Weekoverzicht (week 1)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 1)

Auteur

Datum

Categorie

We zijn het nieuwe jaar gewoon weer verder gegaan zoals jullie gewend zijn, met elke dag een verschillend aanbod aan artikelen. Om er voor te zorgen dat jullie niets missen hebben we daarom een overzichtje met welke artikelen er geplaatst zijn deze week.

Maandag

We begonnen het jaar, de maand en deze week met onze Novelle van de Maand. Deze keer kreeg een novelle van Djordison alle schijnwerpers op zich gericht, met zijn speciale ‘geef de jeugd een kans’-scenario met het kleine Schotse Cowdenbeath, ook wel The Blue Brazil genoemd.

Dinsdag

De dinsdag werd afgetrapt door een nieuwe rubriek, namelijk het doelpunt van de maand. De eerste winnaar is in onze ogen direct rijp voor de Puskas Award.

Woensdag

Op onze vaste podcast-dag gingen Guido, Glenn, Leander én Gerben met z’n vieren de standaardsituaties te lijf. Welke tricks en tips kunnen we daar toepassen om hier het maximale uit te halen en wat is het idee hier achter?

Donderdag

Net als twee weken geleden hebben we vijf onbekende pareltjes ontdekt voor jullie om te scouten, te ontdekken en om jullie een stuk vooruit te helpen in jullie carrière.

Vrijdag

Zoals gewoonlijk hebben we op vrijdag het screenshot van de week klaar staan, met deze keer een pikante en succesvolle overstap van Medic. 

Zaterdag

En zoals jullie ook gewend zijn sluiten we de week af met de wedstrijd van de week. Weinig keuze deze keer, maar we zijn gegaan voor de topper in Griekenland, de stadsderby tussen Olympiakos en AEK Athene.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen