Jump to content

Chimpa

Leden
 • Content Count

  2,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Chimpa last won the day on April 14

Chimpa had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Chimpa

 • Rank
  Oeh-aah-oeh
 • Birthday 07/03/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Helsinki
 • Opleiding/Werk
  Economie
 • Favoriete CM/FM
  14
 • Favoriete Club
  PEC & HJK
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stemronde 4/25: DenemarkenInzending: bass2204 Tainted Lady is een onvervalste, energieke rockband uit Denemarken, bestaande uit vijf gepassioneerde muzikanten. Sinds de Britse zanger Michael Catton tot de band is toegetreden in 2015, werkt Tainded Lady samen met muzikant en producer Soren Andersen en heeft het reeds een debuutalbum genaamd ''How The Mighty Have Fallen'' uitgebracht. Nadat bas2204 in de afgelopen editie weinig indruk heeft gemaakt met de Faeröer Eilanden probeert de nummer twee van de scoutingranglijst aller tijden het nu met de grote broer. Met een voorlopige tweede plek lijkt deze keuze vooralsnog zijn vruchten af te werpen. Punten van Denemarken: Klikken om te zien! https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/260399/4/4/q2owyyy2y4 Noot: Blijkbaar beginnen ze telkens weer opnieuw vanaf het begin. Je kan rechtsboven op fast forward klikken (een vette pijl naar rechts). Als je dit drie keer doet en daarna spatie drukt kan je de punten van Denemarken op normale wijze zien. @Fabian. @nasje92 @hjs @bas2204 @Dysproz @007mark @Chimpa @Vilhena @Roprop @Satyr @komodo25 @Erwin. @MarkHouten @Jeroen. @Viva La Vida @Richarð. @Zeus @TeamWesil @Chiemel @QuaLyon @himan @Platina32 @ivago @Grote Ree @Tijn
 2. Zal wel pittig lastig zijn om die te bemachtigen. Maar nooit geschoten als altijd mis. Ik ben benieuwd waar het zal plaatsvinden. Ziggo Dome lijkt mij toch de beste locatie? Qua visuele effecten kan elk land iig nog verder gaan dan ooit.
 3. Bedankt voor het opmerken. Ik pas het vanmiddag even aan.
 4. Stemronde 3/25: CanadaInzending: hjs Voordat we verdergaan werpen we ook even een korte blik op ons kleine broertje. Na 44 jaar heeft Nederland eindelijk weer eens de Europese versie winnend mogen afsluiten. Het was een lang proces, des te zoeter de overwinning smaakt. Ook in de globale versie staan de Nederlanders, weliswaar na slechts twee stemronden, bovenaan. Kan dit nog 24 stemronden worden volgehouden? Alles op zijn tijd. We vervolgens onze Worldvisionreis in Noord-Amerika. Montreal's Caveboy is een relatief jonge band dat hard aan de weg timmert in Canada. Zo hebben de drie dames o.a. al als support act gefunctioneerd voor niemand minder dan Tom Walker en zit een debuut album reeds in de pijpleiding. Het is daarom geen verrassing dat de band, in samenwerking met scout hjs, het MU Worldvision toneel als uitgelezen mogelijkheid ziet om hun muziek voor het eerst ten gehore te brengen aan een globaal publiek. Tegelijkertijd hoopt hjs, na een teleurstellend debuut in #23, ditmaal met Canada wel hoge ogen te gooien. Punten van Canada: Klikken om te zien! https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/260399/3/3/zingzimdzl Noot: Blijkbaar beginnen ze telkens weer opnieuw vanaf het begin. Je kan rechtsboven op fast forward klikken (een vette pijl naar rechts). Als je dit twee keer doet en daarna spatie drukt kan je de punten van Canada op normale wijze zien. @Fabian. @nasje92 @hjs @bas2204 @Dysproz @007mark @Chimpa @Vilhena @Roprop @Satyr @komodo25 @Erwin. @MarkHouten @Jeroen. @Viva La Vida @Richarð. @Zeus @TeamWesil @Chiemel @QuaLyon @himan @Platina32 @ivago @Grote Ree @Tijn
 5. Volledige top vier goed uiteindelijk, not bad at all.
 6. Israël is natuurlijk wel het gastland dus die hebben de schijn tegen.
 7. Mijn vooraf samengestelde top vijf voor ons (bier)spel: 1. Nederland 2. Italië 3. Rusland 4. Zwitserland 5. Griekenland Alleen Griekenland heb ik nu spijt van want die was niet erg sterk afgelopen dinsdag.
 8. Geen raketstart, maar toch dankbaar voor het puntje in dit grote deelnemersveld. Je moet inderdaad even (twee keer) op het stoptekentje rechtsboven drukken om het stemmen te starten. Dan werkt het gewoon (zowel pc als mobiel).
 9. Het zag er behoorlijk overtuigend uit van Ackermann gisteren. Wat denken jullie, gaat hij het weer flikken vandaag?
 10. Beste klap al uitgedeeld door Roglic.
 11. Op basis van zijn bericht op 28 april in het "iets serieus kwijt willen topic" acht ik een reactie op korte termijn erg klein.
 12. Graag! Verstuurd vanaf mijn moto g(6) play met Tapatalk
 13. Chimpa

  AFC Ajax

  Ik ben niet specifiek een Ajax fan, maar toch wel een beetje verliefd geworden op het Ajax van dit seizoen. Wat een prachtig avontuur, met een ontzettend grote anticlimax. Qua gevoel is dit te vergelijken met de wk finale van ´10 en de Europese avonturen van AZ en PSV deze eeuw.
 14. Ook inmiddels ingestuurd. Was een lastige deze keer.
×
×
 • Create New...