Jump to content

Chimpa

Leden
 • Posts

  4,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Chimpa

 1. Nog specifieke films/series waar jullie naar uitkijken? Zelf met name naar Captain America en uiteraard de Avengers.
 2. Oh ok, ik dacht dat het slechts geruchten waren tot zover. Die end-credits hebben blijkbaar geen indruk op mij gemaakt destijds
 3. Ik zei ook niet dat alles nieuw is. Thunderbolts, Blade en de Avenger films zijn dacht ik de nieuwe aankondigingen, en hoe de phases zijn opgedeeld.
 4. Reeks nieuwe aankondiging wat betreft phase 5, en zelfs phase 6: https://www.google.com/amp/s/comicbook.com/marvel/amp/news/marvel-studios-phase-5-lineup-comic-con-2022/
 5. Een nieuqe update inclusief achtergrond info over Madagascar, I like it.
 6. Bijzonder spannend bovenin
 7. Is dit te zwaar voor Sagan denken jullie?
 8. Eindelijk (!) Dr. Strange: MoM kunnen bekijken. Als ik eerlijk ben was ik ook een klein beetje underwhelmed, en beetje teleurgesteld door de clichés hier en daar. Anderzijds zag het er weer fantastisch uit, vond ik het verhaal verder tof uitgewerkt en heb ik mij al met al deze twee uur zeer goed vermaakt. Wetende dat dit de 28e MCU installment is, zou ik het ergens in de middenmoot plaatsen. Verder ben ik benieuwd naar jullie mening over het volgende: Er worden wederom weer een handvol nieuwe personages geïntroduceerd binnen het MCU in deze film. Ik weet dat we nu midden in (de opbouw van) phase 4 zitten, maar ik merk dat ik een beetje verzadigd begin te raken van al die nieuwe personages constant. Het voelt als teveel, in te korte tijdspanne om één of andere reden. Herkennen jullie dit gevoel, of ligt het aan mij?
 9. Zeven punten, waarvoor dank
 10. Ik ga zelf geen renner adopteren, maar ik ga jullie updates volgen.
 11. Chimpa

  Nintendo Switch

  Qua avontuur raad ik ook absoluut Zelda Breath of the Wild aan. Fantastisch game.
 12. Chimpa

  Nintendo Switch

  Als we dan toch met onze teams aan het flexen zijn:
 13. Tien punten, bedankt! Na twee keer 0 punten begon ik al een beetje te vrezen dat m'n inzending op weinig waardering kon gaan rekenen, maar dit brengt weer hoop.
 14. Van je buren moet je het maar hebben..
 15. Ingezonden. Aantal inzendingen kostte mij een aantal keer luisteren om te (leren) waarderen. Al met al toch prima vermaakt met deze editie. Ik ben benieuwd in hoeverre ik op één lijn lig met jullie, en hoe mijn eigen inzending het er vanaf gaat brengen natuurlijk.
 16. Je haalt mij de woorden uit de mond. M'n top tien bestaat uit best leuke inzendingen allemaal, al moest ik sommigen wel meer dan één keer luisteren om meer te waarderen.
 17. Hoezo geen geschiedenis eigenlijk? Ik ga niet doen alsof ik precieze weet heb van hun geschiedenis, maar de club bestaat wel degelijk reeds een kleine 120 jaar.
 18. Overzichtje van alle winnaars, voor de liefhebbers:
 19. Die landen zijn al reeds gekozen. Ieder ander land ben je dus nog vrij om te kiezen.
 20. Anonimiteit wel/niet heb ik geen voorkeur. Het heeft allebei zijn charme wat mij betreft. Beperkingen met era ben ik ook geen voorstander van. Voor de rest zou ik de vrijheid aan de organisator willen geven om eventueel een twist (of niet) aan het spelopzet te geven. @Laki Top als je de organisatie van de volgende editie op je wilt nemen!
 21. Vers van de pers: de officieuze MU Woldvision database. Feedback/input altijd welkom! 17052022_MU Worldvisionsongfestival_Database - Copy.xlsx
 22. Nog een twaalfpunter op de valreep, bedankt! Gefeliciteerd @Urbeto met een mooie eindoverwinning! @Socratesbedankt voor tweemaal de organisatie op jou te nemen. Je hebt er zonder twijfel een orginele draai aan gegeven, en persoonlijk heb ik mij er kostelijk mee vermaakt. Ik zal eerdaags de database updaten en vervolgens hier delen, ter voorbereiding al op een volgende editie. @Socrates zou je wederom zo'n tabel met een overzicht van alle stemronden willen delen?
 23. Hier kan ik prima leven, gezien ook mijn 12 (eigenlijk 10, lang verhaal) punten. Bedankt voor de organisatie Socrates! Ik ben benieuwd in hoeverre het overeen komt met het ekte Songfestival.
 24. 1. Zweden 2. Italië 3. Armenië 4. Polen 5. Portugal
×
×
 • Create New...