Jump to content

ROEMM

Leden
 • Posts

  3,460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by ROEMM

 1. Hier net zo. Eind december aan begonnen om er even later achter te komen dat hij 31 januari verwijderd wordt 😂. Nog iets van 13 afleveringen te gaan. Wel een serie om af en toe de gordijnen even dicht te doen inderdaad.
 2. Het gat iets kunnen dichten, dat is mentaal ook een lekkere opsteker voor je ploeg in aanloop naar de Kampioenenfase. Succes daarin!
 3. Klopt, maakt me niet zoveel uit dat iedereen gepakt is. Maar al had je het spel foutloos gespeeld, dan nog stonden de Hunters door het volgen van diezelfde vrachtwagen je met 4 busjes op te wachten bij de extractie. Terwijl ze het uur daarvoor geen weet hadden waar ze het zoeken moesten.
 4. Jammer man, Hunters kregen het behoorlijk in de schoot geworpen door de programmamakers. Hierdoor waren die meiden al met al kansloos.
 5. Dat vindt de rest hier ook overdreven, daar gaat het net om. Westrijd is uitgesteld.
 6. ROEMM

  Ballon d'Or

  Op plek 2, achter Lewandowski.
 7. ROEMM

  Ballon d'Or

  Messi dus weer op 1. Belachelijk. Je weet dat het een dikke schijnvertoning is, maar toch blijven ze je verbazen.
 8. ROEMM

  AFC Ajax

  Dat mag niet, want dan sta je met 12 man op 't veld natuurlijk.
 9. ROEMM

  AFC Ajax

  Nou, zeg dat. Nous is echt weer meer dan uitstekend. Zo stabiel in balbezit, ook vandaag weer. Hele lekkere voorsprong dit.
 10. ROEMM

  Brits voetbal

  Beetje kort door de bocht wel. Dat had Owen ook.
 11. ROEMM

  FC Utrecht

  Haalde jij laatst in eenzelfde discussie niet een pot van Utrecht tegen Liverpool uit 2011 oid aan?
 12. Ik zag het net in de samenvatting inderdaad. Vrij bijzonder dat daar niet werd ingegrepen.
 13. Ajax PSV Feyenoord FC Utrecht AZ Vitesse FC Twente Sparta FC Groningen Willem II Heracles Almelo sc Heerenveen PEC Zwolle Fortuna Sittard NEC RKC Cambuur Leeuwarden Go Ahead Eagles Topscorer: Zahavi Meeste assists: Tadic Beste speler: Tadic Revelaties: Madueke, Karlsson, Beukema Tegenvaller: Davy Pröpper, Pavlidis, Berghuis Meeste kaarten: Van Polen Trainer van het jaar: Erik ten Hag Haalt de kerst niet: Johnny Jansen
 14. Wie bedenkt dit soort scripts ook
 15. ROEMM

  Nieuwe shirts

  Hie ris het uiteindelijk gelukt met de creditcard van m'n vriendin. Heb zelf een debetcard en dat schijnt dus problemen te geven. Weet niet of dat ook de boosdoener is bij jullie.
 16. ROEMM

  Nieuwe shirts

  Ze zijn inmiddels inderdaad via bovenstaande link te bestellen, al is het mij nog niet gelukt. Geeft telkens problemen met het betalen met creditcard, iets waar al meer problemen mee zijn zag ik op Twitter. Is het jullie al gelukt?
 17. Je selectie ziet er weer goed uit, al is het wel van belang dat je Gravenberch weet te behouden. Ik ga ervanuit dat PSV je komend seizoen sneller uit het zicht ziet verdwijnen. Dat zij met hun selectie (Teze, Viergever en Luckassen ) je zo het vuur aan de schenen hebben kunnen leggen is al verwonderlijk.
 18. Geen denderend slot van het seizoen, maar je eerdere goede vorm heeft het verschil gelukkig wel gemaakt. Gefeliciteerd met het prolongeren van de titel!
 19. Was even spannend, maar je hebt het overleefd. Pittige loting opnieuw!
 20. Kijk, dat zijn belangrijke overwinningen lekker gaatje met PSV geslagen en vol goede moed op naar Madrid. Succes!
 21. Weer een goed stuk bij kunnen lezen. Van harte met je uitverkiezing voor IDS! Je staat er nog steeds erg goed voor en na Onana, Neres en Alvarez (lekker gecashed zeg pfoe) kan Magno wel eens de volgende klapper worden als ik zijn productiviteit zie. Met 3-0 afreizen naar Madrid is overigens een lekkere uitgangspositie, al betekent het tegelijkertijd niets gezien de klasse van Real. Succes in de return!
 22. Je bent uitstekend van start gegaan dit seizoen, keep it up!
 23. Uitstekende start van het seizoen. Begrijpelijk dat je niet veel transferactiviteit hebt. Als je spelers tevreden zijn en je niet hoeft te verkopen, scheelt dat al flink wat veranderingen!
 24. Uitstekend seizoen gedraaid! Balen dat je niet door wist te stoten in de Champions League, maar winst van de EL is dan een prima troost. Ik ben nieuwsgierig naar de mutaties in je selectie. Mijns inziens altijd de leukste fase van het seizoen
 25. Daar ziet het wel naar uit. Van het (basis)elftal van gisteren zie ik eigenlijk alleen een Veendorp, Bakker, Laursen, Ben Moussa, Bernadou en Vlak blijven. Zitten natuurlijk behoorlijk wat huurlingen bij en ik denk dat van de contractspelers Cavlan, Bijl, Araujo en Pena sowieso vertrekken.
×
×
 • Create New...