FM20 scenario: Zlatan Ibrahimović nieuwe ster Hammarby IF

HomeFootball Manager 2020 DownloadsScenario'sFM20 scenario: Zlatan Ibrahimović nieuwe ster Hammarby IF

Auteur

Datum

Categorie

Na een cryptische Instagram-post, die wellicht deed vermoeden dat Zlatan voor Hammarby IF ging spelen na zijn vertrek uit Amerika, kwam enkele dagen later dan het grote nieuws: Zlatan Ibrahimović is de nieuwe mede-eigenaar van diezelfde Zweedse club! De wereldster zal een deel van de aandelen overnemen van de Zweede tak van AEG. Een prachtige gebeurtenis voor de club uit Stockholm. Maar in hoeverre gaat Ibra zich bemoeien met de dagelijkse gang van zaken?

In dit scenario zal Zlatan ook een deel van de aandelen van de club in handen krijgen. Ibrahimović wil echter niet alleen mede-eigenaar worden, maar ook directeur voetbalzaken. Zo krijgt hij inspraak bij de aan- en verkopen en kan hij de technische staf naar zijn hand zetten. Het is aan jou de taak om te dealen met deze bemoeizuchtige wereldster. Om de club te helpen heeft Ibrahimović zich de eerste twee seizoenen ook beschikbaar gesteld als speler. Hij zal dus een dubbelrol bekleden t/m 31 december 2021.

Naast de diensten van de excentrieke Zweed kan Hammarby ook gebruik maken van zijn netwerk en eigen vermogen. Zo zal Ibrahimović veel eigen geld in de club stoppen en zorgen voor hoge sponsorinkomsten. Als klap op de vuurpijl heeft Zlatan een samenwerkingsverband met zijn huidige club LA Galaxy afgesloten, zo kan Hammarby de beste talenten voor een spotprijs weghalen bij de club uit Los Angeles.

Zlatan zou Zlatan niet zijn als geen gekke dingen uithaalde. De Tele2 Arena zal, vanaf juni 2019, Zlatan Arena heten. Daarnaast heeft hij een nieuw trainingscomplex laten bouwen, Zlatan Academy, hier zal het eerste elftal haar trainingen af gaan werken en zullen veel belangrijke wedstrijden van Zweedse jeugdelftallen gespeeld gaan worden.

Tip: Voor extra speelplezier is het leuk om aan het begin van de game clubloos op vakantie te gaan en pas in januari echt te beginnen aan de job. Ga tot 31 december op vakantie en start samen met Zlatan een nieuw avontuur! Vergeet hierbij niet de transfers in de eerste transferperiode uit te zetten, zodat je met de volledige selectie start.

Download dit scenario voor FM20

Algemene informatie:

  • Credits voor dit scenario gaan naar Vilhena.
  • Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Vilhena.
  • Pak het bestand uit met 7-zip of WinRAR en lees vervolgens Read Me goed door zodat alles duidelijk is met betrekking tot de installatie van dit scenario.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen