Weekoverzicht (week 52)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 52)

Auteur

Datum

Categorie

We blijven dagelijks de website voorzien van nieuwe artikelen, dus kunnen we het voorstellen dat je af en toe wat mist. Om daar een handje bij te helpen presenteren we dan ook het weekoverzicht, een korte samenvatting van artikelen welke de afgelopen week zijn verschenen.

Maandag

Op de Eerste Kerstdag kwamen we met een toepasselijke uitdaging: Bottom at Christmas. Hierbij neem je een club over die stijf onderaan staat en probeer je de tweede seizoenshelft te gebruiken om degradatie te voorkomen of misschien wel Europees voetbal te halen.

Dinsdag

Ook Tweede Kerstdag stond in het teken van de feestdagen, welke we eren met een artikel over de zogenaamde kerstboom-formatie. Welke club gebruikte deze succesvol en wat kunnen we er nu mee?

Woensdag

Onze vaste podcast-dag stond in het teken van nieuwe uitdagingen, waarbij Guido en Peter proberen om Willem te inspireren voor een nieuwe game. Er komt weer genoeg voorbij, dus misschien kunnen we jou ook wel inspireren.

Donderdag

Op de donderdag kwamen we, nog steeds in de Kerstsferen, met vijf manieren om de feestdagen te eren in jouw Football Manager. Van spelers en clubs tot de uitdaging, keuze zat.

Vrijdag

Vrijdag stond, zoals gewoonlijk, in het teken van ons Screenshot van de Week. Deze keer een bijzonder voetbalverhaal over scorende broers…

Zaterdag

Op zaterdag was het weer tijd voor de vaste rubriek van Wedstrijd van de Week. Deze keer ging de focus op de wedstrijd tussen Juventus en AS Roma, waarbij we ons FM weer lieten voorspellen wat er zou kunnen gaan gebeuren.

Al een tijdje niet geweest of op zoek naar een bepaald artikel? Elk type artikel heeft zijn eigen startpagina en ook de weekoverzichten staan hier verzameld.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen