Jump to content

Regis

Leden
 • Posts

  6,856
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Regis

 1. Regis

  Feyenoord

  Zo'n bedrag gaat inderdaad over de gehele contractduur. Dus is een x-aantal miljoenen per jaar. 50 miljoen per jaar zou wel heel extreem zijn dan ga je rii Bayern München 'level'.
 2. Regis

  AFC Ajax

  Geef Daramy even joh. Talent is er echt wel bij die jongen. Verder haalt Klaassen weer een heel niveau. Zelf tegen amateurs is hij compleet onzichtbaar. Ongekend, afscheid nemen van die gozer. Verder is het vooral te hopen dat die jongens zich een beetje in gaan houden, want zijn al een paar ordinaire schoppen uitgedeeld zeg. Die hadden normaal kunnen gaan douchen
 3. Regis

  AFC Ajax

  Had zelf Timber en Antony ook nog aan de kant gehouden, gewoon voor de zekerheid. Wel mooie groepje.Regeer en Taylor weer even zien, mooi man.
 4. Regis

  AFC Ajax

  Wat een verschrikkelijk gebrek aan creativiteit zeg en wat een armoe. Jongen die beschikt ook over 0.0 zelfreflectie getuige zijn interview in De Telegraaf en tegen de tijd dat hij fit is dan zit het seizoen er alweer op. Haal nu eens iemand met diepgang.
 5. Regis

  AFC Ajax

  Hier wel een mooi stuk over Ajax hun werkwijze mbt jeugdcontracten etc. https://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/kweekvijver-waarom-ajax-aning-en-andere-talenten-laat-wachten-op-contract
 6. Regis

  AFC Ajax

  Dit gaat het bankje worden. Eerst nog Excelsior Maasluis voor de KNVB beker. Toch maar wat beter luisteren naar Ten Hag. Dit soort scherpte mag niet ontbreken
 7. Wat blijven die Nederlandse scheidsrechters toch een verschrikking. Maher hoort hier gewoon rood te krijgen(tweede geel voor de duidelijkheid). Vreselijk dat ze allemaal die Twentse bakker na ga doen, omdat ze graag de fallus van Johan Derksen in hun anus willen. Tijd dat de KNVB eens maatregelen gaat nemen tegen deze incapabele kneuzen. Buitenspelmomentje fout in de eerste helft dus de tweede helft toestaan dat Utrecht de meest ordinaire schoppen uit mag delen. Echt wat vreselijk dit. Geef die Goezobojoek zo maar een kegel.
 8. Regis

  AFC Ajax

  Wat een goed begin zeg. Druk zetten blijft van een bizar hoog niveau, kansen creëren gaat ook weer simpel. Zijn wel eens minder de winterstop uitgekomen.
 9. S3 wel echt minder, ja. Toch ook wel weer wat tranentrekker momentjes hoor.
 10. Regis

  AFC Ajax

  Van Axel dongen op het bankje Mooi man. Hopelijk laat de wedstrijd het toe dat hij wat minuten mag maken.
 11. Keurig. Competitie vlieg je inderdaad doorheen. Gebruikte zelf daar ook veelal de instant result knop. Veel succes aan de opvolger. Hopelijk zit de loting in de voorrondes weer mee.
 12. Lekker hoor. Karim Konate heb ik in andere save ook meermaals tot een behoorlijke goede speler zien uitgroeien en zoals al eerder gezegd ook spelers waar we Europees wat mee gaan kunnen. Succes!
 13. Helaas niet gelukt. Wel met wat dingen bezig geweest, maar meestal waren agents nogal een sta in de weg. Veel te hoge fee's en veel te hoge salarissen. Merkte verder best dat spelers onze kant op wilde komen misschien dat er door de financiële ruimte nu wat meer mogelijk is voor de opvolger. Ik ben benieuwd.
 14. Regis

  Brits voetbal

  Alsof dat ook maar een goede graadmeter is. Je hebt met meerdere factoren te maken. Sommige spelers passen gewoon niet in Engeland of bij een club vanwege de spelwijze. In Engeland lopen zoveel technisch beroerde voetballers en tactisch domme voetballers rond. Die allemaal niet mee zouden kunnen in competities als Spanje, Italië of Duitsland. Wijnaldum maakt ook weinig impact in Frankrijk.
 15. Turkse postpunk. Blijft geil
 16. Regis

  AFC Ajax

  Prince Annie lijkt ook te gaan vertrekken. Echt een schande dat ze deze jongen nooit een serieus voorstel hebben gedaan. Veel groter talent dan Salah-Eddine en Baas. Helaas kiezen ze bij Ajax wel voor die laatste 2, onbegrijpelijk. Ouaali blijkt toch keer op keer compleet ongeschikt als hoofd jeugdopleiding. Tijd dat daar een capabel persoon neergezet gaat worden.
 17. Voor alle liefhebbers. Seizoen 3 staat online op Netflix.
 18. Update tot en met november De laatste maanden van het seizoen ging nationaal weer moeiteloos. Met grote overmacht kampioen geworden. Geloof zelf dat het een recordaantal punten is dat we hebben behaald. Europees gezien was het een ander verhaal. De poule was nog echt te sterk voor ons. Hoewel we ons defensief nog enigszins staande konden houden. brachten we aanvallend echt niets. Laatste dag was er nog sprake van mogelijke plaatsing voor EL, maar helaas konden we niet winnen van Porto, waardoor Brugge er met die plek van door ging. Geen schande, maar met de nodige versterkingen zit er denk komend seizoen wel weer een mooie Europese campagne in. financieel gaat het ons door Europa echt heel goed af. Meerdere miljoenen te besteden voor de opvolger. Belangrijk dat we ons dus echt gaan we versterken, zodat we ons weer voor de CL kunnen gaan plaatsen en via daar hopelijk een gooi kunnen doen naar Europese overwintering. Het talent via onze jeugdopleiding was nog weinig soeps.
 19. Helaas werkt Imgur niet dus hoop dat de kwaliteit van de screens niet teveel achteruit gaat. Update maanden juni, juli, augustus ; De eerste paar maanden van mijn helft zitten er onderhand alweer op. Qua transfers is er weinig gebeurd. Heb veel pogingen gewaagd, maar niks kwam definitief rond. Spelers kozen simpelweg een ander avontuur of zijzelf of hun agents stelden simpelweg onmogelijke eisen. Zo was er een spits die transfervrij was (qua attributen voor ons echt heel goed) wiens zaakwaarnemer zelf niet akkoord ging met een status als sterspeler ;( Giorgi Mamardasvili is wel teruggekeerd van zijn huurperiode en zijn contract heb ik verlengd. Ook geen transferreleaseclause meer. Wel een middenvelder(Mekvabisvilli ofzo) voor 6 ton verkocht plus een doorverkooppercentage van 30%. Was een goede spelers, maar vond dit een dermate bedrag dat we een weigering ons niet konden veroorloven op dit moment. Het bestuur heeft trouwens ook besloten onze training accommodatie te verbeteren. Dus dat is een leuk vooruitzicht. In de spoiler een leuke bijkomstigheid van onze conference league overwinning. Dan de resultaten: nationale competitie Nationaal is er niemand die ons kan stoppen. Uitdaging ligt hem vooral nog om de selectie te verbreden, zodat we de competitie als een soort format kunnen gebruiken om jeugd en b garnituur fit te houden . Europa Kijk vooral zelf eens in de spoiler, zou ik zeggen ;). Niet alle wedstrijden waren qua uitvoering top, maar wat maakt dat ook uit. 1 van mijn favo ontknopingen in FM ooit Heel benieuwd of we iets kunnen bewerkstelligen in deze poule. Zullen hard moeten knokken. Misschien maar Europees een ordinaire schopploeg worden en liggen rollebollen. Heeft mij in andere saves wel eens succes opgeleverd. We gaan het zien In de volgende update voor de overdracht, zal ik ook de financiën meenemen Mocht je trouwens een mention willen. Geef het even aan! Ook als je geen mention wil natuurlijk. @Steels @Marius @[email protected] @Nom de Guerre @timpy00 @Kyrill
 20. Zal eens kijken of ik hier een daar wat mooie dealtjes kan sluiten. Ben benieuwd. Wel even wennen aan zo'n competitie van maart tot november maar is ook wel eens leuk
 21. Regis

  Spaans voetbal

  Vooral dan blijven kopen terwijl je spelers niet eens kan inschrijven. Maar 1,5 miljard dan mag hij wel naar Spanje toe.
 22. Regis

  AFC Ajax

  Oekraïne is niet klaar voor Neres.
×
×
 • Create New...