Jump to content

Rensationeel.

Leden
 • Posts

  6,186
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rensationeel.

 1. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Ja Danny Brown had bij mij ook even nodig. Ben ook veel meer fan van zijn normale stem dan wanneer hij aan het kwaken is, dus de tweede helft van XXX en de eerste helft van Old spreken mij dan het meeste aan. 1999 is echt goud ja, laatst ook weer een paar keer gedraaid.
 2. Hier zit veel van dat soort tussen:
 3. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Hard weer. Hype voor Tana Talk 4.
 4. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Voor het eerst zelf een beat helemaal gemaakt op mijn MPC en uitgewerkt, en 2 van mijn favoriete rappers (Nas & Inspectah Deck) erop gegooid. Edit: en nr. 2:
 5. Hoi allemaal, Zie aub de bijlagen, alle landen en sommige prijzen/titels hebben allemaal Chinese namen. Vreemd, want ik heb wel de 'real name fixes' gedownload, en fake namen verwijderd aan de hand van instructies zoals onderstaande. Ook te zien aan het voorbeeld dat ik laat zien van Juventus dat wel de juiste naam heeft. https://www.fmscout.com/a-fm22-real-names-license-fix.html https://sortitoutsi.net/content/58921/fm2022-licensing-and-real-name-fix-file-not-released-yet Fwiw ik speel FM 2022 op een Macbook via Steam. Kan verder geen vergelijkbare melding hierover vinden.
 6. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Laatst ook een MPC gekocht. Mooi spul :D.
 7. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Ben wel erg benieuwd naar de nieuwe Isaiah Rashad, al vind ik deze single wat minder van Neerlandsche bodem
 8. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Cool artikel, net even gelezen.
 9. Rensationeel.

  Hip-Hop

  @Sophomore Haha uiteraard. Nieuwste van Benny is ook weer top.
 10. Rensationeel.

  Hip-Hop

  Mijn hiphop Spotify lijst is de 2500 (imo) goede tracks gepasseerd, dus weer even reclame maken: https://open.spotify.com/playlist/52wXgrtenhaMZSmpYEeDnm?si=p4K6QIQtSE6_5uHoiEZwHQ
 11. https://open.spotify.com/album/2u4oe0NW3tztZYhf8n7fY9?si=1OaV5KvqQaOK_7mNO4UOHA Het allerbeste van Hazes ooit, live in het Concertgebouw. 1982.
×
×
 • Create New...