Jump to content

Rensationeel.

Leden
 • Posts

  6,179
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rensationeel.

 1. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Voor het eerst zelf een beat helemaal gemaakt op mijn MPC en uitgewerkt, en 2 van mijn favoriete rappers (Nas & Inspectah Deck) erop gegooid. Edit: en nr. 2:
 2. Hoi allemaal, Zie aub de bijlagen, alle landen en sommige prijzen/titels hebben allemaal Chinese namen. Vreemd, want ik heb wel de 'real name fixes' gedownload, en fake namen verwijderd aan de hand van instructies zoals onderstaande. Ook te zien aan het voorbeeld dat ik laat zien van Juventus dat wel de juiste naam heeft. https://www.fmscout.com/a-fm22-real-names-license-fix.html https://sortitoutsi.net/content/58921/fm2022-licensing-and-real-name-fix-file-not-released-yet Fwiw ik speel FM 2022 op een Macbook via Steam. Kan verder geen vergelijkbare melding hierover vinden.
 3. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Laatst ook een MPC gekocht. Mooi spul :D.
 4. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Ben wel erg benieuwd naar de nieuwe Isaiah Rashad, al vind ik deze single wat minder van Neerlandsche bodem
 5. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Cool artikel, net even gelezen.
 6. Rensationeel.

  Hip-Hop

  @Sophomore Haha uiteraard. Nieuwste van Benny is ook weer top.
 7. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Mijn hiphop Spotify lijst is de 2500 (imo) goede tracks gepasseerd, dus weer even reclame maken: https://open.spotify.com/playlist/52wXgrtenhaMZSmpYEeDnm?si=p4K6QIQtSE6_5uHoiEZwHQ
 8. https://open.spotify.com/album/2u4oe0NW3tztZYhf8n7fY9?si=1OaV5KvqQaOK_7mNO4UOHA Het allerbeste van Hazes ooit, live in het Concertgebouw. 1982.
 9. Sorry man vind het echt verschrikkelijk. Hieronder mijn recommendatie als je wat hiphop wilt ontdekken, wat nu helemaal heerlijk is in het mooie weer. Pete Rock & CL Smooth - The Main Ingredient. Album uit 1994, dus in het tijdperk van de 'golden era' van hiphop. Heerlijke soulvolle en jazzy, zomerse beats van Pete Rock en 'cleane' raps van vooral CL Smooth, en een beetje van Pete Rock. Old school, zonder gedateerd te klinken. Speelduur is wel ietwat lang (76 min)
 10. https://open.spotify.com/playlist/5cpGKppWwb3qirkLyZlYHM?si=hyXafBTUSzOh65jRbRMhbQ 400+ gouden platen
 11. Rensationeel.

  Hip-Hop

  2 van de hardste Opgezwolle tracks, die helaas niet op Spotify te vinden zijn (want ze stonden op Brandstof)
×
×
 • Create New...