Wat te doen voordat je een nieuwe FM-save start

HomeMU's HulpgidsenWat te doen voordat je een nieuwe FM-save start

Auteur

Datum

Categorie

Voordat je aan de slag kan gaan met een nieuwe FM-save wil je er natuurlijk voor zorgen dat je een zo realistisch mogelijke ervaring krijgt. Daarvoor is het nodig om een aantal downloads aan je game toe te voegen, maar ook om een aantal dingen te verwijderen. In dit artikel nemen we met jullie door wat je allemaal moet doen voordat je een nieuwe save start.

Download de MU Data Update

Een goede start van je save begint met het downloaden van de MU Data Update. De MU Update is één van de beste updates in de community. In deze update worden alle wijzigingen op spelers- en trainersgebied doorgevoerd. Denk hierbij aan transfers, contractverleningen, nieuwe stafleden bij clubs en ga zo maar door. Ook worden de namen van clubs en competities aangepast naar de werkelijkheid. Na het downloaden van de Data Update heet de Champions Cup gewoon de Champions League en gaat Zebre weer door het leven als Juventus.

MU Data Update 22.01

Fix de neppe spelers bij Nederland, Duitsland en Japan

image.thumb.png.cdfdd1af6359d7aa4cbf9f6f27629aef.png

Helaas zijn door licentie issues de nationale elftallen van Nederland, Duitsland en Japan volgeladen met nepspelers. Gelukkig is dit met een fix eenvoudig te omzeilen. Door het verwijderen van een aantal bestandjes kun je er voor zorgen dat deze nationale elftallen weer de echte spelers bevatten.

Nederland, Duitsland en Japan speelbaar maken in Football Manager.

Download een logopack

1201232883_FMILogopack2022.thumb.jpg.5f75c820fd7893cd6ec9f81ca323def8.jpg

Met het downloaden van een logopack zorg je er voor dat alle neppe logo’s bij de club worden vervangen door de echte logo’s. Het FMInside logopack bevat meer dan 54.000 logo’s van clubs, competities en nationale bonden.

FMInside logopack

Download een facepack

image.thumb.png.b1e74c220628365f2cef888abbde2a04.png

Wij raden je aan om gebruik te maken van de DF11 Facepack. Maandelijks krijgt deze facepack een update zodat je het hele jaar door een geupdatet facepack hebt. Begin met het downloaden van het megapack en download daarna de maandelijkse updates om zo je game up to date te houden.

DF11 Facepack

Download een kitpack

image.png.5029721ae6d00c8ce9af778ed7c4ee85.png

Als laatste raden we aan om een aantal kitpacks te downloaden. De FC’12 kitpacks van FMSlovakia geeft je de mogelijkheid om de kitpacks van clubs uit meer dan 50 competities te downloaden. De FC’12 kitpacks worden erkend als één van de beste kitpacks uit de community.

FM Slovakia FC’12 kitpacks

Installeren van logopacks, facepacks en kitpacks

Wil je weten hoe je al deze add-ons toevoegt aan je game? Klik dan op de link hieronder.

Logos, Faces & Kitpacks toevoegen aan FM

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen