Jump to content

Michiel RAFC

Leden
 • Posts

  17,355
 • Joined

 • Last visited

About Michiel RAFC

 • Birthday 11/06/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Interesses
  Voetbal,Tennis,...
 • Favoriete CM/FM
  FM 09
 • Favoriete Club
  Antwerp
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Michiel RAFC's Achievements

547

Reputation

 1. Michiel RAFC

  FM Café

  Wel gek dat je Darvich hebt kunnen strikken. Die is echt +100 mil waard bij mij, bij Barcelona. Seimen sowieso ook topper, voor mij te duur, dus moet het met Atubolu doen. Ook geen verkeerde keeper.
 2. Michiel RAFC

  FM Café

  Is er iemand die erin slaagt maandelijks winst te maken? Ik maak echt elke maand 5 miljoen verlies en heb niet eens zo'n hoge spelerslonen. Slaag daar trouwens met geen enkele club in.
 3. Vooral een heerlijke naam
 4. Michiel RAFC

  FM Café

  Lekker hoor. Ook al veel plezier aan beleefd. Hoe ziet je carriere er voorlopig uit met Ingolstadt? Meteen doorgepromoveerd naar de Bundesliga?
 5. Michiel RAFC

  FM Café

  Jullie waren in Duitsland bezig, toch? Ik ben naar jaarlijkse gewoonte een nieuwe game gestart met 1860 München. Heerlijke club (en shirts) vind ik dat.
 6. Michiel RAFC

  FM Café

  Ik ben zelf Forest Green Is idd transfervrij vertrokken. Had 'm in juli een aanbieding gedaan, maar vroeg toen nog veel te veel. Wou dat eind augustus opnieuw doen, maar toen kreeg ik dit. Denk ook een bug.
 7. Michiel RAFC

  FM Café

  Ja, komt van Newcastle. Maar we zijn intussen eind november en staat al sinds eind augustus zo
 8. Michiel RAFC

  FM Café

  Iemand die weet wat dit betekent? Voor zover ik kan zien, heeft hij nergens een contract getekend, is ook niet wachtende op een werkvergunning of iets dergelijks. Redelijk irritant want ik zou 'm graag vastleggen.
 9. Michiel RAFC

  FM Café

  Totaal onverwacht, maar op 3 jaar tijd van L2 naar de Premier League gepromoveerd Nu even een nieuwe selectie van 23 spelers zien te vinden die PL waardig zijn.
 10. Michiel RAFC

  FM Café

  Zou idd kunnen, maar de motivatie is wat zoek. Kan me, rekening houdend met de beperkte middelen van de Belgische competitie, amper nog op een positie verbeteren en in de competitie simuleer ik al quasi 50% van de wedstrijden. Zou wel veel spelers kunnen verkopen en een doorstart maken met een nieuwe lichting, maar kan dan weer moeilijk afscheid nemen van bepaalde spelers Halseth Nypan staat ook nog basis. Voor de rest quasi allemaal regens.
 11. Michiel RAFC

  FM Café

  CL binnen Vrees wel het einde van de game. Belgische competitie is niets meer aan en kan me op weinig posities nog echt verbeteren.
 12. Eén van mijn absolute lievelingsspelers deze FM. Wat een ongekende statistieken had hij ieder jaar. Helaas moeten laten gaan naar Bayern. Wel deze jongen voor amper 25,5 miljoen in de plaats kunnen halen.
 13. Michiel RAFC

  FM Café

  Wat een ongelooflijke speler is die Vrbancic. Voor 8,5 miljoen opgehaald bij Zagreb nadat mijn topmiddenvelder voor 35 milj weggekocht werd. Nog geen second spijt van gehad. Die stats
 14. Heerlijke comeback, maar vrees dat dit niet gaat volstaan voor de terugwedstrijd.
×
×
 • Create New...