Jump to content

Regis

Leden
 • Content Count

  4,564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Regis last won the day on February 11 2019

Regis had the most liked content!

Community Reputation

284 Excellent

About Regis

 • Rank
  Manager
 • Birthday 11/09/1996

Personal Information

 • Woonplaats
  Amsterdam
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,087 profile views
 1. Typisch voor Koeman. Bij Ajax was hij ook van mening dat Van der Vaart en Sneijder niet op 1 middenveld konden spelen. Waren op dat moment gewoon 2 grote Nederlandse talenten en behoorde tot de topspelers binnen Ajax. Is ook gewoon je taak als trainer om een manier te vinden dat dit soort gasten wel samen kunnen spelen, maar daar is Koeman blijkbaar niet tot in staat of niet bereid toe.
 2. Ik verwacht meer van een voetballer van Ajax. Heeft niets met gezuurpruimerij te maken. Gewoon met een kritische houding. En ben dan erg blij als er afscheid genomen wordt van types die misschien net meekunnen bij Sparta of Heerenveen. Ekkelenkamp is bijv. de volgende in dit rijtje die beter kan vertrekken. Jeugd moet de kans krijgen omdat ze het verdienen, wat kunnen toevoegen. Niet maar om het feit om de jeugd maar een kans te geven. We zijn geen liefdadigheidsinstelling.
 3. Dat is echt hartstikke irrelevant.
 4. Juist meer dan genoeg van Eiting gezien en kan daaruit alleen maar concluderen dat hij compleet ongeschikt is voor Ajax. Snap daarom de stap rij Huddersfield ook totaal niet met zo'n beroerd fysiek en handelingsnelheid, dat echt van een lachwekkend niveau is. Dan heb je in de championship echt helemaal niets te zoeken.
 5. Wat wil je hiermee zeggen? extreem middelmatige voetballer, weinig potentie. Heeft daarnaast ook hartstikke veel fysieke problemen. Moet je geen tijd en geld willen steken.
 6. Eindelijk af van Eiting. Hopelijk volgt de rest van de middelmaat er snel achteraan.
 7. https://lostadio.nl/2020/09/17/scriptie-andrea-pirlo-il-calcio-che-vorrei/ De scriptie van Andre Pirlo vertaalt naar het Nederlands. Super tof. @Zeus ook voor jou wel tof denk ik,.
 8. Advocaat en Blind zijn dan ook nog wel nog types met nog minder tactisch inzicht dan Koeman, De Boer etc. En De Jong was verruit de belangrijkste pion binnen Koemans ploeg. Pas toen hij kwam begon de motor te lopen, vergeet dat niet.
 9. Ja, echt niets bijzonders als je De Ligt, Van Dijk, De Jong tot je beschikking hebt en Wijnaldum en Depay die in de vorm van hun leven verkeerde. Dan mag je dat zelfs wel verwachten. Voorgangers moesten het doen met Klaassen, Propper en Veltman dus ook niet heel gek dat zoiets al een tijdje niet gebeurd was.
 10. Dat was vooraf gezien dan ook een belachelijke aanstelling en terugkijkend heeft hij ook niets bijzonders gepresteerd. laat staan dat hij een toch vrij aardig elftal goedheeft laten voetballen.
 11. slaapkop op de back zijn we helemaal niet blij mee. Gewoon er alles aandoen om Dest minstens nog een jaar te behouden.
 12. Frank de Boer heeft toch al genoeg laten zien om een oordeel te kunnen vellen over zijn trainerscapaciteiten. Gewoon een uiterst middelmatige trainer gebleken, daar doen die paar titels bij Ajax (wat redelijk normaal is) niet aan af.
 13. Komt vanuit hun Ajax podcast. Daar zit Freek Janssen in als clubwatcher vanuit VI en Arco Gnocchi, Ajax supporter en redelijk 'groot' op twitter. Heb hem nog niet beluisterd maar kan mij voorstellen dat dit vanuit Arco kwam. Oh kwam vanuit Freek. Bizar. Had hem hoger zitten
 14. Wat dacht je van die 3 lekker laten waar ze zitten en gewoon kwaliteit halen.
×
×
 • Create New...