Word schrijver van MU!

Houd jij net als wij van Football Manager, beschik je over een beetje vrije tijd en kan je een goed verhaal op papier zetten? Grote kans dat we bij Managers United wel een plek voor je hebben in de site staf. Wij zijn namelijk op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde schrijvers om toe te voegen aan ons team.

Je maakt deel uit van een groep van vrijwilligers die zich inzet voor Managers United. Artikelen die je schrijft zullen, na goedkeuring, op onze ruim bezochte website komen te staan. Daarnaast zullen wij, de site administrators, onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij als auteur goed zichtbaar bent en niet in anonimiteit gehuld gaat.

Als schrijver heb je natuurlijk een aantal soorten gidsen die je standaard kunt schrijven (clubgidsen, competitiegidsen, spelersgidsen), maar als jij een onderwerp hebt waar jij veel liever over schrijft (FM-gerelateerd natuurlijk) dan zullen we je daar niet van weerhouden.

Denk je dat jij de persoon bent waar wij naar op zoek zijn? Neem dan nu contact met ons op! Dat doe je zo:

1. Maak een account aan op het forum, als je nog geen account hebt. Alle communicatie verloopt namelijk via het forum.

2. Schrijf een proefartikel. Het onderwerp mag je zelf bepalen, mits het gerelateerd is aan Football Manager. Je kunt veel inspiratie halen uit artikelen die al op onze site staan.

3. Stuur het proefartikel naar een van de site administrators, dit kan via de PM-functie op het forum. De huidige site administrators zijn bas2204 en steijns.

4. Wacht op reactie. Als je proefartikel ons bevalt, wordt je uitgenodigd voor een proefperiode bij de site staf!

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kunt hiermee altijd terecht bij de site administrators. Als je nog geen forumlid bent dan kun je ons uiteraard benaderen op Twitter.