Jump to content

Chimpa

Leden
 • Posts

  4,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Chimpa

 1. Het is en blijft punten sprokkelen; de echte klappers blijven uit.
 2. Zeven punten van ivago. Normaal gesproken kan ik op weinig punten rekenen hier volgens mij, dus helemaal mooi. Plus drie punten uit Bulgaarse hoek, waarvoor dank.
 3. Ja zou ik ook eventueel prima oplossing vinden.
 4. Persoonlijk herken ik mij niet in het lastig vinden van een nieuwe inzending te vinden, maar mocht dit een breedgedragen issue zijn/worden, dan is het waard om hier eens over te discussiëren. Om zelf al een proefballonnetje op te laten: Een x aantal edities per jaar (op eventueel vaste data). Dat houdt het wellicht wat frisser dan van de ene editie naar de ander door te denderen. Wat betreft een nummer dat al eerder is ingezonden ben ik vrij zwartwit: niet opnieuw laten deelnemen. Hoewel het in dit geval zonder twijfel perongeluk is gegaan, lijkt het mij een goede regel voor hieropvolgende edities. Artiesten hergebruiken heb ik geen problemen mee, en beoordeel ik ook doorgaans niet strenger. Hoewel, een derde keer of meer begint wel twijfelachtig te worden. Maar naar mij inziens een keuze op eigen risico. Bekende(re) artiesten insturen heb ik ook weinig problemen mee. Wat voor de één bekend is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Bovendien heb je vrij snel de schijn tegen, op basis van voorgaande edities, dus wederom een keuze op eigen risico imo. Nog even over deze editie: het zal mij benieuwen welk land ditmaal gaat winnen (en welke hoog scoren). Ik ben zelf geen echte uitschieter tegengekomen. Daarnaast vermoed ik dat er ook in het algemeen geen duidelijke favoriet is (mijn inzending niet meegerekend, hihi).
 5. Deeltje twee: All-time eindrankschikkingen t/m #34 - Scouts: All-time eindrankschikkingen t/m #34 - Landen:
 6. De gebruikelijke update met de puntenlijsten aller tijden: All-time punten t/m #34 - Scouts: All-time punten t/m #34 - Landen:
 7. Je zult het zien aan de punten die jou wel (of niet) tegemoet komen
 8. De officieuze MU Worldvision Database, bijgewerkt tot en met editie #34: 24082021_MU Worldvisionsongfestival_Database.xlsx
 9. Land: Nederland Artiest: Kim Janssen Nummer: Dynasty Youtube:
 10. Na een tijdje er tussenuit geweest te zijn ivm vakantie, gaaf om te zien dat m'n Finse inzending op het eind nog de spurt heeft ingezet. Daarom mijn verlate bedankjes nog aan Kenia, Kiribati, Oekraïne, Turkije, Verenigde Staten, en met name Zweden en Zwitserland, voor de 6,7, 1, 6, 4, 10 en 12 punten. Al met al content met een vierde eindnotering, zeker omdat ik de vrees had dat het bij veel niet zou blijven hangen ná slechts één keer luisteren. Ik vind het namelijk een meer een groeiertje dan een song die direct aanslaat. Engeland wat mij betreft ook een terechte winnaar (immers niet voor niks zelf 10 punten gegeven). Daarbij is het @Satyrook van harte gegund; inderdaad leuk om weer een 'nieuwe' winnaar te hebben. Ook voor @Fabian. en @Titan thumbs up voor de mooie podiumplekken. @Grote Ree bedankt voor de vlekkeloze en fijne organisatie. @Platina32 top dat je #35 op je wil nemen, en ik sluit mij aan bij Grote Ree's voorgaande comment.
 11. Zes punten, dank u. Plekje in de middenmoot.
 12. Punten verwacht en ook gekregen, bedankt!
 13. Chimpa

  Steam Deck

  Toen ik voor het eerste van de Steam Deck hoorde - met de bijbehorende specs - was ik behoorlijk enthousiast. Zeker singleplayer games onderuit op de bank spelen klonk best verleidelijk, plus dat het gewoon een mooie stukje techniek is (mits het goed werkt..). Maar, zoals al eerder is aangegeven, ontgaat mij ook de echte toegevoegde waarde nog. De meeste simulatiegames lijken mij toch niet lekker speelbaar op een handheld, en een shooter o.i.d. kan ik net zogoed met m'n (game)laptop op schoot spelen. Bovendien is het best een flinke unit eigenlijk: 29,8 x (basischool lineaal!) 11,7 x 0,49cm, 669 gram. Het boeit mij nog steeds ergens wel, maar eerst eens checken wat de reacties gaan zijn bij release.
 14. Nog geen vetpot, maar desondanks blij met de punten. Wat betreft de tekst ben ik het ook helemaal eens. Leuk om iemand al te zien reflecteren voordat er überhaupt een punt nog is verdeeld.
 15. We zijn weer los! En het eerste puntje van #34 in ontvangst mogen nemen. Een kinderhand is gauw gevuld.
 16. Je hebt de mijne zojuist in jouw pm-box ontvangen. Het was niet mijn favoriete editie, maar het process van nieuwe muziek beluisteren en beoordelen blijft hoe dan ook vermakelijk. Ik ben benieuwd welk land Schotland uiteindelijk gaat opvolgen. @Socrates spijtig van je uitschrijving. Hopelijk ben je er de volgende keer weer ''gewoon'' bij
 17. Om mijn trilogie aan spam te complementeren; hierbij het MU Excelbestand met editie #33 inbegrepen. @Grote ReeIk geloof dat ik nog niet mijn props aan jou heb overhandigd voor jouw recente overwinning, dus bij deze nog! Laatste vier edities drie overwinningen en een tweede stek.. het is duidelijk wie de ter verslane scout is. MU Worldvisionsongfestival - Database tot 34.xlsx
 18. Land: Finland Artiest: BEHM Nummer: Hei rakas Youtube:
 19. Ik zal voor vrijdag nog met m'n inzending komen
 20. Één punt meer dan verwacht.
 21. Zeven punten, waarvoor dank. Het podium blijft desalniettemin akelig ver weg.
 22. Als één van de weinige geen punten bovenin. Beetje pijnlijk.
×
×
 • Create New...