Jump to content

Regis

Leden
 • Content Count

  5,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Regis last won the day on November 18

Regis had the most liked content!

Community Reputation

383 Excellent

About Regis

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

1,350 profile views
 1. Regis

  Go or no go?

  Toen ik zag dat Mo weg mocht bij PSV als een echte Ajacied even gaan stoken in dat huwelijk en zien wat er mogelijk was. Vind dit enerzijds veel geld, maar blijft een toptalent die we prima kunnen gebruiken. Wat zouden jullie doen?
 2. Regis

  FM Café

  Ook te realistisch dat FM
 3. Fer Echt veruit het beste voorbeeld van de middelmaat van Feyenoord. Gaat natuurlijk wel om meer dan alleen puur de selectie. Ook de visie van Slot komt niet bepaald overeen met Feyenoord en zeker niet als je kijkt wat Feyenoord dan tot zijn beschikking heeft. Los van de discussie wie er beter materiaal heeft, want zo zwart-wit is dat ook allemaal niet-. De organisatie bij AZ staat als een huis, scouting is op orde, duidelijke visie in de opleiding. Dat ontbreekt allemaal bij Feyenoord. Die Karlsson heeft AZ voor iets van 2,5 miljoen opgehaald uit Zweden. Zo'n jongen zou Feyenoord natu
 4. Ja, klopt dit las ik ook net. Dan blijft het nog steeds een vreemd besluit imo, tenzij er intern meer speelt. Als dit de emotie is die regeert bij AZ kan je als speler ook een stuk makkelijker een transfer af gaan dwingen. Praten met potentieel nieuwe clubs, alles laten lekken en het spel kan beginnen.
 5. Die Eenhoorn sprak vorig jaar zelf ook met Feyenoord? Slot heeft toch een aflopend contract? Dan is het zijn goed recht om met andere clubs te gaan praten. Dan hij het niet gecommuniceerd heeft met de directie is misschien niet helemaal netjes, maar is wel beetje ironisch dat uitgerekend die honkballertjes daar nu over vallen. Die er alles aan hebben gedaan achter de rug om van de KNVB en de clubs om CL voetbal af te dwingen.
 6. Blijft een klein provincieclubje.
 7. Regis

  FM Café

  Op twitter.
 8. Regis

  FM Café

  Ja hij is zo veelzijdig. Je zou er ook een spelmaker op de flank van kunnen maken, denk ik. Bizar.
 9. Regis

  FM Café

  Ja gaat steeds beter. Doorbreekt met zijn passing continu linies, echt genieten. Defensief is het ook niet echt een groot risicofactor, wat ik wel meer had verwacht. Samen met Tadic duidelijk de spelbepaler.
 10. Regis

  FM Café

  Projectje Libero Gravenberch met de tactiek van @Nom de Guerre. Gaat lekker tot dusver Opstelling Resultaten Ryan Gravenberch
 11. Lachen kunnen Marc en Erik niet he. Wel mooie verlenging. Aankomende zomer wat extra centen vangen en hem een mooie stap gunnen.
 12. Arne Slot op weg naar Feyenoord lees is? Bijzonder wel. Van rustige stabiele club naar een slangenkuil zonder geld, perspectief. Ook zijn voetbal past totaal niet in Rotterdam met de huidige groep.
 13. Joachim Low Ronald Koeman Marcello Lippi Jorge Sampaoli Marcelo Bielsa
 14. Dit mis ik helemaal niet hoor. Zeg ook nergens dat jullie dat beweren heb zelfs in gesprekken hierover in dit topic wat dat betreft vaker aan de kant gestaan waar de meeste Feyenoorders hier ook stonden. Nuleggen jullie vooral een schandalige vertoning op de mat tegen matige ploegjes als Wolfsberger en Zagreb. Tja dat mag en moet je vooral jezelf aanrekenen. Ook vandaag heeft een doelpunt maken er geen seconde in gezeten en dat is echt heel triest.
×
×
 • Create New...