Jump to content

Michiel RAFC

Leden
 • Posts

  17,048
 • Joined

 • Last visited

Reputation

244 Excellent

About Michiel RAFC

 • Birthday 11/06/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Interesses
  Voetbal,Tennis,...
 • Favoriete CM/FM
  FM 09
 • Favoriete Club
  Antwerp
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Michiel RAFC

  FM Café

  Zuur, maar desondanks knap! Is er een goede manier om spelers te verkopen? Ik ben inmiddels bij de top 3 clubs vd wereld met Sunderland, 3x kampioen en CL gewonnen, waardoor al m'n spelers +50 miljoen waard zijn. Wil er enkele verkopen maar geen enkele club heeft interesse Krijg ze aan de straatstenen niet kwijt.
 2. Michiel RAFC

  FM Café

  Laatste speeldag. Bij gelijkspel of winst zijn wij kampioen, bij winst van United zijn zij kampioen. Eindstand: Niet verloren dit jaar, wel veel gelijkspelletjes. Maar de 3e titel op rij is een feit.
 3. Michiel RAFC

  AFC Ajax

  Iemand die Fischer is blijven volgen in Denemarken? Vandaag binnengehaald bij Antwerp. Lijkt me toch een prima speler voor de Belgische competitie.
 4. Ik kan deze kerel voor +- 20 miljoen halen. Mits de juiste begeleiding (zodat zijn karakter kan veranderen), wordt dit wel een toppertje denk ik.
 5. De marktwaarde is laag, maar de vraagprijzen zijn altijd gigantisch hoog. Zo'n talenten koop je inderdaad zelden of nooit onder de 70 miljoen. Of je moet ze gaan halen bij ploegen als River Plate, Partizan Belgrado, Dinamo Zagreb, ...
 6. Met die spelers is wel iets mogelijk lijkt me Uren rondspeuren bij kleinere clubs en clubs in Brazilië & Argentinië hebben me deze 2 spelers opgeleverd, voor respectievelijk 13,5 en 10 miljoen. Hoop dat ik van die 2e een goeie aanvallende back kan maken, nog een beetje trainen op z'n verdedigende kwaliteiten. Gek genoeg is Signorelli eigenlijk m'n 3e spits qua stats, maar ik anticipeer op een vertrek van één van m'n andere 2 spitsen. Heb em voor alle zekerheid ook omgetraind naar 10.
 7. Michiel RAFC

  FM Café

  Welke scoutingsopdrachten geven jullie mee om talenten vroeg te ontdekken? Ik zit nu in 2027 met Sunderland, ben al kampioen geworden, maar alle goeie spelers zijn belachelijk duur (+80 milj). Al verschillende manieren geprobeerd om vroeger spelers te ontdekken, maar op de één of andere manier lukt dit maar niet.
 8. Michiel RAFC

  FM Café

  Heerlijke EL campagne gehad hoor. Tegenstanders waren ook niet extreem sterk, maar oke.
 9. Michiel RAFC

  FM Café

  Wat een heerlijk eerste seizoen terug in de PL was dit
 10. Dat Sparta heeft in mijn games altijd heerlijke regens
 11. Michiel RAFC

  FM Café

  Ik draag die schoenen. Telt dat ook?
 12. Goh, lekkere spelers weten ontwikkelen in je jeugdopleiding. Heerlijk. Hoe goed is jouw team dat deze man maar 2,5 sterren krijgt?
 13. Michiel RAFC

  FM Café

  Premier League Met deze 2 spelers als absolute uitblinkers. Helaas Parrott enkel gehuurd.
 14. Heerlijk team heb je al bij elkaar zeg. Gaat goed man!
 15. Gaat gewoon goed hoor. PSG van de troon stoten gaat sowieso lukken, vroeg of laat. Die Martinez is een mooi talent
×
×
 • Create New...