Wonderkids vinden in FM

HomeMU's HulpgidsenWonderkids vinden in FM

Auteur

Datum

Categorie

Het ontdekken van wonderkids in Football Manager is wat ons betreft één van de mooiste dingen uit het spel. Wie houdt er niet van om dat ene talent te ontdekken en uiteindelijk te ontwikkelen tot één van de beste spelers in de wereld? Maar, hoe kunnen jij en jouw scouts deze wonderkids nou ontdekken?

Disclaimer: deze gids is geschreven met informatie vanuit onze partner FMI. Klik hier voor de link naar het Engelstalige artikel.

Het vinden van wonderkids in FM

Er zijn verschillende manieren om wonderkids te vinden voor jouw team.

In dit artikel gaan we dieper in op optie nummer vier. Dit is een makkelijke optie om nieuwe wonderkids te spotten. Zeker wanneer je al verder in het spel zit en de bekende wonderkids ouder zijn geworden.

Stappenplan

  1. Ga naar Scouting in het linker menu en kies daarna bovenin voor de optie Spelers. Kies voor de optie Zoeken en je komt in het volgende scherm terecht.

  1. Druk op Kopie van Overzicht > Gepersonaliseerd > Huidige weergave aanpassen…

  1. Je komt nu in een pop-up scherm. Klik bovenin op het filter en pas deze aan naar Algemeen. Kies daarna onderin voor de beschrijving Media-omschrijving. Daarna druk je in het midden op Toevoegen. Uiteindelijk druk je rechtsonder op Oké.

  1. De kolom Media-omschrijving is nu toegevoegd. De volgende stap die we doorlopen is de stap van het leeftijdsfilter. Druk aan de rechterkant op Nieuwe opdracht, pas in de leeftijdskolom de maximale leeftijd aan naar 21 jaar en druk op Oké. Het leeftijdsfilter zorgt ervoor dat de spelers die niet meer in aanmerking komen om als wonderkids gezien te worden van de zoekresultaten worden uitgesloten.

  1. Sorteer nu de kolom Media-omschrijving op alfabetische volgorde. Dit kun je doen door op het woord Media-omschrijving te klikken. Je hebt nu alle wonderkids gevonden. Het enige wat je nu nog te doen staat is de lijst af te gaan van de spelers die de media-omschrijving Wonderkind hebben gekregen.

Totaal aantal spelers

Het totaal aantal spelers dat je zult vinden is afhankelijk van de scoutingkennis van je club. Bovenaan de pagina staat de wereldkennis van je club. Je kunt je wereldkennis vergroten door stafleden aan te nemen uit gebieden waar je geen kennis van hebt, of door samenwerkingsverbanden aan te gaan met clubs uit de gebieden waar je team nog geen kennis van hebt. Door op het tabblad kennis te klikken kun je inzien hoe groot de scoutingskennis van de club in een bepaald gebied is.

Andere Football Manager hulpgidsen

Lower League Management in FM
Instellen van een salarisplafond in FM
Tien tips voor de beginnende FM-speler
FM 21: Beste jeugdopleidingen
Teamverslag in Football Manager

Of bekijk het gehele overzicht aan hulpgidsen door hier te klikken.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen