Jump to content

Regis

Leden
 • Posts

  6,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Regis last won the day on April 23 2021

Regis had the most liked content!

About Regis

 • Birthday 11/09/1996

Personal Information

 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

2,710 profile views

Regis's Achievements

 • MU Bokalen: Supporter van het Jaar (2020)

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. Regis

  AFC Ajax

  Moet echt nog wel wat bij hoor. Op meerdere plekken, maar lijkt er op dat alleen Bergwijn gaat komen en dat is met het vertrek van Neres wel echt nodig en ook gewoon een versterking. Die jongen kan gewoon echt een nieuw elan aan ons spel toevoegen. Zeker nu Brobbey een aantal weken is uitgeschakeld. Je moet er niet aan denken dat we straks tegen een Benfica met Danilo of Daramy moeten komen opdraven door een blessure oid. Stevie is dan een mooie extra optie.
 2. Regis

  Spaans voetbal

  Nou dat hoeft niet zo relevant te zijn. Puur kijkend naar de speler Traore kan je ook wel concluderen dat hij niet goed genoeg is en hij ook absoluut niet iemand is die ze in Catalonië nodig hebben
 3. Regis

  AFC Ajax

  Sowieso is het wel wat achterhaald om zo droog over posities etc te praten toch? Berghuis zwerft nu ook veel meer t.o.v. de eerste seizoenshelft en laat zich ook vaker en qua positie lager op het veld terugzakken. Wat er voor zorgt dat we al sneller over wat meer creativiteit beschikken.
 4. Regis

  AFC Ajax

  Burgers flippen. Het is gewoon een risicoloze gok. Qua intrinsiek talent zit het er bij hem echt wel in. Bij Ajax zitten ook wel wat meer mensen die hem corrigeren op zijn gedrag. Als hij zich dan niet aanpast net als Lang is het gewoon klaar. Heb ook sterk mijn twijfels verder bij Mo, maar zo'n risicoloze gok kan je nemen. De transfer van Mo staat verder ook compleet los van een eventuele nieuwe buitenspeler.
 5. Wel net te laat, denk ik Schijnen al vrij lang bezig met John Dahl Tomasson
 6. Regis

  AFC Ajax

  Gewoon hopen dat Ivoorkust de finale niet gaat halen. Dan is Haller op tijd terug.
 7. Regis

  AFC Ajax

  Dat zou hij kunnen zijn, ja. Maar dat laat hij echt te weinig zien imo (zeker in de eredivisie). Bij de tegengoal vandaag maakt hij ook een hele rare keus door de hoek in de sprinten waar Timber al met Gakpo stond. Waardoor Veerman de bal op Gotze kan spelen. Zijn ondergrens ligt veel te laag en dat niveau laat hij helaas veel te vaak zien. Hij zou wat vaker een 6/7 mogen spelen ipv de 8'en die hij haalt in de CL. Wat trouwens wel te verklaren is want daar krijgt hij gewoon veel meer ruimte. In de eredivisie is het helaas ook veel te vaak een 5. Bayern speelt met 3 man achterop toch? Misschien dat hij als RM wel meer nog zijn kwaliteiten kan benutten, want defensief staat hij echt te vaak te slapen. Komt hij dan wellicht iets makkelijker meeweg. Maarja heeft al een andere club, dus laten we hopen dat hij iig in de CL zijn topniveau kan gaan halen, want dan beleven we er wel plezier aan.
 8. Keurige resultaten hoor. Finale halen is al een behoorlijke prestatie. Maar goed weer een reputatieboost, geld in het laatje en verder kunnen bouwen aan een sterk elftal. Ziet er mooi uit zo. Zo'n takeover kan ook nog wel mooi zijn als de nieuwe eigenaar dan een beetje gulzig is ofc.
 9. Regis

  AFC Ajax

  Berghuis wel, maar Gravenberch die aan gaat leggen is nooit een 100% kans. Oefeninterlands ivm Afrika Cup.
 10. Regis

  AFC Ajax

  Vond dat aantal 100% kansen wel meevallen. Paar mogelijkheden waarmee we meer hadden moeten doen, maar beide ploegen hebben te weinig gedaan. Wij kwamen het meest in gevaarlijke positities wellicht, maar het was echt te weinig. Dat PSV zich aanpast is ook zo'n kul argument. Wij zouden daar met onze kwaliteiten gewoon geen moeite mee mogen hebben en in het veld oplossingen weten te vinden. Veel meer en snellere kant wissels, tempo omhoog. Een van de weinige die dat poogde was eigenlijk Berghuis, maar die was heel onzuiver. Wat is dat voor vreemde interlandbreak die er nu alweer aankomt Enige voordeel voor ons is dat we sowieso niet 1 wedstrijd met Danilo hoeven te spelen. Verder lijkt komende maand weer cruciaal te worden. wij ditmaal een relatief simpel programma en PSV best een paar pittige tegenstanders.
 11. Regis

  PSV Eindhoven

  Vond vooral de wissels van Schmidt vreemd. Al je goeie passers eruit halen en gewoon maar 3 aanvallers erin gooien, zodat je wat meer opportuun kan spelen. Juist de snelheid van Bruma en Vertessen had je via Veerman en Guiterezz nog goed kunnen benutten.
 12. Jazeker, dan zou ik er zuur van zijn, maar daarvoor ben jij en ik en iedereen hier ook supporter, maar van analisten mag je toch wel wat anders verwachten? Als je echt zo zielig gaat staan te gillen 2 minuten na de wedstrijd ben je echt niet meer serieus te nemen. Doe dat op fan kanalen op YT of in een non journalistiek podcastje. Wel echt een duidelijk verschil daarin dus imo.
 13. Wat is ESPN toch een heerlijke zender als Ajax zo'n matige pot wint. Bruggink, Jan Joost en Perez met schuim op z'n bek. . Duidelijk niet op de hoogte van de regels en hoe een schuin camera standpunt vertekent. Oh die Schmidt hahahaha
 14. Regis

  AFC Ajax

  Die moet je zelfs als derde spits maken, ja. Verder niet minder lekker dat je door een curieus moment op voorsprong komt. Al gaat het straks dan weer veel te veel daarover en niet over laf, inspiratieloos PSV en Ajax die weer moeite heeft om tegen een beetje organisatie een oplossing te vinden. 9 minuten
 15. Regis

  AFC Ajax

  Nou Nous toch maar contractverlenging! Misschien kan Erik zelf in de spits gaan staan.
×
×
 • Create New...