Weekoverzicht (week 49)

HomeFootball Manager 2024Weekoverzicht (week 49)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

De maand-dag kende een nieuwe debutant: de Novelle van de Maand. Het beste, meest meeslepende en/of grafisch meest hoogstaande meesterwerk van onze forums wordt maandelijks uitgeroepen in ‘In de Schijnwerpers’ geplaatst. Wij geven deze ook een prominent plekje op onze homepage en in dit geval ging het verhaal over de avonturen van user Bogatyr, die in de huid kruipt van Carles Puyol als manager van Albacete.

Dinsdag

Deze dinsdag kwamen we weer met een hulpgids op de proppen. Geen lastig FM-verhaal, maar een duidelijke uitleg over de nieuwe opzet van de Europese toernooien vanaf 2024/25.

Woensdag

Op onze vaste podcast-dag kregen we een ware masterclass over de Data Hub voorgeschoteld. Onder de vleugels van host Glenn spraken oudgediende Guido en spraakmakende debutant T.O. twee uur lang over het wel een wee van de data in FM. Tips, tricks en potentiële valkuilen; er kwam van alles aan bod in de zestiende aflevering van dit seizoen.

Donderdag

Donderdag is de dag van ‘de vijf’. We kozen deze keer voor vijf minder bekende talenten, die haalbaar zijn voor de subtop van de eredivisie, maar het niveau van die eredivisie ook ruimschoots kunnen gaan ontstijgen.

Vrijdag

Het screenshot van de week was deze keer aardig voorzien van een Frans tintje. User Glenn (die van de podcast) presteert ontzettend knap met zijn Versailles en is de Franse top aan het bestijgen. Sterker nog, PSG krijgt het nog zwaar dit seizoen..

Zaterdag

Op zaterdag namen we weer een wedstrijd van dit weekend onder de loep en uiteraard gaat het over de beladen topper in België tussen Anderlecht en Standard. Wat verwacht FM van de tweede Clasico in drie dagen tijd?

Hebben jullie nog suggesties, feedback, pluimen of andere opmerkingen? Het is allemaal welkom op ons forum.

Voor al onze eerder weekoverzichten verwijzen we graag door naar onze startpagina Weekoverzichten.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen