Jump to content

Michiel RAFC

Leden
 • Posts

  17,221
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michiel RAFC

 1. Alleen al voor de naam een leuke.
 2. Batubinsika - Seck basis zag ik? Hoe deden zij het? Allebei ex-Antwerp. Seck is nog maar net vertrokken naar daar.
 3. Het idee is: veel spelers worden last minute weggekocht vanuit België, dus we geven ploegen meer tijd een vervanger te zoeken. Daar valt ergens wel iets voor te zeggen.
 4. Klopt, +- 6 weken out vermoed ik.
 5. Klopt. Zijn 1e gisteren was echt goed gedaan, de 2e was een (niet heel goed ingeschoten) penalty. Hopelijk heeft hij nu vertrouwen en is hij vertrokken.
 6. Wat een top 1e helft gisteren. Alle wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar verdiende overwinning. 18/18
 7. De transferperiode in België loopt tot 6 september. Dus er is nog tijd.
 8. Nee hoor. NL'ers komen er niet in op Antwerp. Op zich wel een leuke transfer, alleen hebben we al meerdere linkspoten op de rechtse flank. Zou eerder een rechtsvoetige speler voor op links/linkse winger willen zien komen.
 9. Blij dat Club 'maar' Yaremchuk heeft gehaald. Sowieso wel goeie spits naar Belgische normen, maar laat ook altijd wel wat kansen liggen. Ik denk persoonlijk dat er voor dat bedrag wel betere spelers beschikbaar zijn.
 10. Akkoord met jullie stellingen hoor, in de JPL. In de Premier League is dat toch een heel ander verhaal qua snelheid van uitvoering en kracht op stilstaande fases. Maar goed, ik zou het wel willen zien. Vrees alleen niet dat dat de oplossing gaat zijn voor West Ham. Die hebben met Rice en Soucek toch gewoon betere spelers op die positie.
 11. Heerlijk die concurrentie tussen Antwerp en Brugge. Brugge moest en zou ook een Rode Duivel halen Voor JPL idd een aanwinst, maar Europees schat ik Boyata niet al te hoog in. Iemand die mij kan proberen uitleggen wat West Ham in Vanaken zou zien?
 12. Die gaan echt een lang seizoen tegemoet hoor. Zeker met 3 degradanten. Enige speler van niveau die daar nog zit, is Amallah. Ik had die nog wel naar Antwerp willen zien komen, voor de komst van Ekkelenkamp.
 13. Michiel RAFC

  FM Café

  Het was de ervaring waard toch
 14. Michiel RAFC

  FM Café

  Lastige poule Een 3e plaats moet wel mogelijk zijn toch?
 15. Transfers Sunderland zomer seizoen 2027: Zocht nog een ervaren centrale middenvelder naast al m'n jonkies en Ward-Prowse is daar perfect voor. Meteen een garantie op goals op vrije trappen en corners.
 16. Michiel RAFC

  FM Café

  Ontslag nemen en kijken wat er op je pad komt?
 17. Hij is binnen, maar wel nog 2,5 jaar bij RC Genk tot hij 18 is Jammer dat ik zo minder vat op hem heb. Zit daar wel al in het 1e team.
 18. Zonet deze parel ontdekt bij RC Genk. Bod van 11,5 milj is aanvaard. Die man kan bijna rechtstreeks de basis op z'n 15e
 19. Heerlijk hoor. En wat een luxe als je het grootste talent ter wereld gewoon kan uitlenen.
 20. Club, Anderlecht, Genk en Antwerp lijken mij wel de top 4 te gaan uitmaken dit jaar. Voor mij de 4 beste ploegen, ermee rekening houdend dat het bij Brugge nog wel zal gaan draaien. Genk zeker een leuk team, maar ik weet niet hoe stabiel zij zijn verdedigend. Staat Wouter Vrancken niet voor bekend nl.
 21. Even een speler die je zelf niet nodig hebt, verlappen voor 98 miljoen Zaken gaan goed.
 22. Ik mag hopen dat Ekkelenkamp een betere versie is van Gerkens Klopt, Refaelov is nooit vervangen geweest. Fischer heeft dit een half seizoen deels kunnen opvangen qua statistieken, maar moet zeker nog iets bij.
 23. Ik was net opgelucht dat hij niet naar ons kwam. Aan dergelijk type hebben we volgens mij geen nood - Gerkens is volgens mij een vergelijkbaar type. Anderzijds missen we wel nog wat scorend vermogen. Er is meer nood aan een creatieve speler op het middenveld. Laat ons hopen dat dat ook nog komt.
 24. Ook toegevoegd in de MU competitie. Mijn team (voorlopig):
×
×
 • Create New...