Jump to content

Chimpa

Leden
 • Posts

  4,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Chimpa

 1. Zeven punten, waarvoor dank
 2. Ik ga zelf geen renner adopteren, maar ik ga jullie updates volgen.
 3. Chimpa

  Nintendo Switch

  Qua avontuur raad ik ook absoluut Zelda Breath of the Wild aan. Fantastisch game.
 4. Chimpa

  Nintendo Switch

  Als we dan toch met onze teams aan het flexen zijn:
 5. Tien punten, bedankt! Na twee keer 0 punten begon ik al een beetje te vrezen dat m'n inzending op weinig waardering kon gaan rekenen, maar dit brengt weer hoop.
 6. Van je buren moet je het maar hebben..
 7. Ingezonden. Aantal inzendingen kostte mij een aantal keer luisteren om te (leren) waarderen. Al met al toch prima vermaakt met deze editie. Ik ben benieuwd in hoeverre ik op één lijn lig met jullie, en hoe mijn eigen inzending het er vanaf gaat brengen natuurlijk.
 8. Je haalt mij de woorden uit de mond. M'n top tien bestaat uit best leuke inzendingen allemaal, al moest ik sommigen wel meer dan één keer luisteren om meer te waarderen.
 9. Hoezo geen geschiedenis eigenlijk? Ik ga niet doen alsof ik precieze weet heb van hun geschiedenis, maar de club bestaat wel degelijk reeds een kleine 120 jaar.
 10. Overzichtje van alle winnaars, voor de liefhebbers:
 11. Die landen zijn al reeds gekozen. Ieder ander land ben je dus nog vrij om te kiezen.
 12. Anonimiteit wel/niet heb ik geen voorkeur. Het heeft allebei zijn charme wat mij betreft. Beperkingen met era ben ik ook geen voorstander van. Voor de rest zou ik de vrijheid aan de organisator willen geven om eventueel een twist (of niet) aan het spelopzet te geven. @Laki Top als je de organisatie van de volgende editie op je wilt nemen!
 13. Vers van de pers: de officieuze MU Woldvision database. Feedback/input altijd welkom! 17052022_MU Worldvisionsongfestival_Database - Copy.xlsx
 14. Nog een twaalfpunter op de valreep, bedankt! Gefeliciteerd @Urbeto met een mooie eindoverwinning! @Socratesbedankt voor tweemaal de organisatie op jou te nemen. Je hebt er zonder twijfel een orginele draai aan gegeven, en persoonlijk heb ik mij er kostelijk mee vermaakt. Ik zal eerdaags de database updaten en vervolgens hier delen, ter voorbereiding al op een volgende editie. @Socrates zou je wederom zo'n tabel met een overzicht van alle stemronden willen delen?
 15. Hier kan ik prima leven, gezien ook mijn 12 (eigenlijk 10, lang verhaal) punten. Bedankt voor de organisatie Socrates! Ik ben benieuwd in hoeverre het overeen komt met het ekte Songfestival.
 16. 1. Zweden 2. Italië 3. Armenië 4. Polen 5. Portugal
 17. Ik check eigenlijk nooit repetities of iets dergelijks, wat soms uitmondt op een dikke teleurstelling bij het daadwerkelijk zien van de acts in één van de shows
 18. Ik kan het hier alleen maar eens mee zijn. Niks van hierboven kon mij bekoren.
 19. Alleen Noorwegen nu toch nog? Ongekend spannend bovenin wel.
 20. In degradatie gevaar komen komt niet door 1 moment/wedstrijd. Voor daadwerkelijk degradatie kan wel 1 moment/wedstrijd het verschil maken natuurlijk.
 21. Bij twijfel = geen buitenspel. Ik vind het serieus slordig op z'n zachts gezegd.
 22. Ik kan dit ook niet goed plaatsen. Je kan veel over PEC zeggen, maar het leeft en bruist zeker wel.
 23. Kijk maar uit, @Grote Ree is niet voor niks al een keer het PEC stadion uitgezet
×
×
 • Create New...