Jump to content

Chimpa

Leden
 • Content Count

  4,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Chimpa

 1. Één punt meer dan verwacht.
 2. Ik had Polen ook wel ingeschat voor de finale. Vind het stiekem best wel makkelijk wegluisteren. Maar grotendeels overeenkomend met mijn eigen ingezonden lijst.
 3. 5 - Noord Macedonië 4 - Oekraïne 1 - Zweden Maar ik kan ook prima leven met de drie uitzendingen die wel door zijn naar de finale. Vond het geen sterke line-up.
 4. Zeven punten, waarvoor dank. Het podium blijft desalniettemin akelig ver weg.
 5. Alles inmiddels minstens een keer beluisterd. Morgen of zaterdag de stand opmaken.
 6. Vanavond ga ik de eerste lading inzending beluisteren. Ik verdeel het het over de week, waarvoor de twee extra dagen geen overbodige luxe is.
 7. Als één van de weinige geen punten bovenin. Beetje pijnlijk.
 8. Nog bedankt voor de punten Engeland en Filipijnen. Een plekje in de middenmoot voorlopig, maar voor je het weet kukel je weer richting de staart van de lijst.
 9. Chimpa

  Super League

  Amen @Zeus, je vat het perfect samen.
 10. Chimpa

  Super League

  Wat mij betreft is het lood om oud ijzer. De UEFA heeft al aangekondigd de CL gelden fors te gaan verhogen als tegenreactie. We weten allemaal wel bij welke clubs dit grotendeels terecht zal komen. Verhoudingen zullen wéér schever gaan groeien, en de kans dat de eliteclubs het miljoenenfeestje een keertje een jaar moeten missen zal wederom kleiner worden. Je zou bijna gaan vermoeden dat dit allemaal een vooropgezet plan was... Immers zal de nieuwe CL opzet opnieuw de eliteclubs bevooroordelen, en er is nu zelfs nog een breek draagvlak vanuit voetbalwereld voor gecreërd ook (want pf
 11. We zijn weer los! Één puntje, beter dan niks.
 12. Ranking op basis van eindnotering t/m #32 - Scouts:
 13. Excuus, er kwam vandaag onverhoopt iets tussen (moet nog de laatste knopen doorhakken qua posities in de top 10). Vrijdagavond gaat mij (ook) sowieso lukken! Dus in plaats van: Totaal aantal punten / totaal aantal deelgenomen edities Nieuwe wijze: Gemiddelde per editie ( bijv. 73 punten / 18 stemronden ), vervolgens deze gemiddelden dan optellen / totaal aantal deelgenomen edities. Of bedoelde je nog een andere rekenwijze? Ik vind het wel interessant Met m'n eigenwijze hoofd wilde ik daadwerkelijk jouw verzoek inwilligen, ma
 14. U vraagt, wij draaien: Gemiddeld punten t/m #32 - Scouts: Gemiddeld punten t/m #32 - Landen:
 15. Na lange afwezigheid, de terugkeer van de puntenlijst (scout en land) der lijsten: All-time punten t/m #32 - Scouts: All-time punten t/m #32 - Landen:
 16. Chimpa

  FM Café

  Wordt er hier wel eens gesleuteld aan de TV- of/en prijzen geld? In een ver FM verleden trok ik op deze wijze nog wel eens Europese competities naar een gelijkwaardiger financieel niveau. Echter, na een tijdje snuffelen in de pre-game (geavanceerde) editor, is het mij duidelijk dat dit een stuk minder vanzelfsprekende oefening is geworden. Iemand van jullie hier recente ervaring in?
 17. Land: Oostenrijk Artiest: Mathea Nummer: Chaos
 18. Deze artiest + song is al reeds eerder gebruikt in #25.
 19. Als het goed is, is de samengestelde database nu in de bijlage te vinden. Ik denk dat het inhoudelijk voor zich spreekt, maar laat het mij weten indien anders. De orginele versie houd ik zelf achter de hand. Maar mocht er aan meegeholpen willen worden om het verder uit te breiden o.i.d., dan kan deze ook gedeeld worden. Feedback, heads-up over een fout, tips, suggesties, etc. zijn uiteraard ook welkom. MU Worldvisionsongfestival - database.xlsx
 20. In de nog-te-delen Excel bestand kan je o.a. filteren op land. Zodra #33 online staat zal ik kijken hoe ik dit bestand het beste kan delen (tenzij iemand al goede suggestie heeft?).
 21. Je staat er tussen toch? Of bedoel je wat anders?
×
×
 • Create New...