Gefeliciteerd met het prolongeren van de titel!
 9. Was even spannend, maar je hebt het overleefd. Pittige loting opnieuw!
 10. Kijk, dat zijn belangrijke overwinningen lekker gaatje met PSV geslagen en vol goede moed op naar Madrid. Succes!
 11. Weer een goed stuk bij kunnen lezen. Van harte met je uitverkiezing voor IDS! Je staat er nog steeds erg goed voor en na Onana, Neres en Alvarez (lekker gecashed zeg pfoe) kan Magno wel eens de volgende klapper worden als ik zijn productiviteit zie. Met 3-0 afreizen naar Madrid is overigens een lekkere uitgangspositie, al betekent het tegelijkertijd niets gezien de klasse van Real. Succes in de return!
 12. Je bent uitstekend van start gegaan dit seizoen, keep it up!
 13. Uitstekende start van het seizoen. Begrijpelijk dat je niet veel transferactiviteit hebt. Als je spelers tevreden zijn en je niet hoeft te verkopen, scheelt dat al flink wat veranderingen!
 14. Uitstekend seizoen gedraaid! Balen dat je niet door wist te stoten in de Champions League, maar winst van de EL is dan een prima troost. Ik ben nieuwsgierig naar de mutaties in je selectie. Mijns inziens altijd de leukste fase van het seizoen
 15. Daar ziet het wel naar uit. Van het (basis)elftal van gisteren zie ik eigenlijk alleen een Veendorp, Bakker, Laursen, Ben Moussa, Bernadou en Vlak blijven. Zitten natuurlijk behoorlijk wat huurlingen bij en ik denk dat van de contractspelers Cavlan, Bijl, Araujo en Pena sowieso vertrekken.
 16. Al met al gewoon een uitstekend seizoen gedraaid. City uitgeschakeld in de Champions League en het kan gebeuren dat je door een grootmacht als Real Madrid uitgeschakeld wordt. Hopelijk kan je komend seizoen weer een extra stapje zetten.
 17. Balen van de kleine nederlaag tegen City, maar het is geen gelukkig kansloze uitgangspositie zoals een jaar eerder.
 18. ROEMM

  AFC Ajax

  AZ is toch ook een ploeg die goed in staat is op balbezit te spelen? Ik vind het op dat vlak echt geen rare uitspraak.
 19. Je bent het sinds de openingsfase van het seizoen steeds beter gaan doen, al geldt dat ook voor Utrecht. Die blijven je echt knap in de nek hijgen. Succes tegen City!
 20. ROEMM

  AFC Ajax

  Dat, maar toch ook bijzonder matige rugdekking. Het kut tempo waarop er geanticipeerd werd door Timber en Rensch, man..
 21. ROEMM

  AFC Ajax

  Schandalig dat je er tegen zo'n ploeg uit vliegt. Kunnen er niet zoveel van, maar dat zegt genoeg over het niveau van Ajax dit tweeluik.
 22. Even bijgelezen en je hebt een goed eerste seizoen gedraaid. Nadien toffe transfers gedaan met een klinkende zege op AZ als goed vervolg. Het troosteloze gelijke spel tegen PEC is dan weer onnodig slordig.
 23. ROEMM

  AFC Ajax

  Eens hoor. Dit was bij uitstek ook een wedstrijd om Kudus meer ritme op te laten doen. Heb de wedstrijd zelf niet gezien, dus was me ff ontgaan dat hij niet is ingevallen. Maar dat ie in dit soort potjes Traore en Labyad nog wat minuten geeft, snap ik wel. Wat mij betreft verkoop je hen komende zomer, maar tot die tijd wel zaak om alle 'kikkers in de kruiwagen' te houden.
 24. ROEMM

  AFC Ajax

  Uiteindelijk is het wel van belang ook dat soort jongens tevreden te houden en perspectief te geven. Al deel ik je mening dat ik in dit soort wedstrijden liever jeugdspelers zie invallen.
 25. Interessant foefje om een speler te verleiden. Daarmee toch een uitstekend seizoen weten te bekronen. Blijf het wel apart vinden dat sommige sollicitaties op niets uitlopen. Een manager met zo'n palmares wil je toch koste wat het kost binnenhalen?
×
×
 • Create New...