Jump to content

Ehcos

Leden
 • Posts

  910
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ehcos

 1. Vind het jammer voor Ferrera, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel lachen vind voor Mechelen na die aanstellerij van vorig jaar.
 2. Die gaan ook nog serieus wat tegen moeten krijgen voor dat allemaal in evenwicht is op het einde van het seizoen ja. :mrg:
 3. Onwaarschijnlijk hoe Genk zo vierkant draait. Die Benson trouwens :cab:
 4. Wat denk je van Cavanda? Heb hem in Turkije eigenlijk zelden bezig gezien.
 5. Omdat hem beloofd werd een kans te krijgen als eerste doelman, maar Weiler vond hem zelfs nog te jong als tweede keeper of zo.
 6. Ehcos

  Italiaans voetbal

  Vooral goede wissels. Valero is echt geen trequartista en Joao Mario hoort altijd te spelen daar. Dalbert ipv Nagatomo was ook een verademing. Wel geluk met die 3 afstandschoten tegen het kader.
 7. Ehcos

  Italiaans voetbal

  Bon, de eerste speeldag zit er dus op. Vanavond een beresterk Inter gezien in het eerste halfuur tegen Fiorentina. Daarna was het wel wat minder, maar een hoopgevende prestatie. Volgende week meteen naar Roma. De topclubs winnen allemaal, de enige die punten laat liggen is Lazio thuis tegen SPAL.
 8. [quote name='Jaspeeer123']@Ehcos : Waarom zit Ryan Mmaee eigenlijk niet op de bank/ in de selectie bij Standard? Als Emond je tweede spits is, kan je die toch beter kansen geven? [/QUOTE] Ben 't volledig met je eens, Jasper. Ik hoor echter vanuit verschillende hoeken dat Ryan mentaliteit mist. Ook Ferrera vertelde dat al eens. Nu het blijft zonde dat onze club niet meer kan werken met zulke jongens. In het verleden waren Carcela of Mbokani veel lastiger en die bereikten bij ons wel hun beste niveau.
 9. Als je ziet met wat voor willekeur dit gebruikt wordt is dat niet onlogisch. Wij zouden een akkoord hebben met Sporting over Ruiz, maar nog niet met de speler zelf.
 10. Ehcos

  Transfernieuws

  Vind je? Wat ik van hem zag op aanvallend vlak was om duimen en vingers bij af te likken, maar defensief toch erg matig? Had liever gehad dat Inter Aurier zou oppikken bij PSG. Maar aangezien Cancelo ook als rechtsvoor (op de positie van Candreva) kan spelen, snap ik het wel.
 11. Emre was genieten als vanouds, pff. Verder vond ik vooral in de heenmatch Mossoro echt geweldig spelen.
 12. Ehcos

  Italiaans voetbal

  Dalbert ook officieel binnen. Na Padelli, Skriniar, Valero en Vecino dus de vijfde aankoop. Ook nog veel sprake van Emre Mor en Aurier.
 13. Een degradatie zou toch prachtig zijn eigenlijk.
 14. Ehcos

  Spaans voetbal

  Bij Dembele maakt het inderdaad echt niet uit. Dribbelt even makkelijk met links als met rechts. Qua tweevoetigheid zowat het summum.
 15. Tevreden met onze start. Het voetbal is nog niet je dat, maar het is wel weer een herkenbaar Standard qua mentaliteit. Dat doet toch al deugd. Marquez trouwens ontslagen bij STVV.
 16. Goh, die backs bij ons. Vooral Goreux is toch echt waanzin. Dekt gewoon continu de buitenkant. ;e Eerste helft zeer matig, tweede helft een stuk beter. Hoop op een vertrek van Belfodil en dan een creatieve 10 zoals Ruiz erbij. Agbo en Bokadi zijn fenomenale brekers maar missen creativiteit. Na rust wel genoten van Mpoku.
 17. Die defensie van Genk zeg. :cab:
 18. 't Is op zich geen slechte verdediger hoor. Speelde bij ons in het jaar 2013/14 erg sterk en maakte het de toen incontournable Kanu en Ciman heel moeilijk. Ontwikkelde zich echter niet door. Als mandekker ga je niet veel betere verdedigers vinden, hij is alleen mentaal erg labiel. Domme penaltyfouten horen daar helaas ook bij.
 19. Dat mythische adresboekje van the Don toch. Na Bölöni, Bolat, Jaadi en Runje tellen ze daar nu eventjes 400k neer voor Arslanagic.
 20. Dat middenveld en de aanval van Genk is toch niet ver af van kampioenenmateriaal. Over die defensie heb ik dan wel weer zwaar mijn twijfels.
 21. Ehcos

  Spaans voetbal

  Ik zou dan eerder voor Dybala gaan eigenlijk.
 22. Ehcos

  Spaans voetbal

  Ik zie wel weer vol voor De Gea gaan eigenlijk.
×
×
 • Create New...