Zlatan Sehovic

113

Servië levert de laatste jaren regelmatig goede voetballers af, die het zeer aardig doen in de grotere competities. Er staat weer zo’n talent klaar, die zich wil laten zien. Geef jij Zlatan Sehovic het podium om zich te laten zien en zich verder te ontwikkelen?

Spelerspaspoort

Naam: Zlatan Sehovic
Nationaliteit:Servië
Leeftijd: 17 (08/08/2000)
Lengte: 181 cm
Gewicht: 74 kg
Voet: Links
Club:Partizan Belgrado
Contract: 30/06/2021
Positie: Linksback
Waarde: €130k
Kosten in 2018: €375k
Salaris p/w: €900

Transfer informatie

We kruipen even in de huid van Martin van Geel en proberen Sehovic naar Feyenoord te halen. Partizan is best bereid de speler te verkopen. Het zal je ongeveer €375K kosten, plus een flink percentage op de winst als je hem weer doorverkoopt. Het zal echter lastig zijn hem te overtuigen direct al Partizan te verlaten en een contract te laten tekenen bij jouw club. Misschien dus meer een speler om op de lange termijn in de gaten te houden.

Sterke punten
+ Tackelen
+ Voorzet
+ Snelheid
+ Versnelling
Zwakke punten
– Dribbelen
– Flair
– Zonder bal

1Zlatan Sehovic – 2018

Zlatan Sehovic 2018

Sehovic wordt bij Partizan nog gezien als talent en speelt nog in het jeugdteam, maar zou met zijn kwaliteiten eigenlijk al bij het eerste aan kunnen sluiten. Hij is voor zijn leeftijd al vrij compleet, al kan hij zich in aanvallend opzicht best nog op een aantal punten verbeteren.

2Zlatan Sehovic – 2028

Zlatan Sehovic 2028

De linksback staat na een tiental jaren onder contract bij Blackburn Rovers, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Hier kwam hij terecht via FC Porto en Everton. Bovendien speelde Zlatan een substantieel aantal interlands voor Servië. Een leuke aankoop dus voor grote clubs uit net iets kleinere competities of voor middenmoters uit de grotere competities.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste ScoutsBeste fysio’s – MU Data Update