Jump to content

Michiel RAFC

Leden
 • Content Count

  16,626
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Michiel RAFC

 • Rank
  Manager
 • Birthday 11/06/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Interesses
  Voetbal,Tennis,...
 • Opleiding/Werk
  Student
 • Favoriete CM/FM
  FM 09
 • Favoriete Club
  Antwerp!
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Michiel RAFC

  FM-Café

  Das met overwicht, lekker man.
 2. Michiel RAFC

  FM-Café

  Heel weinig tegengoals inderdaad om zo aanvallend te spelen, mooi! Oei, was nog @ForzaUtreg op vorige pagina
 3. Michiel RAFC

  FM-Café

  Zit nu in de winterstop seizoen 1 met Antwerp. 4e in de competitie, verder in de EL maar moet nu tegen Man Utd. Iemand leuke spelers die einde contract zijn na het 1e seizoen en ik nu kan benaderen?
 4. Michiel RAFC

  FM-Café

  Hoe beviel de trip? Leuke sfeer wel die jullie bij hadden. De wedstrijd had beide kanten kunnen uitgaan, maar had wel het gevoel dat wij bepaalde/langere periodes dominant waren. FM maar zelf aangeschaft, geen zin om te wachten op Kerst
 5. Iemand een oplossing voor dit probleem?
 6. Michiel RAFC

  FM-Café

  Glenn De laatste keer dat wij elkaar spraken was Genk nog een grotere club dan Antwerp
 7. Michiel RAFC

  FM-Café

  Hey man, lang geleden! Niet te veel veranderingen is prima. Ga 'm sowieso wel halen en dan probeer ik hier regelmatiger te komen
 8. Michiel RAFC

  FM-Café

  Hoe bevalt de nieuwe FM in 't algemeen? Ben van plan 'm binnenkort te kopen/vragen voor Kerst. Heb helaas FM 19 voor het eerst in talloze jaren laten schieten.
 9. Haha bizar zeg, domineer de competitie totaal niet ofzo. Plots vloog alles binnen.
 10. Had wel 2 back-up bestanden, maar ik heb de laatste back-up gemaakt anderhalf seizoen geleden :cab: Volgende game toch maar automatisch laten back-upen inderdaad. Had dat artikel al gezien idd, maar werkte niet onmiddellijk. Zal nog wel eens proberen via een ander programma. Terug aan de praat gekregen. Dus kan dicht.
 11. Beste allen, Sinds vorige week laadt mijn opgeslagen spel niet meer. Na 1 'tikje' in de laadbalk, krijg ik de melding dat het spel niet geladen kan worden. Andere games kunnen wel nog geopend worden. Het spel is zeker niet afgesloten tijdens het opslaan van de game. Het zou wel kunnen dat m'n laptop is afgesloten, terwijl FM nog aan het draaien was. Iemand een oplossing hiervoor? Alvast bedankt voor jullie antwoord!
 12. Haha ja, bij Eupen een onterechte penalty gegeven en bij KVM geen rode kaart getrokken. Lekker bezig. Wel blij dat het voetbal eindelijk nog eens goed was én winst. Eupen wel ontstellend zwak, zowel technisch als qua inzet.
 13. Een PTG is hetzelfde als een One to Watch. Dus stijgt ook mee als de speler een IF krijgt. Het enige verschil is dat een PTG ook mee stijgt als de speler één van volgende kaartjes krijgt: Man of the Match, Hero, European Team of the Tournament of Record Breaker. En ik geloof dat dat bij een OTW niet het geval is.
 14. Rechts kan je eventueel Giuliano PTG op CM zetten. Speelt echt heerlijk goed bij mij.
 15. Echt he :cab: Nog 6 ploegen voor 2 plaatsen. We gaan het echt nog missen vrees ik.
×
×
 • Create New...