Weekoverzicht (week 3)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 3)

Auteur

Datum

Categorie

Om er voor te zorgen dat jullie niets missen hebben we een overzichtje met welke artikelen er geplaatst zijn deze week. Alles van een wonderkind van de maand tot de transfer van de eeuw.

Maandag

Onze maand-dag stond ditmaal in het teken van de Uitdaging van de Maand. Gaat het jou lukken om de 1000 wedstrijden of 1000 doelpunten te bereiken met één speler?

Dinsdag

Op dinsdag waagden we ons weer aan oude voorspellingen. Dit keer namen we een deel van de Next Generation lijst van The Guardian onder vuur.

Woensdag

Op onze vaste podcast-dag spraken Guido, Barry, Glenn en Paul over de heuse podcast-estafette die nu loopt. Twee uur lang over prestaties, de nadelen van elkaar overnemen en de voordelen van zo’n type game.

Donderdag

De vijf keuzes van MU bestonden nu uit clubs met fantastische jeugdfaciliteiten. En dat zijn niet zomaar clubs, maar we zijn voor een verrassende touch gegaan.

Vrijdag

Zoals gewoonlijk hebben we op vrijdag het screenshot van de week klaar staan, met deze keer de mogelijke prijs die je betaalt wanneer je all-in gaat.

Zaterdag

En zoals jullie ook gewend zijn sluiten we de week af met de wedstrijd van de week. Ditmaal reizen we af naar de Bundesliga voor de topper tussen Leipzig en Leverkusen. 

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen