De keuzes van MU: vijf bijzondere verschijningen

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: vijf bijzondere verschijningen

Auteur

Datum

Categorie

Voetballers zijn er in alle soorten en maten. Van grote doelmannen en targetaanvallers tot de kleine lichtvoetige spelmakertjes of vleugelflitsers. Ook artikelen uit deze categorie zijn er in alle soorten in maten, want die gaan van lijstjes waar je wat aan hebt naar lijstjes waar je wat minder aan hebt… Vandaag gaat de focus op de laatste categorie, want we gaan langs bij vijf spelers met een wel heel opvallend postuur.

De kiloknaller: Danny Bird

Een van de zwaarste spelers van het spel is Danny Bird. Niet geheel verrassend betreft dit een doelman, al is het niveau waar hij op speelt zo laag dat het niet uitmaakt waar je iemand opstelt. Bird speelt bij Knighton Town, in de krochten van het Welshe voetbal en de 33-jarige sluitpost is 1 meter 81 lang en vermoedelijk ook net zo breed. Zijn weegschaal geeft namelijk een indrukwekkende 115 kilogram aan. Zo vermoeden we dat de kwaliteiten van Bird voornamelijk in de derde helft liggen, want ondanks zijn naam zien we hem niet zo snel door de lucht zweven.

image.thumb.png.89417f19377121300a708d700038bc82.png

Het veertje: Jefferson Castillo

Bij het Chileense Club Deportivo Concón National, dat uitkomt op het tweede niveau, vinden we de ervaren Chileense middenvelder Jefferson Castillo terug. Tenminste, als hij niet is weggewaaid! De kleine spelmaker is 1 meter 62 “lang” en zet daar een gewicht van vijftig kilo tegenover. Koppen kan hij niet, sterk is hij evenmin, maar mocht je ergens op een niet al te hoog niveau spelen kan je hem misschien wel naar jouw team laten waaien. Het zal in ieder geval voor een frisse wind zorgen.

image.thumb.png.743ab2c4b6c05521622204c0cd897fb8.png

De wolkenkrabber: Simon Bloch Jørgensen

De langste speler in het spel is Simon Bloch Jørgensen en niet geheel verrassend betreft dit een Deense doelman. Jørgensen is liefst 2 meter 10 lang, wat hem de langste speler uit het spel maakt. Daar tegenover staat dan ook een gewicht van 108 kilogram. Heel bekend is Jørgensen niet, want na een opleiding bij Kopenhagen kwam hij in onder meer de Farøer terecht, voor hij naam maakte in de laagste regionen van het Engelse voetbal. Zo prijken er liefst vijf competitieduels in de Vanarama National League achter zijn naam. Momenteel staat de doelman onder contract bij het nietige Waltham Abbey.

image.thumb.png.980070de2db03f7fedba8bb64d024a25.png

Het onderdeurtje: Edwin Solano

Wie bij het Hondurese Olimpia kijkt ziet misschien, als hij heel goed kijkt, een piepklein mannetje rondhuppelen op de linkerflank. Edwin Solano is een linksbuiten die nog een redelijk niveau aantikt in Honduras. De 27-jarige Hondurees is zelfs international van zijn land, met vijftien caps achter zijn naam. Dat doet hij wel zonder fysieke duels aan te gaan, want met zijn 1 meter 53 en 51 kilogram heeft Solano het postuur van een brugpieper. En dat is dan ook wel terug te zien in zijn attributen.

image.thumb.png.fd980eb71a920c2c5a5cf616975dacf3.png

De Buffel: Ben Cullen

Hoewel zijn naam zo uit een vampierenfamilie zou kunnen komen is Ben Cullen allesbehalve een lange, tengere man met een erg bleek gezicht en ingevallen wangen. Sterker nog, Ben Cullen ziet er eerder uit als een buffel. En dat komt goed uit, want op het niveau waar zijn Lossiemouth United uitkomt wordt ook voornamelijk op veredelde weilanden gespeeld. Cullen is slechts 1 meter 60 lang en weegt liefst 96 kilo. Met zijn 32 jaar is het logisch dat de “derde helft kilo’s” wat langer blijven hangen, maar ondanks dat heeft hij toch een aardig tempo in die korte, dikke pootjes van hem.

image.thumb.png.e776a05611e8ea293eb247c69d732299.png

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen