Jump to content

Regis

Leden
 • Posts

  6,654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Regis

 1. Regis

  Spaans voetbal

  Jezus wat een goal zeg.
 2. Regis

  Feyenoord

  Hoe is die defensief (Pedersen), want dat was bij Molde altijd een heel zwak punt van hem, begreep ik.
 3. Het is patat geen friet. Mensen die friet nemen worden hier sowieso niet serieus genomen.
 4. Regis

  Feyenoord

  Dit is nu toch allemaal niet aan de orde. Zullen in de loop van het seizoen wel behoorlijk in de problemen kunnen gaan komen met deze krappe selectie en het dubbele schema van het Europees voetbal. Van de basis is niemand daar aan gewend.
 5. Regis

  Feyenoord

  Wel lekker dat je tegenstander ipv strikerless eens een keeperless tactiek probeert. Innovatief van Fredje Grim
 6. Regis

  Feyenoord

  Toornsta rechtsbuiten. Krijgt @Socrates toch zijn zin!
 7. Dat hij af en toe een balletje erin schiet wil niet zeggen dat hij een goede afmaker is.
 8. Regis

  Feyenoord

  Sinds wanneer zit Bosz bij Feyenoord?
 9. Regis

  AFC Ajax

  Goed half uur, daarna flink gas terug genomen. Zonde, maar opzich logisch. Met dat half uur en 5 goals waren we nog slordig met de kansen.
 10. Regis

  PSV Eindhoven

  Benieuwd wat Schmidt gaat doen
 11. Regis

  AFC Ajax

  Zin om deze straks mee te schreeuwen hoor. AJAX TOT DE DOOOOOD AJAX WIT EN ROOOOOOD AJAX DE GROOTSTE DIE ER IS WIJ SCHRIJVEN WEER GESCHIEDENIS
 12. Regis

  AZ Alkmaar

  De achterhoede en dat defensieve blok is wel echt heel matig he. Voorin kom je in de ED nog wel mee weg, maar AZ moet echt wel nog veel gaan doen willen ze zich direct kwalificeren voor Europees voetbal dit jaar.
 13. Regis

  Brits voetbal

  Kan je niet weer naar te dikke Nederlanders gaan kijken die aan kogelstoten of pijltjes gooien doen?
 14. Regis

  Brits voetbal

  Ik gok niet nee. Maar blijkbaar ben je erg gepikeerd. Een elftal met McTomimay, Maguire, Shaw, Bissaka en Fred blijft kut. Zal mij verder een rotzorg zijn. Mooie doelpunten en vermaak mij prima met deze pot.
 15. Regis

  Brits voetbal

  Ik zet in op een Bielsa masterclass vandaag. Zonde dat United met toch zo'n behoorlijk elftal zo'n vreselijk middelmatige trainer in huis heeft. Past gewoon niet
 16. Regis

  Brits voetbal

  Ja maar dan had ie Drita uit niet op zijn naam gehad he! Daar droomt iedere jongen toch van. De stap naar Feyenoord was dan ook vele malen logischer. Niemand zit toch te wachten op Chelsea en United joh. Drita, Plovdiv, Waalwijk daar ben je ooit voor op foebele gegaan!
 17. Regis

  Brits voetbal

  Kan Arsenal niets beters opstellen of zijn er blessures? Want dit is wel echt een heel matig elftal
 18. De kampioen loopt maximaal 3x tegen puntverlies aan De klassieker van 19 december wordt achter gesloten deuren en onder het zwaarst mogelijke veiligheidsniveau afgewerkt; snippers op het dak, tanks etc omringen de omgeving rondom De Kuip en escorteren de Ajax bus van Amsterdam naar Rotterdam Een scheidsrechter raakt betrokken bij een omkoopschandaal.
 19. Regis

  AFC Ajax

  Ja, maar de vorige keer dat dit bericht naar buiten kwam heeft Rennes zich nooit gemeld. Lijkt eerder gewoon een spel vanuit zijn management dan daadwerkelijk concrete interesse
 20. Regis

  AFC Ajax

  Gvd zin in morgen joh eindelijk gaan we dan weer echt beginnen. Zonde dat we vrij rap alweer een eerste interland break hebben en we komen er komende seizoen ook niet meer vanaf want ook na dit blokje spelen we weer maar 5 wedstrijden (exclusief Europees) en dat zulke korte competitie blokken gaat het hele jaar haast door. Wat een ellende eigenlijk.
 21. Regis

  Feyenoord

  Vrij logisch trouwens om Alireza te laten starten. Conditie laten opbouwen, zodat hij straks fit is. Daar is zo'n veredeld oefenpotje als vanavond prima voor.
 22. Regis

  Nederlands Elftal

  Jay Gorter > Bijlow
 23. Regis

  PSV Eindhoven

  Blijft wel een hele beperkte speler he. Betwijfel ook of hij bij Inter mee gaat kunnen komen, al zullen die wel een vrije val gaan maken door alle verkopen die ze noodgedwongen moeten doen.
 24. PSG heeft altijd een behoorlijke fanatieke achterban gehad hoor. PSG leeft echt in Parijs -al is dat wel vooral in de buitenwijken- , ook al ver voor de overname. De huidige eigenaren hebben alleen de fans tijden lang verbannen en aantal jaar terug pas weer toegelaten.
×
×
 • Create New...