Weekoverzicht (week 48)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 48)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

De maand-dag stond ditmaal in het teken van de club van de maand. Voor de maand december is onze keuze gevallen op de wonderploeg van Xabi Alonso: Bayer Leverkusen.

Dinsdag

Dinsdag hebben we een bonusrubriek aangekondigd, want we gaan vanaf komende maand eens kijken of we wat mooie goals kunnen verzamelen in het Doelpunt van de Maand.

Woensdag

Op onze vaste podcast-dag hebben Bas, Guido en Erik het over backs. Wat zijn de verschillen in de rollen en hoe benut je ze het beste? En ook zeker, wat zijn de valkuilen? Allemaal in alweer onze vijftiende aflevering van het vierde seizoen.

Donderdag

Donderdag is de dag van ‘de vijf’. Deze keer gingen we op pad in de data van Sports Interactive en lichtten we de vijf standaardaankopen eruit.

Vrijdag

Het screenshot van de week was deze keer aardig blauw-wit gekleurd. Een fantastische prestatie van De Graafschap, maar ook een bijzondere prestatie van PEC Zwolle

Zaterdag

Op zaterdag namen we weer een wedstrijd van dit weekend onder de loep, met deze keer de vaderlandse topper tussen Feyenoord en PSV. Wat denkt FM? Gaat de spanning terugkeren in de eredivisie?

Hebben jullie nog suggesties, feedback, pluimen of andere opmerkingen? Het is allemaal welkom op ons forum.

Voor al onze eerder weekoverzichten verwijzen we graag door naar onze startpagina Weekoverzichten.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen