Jump to content

RogerGarcia

Leden
 • Posts

  3,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by RogerGarcia

 1. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Verkopen -Gravenberch: +- 60 miljoen -Neres: +- 30 miljoen -Tagliafico: +- 20 miljoen -Traoré: +- 10 miljoen -Danilo: +- 7 miljoen -Klaiber: +- 3 miljoen -Labyad: +- 3 miljoen -Ekkelenkamp: +- 3 miljoen -Magallan: +- 1 miljoen -Bandé: Gratis Totaal: +- 140 miljoen Kopen -Wijndal: +- 15 miljoen -Ihattaren: +- 13 miljoen -Sulemana: +- 9 miljoen -Oosterwolde: +- 3 miljoen Totaal: +- 40 miljoen Verlengen Onana, Stekelenburg, Mazraoui, Blind, Brobbey, Rensch, Quinten Timber Basis --Tadic-----------Haller----------Antony---- ---------Kudus--------------Klaassen--------- -Wijndal---------Blind----------Mazraoui-- ---------Martinez----J. Timber--------------- --------------------Onana------------------------ Stekelenburg, Q. Timber, Schuurs, Rensch, Oosterwolde; Eiting, Taylor, Alvarez; Sulemana, Brobbey, Ihattaren
 2. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Ten Hag gaat eigenhandig voor transfer Promes liggen: https://matchtv.ru/football/matchtvnews_NI1302039_Glavnyj_trener_Ajaksa_kategoricheski_protiv_transfera_Promesa
 3. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Vijf miljoen is best een behoorlijk bedrag voor Kokorin. Ik denk uiteindelijk dat het probleem hem meer zit in het riante salaris van Promes. Stel dat ze die 5 miljoen direct kunnen investeren, dan valt er best een regeling te treffen om bijvoorbeeld (als Promes een contract tot en met 2014 te tekenen), om dan jaarlijks een bedrag van 2 miljoen over te maken, waardoor je op een miljoen of 13 uitkomt.Overigens heeft die Kokorin ook in de bak gezeten voor mishandeling, dus wat dat betreft zijn ze daar coulant m.b.t. dat soort misdaden. Vraag me oprecht af wat Fiorentina met een 29-jarige Rus moet, die niet uitblinkt qua statistieken.Volgens Football Manager verdient Kokorin daar 53k per week, wat neerkomt op 2,75 miljoen per jaar (vraag is hoe betrouwbaar dat is). Daarmee zouden ze wel ruimte kunnen maken, ja. Saillant detail over belasting voor topvoetballers in Rusland: daar betalen topsporters maximaal het tarief van 13%, waardoor hij netto 2.4 miljoen zou ontvangen. Dan komt een salaris van Promes van naar verluidt 4 miljoen bij Ajax verdient, al snel qua netto behoorlijk in de buurt van wat Kokorin daar netto verdient, waarbij ze bruto minder over zouden hoeven te maken. Ik hoop echt dat het doorgaat.
 4. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Ajax zou beter een talentvolle linksback halen (ook echt een specifieke back, die momenteel ook al het huidge CA heeft om daadwerkelijk te spelen in geval van nood als Tagliafico er niet bij is). Waardoor Martinez iig niet meer op die plek hoeft en zich puur kan richten op LCV en verdedigend middenveld samen met Blind. Schöne vind op zich niet zo'n gekke optie als 16e man. Ik heb meer vertrouwen in Schone op een controlerende positie dan Alvarez en Ekkelenkamp (ook al ben ik geen fan meer van Schone, gezien zijn fysiek). Dat zegt trouwens ook wel iets over de opties die er wel nog zijn... Maar Schone is nog steeds wel goed genoeg om potjes tegen Fortuna in de basis te starten (en bijvoorbeeld 60 min te spelen, je mag toch 5 keer wisselen) of als je Europees nog wat moet forceren, kan je Schone eventueel inbrengen voor zijn traptechniek. Promes, Alvarez, Huntelaar en Ekkelenkamp laten afvloeien. Talentvolle linksback halen (categorie 3/4 miljoen), Schöne een contract geven en een speler halen die op de nummer 10/linksbuiten kan in de categorie Neres (Thiago Almada) Almada > Promes Schöne > Ekkelenkamp Martinez > Alvarez Talentvolle back > niemand, want we hadden geen back-up Brobbey en Traoré> Huntelaar
 5. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Promes veroorzaakt nieuwe rel. Die jongen heeft echt het verstand van een visstick. https://www.soccernews.nl/news/776101/ajacied-promes-veroorzaakt-nieuwe-rel
 6. Staat hè Erik hè Ten Hag er niet bij?
 7. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Ik hoop dat de volgende 2 opties gebeuren. 1. Ten Hag wordt ontslagen om zijn abominabel slechte opstellingen, spel en wissels. Dat je nu nog 1e staat mag je echt van geluk spreken na zoveel mazzel. 2. Overmars verkoopt Promes, Alvarez en Ekkelenkamp zodat hij die spelers in ieder geval niet meer kan opstellen. Het liefst eigenlijk allebei.
 8. Nou, eerder Centrale middenvelder (O), Mezzala (A) en Schaduwspits (A)
 9. De nekharen moeten denk ik ook overeind gaan bij alle Football Managers spelen als je de middenveld invulling van Ajax zag. Ekkelenkamp, Promes, Klaassen. Hoe stond dat?
 10. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Wat zijn dit dan voor wissels? Die man is knetter knettergek.
 11. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Dit middenveld is slechter dan het betonmiddenveld van FDB met Gudelj, Bazoer, Klaassen
 12. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Hoe verzin je het, he? Dan laat je Martinez op de bank zitten en ga je schuiven met Klaassen naar linkermid. Dan ben je niet goed bij je kale paasei.
 13. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Ik vind Haller wel echt een vette aankoop moet ik zeggen. Die kwam voor mij wel uit onverwachte hoek. En ik ben positief gestemd. Heeft soortgelijke kwaliteiten als Tadic in de spits (technisch natuurlijk wel een stuk minder verfijnd), maar wel nog veel sterker, koppend beter, en eenmaal op gang heeft hij ook nog wel wat snelheid in de diepte. Het lijkt dat ze bij Ajax eindelijk ook door hebben dat aankopen echte versterkingen moeten zijn (en anders maar beter niks halen). Ik hoop toch dat we vanaf nu Blind op het middenveld gaan zien (als Kudus weer fit is, dan heb je 4 goede middenvelders met Gravenberch, Klaassen, Kudus en Blind) en dat Martinez de plek als LCV gaat oppakken. Tegen Feyenoord zou ik dan graag ook zo spelen: ----Tadic-----------Haller-----------Antony---- ----Gravenberch--------Klaassen------------- ----------------------Blind--------------------------- -Tagliafico-Martinez-Schuurs-Mazraoui- ---------------------Onana-------------------------- Gravenberch en Klaassen kunnen dan met elkaar afstemmen wie aansluiting zoekt in aanvallend opzicht. Blind neemt meer de rol naast de CV's over in de opbouw. Het voordeel met Blind ten opzichte van een 10 als Promes of Labyad is: 1. dat er meer voetbal op het middenveld komt 2. dat je verdedigend veel stabieler bent (krijgen veel te veel kansen tegen) 3. dat je meer snelheid in de achterhoede hebt met Martinez ten opzichte van Blind (en een meer complementair duo: Blind en Schuurs hebben bewezen dat niet te zijn) 4. dat er voor Gravenberch en Klaassen meer ruimte komt om ook in aanvallend opzicht een bijdrage te leveren (waar intrinsiek hun kracht ligt) 5. dat je geen prutsers als Labyad en Promes hoeft op te stellen en dat Martinez zich ook weer meer gewaardeerd gaat voelen (wat hij verdient, want die heeft vorig jaar als één van de weinigen een stabiel seizoen gehad).
 14. Als ik geen Ajax-supporter zou zijn had ik op zeker op draw no bet PSV ingezet.
 15. RogerGarcia

  AFC Ajax

  Haller komt het beste tot zijn recht in een aanvallend team, dat voornamelijk dominant voetbal wil spelen en op de helft van de tegenstander speelt. Voor de Eredivisie dus een hele goede speler. Kom je tegen internationaal voetballende teams en word je wat meer naar achteren gedrukt, dan komen zijn tekortkomingen ook wel snel aan het ligt. Heeft een behoorlijke techniek, is goed in de kaats met de rug naar de goal, goede afmaker en kopper. Denk dat hij goed bij Ajax zou passen. Bij een team als West Hem speel je op een eilandje op het middenveld. Dan heb je niet super veel aan Haller, dan heb je meer aan een type speler met snelheid en een actie die je de diepte in kan sturen en die dingen voor zichzelf kan creëeren. Dat is Haller niet.
 16. RogerGarcia

  FM Café

  Oke nice! Wou het graag weten omdat ik een game ben gestart met Aston Villa. Had nog een reservespits nodig achter Watkins. Maar Armstrong speelt tot nog toe echt geweldig. In zijn 2e competitiewedstrijd viel hij in de 55e minuut in en maakte een hattrick. Wel allemaal uit de counter, waar zijn gevaar ligt.
 17. RogerGarcia

  FM Café

  Heb je een screen van je team en opstelling? @GAE EAGLES Vind altijd wel mooi dat soort clublegends die na zoveel jaren nog steeds er spelen en blijven scoren. Hoe laat je hem zo renderen?
 18. Zeker, heb hem in FM 20 ook al een paar keer gehad. Ik denk dat hij perfect rendeert in het Ajax-systeem.
 19. Einde van seizoen 1 heb ik Sanchez en Ricardo Pereira kunnen contracteren. Wel voor gigantische bedragen van 65 en 37 miljoen euro. Daartegenover stond ook de verkoop van Schuurs, Klaiber, Labyad, Ekkelenkamp en Alvarez voor samen 80 miljoen euro. Met onderstaande tactiek gaan we dit jaar voor de halve finale CL. Gegenpressung, aanvallend.
 20. Daar heb je wel gelijk in, maar dat vind ik voor mezelf geen leuke transfers.
 21. Christian Eriksen in de winterstop seizoen 1 bij Ajax terug kunnen halen voor 27 miljoen euro. Waren wel zware onderhandelingen. Hij eiste 170k per week als eerste eis (dat terwijl hij 275k per week bij Inter verdiende), dat vond ik ten eerste al best frapant, dat kon in het verleden niet zo snel in andere FM's, een lager salaris bieden dan de spelers verdienden. Uiteindelijk over de streep kunnen trekken voor mijn maximaal te bieden salaris van 110k per week, maar met een percentage van maarliefst 50% van de transfersom bij doorverkoop (mijn plan is niet om hem te verkopen nog) en hoge premies bij assists en doelpunten. Meteen 5 assists in 3 wedstrijden Ik aas ook nog op Davinson Sanchez, lijkt me ideaal naast Blind. maar dat lukt vooralsnog niet. Spurs wil 80 miljoen helaas.
×
×
 • Create New...