Weekoverzicht (week 45)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 45)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

We begonnen de week met onze nieuwe maand-dag. Deze week was het tijd voor de Sir Alex Ferguson Challenge, wat onze uitdaging van de maand is geworden. Deze kwam ook nog eens uit op een iconische datum.

Dinsdag

In het verlengde van de uitdaging van maandag hebben wij op dinsdag het Uitdagingen- en prestatiesboard gepresenteerd. Gedurende het hele jaar kan je met diverse uitdagingen en prestaties punten scoren voor onze eigen Hall of Fame. Wil je weten hoe dat precies zit? Check dan snel het artikel van dinsdag terug.

Woensdag

De woensdag is vaste stek voor onze FMU Podcast en deze week zijn Guido, Paul en Glenn de hoofdpersonen. Samen kijken ze terug naar een jaar FM23.

Donderdag

Vorige keer wisten we jullie op donderdag te helpen met de vijf beste amateurspelers voor FM24. Deze keer hebben we gekeken naar de vijf grootste talenten van Nederland. De Xavi Simonsen en Ryan Gravenberchs kennen we allemaal wel, dus we hebben in een iets jongere categorie gekeken. Stuk voor stuk toppers in wording!

Vrijdag

Vorige week hadden we een bijzondere prestatie van Feyenoord in onze rubriek Screenshot van de Week. Deze keer zijn er misschien wel nog knappere prestaties neergezet, want wat een reeks heeft FC Emmen neergezet. In de Champions League. 

Zaterdag

Elke zaterdag simuleren wij een vooraanstaand duel uit de echte wereld. We begonnen nog uitstekend, maar vorige week zaten we er goed naast met Borussia Dortmund tegen Bayern München. Deze week waagden we ons aan de topper in Nederland: Feyenoord – AZ.

Hebben jullie nog suggesties, feedback, pluimen of andere opmerkingen? Het is allemaal welkom op ons forum.

Voor al onze eerder weekoverzichten verwijzen we graag door naar onze startpagina Weekoverzichten.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen