Weekoverzicht (week 2)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 2)

Auteur

Datum

Categorie

Om er voor te zorgen dat jullie niets missen hebben we een overzichtje met welke artikelen er geplaatst zijn deze week. Alles van een wonderkind van de maand tot de transfer van de eeuw.

Maandag

Onze maand-dag stond ditmaal in het teken van de Speler van de Maand. Geen gevestigde naam, maar het piepjonge wonderkind Daniel Martínez uit Venezuela wordt hier nader bekeken. Heb jij hem al op je shortlist staan?

Dinsdag

Op dinsdag wisten we weer eens een echte hulpgids te produceren. Onze gastschrijver De Raam lichtte toe hoe hij tot de ideale simulatiewereld komt. Heb jij last van een onevenwichtige simulatie waarbij je ook nog eens je spelers niet kwijtraakt? Zo los je dit op!

Woensdag

Op onze vaste podcast-dag werd er een heuse scouting-special gelanceerd. De vaste luisteraars en deelnemers van de podcast hebben allemaal iets in kunnen sturen over hun favoriete speler van deze versie van Football Manager. Ideaal om inspiratie uit te putten.

Donderdag

Ditmaal eens een andere variant van ‘de vijf keuzes van MU’, want ook wij keken even terug op het afgelopen jaar en plukten de vijf meest gelezen artikelen er uit. Wellicht dat hier nog iets tussen zit dat je gemist hebt, maar misschien wel had moeten zien. Dit is je herkansing.

Vrijdag

Zoals gewoonlijk hebben we op vrijdag het screenshot van de week klaar staan, met deze keer misschien wel de transfer van de eeuw. 

Zaterdag

En zoals jullie ook gewend zijn sluiten we de week af met de wedstrijd van de week. Ditmaal reizen we af naar St. James’s Park in Newcastle, waar onze gastschrijver Glenn een voorspelling laat doen door Football Manager 2024. Op de eerste editie na zaten we elke keer mis, dus het is tijd om daar verandering in te brengen.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen