Weekoverzicht (week 50)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 50)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

Onze maand-dag bracht ons bij de Speler van de Maand en deze keer ging de route naar het Portugese Braga. Simon Banza is onze speler van de maand.

Dinsdag

We stonden op dinsdag even stil bij het verleden, met een heuse special. We pakten Football Manager 2018 én 2024 erbij en keken naar het kampioensteam van Jong Ajax. Waar spelen ze nu, hoe schatte FM18 hun potentie in en hoe zien ze er nu uit?

Woensdag

Op woensdag kwam er een heuse Japan-special van het Podcast-team, waarin Guido, Glenn en Peter op de Oosterse toer gingen.

Donderdag

Voor onze vijf keuzes van deze week gingen we op koopjesjacht en selecteerden we de vijf beste spelers die voor minder dan een ton op te halen zijn. SALE dus, bij Managers United!

Vrijdag

In het screenshot van deze week ging manager neva een avontuur aan in Japan. Naar eigen zeggen kwam hij daar het sterkste AI-team ooit tegen, want de tegenstand die hij daar voor z’n kiezen kreeg was niet normaal…

Zaterdag

De wedstrijd van deze week stond in het teken van Liverpool – Manchester United. Wordt het do or die voor Erik ten Hag? FM had in ieder geval een hele duidelijke mening.

Hebben jullie nog suggesties, feedback, pluimen of andere opmerkingen? Het is allemaal welkom op ons forum.

Voor al onze eerder weekoverzichten verwijzen we graag door naar onze startpagina Weekoverzichten.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen