Jump to content

Michiel RAFC

Leden
 • Posts

  17,185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michiel RAFC

 1. Gezocht: 22 spelers voor de Premier League Back to back promotie met een absoluut onwaardig elftal
 2. Christopher Scott van Bayern Munchen zou vandaag zijn medische tests afleggen bij Antwerp.
 3. Dat valt moeilijk te voorspellen natuurlijk. Maar ik ben zeker ook geen fan van deze transferpolitiek die voornamelijk bestaat uit namen halen.
 4. + een zeer beperkte doorverkoopwaarde, tenzij hij er 30 in zou leggen, wat ik niet verwacht. Lijkt me een one season wonder te zijn, zoals er wel meerdere spitsen geweest zijn in de Eredivisie. Ik hoop dat ze weten wat ze doen. Want 2,5 mil per jaar voor Vincent Janssen, hetzelfde voor Toby en 2 mil voor Radja
 5. Ik denk niet dat we (en bij uitbreiding: eender welke club) kampioen speelt met een spits die 3 goals uit 29 wedstrijden heeft gemaakt in Mexico. Maar ik laat mij graag overtuigen van het tegendeel. Beetje vreemd dat onze huidige spits, die 24 goals gemaakt heeft in de competitie, moet vertrekken wegens een gebrek aan techniek, en ze dan met deze man afkomen Wat mij betreft wordt er veel te veel gespeeld op naam, en niet op kwaliteit. Idem voor wat betreft Van Bommel.
 6. Antwerpen = Stad, Antwerp = voetbalclub.
 7. En Vincent Janssen lijkt echt op weg naar Antwerp Anderzijds zou Lukebakio ook dichtbij zijn. Dat is al hoopgevender.
 8. Herkenbaar verhaal Begint zielig te worden hoe graag hij naar een Turkse topclub probeert te gaan, dat telkens op elke mogelijke manier probeert te forceren, maar er nooit in slaagt.
 9. Goh, hoe goed gaat het met je ploeg als je 1) een talent kan verhuren aan Inter en 2) dat talent ook nog eens het grootste talent van de wereld blijkt te zijn
 10. Ik zit blijkbaar in Madrid tijdens de CL finale. Wordt een heksenketel daar denk ik
 11. Michiel RAFC

  FM Café

  32 nieuwe plaatsen, bedankt!
 12. Michiel RAFC

  FM Café

  Heerlijk seizoen 2030/2031. In de competitie het meeste punten gehaald ooit, dus ook daarover ga ik niet klagen. Bayern (Mbappé) was sterker dit jaar.
 13. Valt nog wel mee die 25 miljoen denk ik, als ik zie naar mijn games. Gaat idd veel goals en geld opbrengen.
 14. Deze jongen helaas voor zijn ontsnappingsclausule van 104 miljoen weggehaald. Even kijken welke speler(s) ik in de plaats kan halen.
 15. Minder seizoen helaas. Bedankt @Fantasy voor alle tijd en moeite!!
 16. Michiel RAFC

  FM Café

  Screentje van je team?
 17. Dat is de vordering inderdaad. Maar Beerschot kennende zullen zij alle beroepsmogelijkheden wel benutten. Zou hen sieren dat ze gewoon hun straf aanvaarden. Die 4 wedstrijden zonder publiek zal ook weinig invloed hebben. Veel volk zal daar in 1B toch niet op af komen
 18. Goh, tegen dat dat uitgesproken was, mocht er geen publiek meer in de stadia, dus ik weet het niet meer 100%. Maar ik dacht een 3-tal maanden.
 19. Moeilijk te identificeren? Totaal niet. Er staan overal camera's. Een vriend van mij heeft een stadionverbod gehad omdat hij vanuit het publiek een pint op het veld gegooid heeft. Die is enkele weken later gewoon uit de rij aan de inkom gepikt en ze hadden haarscherpe foto's van hem. Laat staan als er 5 man óp het veld loopt. Ze weten goed genoeg wie dat zijn.
 20. Na de 2-2 uit de heenwedstrijd, had ik de hoop eigenlijk al opgegeven, tot het bericht kwam dat Mbappé de halve moest missen. Ik maak in de 90e minuut de beslissende goal, maar Bayern komt gelijk in minuut 90+5. In de verlenging kom ik ook op voorsprong, maar maakt Bayern opnieuw gelijk in minuut 111. Om dan uiteindelijk met penalties te verliezen. Ongelooflijk zuur, veel dichter kan je niet bij een CL-finale geraken. EDIT: Nemen we toch gewoon revanche op de laatste speeldag van de Bundesliga??
 21. Het belangrijkste lijkt mij toch vooral dat die figuren geen stadion meer binnenkomen in hun leven.
 22. Hoe heb je Moukoko ooit naar Eindhoven gekregen?
 23. Wat een held. in mijn game heeft Osasuna in 2030 idd ook één geweldige regen
 24. Michiel RAFC

  FM Café

  Teveel PSV posts hier:
 25. Voor 3,6 miljoen deze brok ervaring binnengehaald. Wat een stats nog op z'n 33
×
×
 • Create New...