Jump to content

Chimpa

Leden
 • Posts

  4,191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Chimpa last won the day on September 20 2021

Chimpa had the most liked content!

About Chimpa

Personal Information

 • Woonplaats
  Helsinki
 • Opleiding/Werk
  Economie
 • Favoriete CM/FM
  14
 • Favoriete Club
  PEC Zwolle
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

1,544 profile views

Chimpa's Achievements

 • MU Bokalen: Spellenspeler van het Jaar (2020)
 • Piet de Muzikale Visser
 • Meesterscout
 • Topscout

Recent Badges

301

Reputation

 1. Die landen zijn al reeds gekozen. Ieder ander land ben je dus nog vrij om te kiezen.
 2. Anonimiteit wel/niet heb ik geen voorkeur. Het heeft allebei zijn charme wat mij betreft. Beperkingen met era ben ik ook geen voorstander van. Voor de rest zou ik de vrijheid aan de organisator willen geven om eventueel een twist (of niet) aan het spelopzet te geven. @Laki Top als je de organisatie van de volgende editie op je wilt nemen!
 3. Vers van de pers: de officieuze MU Woldvision database. Feedback/input altijd welkom! 17052022_MU Worldvisionsongfestival_Database - Copy.xlsx
 4. Nog een twaalfpunter op de valreep, bedankt! Gefeliciteerd @Urbeto met een mooie eindoverwinning! @Socratesbedankt voor tweemaal de organisatie op jou te nemen. Je hebt er zonder twijfel een orginele draai aan gegeven, en persoonlijk heb ik mij er kostelijk mee vermaakt. Ik zal eerdaags de database updaten en vervolgens hier delen, ter voorbereiding al op een volgende editie. @Socrates zou je wederom zo'n tabel met een overzicht van alle stemronden willen delen?
 5. Hier kan ik prima leven, gezien ook mijn 12 (eigenlijk 10, lang verhaal) punten. Bedankt voor de organisatie Socrates! Ik ben benieuwd in hoeverre het overeen komt met het ekte Songfestival.
 6. 1. Zweden 2. Italië 3. Armenië 4. Polen 5. Portugal
 7. Ik check eigenlijk nooit repetities of iets dergelijks, wat soms uitmondt op een dikke teleurstelling bij het daadwerkelijk zien van de acts in één van de shows
 8. Ik kan het hier alleen maar eens mee zijn. Niks van hierboven kon mij bekoren.
 9. Alleen Noorwegen nu toch nog? Ongekend spannend bovenin wel.
 10. In degradatie gevaar komen komt niet door 1 moment/wedstrijd. Voor daadwerkelijk degradatie kan wel 1 moment/wedstrijd het verschil maken natuurlijk.
 11. Bij twijfel = geen buitenspel. Ik vind het serieus slordig op z'n zachts gezegd.
 12. Ik kan dit ook niet goed plaatsen. Je kan veel over PEC zeggen, maar het leeft en bruist zeker wel.
 13. Kijk maar uit, @Grote Ree is niet voor niks al een keer het PEC stadion uitgezet
 14. Kijk! Een topic naar mijn hart. Marvel gaat altijd als zoete koek bij mij naar binnen. Favoriete serie: Hawkey Een prettige, down to earth afwisseling, van al het buitenaardse, multiverse etc. de laatste tijd. Overigens vond ik Wandavision en Loki ook leuke series. Falcon vond ik echt niet best, What if? kan ik mij op één of andere reden maar niet toe zetten, en Moonknight moet ik nog kijken. Favoriete Film: Captain America: Civil war, Avengers: Endgame Het aardse conflict tussen de Avengers, en met name de spanning tussen Cap en Iron Man vind ik tof geschreven en uitgewerkt in Civil War. Endgame natuurlijk door z'n omvang en hoe alle personages samenkomen. Pure nerdgasm. Echter vraag het mij morgen nog een keer en waarschijnlijk noem ik dan weer andere films. Favoriete held: Cap & Iron Man, mede door de dynamiek tussen de twee. Qua vaardigheden blijft good old Spidey op één. Favoriete Villain: Thanos qua opbouw en grootsheid. Echter ook eens met de eerdere opmerkingen wat betreft Erik Killmonger.
×
×
 • Create New...