Weekoverzicht (week 51)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 51)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

Onze maand-dag bracht ons bij de Club van de Maand en deze keer ging het naar het Italiaanse Como, gelegen nabij het prachtige Comomeer. Een club met interessante investeerders en een bekende voorzitter.

Dinsdag

Nadat we vorige week Jong Ajax van 2017 onder de loep namen, gingen we deze keer in op de NOS-artikelen ‘De Toekomst van Oranje’. Welke spelers voorzagen zij een grote toekomst voor in 2017? En wat is daarvan terecht gekomen?

Woensdag

Onze vaste podcast-dag werd deze keer goed gevuld door Bas, die samen met Huub en Paul filosofeerde over hoe je het beste jouw team kunt opbouwen. Weer boordevol tips & tricks en natuurlijk wordt er ook wel wat gelachen tussendoor.

Donderdag

In onze vaste rubriek ‘de vijf keuzes van’ kwamen we op donderdag met vijf onbekende potentiële pareltjes op de proppen. Spelers die bij het grote publiek wellicht nog niet bekend zijn, maar wel goedkoop! Daarnaast beschikken ze over het potentieel om van waarde te zijn voor jouw team.

Vrijdag

Zoals jullie wellicht al gewend zijn is vrijdag ons ‘screenshot-dag’. Deze keer kregen we een screenshot onder ogen van user Glenn, die het presteerde om een fenomenale prestatie neer te zetten met de Super Eagles, het nationale team van Nigeria.

Zaterdag

En ons vaste Wedstrijd van de Week panel nam deze week de Turkse topper tussen Fenerbahçe en Galatasaray onder de loep. Wat verwacht FM van deze altijd beladen strijd tussen de twee Turkse koplopers?

Voor al onze eerder weekoverzichten verwijzen we graag door naar onze startpagina Weekoverzichten.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen